ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 13:02   #2551
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
jednak się zdecydowałaś na administrację.
powodzenia w takim razie. na administracji jest sporo prawa, czasem mnie przeraża i wtedy współczuje studentom prawa.
Dzięki
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:04   #2552
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Dzięki
nie ma za co.
dodam tylko, że współczuje i podziwiam, bo wiedza, którą musicie mieć jest naprawdę spora.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:06   #2553
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Stres zrobił swoje. Ze stresu i niejedzenia zleciałam do 57,5 -57,8 kg.
Reszta to "dieta" i ćwiczenia.

Prawo??? A czemu akurat prawo ? Gdzie tam ja i prawo Wyszczekana jestem, ale to chyba nie o to chodzi. Tam trzeba się dużo uczyć i dużo pamięciówki jest, zresztą Rebe niech się wypowie

Ja uwielbiam języki obce i złożyłam na filologię romańską z angielską.
Nie potrzebuje opinii o prawie
Tylko jakos tak mi sie skojarzylas z tym kierunkiem, pewnie dlatego, ze studiujesz hmm stosunki czy europeistyke? Myla mi sie te kierunki

Skaczesz na skakance w akademiku? Mnie sasiedzi w bloku by ukrzyzowali chyba

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy to ja jestem nienormalna?

Nafi, polecam administrację
Jestes normalna!
To Twoj TZ jest leniuch. Moze jak sie spotkacie to poszukacie czegos razem? Wtedy zobaczysz jak on to wszystko widzi i jakie ma oczekiwania. A w miedzyczasie delikatnie (akurat ) wytlumaczysz mu, ze 10 min to wcale nie tak daleko

Cytat:
jednak się zdecydowałaś na administrację.
powodzenia w takim razie. na administracji jest sporo prawa, czasem mnie przeraża i wtedy współczuje studentom prawa.

Nie dziekuje Jeszcze niewiadomo czy mnie przyjma I jak na to zareaguja rodzice.... Bo nic im nie mowilam.
Bylam semestr w szkole policealnej na tym kierunku
Wiadomo, ze to nie to samo - tam leza do gory brzuchem i nic nie robia, ale wiem mniej wiecej czego sie spodziewac

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:08   #2554
Janis_
Zadomowienie

Kolejny ban? No nie wierzę... Trzymajcie się dziewczyny i wróćcie do nas szybciutko!

A ja jestem już w domu rodzinnym. Trochę tutaj nudno, no ale przynajmniej odpocznę, nabiorę sił (po tych imprezach), najem się i poopalam w ogrodzie
Wczoraj odezwał się 'mój' superprzystojniak Marek i wcale nie chodziło mu umówienie się na sesję, o której kiedyś rozmawialiśmy "Fajnie by było lepiej Cię poznać, może się spotkamy?" A za chwilkę dodał: "Wiesz później będzie swobodniejsza atmosfera na sesji"
Ach, dlaczego on nie jest starszy?!
Haha, przypomniało mi się coś Przedwczoraj, gdy szłam na przystanek, mijał mnie taki starzy facet. Popatrzył na mnie i tak śpiewająco zadeklamował: "Nie mam proszku, nie mam mąki, poleżałbym - nie mam żonki!" Atak śmiechu niezapomniany
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:10   #2555
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Kolejny ban? No nie wierzę... Trzymajcie się dziewczyny i wróćcie do nas szybciutko!

A ja jestem już w domu rodzinnym. Trochę tutaj nudno, no ale przynajmniej odpocznę, nabiorę sił (po tych imprezach), najem się i poopalam w ogrodzie
Wczoraj odezwał się 'mój' superprzystojniak Marek i wcale nie chodziło mu umówienie się na sesję, o której kiedyś rozmawialiśmy "Fajnie by było lepiej Cię poznać, może się spotkamy?" A za chwilkę dodał: "Wiesz później będzie swobodniejsza atmosfera na sesji"
Haha, przypomniało mi się coś Przedwczoraj, gdy szłam na przystanek, mijał mnie taki starzy facet. Popatrzył na mnie i tak śpiewająco zadeklamował: "Nie mam proszku, nie mam mąki, poleżałbym - nie mam żonki!" Atak śmiechu niezapomniany
mój TŻ jest 2 lata młodszy.
Stary 2010-07-08, 13:14   #2556
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
mój TŻ jest 2 lata młodszy.
Hmm on jest młodszy ode mnie o 3 lata...
Z resztą, na razie się na nic nie nastawiam, po prostu się z nim spotkam i wtedy się okaże, co będzie dalej
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:16   #2557
Red Lipstick
Wtajemniczenie

