|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Koniecznie wklej! Jestem bardzo ciekawa jak wyjdą
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej, co tu tak cichutko??
Muszę mieć niskie buciki, suknię mam koloru jasne ecru i nie wiem czy buty mają być białe czy ecru, ehh... takie znalazłam... http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=3802& jak myślicie? |
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też mam suknię jasnego ecru, tudzież śmietankowego koloru :P i nie mam pojęcia jakie buty, ale większość osób mówi, że lepiej ciut ciemniejsze, bo przy białych suknia ponoć będzie się "brudna wydawać"
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj no niestety muszę mieć niskie, bo mój TŻ nie jest wysoki, więc jakbym założyła szpilki to pod pache bym go mogła wziąć Ale może przynamniej nogi mnie nie będą bolały
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile masz wzrostu?
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
wzrost przeciętny 165 cm
![]() niektórzy się zastanawiają jak chodzę w butach na obcasie czy nie mam problemów z równowagą |
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zakupiłam buty zupełnie przypadkiem w małym sklepiku obuwniczym
Też mam na niskim obcasie, tak ze 3-4 cm, ale tylko ze względu na wygodę. Nie zamierzam się męczyć na szpilach.
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty mnie przebijasz, hehe![]() Almariel ja to max. muszę mieć 2,5 cm, ale chyba kupię z tej stronki i z głowy będzie, bo nigdzie w sklepie nie widziałam takich niskich.
If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You... Edytowane przez Kinga_20 Czas edycji: 2011-01-24 o 17:56 |
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z zimowymi szaleje i kupuje 36 (o ile są na niskim obsacie):P a nie boisz się w necie kupować butów? |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już kilka razy buty przez neta kupowałam i nie zdarzyło się, żebym nie trafiła z rozmiarem
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zakochałam się w tych bucikach!! Już sobie dodałam do zakładek! ![]() Ja też muszę mieć niski obcas, po pierwsze mam problem z kolanami i ortopeda nie pozwolił mi nosić wyższych butów niż 2-3 cm obcas, a po drugie TŻ ma identyczny wzrost jak ja, więc nie chcę być wyższa :P |
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
a chcesz atłasowe czy ze skóry?
bo ja się zdecydować nie mogę:P z tego co przyobserwowałam atłas i satyna szybko się brudzą i trudno czyszczą, no ale ładnie wyglądają
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ze skóry, widziałam co się zrobiło z butami ślubnymi siostry mojego TŻ, miała satynowe - buty do wyrzycenia, nie nadają się do niczego, poobdzierane są strasznie.
|
|
|
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć... Dziękuję za informację Będę wiedzieć na przyszłość...Ja się trochę boję zamawiać przez neta... Nigdy przez neta nie zamawiałam butów, ani ubrań, bo niestety nie można przymierzyć... I nie jestem pewna, czy z rozmiarem utrafię. Na razie poszukam u siebie w mieście, ale jak nie znajdę, to wiem, gdzie zamówić
|
|
|
|
|
#2569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo panie w sklepach tak mi wciskały, że satyna idealna i nie brudzi się:P czyli dobrze zaobserwowałam Cytat:
zresztą na obcasie to pewnie 34,5 będe musiała znaleźć :/
|
||
|
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dajcie sobie wcisnąć kitu!!! Hehe, tak na serio to warto się zastanowić czy chce się wydać jednorazowo tyle kasy, a później na śmietnik.
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście mi się satynowe nie podobają
|
|
|
|
#2572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziewczyny... Nie wiem, czy pokazywałam już moją suknię :P Ale jakby co, to wrzucę jeszcze raz. Tylko, że ta babka jakoś tak krzywo stoi :P I na zdjęciu nie jest taka piękna, jak w rzeczywistości Tutaj jest w złotym kolorze, a ja będę miała białą (tafta) i taką chabrową tasiemką związaną z tyłu zamiast tasiemki w kolorze sukni :P Zamówiłam (w cenie) ramiączka dopinane, bo całe życie źle się czułam w ciuchach bez ramiączek, ale w tej tak super się czuje i bez, że nie wiem, czy je przypnę :PDoradźcie mi... Na pewno będę miała welon (gdzieś do pasa, dwuwarstwowy standardowo 70/50cm). Co jeszcze? :P Mam 5 opcji :P Albo: bez ramiączek, kolczyki, wisiorek i rękawiczki Albo: bez ramiączek, kolczyki, wisiorek, bez rękawiczek Albo bez ramiączek, kolczyki, bransoletka Albo: Z ramiączkami, kolczyki, bransoletka Albo: Z ramiączkami, kolczyki, rękawiczki Co byście zrobiły na moim miejscu? :P Bo ja już zwariowałam, to się pytam... Pomóżcie
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie rękawiczek - zawsze jestem na nie jakoś nie podobają mi się i tu też bym odradzała (ale wiesz, moje mocno subiektywne zdanie)a co do reszty --> bez ramiączek, kolczyki i wisiorek bransoletka, czy ja wiem... jeśli lubisz to jak najbardziej dla mnie zbędna ozdoba
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię bransoletki, ale mogę bez nich żyć Aczkolwiek całe życie mnie uczyli, że jak wisiorek, to nie bransoletka :P I jak ramiączka, to nie wisiorek Ale jak bym bez ramiączek miała (i już coraz bardziej się do tego przychylam) to musi być wisiorek, bo szyja by była za goła :P---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja np bardzo lubie do sukienek bez ramiączek duże, bardzo duże kolczyki i wtedy bez naszyjników ale sama na ślub zdecyduję się na delikatne kolczyki i kolie do tego bez bransoletki![]() ja własnie nie wiem czy welon, czy kwiat, czy moze welon i kwiat włosy mam długie, mocno za łopatki, jeszcze z 6 cm urosną... ale źle wyglądam w gładkich kokach a o kokach w nieładzie nie ma mowy z moimi włosami, myślę więc o jakimś upięciu "na bok" i nie wiem czy do tego welon pasuje...
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A biżuterię raczej wolę delikatną Więc wisiorek raczej powinien być
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno będę miała bransoletkę i kolczyki, ale to z tego względu, że mam naokoło biustu falbanki. Jeśli upięta to moim zdaniem możesz założyć i wisiorek i bransoletkę, szyja nie będzie taka naga.
A tak poza tym to śliczna ta Twoja suknia! |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie rękawiczki
A do upięcia na bok mi też się bardziej widzi kwiat, a poza tym chyba cięzko welon upiąć przy takiej fryzurze ? |
|
|
|
#2580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zawsze marzyłam o welonie... długim welonie to jak delikatna, to zdecydowanie wisiorek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

Ja jak swoje wreszcie skończę, to porobię zdjęcia i też wrzucę
Koniecznie wklej! Jestem bardzo ciekawa jak wyjdą
Ale może przynamniej nogi mnie nie będą bolały

z zimowymi szaleje i kupuje 36 (o ile są na niskim obsacie):P