|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X
sweter z pingwinem mnie zabił, cudeńko!
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
Pingwin to jest to
![]() Cześć dziewczyny - mój pierwszy post tutaj
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
podobno w Reserved były podobne, ale nie wiem na 100%
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- a cześć czekamy w takim razie na zdjęcia Twoich zdobyczy
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro wybieram się na małe łowy - jeśli coś ciekawego upoluję to oczywiście wrzucę fotki
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Dziewczyny bardzo was proszę o pomoc..w Świdniku jest ponoć jakich gigantyczny ciuchland dwupoziomowy, czy któraś wie może na jakiej ulicy on się mieści i w jakie dni jest niwy towar, przeceny itp. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję bo jest to dla mnie bardzo pilnie. Pozdrawiam |
|
|
|
#2556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ps. ale aż tak gigantyczny to on nie jest jakby sie mogło wydawać, mało ciekawych rzeczy i ceny wysokie.
Edytowane przez przezduzeem Czas edycji: 2010-10-01 o 12:20 |
|
|
|
|
#2557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Cytat:
Kurczę, widzę, że nie ma co.. muszę i ja się wybrać w końcu. Może się nauczę przeszukiwać te sterty ubrań
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
![]() Tak ogólnie to historia z lumpeksami - od zawsze (mama). Ostatnio byliśmy z Pięknym na wycieczce po Ostrowie Wielkopolskim, okolice i jak przejeżdżaliśmy zauważyłam lumpeks (czynny w niedzielę!) włączyłam sygnał alarmowy, syrena i "ja chcę do lumpeksu!" (a w niedzielę była tam dostawa towaru). Znalazłam normalne, proste, nieudziwaczone ), na guziczki (szukałam takich i o mało nie kupiłam w sklepie...) jeden czarny, drugi biały, plus zwykła czarna bluzka zapłaciłam... 22 zł.. Śmiech na sali. I teraz jak na nie patrzę i myślę, że za jeden w Hamie zapłaciłabym 60-80 zł to jednak warto robić najazdy na versace ;]Za to od poniedziałku zaczyna się szkoła (Wrocław) no i tak myślę o dwóch versace Koali na ul. Jedności Narodowej i Piotra Skargi (moje rejony). Taki dziewiczy rejs...
|
#2559 |
|
Kokon pro
|
moje z dzis
rurki skinny diesel 12 zl jasne leggi denim co 12 zl |
|
|
|
#2560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super! |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zaglądnęłam do jednego SH i wyszłam z dwoma workami, które później upchałam jakoś w torebce
1. granatowa tunika w paski - firma jakaś amerykańska 2. sukienka - bezfirmowa 3. biała bluzeczka - Lipsy 4. żółty top w kropeczki - Miss Selfridge 5. tunika/sukienka - Atmosphere 6. spodnie - Skinny (przymierzałam i leżą idealnie) 7. futerko - New Look (troszkę przyduże, ale jak dodam pasek to jest ok) Razem około 45zł.
|
#2562 | |
|
Szara Eminencja
|
Świeetny
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Przyczajenie
|
Witam kolezanki
Jestem tutaj pierwszy raz, a to moje zdobycze:Futerko w panterke Yd -7 zł Bluza tunika CUBUS -6 zł Paputki Me to You Sukienka tulipan leży rewelacyjnie metka wycieta- 11zł Torbka wężowa na łańcuszku atmospere- 5zł Bluzeczka w kwiaty z falbaną H&M- 4 zł |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
piękne łupy
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny to i ja pokaze kilka par butow z ostatnich tygodni
![]() 1. szpilki new look45 zł 2. baleriny ( troszke brudne bo juz chodzone kazde po 5zł 3. kapcie 2 zł4. adidasy dla tz 10 zł 5. moje nike 4 zł brudne po dzisiejszej pogodzie :/ 6. i reszta buty ala emu kazde srednio po 5 zł ![]() wiem ze nie oryginalne ale tez do smigania beda
|
#2568 |
|
Przyczajenie
|
Witam
to część z moich zakupów:1) kamizelka z piór 7,50zł 2) legginsy dzinsowe, 15zl 3) sweterek reserved, 4zł 4) sukienka gina tricot, 8zł 5) szaliki, po ok. 3zł 6) trampki (nowe) 15zł, bluzka oversize 2zł 7) bluzka oversize river island ok. 2zł 8) majtki 1zł 9) torebka 10) okulary przeciwsłoneczne 0,25zł ![]() 11) spodenki ok 5zł + diy 12) koronkowa koszulka, 1,30zł 13) torebka gorset , 2zł14) kurtka zara, 18zł 15) biała bluzka, 4zł 16) narzutka z koronką, 3zł 17) koszulka mango, 1,70zł 18) skórzane rękawiczki dorothy perkins 8zł, spinka do włosów kapelusz czarownicy, ok 0,20gr ![]() 19) biała tunika, 10zł 20) obcasy 4zł 21) bluzka basic 1zł, warkoczyk 0,50zł cz1. |
|
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Przyczajenie
|
cz . 2
|
|
|
|
#2571 |
|
Przyczajenie
|
cz. 3
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny siadł mi aparat i nie mam jak Wam porobić fotek, a trochę się już tego nazbierało...poszedł na gwarancje, mam go dzisiaj odebrać, więc po weekendzie na pewno wrzucę jakieś fotki
![]() Powiedzcie mi czy orientuje się może któraś w lumpeksach w Sosnowcu? Które i gdzie warto odwiedzić? Bardzo proszę o jakieś info ![]() A Wasze łowy jak zawsze udane Pozazdrościć Gratuluję
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 Zaręczeni 17.09.2011 Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2010-10-02 o 08:56 |
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak myślicie czy osoby pracujące w lumpeksach są zarejestrowane czy też pracują na czarno ?? Ciekawi mnie jeszcze jaka jest płaca?? Pracuje lub pracowała któraś z Was w tym miejscu ??
Pozdrawiam a. |
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
Kilka moich łowów:
1. Sukienka Motel Clothes 2. Tunika no name 3. Tunika 101 Idees, hmm nie wiem co to za firma 4. Torebka no name ze skóry 5. Szalik no name w serduszka 6. Legginsy, w rzeczywistości wyglądają na marmurki, bo są jakby poprzecierane, Wear with love 7. Bluzka SpongeBob z trójwymiarowymi oczami, do spania ![]() 8. Eko torba Moschino
|
#2576 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#2578 |
|
Rozeznanie
|
a to moj skromny lup z tego tygodnia na wyjazd w gory sie przyda
|
|
|
|
#2579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
GENIALNE
!!!! zwłaszcza legi ! starsznie CI zazdroszczę!---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Jejciu jak ja dawno na zakupach nie byłam ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- ŚWIETNY !! i to za 5 zł ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#2580 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
można wiedzieć ile zapłaciłas ??Ogołnie zakupki widzę że udane xD.. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
ale podobno fajny jest w Sosnowcu jak się jedzie na plejade taki duży jest ; ) na przeciw tego Nowego wyciągu narciarskiego czy czegoś xD i na Sc na mieście też jest jak idziesz tą główną ulicą gdzie jest masa sklepów to tam gdzieś w rogu jest cięzko mi określić dokładnie w którym miejscu : ( |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

też taki chcę!

(Wrocław) no i tak myślę o dwóch versace Koali na ul. Jedności Narodowej i Piotra Skargi (moje rejony). Taki dziewiczy rejs...