hoppi, nafi dziękuję

Tylko problem w tym, że już nie ma za bardzo czasu na takie wybrzydzanie. W zeszłym roku pod koniec kwietnia był problem coś załatwić a co dopiero w lipcu. Albo ten człowiek się ogarnie, albo nigdzie nie pojedziemy. W dodatku dziś nie przyjeżdża i kontakt telefoniczny będziemy mieli dopiero po godzinie 22.
Stary 2010-07-08, 13:19   #2558
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm on jest młodszy ode mnie o 3 lata...
Z resztą, na razie się na nic nie nastawiam, po prostu się z nim spotkam i wtedy się okaże, co będzie dalej
ja, jak poznałam TŻ nie wiedziałam ile ma lat.
później się dowiedziałam, spotykaliśmy sie 'bez zobowiązań', później rok przerwy i moje cierpienie i w końcu się zeszliśmy.
nie patrz na to, że to są 3 lata, może akurat po nim 'nie bedzie widać' i będziecie się dogadywać.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
hoppi, nafi dziękuję

Tylko problem w tym, że już nie ma za bardzo czasu na takie wybrzydzanie. W zeszłym roku pod koniec kwietnia był problem coś załatwić a co dopiero w lipcu. Albo ten człowiek się ogarnie, albo nigdzie nie pojedziemy. W dodatku dziś nie przyjeżdża i kontakt telefoniczny będziemy mieli dopiero po godzinie 22.
powinnaś mu uświadomić jak wygląda załatwianie czegokolwiek w lipcu. raczej małe są szanse na to, by znaleźć fajny pokój, z łazienką i widokiem na morze.
Stary 2010-07-08, 13:42   #2559
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
hoppi, nafi dziękuję

Red to skoro tak wybrzydza to może sam się zajmie planowaniem wyjazdu dla was ? Dlaczego Ty masz to robić ?
Stary 2010-07-08, 13:45   #2560
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nie potrzebuje opinii o prawie
Tylko jakos tak mi sie skojarzylas z tym kierunkiem, pewnie dlatego, ze studiujesz hmm stosunki czy europeistyke? Myla mi sie te kierunki

Skaczesz na skakance w akademiku? Mnie sasiedzi w bloku by ukrzyzowali chyba

Nie dziekuje Jeszcze niewiadomo czy mnie przyjma I jak na to zareaguja rodzice.... Bo nic im nie mowilam.
Bylam semestr w szkole policealnej na tym kierunku
Wiadomo, ze to nie to samo - tam leza do gory brzuchem i nic nie robia, ale wiem mniej wiecej czego sie spodziewac
Europeistyka a stosunki to inna bajka, ale luz

Nie no nie w akademiku... Od 25 czerwca mam wakacje i jestem w domu. Nie mieszkam w bloku tylko w domku jednorodzinnym.

A jak mają zareagować? Moi sie cieszą bardzo i trzymają kciuki żeby mnie przyjęli. Twoi pewnie pozytywnie zareagują
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 14:27   #2561
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Zadzwonił, przeprosił, prosił żebym rezerwowała.
On czasem jest bez mózgu
Stary 2010-07-08, 14:33   #2562
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
O ile będziesz miała czas siąść do kompa, możesz być zbyt zajęta przynoszeniem piwa, kapciuszków, gotowaniem obiadu, sprzątaniem...

Tak na tydzień może być całkiem fajnie

Też trzymam kciuki za dziewczyny
Co to to nie, to ja będę zmęczona po wycieczce z kolonistami, on mi będzie usługiwał

Cytat:
Zadzwonił, przeprosił, prosił żebym rezerwowała.
On czasem jest bez mózgu
Co za człowiek No ale najważniejsze, że dotarło do niego

Ja się właśnie pakuję
Stary 2010-07-08, 14:54   #2563
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

tŻ miał przyjechać na nockę tymczasem ja jadę do niego
właśnie dzwonił do mnie i się pytał czy nie postróżuję z nim w nocy trochę
biorę laptopa ale nie wiem czy będzie mi net tam ściągał ..

także miłego popołudnia i wieczoru
wracam jutro wieczorem.

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 14:55   #2564
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wierze w te wszystkie dolegliwosci fizyczne - woda zatrzymuje sie w organiznie, o oczywistym bolu nie wspominajac. Nie wierze natomiast w loty typu rozdraznienie, zlosc, wyzywanie sie na bliskich.
a ja wierze bo sama tego doswiadczylam na poprzednich tabl anty ;] cchodzilam jak osa, wyzywałam, bylam agresywna (potrafilam uderzyc tż), potrafilam poplakac sie na kreskowce ze smutku, zeby za 10 minut smiac sie z glupiego zartu, cholerne zmiany nastrojow, z radosci w smutek. Tak, to istnieje.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ja wierze bo wtedy poplacze sie na reklamie bo byla smutna, ostatnio czytalam smutny artykul na intymnym, dopiero dzis przestalam o nim myslec(dzis mam @), wczulam sie jakby chodzilo o mnie, normalnie tak nie jest tylko wtedy.
napisalam wlasnie wyzej o tym. spadki hormonow chyba wlasnie tak dzialają.

Cytat:
Ale mnie tż wkurzył .
Szukałam jakiś kwater nad polskim morzem na początek sierpnia. Znalazłam całkiem sympatyczny pokoik, z łazienką 10 min od morza. Dla mnie 10 minut spaceru przez miasto to czysta przyjemność, poza tym, na litość boską przecież to nie jest dużo. A ten jak nie huknął do słuchawki "OJEEEJ..NIIEEEE ALE DALEKO!! WIESZ ILE TO SIE IDZIE?" . Aż się zagotowało we mnie. Jak stary, 80 letni dziadek. Nie to nie, ja się staram jak moge coś ogarnąć a on jęczy i narzeka na wszystko. Zresztą skończy się na tym, że nigdzie nie pojedziemy, bo jak on ma tak zrzędzić jak stara baba tak jak w zeszłym roku, to ja dziękuję.
ja tez jade z tż na poczatku sierpnia nad morze. i my bedziemy ok 300 m od morza! czyli jakies 10-15 minut spacerkiem. Sama przyjemnosc przejsc sie kawałek, poza tym bedzie blizej do tanszych sklepow bo wiadomo ze przy samej plaży to drożyzna :P niech on nie marudzi! zalatwiaj wszystko sama i bedzi git

edit: Red spokojnie, ja dzownilam szukalam zalatwialam, jest mnostwo wolnych kwater. az mozna wybrzydzac w cenach. Fakt im blizej moza tym wiecej zajętych, ale nie jest tak zle.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-07-08 o 14:59
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 15:06   #2565
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
a ja wierze bo sama tego doswiadczylam na poprzednich tabl anty ;] cchodzilam jak osa, wyzywałam, bylam agresywna (potrafilam uderzyc tż), potrafilam poplakac sie na kreskowce ze smutku, zeby za 10 minut smiac sie z glupiego zartu, cholerne zmiany nastrojow, z radosci w smutek. Tak, to istnieje.

napisalam wlasnie wyzej o tym. spadki hormonow chyba wlasnie tak dzialają.

ja tez jade z tż na poczatku sierpnia nad morze. i my bedziemy ok 300 m od morza! czyli jakies 10-15 minut spacerkiem. Sama przyjemnosc przejsc sie kawałek, poza tym bedzie blizej do tanszych sklepow bo wiadomo ze przy samej plaży to drożyzna :P niech on nie marudzi! zalatwiaj wszystko sama i bedzi git

edit: Red spokojnie, ja dzownilam szukalam zalatwialam, jest mnostwo wolnych kwater. az mozna wybrzydzac w cenach. Fakt im blizej moza tym wiecej zajętych, ale nie jest tak zle.

Co do tabletek miałam to samo. Istny koszmar, dlatego teraz zdecydowałam się odstawić. Zobaczymy co dalej.

Kamilko, a gdzie jedziecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 15:09   #2566
paprif
Zakorzenienie

... a ja robię calzone
Stary 2010-07-08, 15:30   #2567
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej
4 raz pisze ale dobra..
komp mi sie resetuje co chwile..
mandy jestem w szoku bana za takie cos.. no nic trzymaj sie mala

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
mi się udało dostać tam gdzie chciałam, ale test tak sobie.. ryczałam jak bóbr, bo nie wiem czemu z tego banalnego humana strasznie spadłam. Dzisiaj byłam tam w komisji i oglądałam ten test. No i pytam, czemu mam zero za to streszczenie skoro jest zgodnie z kluczem, na co ten gościu mi mówi że nie wie i że moge se przeczytać przykładowe odpowiedzi w kluczu...
ważne, że się dostałam i że nie jestem zła na siebie już za błędy które zrobiłam, bo po prostu to jest dziwne, ale no nie z mojej głupoty, więc ok.
ja zawalilam matme mialam 35 pkt a to kiepsko..

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
ehh nie wiem co sie dzieje z tym plusem, do nikogo zadzwonic ani smsa wyslac nie moge, nikt sie do mnie dodzwonic nie moze ale smsy mi przychodza.. zaraz mnie szlag trafi...
u mnie tak przyajciolka wczoraj miala.. dziwne

Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
podziwiam ..
ja bym nie pojechała bo po pierwsze boję się robactwa, a po drugie jazda nawet samochodem przez las gdy jest ciemno wzbudza we mnie przerażenie ..

Matko! Śniło mi się , że jestem w ciąży..
Przedwczoraj ślub, dzisiaj ciąża łał..

Gwiazda, Pur
Bieszczady Solina
kocham po prostu.. Moglabym tam siedziec i siedziec
Boskie sa te miejsca.. najlepiej jeszcze wylaczyc telefon, taka cisza i w ogole a gdzies jeszcze po gorach pochodzic to rozkosz totalna
Wiem, wiem.. maniaczka jestem.. ALe w bieszczadach jest cale moje dziecinstwo jak tata mnie nosil na barana pokazywal rybki itd..
Potem oaza i totalne odciecie od swiata.. W tym roku z rodzicami nie jade a jada na 4 dni pod namioty wlasnie.. Niestety mam oaze

Cytat:

dziewczyny.. jestem na politechnicznym kierunku
mialam isc na lingwistyczno-matematyczny i miec rozszerzony tylko ang i matme.. A ze bylo 35 osob na ten profil a na politechniczny tylko 15 przerzucili 10 osob w tym mnie na polit. No to fizyko witaj
ja sobie nie dam rady
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 15:46   #2568
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Bede bede
Wiecej z nia rozmawiam z niz wlasna mama (ktora jest daleeeeko stad, choc czasem uwiesza mi sie na sluchawce ). W sumie juz sie czuje jakby byla moja rodzina...Ona tez ostatnio stwierdzila, ze ja juz jestem "swoja"
to super, że masz tak dobry kontakt I gratuluje zapisania się na administrację

Cytat:
Ale mnie tż wkurzył .
Szukałam jakiś kwater nad polskim morzem na początek sierpnia. Znalazłam całkiem sympatyczny pokoik, z łazienką 10 min od morza. Dla mnie 10 minut spaceru przez miasto to czysta przyjemność, poza tym, na litość boską przecież to nie jest dużo. A ten jak nie huknął do słuchawki "OJEEEJ..NIIEEEE ALE DALEKO!! WIESZ ILE TO SIE IDZIE?" . Aż się zagotowało we mnie. Jak stary, 80 letni dziadek. Nie to nie, ja się staram jak moge coś ogarnąć a on jęczy i narzeka na wszystko. Zresztą skończy się na tym, że nigdzie nie pojedziemy, bo jak on ma tak zrzędzić jak stara baba tak jak w zeszłym roku, to ja dziękuję.
Nie przesadzasz to jest naprawdę kawałeczek drogi od i do morza.... Jak jest taki wygodny to niech może sobie sam poszuka i zapłaci za hotel tuz przy plaży się trochę wybuli no ale jak tak chce to czemu nie

Cytat:

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 15:53   #2569
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją i hm, ogólnie jakaś dziwna atmosfera.

pozdrawiam zbanowane dziewczyny.

i trzymam kciuki za te, które dziś mają obronę.

evelina - ja mam przed okresem to samo, TŻ się śmieje, że wtedy nadchodzi dla niego ciężki czas, ale jest wyrozumiały. doczytałam, że też jedziesz w dzicz udanej zabawy, 2 dni to nie jest tak dużo, tylko weź sobie coś na komary, im mogą nie przeszkadzać, ale Tobie bardzo. w ogóle nie wiem dlaczego, ale mnie komary bardzo tną, mojego TŻ prawie wcale.
mi nic nie pomaga na komary a mojemu mezowi nic nie jest po ugryzieniu a mi rosnie bąbla jak po osie i boliiiii, pozatym ich krew bedzie mocno rozcienczona, jakby co to bede wam narzekac jak wroce
Cytat:
Napisane przez marcia1003 Pokaż wiadomość
jeśli będziesz się rozciągać przed i po nie powiększą się

ja herbaty i kawy nie słodzę hmm.. od jakiś 4-5lat..
lo, ja tak nie umiem, kolega meza tez nie slodzi i zawsze mnie to zastanawia jak on to moze pic, takie gorzkie...
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 16:01   #2570
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
mi nic nie pomaga na komary a mojemu mezowi nic nie jest po ugryzieniu a mi rosnie bąbla jak po osie i boliiiii, pozatym ich krew bedzie mocno rozcienczona, jakby co to bede wam narzekac jak wroce

lo, ja tak nie umiem, kolega meza tez nie slodzi i zawsze mnie to zastanawia jak on to moze pic, takie gorzkie...
a komary olejek waniliowy taki do ciasta.. ostatnio spotkalam sie w formie spreyu na mnie dzialalo. A zreszta mnie to malo komary gryza.

Nie narzekaj tylko napawaj sie gorami a tak po za tym ja ostatnio bylam to komary nie gryzly w ogole ich nie bylo.. no chyba ze usiadlam blisko stawu ale tak po za tym to zadnego nie bylo w powietrzu
Stary 2010-07-08, 16:10   #2571
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
a komary olejek waniliowy taki do ciasta.. ostatnio spotkalam sie w formie spreyu na mnie dzialalo. A zreszta mnie to malo komary gryza.

Nie narzekaj tylko napawaj sie gorami a tak po za tym ja ostatnio bylam to komary nie gryzly w ogole ich nie bylo.. no chyba ze usiadlam blisko stawu ale tak po za tym to zadnego nie bylo w powietrzu
a ten olejek to zeby nie gryzly czy na ugryzienia bo na to drugie mam dobra masc
o to fajnie, moze ich nie bedzie, ja tam jeszcze nie bylam to nie wiem jak jest.
Stary 2010-07-08, 16:15   #2572
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
a ten olejek to zeby nie gryzly czy na ugryzienia bo na to drugie mam dobra masc
o to fajnie, moze ich nie bedzie, ja tam jeszcze nie bylam to nie wiem jak jest.
olejek zeby nie gryzly. Domowe sposoby sa najlepsze
W tym roku bylam to wlasnie mowilismy wlascicielce osrodka ze zazdroscimy im bo nie maja ani komara
Stary 2010-07-08, 16:15   #2573
hoppipolla
Zakorzenienie

eh, mam dziś 2 dzień okresu [ u mnie zawsze 2 i 3 to te najgorsze]
jutro mój TŻ ma koncert, na którym będzie pełno ludzi, pełno znajomych płci żeńskiej TŻta dziś jestem zła, smutna, ogólnie rozdrażniona. boję się, że jutro też tak będzie i zepsuje mu dzień, będę miała jakieś fochy, a bardzo nie chce.
jak sobie z tym poradzić?
Stary 2010-07-08, 16:24   #2574
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
olejek zeby nie gryzly. Domowe sposoby sa najlepsze
W tym roku bylam to wlasnie mowilismy wlascicielce osrodka ze zazdroscimy im bo nie maja ani komara
sprobuje jak beda komary
Cytat:
jutro mój TŻ ma koncert, na którym będzie pełno ludzi, pełno znajomych płci żeńskiej TŻta dziś jestem zła, smutna, ogólnie rozdrażniona. boję się, że jutro też tak będzie i zepsuje mu dzień, będę miała jakieś fochy, a bardzo nie chce.
ja mam 1, pomogla mi tabl i dluuuuga kapiel
Stary 2010-07-08, 16:26   #2575
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz pamiętać, że on może się stresować przed koncertem, twoje fochy jeszcze bardziej mogłyby go przydołować... Wydaje mi się, że powinnaś skupić się tylko na nim, reszta was nie interesuje.
Poza tym jak widzisz taką sytuację, Ty-foch, reszta dziewczyn- szczęsliwe, uśmiechnięte, tryskające energią. To co Twój Tż może sobie pomyśleć ?
Ktoś kto się uśmiecha jest często postrzegany jako ładny.
Człowiek smutny, bez wyrazu to człowiek zakompleksiony... nie wierzący w siebie.
Ja staram się nie zwracać uwagi na "inne", jak na razie dobrze mi to wychodzi Ja jestem uśmiechnięta i Tż też.
Stary 2010-07-08, 16:27   #2576
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
sprobuje jak beda komary

ja mam takie zmienne nastroje, najpierw biegałam, sprzątałam, a później położyłam się w łóżku, chciało mi się płakać i wszystko mnie denerwowało. w sumie ten stan trwa nadal. boję się, że jutro coś odstrzelę. że będę miała głupie pretensje, że nie czuje się najlepiej, a TŻ się mną nie zajmuje, etc
Stary 2010-07-08, 16:28   #2577
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
sprobuje jak beda komary

Podczas @ nie można brać długich, gorących kąpieli.
Stary 2010-07-08, 16:29   #2578
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie zmienne nastroje, najpierw biegałam, sprzątałam, a później położyłam się w łóżku, chciało mi się płakać i wszystko mnie denerwowało. w sumie ten stan trwa nadal. boję się, że jutro coś odstrzelę. że będę miała głupie pretensje, że nie czuje się najlepiej, a TŻ się mną nie zajmuje, etc
a moze jakas meliska i kapiel i sie uspokoisz?
Stary 2010-07-08, 16:30   #2579
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Musisz pamiętać, że on może się stresować przed koncertem, twoje fochy jeszcze bardziej mogłyby go przydołować... Wydaje mi się, że powinnaś skupić się tylko na nim, reszta was nie interesuje.
Poza tym jak widzisz taką sytuację, Ty-foch, reszta dziewczyn- szczęsliwe, uśmiechnięte, tryskające energią. To co Twój Tż może sobie pomyśleć ?
Ktoś kto się uśmiecha jest często postrzegany jako ładny.
Człowiek smutny, bez wyrazu to człowiek zakompleksiony... nie wierzący w siebie.
Ja staram się nie zwracać uwagi na "inne", jak na razie dobrze mi to wychodzi Ja jestem uśmiechnięta i Tż też.
dziękuje za dobre słowo. doskonale wiem, że on będzie zestresowany, zawsze się stresuje i wiem, że moje fochy tylko to spotęgują. postaram się uśmiechać i jakieś głupie myśli oddalać od siebie. mam nadzieję, że będą jacyś znajomi, których znam i lubię, wtedy na pewno mniej będę zwracała uwagę na to, że inne robią mu zdjęcia, zagadują etc.
Stary 2010-07-08, 16:31   #2580
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za dobre słowo. doskonale wiem, że on będzie zestresowany, zawsze się stresuje i wiem, że moje fochy tylko to spotęgują. postaram się uśmiechać i jakieś głupie myśli oddalać od siebie. mam nadzieję, że będą jacyś znajomi, których znam i lubię, wtedy na pewno mniej będę zwracała uwagę na to, że inne robią mu zdjęcia, zagadują etc.
Tego się trzymaj

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości