![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Łooo matko ale mam krótkie włosy. Ale chyba jutro jeszcze tył poprawię bo mąż też jutro idzie do fryzjera.
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
pokaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
No i co powiecie? Chyba mi lepiej w dłuższych do ramion tak jak ostatnio ścięłam.
Co zrobić z tym tyłem? Bardziej wycieniować?
![]() |
#2555 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak u Was ale u mnie pięknie słoneczko świeci, aż miło. Jeszcze tylko chwilkę w pracy i do domciu. Chyba sobię wrócę na nogach, trochę mi sie sportu przyda,a nie tylko siedzieć i siedzieć hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
One są trochę dłuższe z przodu. Zobaczymy co mężol powie i czy mnie nie wygoni.
![]() Strasznie mi wypadały więc całkiem zdrowe nie są, ale fakt że zawsze miałam grube. Ten tył mnie kusi byt bardziej wycieniować.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-23 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Ariena, szalona Ty!
![]() Powiem Ci, że łądnie, ale w dłuższych lepiej, tutaj na zdjęciu masz okrągłą buzię (na tych ze ślubu aż takiej nie miałaś chyba) i dlatego dłuższe włoski by ją wyskukliły troszkę ![]() Ps. Jak ja ścięłam włosy krótko to mój TŻ: "Coś Ty zrobiła?" poryczałam się wtedy, tym bardziej że sama była z tego powodu zła, a TŻ mnie dobił (no ma wyczucie chłopak) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
A może całość wycieniować???
gwiazdka bo ja od tamtej sesji przytyłam ze 2 kg i twarz mam okrąglejszą a od ślubu to chyba z 4kg przybyło, ehh. Choć mi się zdaje że to cięcie też poszerza. Kurde a chciałam ładnie, przedobrzyłam. No ale odrosną. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-23 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Ariena, ja byl je ciachnęła mocneij, wiecej wycieniowała - tez przemysl, bo jesli masz szalone wlosy, ktore ciezko sie ukladaja, to tylko pogorszysz sprawe- szczegolnie tył, a przod duzo dluzszy zostawila. Teraz wygladasz tak grzecznie, jak uczennica
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Miałam dzisiaj zabiegany dzień. Zakupy, robienie tiramisu, dekorowanie piernikow, pakowanie prezentow, pakowanie rzeczy na swieta, ogarnianie domu itp. Wlasnie sobie usiadłam, od rana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie chcę wyglądać grzecznie!!!
![]() Mojemu M. się nie za bardzo podoba, twierdzi że mi ścięła jak od garnka. ![]() Mi się coraz mniej podoba ![]() Myślę nad wycieniowaniem całości by nie było takiej buły, tylko pazurki. Coś jak te fryzury http://x.garnek.pl/ga3934/50d6b39fa0...syczny_bob.jpg http://www.fryzury.net.pl/wp-content...010_bob-11.jpg http://img138.imageshack.us/img138/5...bkagrzybek.jpg (może trochę przesadzony tył) http://www.myhairathome.co.uk/blond%...e2%2050%25.JPG Tylko nie wiem czy to mi wyjdzie. W sumie od początku chciałam tak ale myślałam że dobrze zrobiła. W domu stwierdziłam że jednak muszą być wycieniowane by mieć taki efekt. Nie chcę wyglądać jak uczennica. :/ A co do włosów to mam podatne na układanie więc to nie problem.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-23 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Ariena, wg mnie to "przesadzone" jest jak najbadziej ok. Taka fajna lekka fryzurka. Na pewno byłaby dla Ciebie na plus. Chodzi o to, bys miala dluzsze wlosy z przodu, bo one Ci wysmuklą twarz. Bossy ma podobna fryzurke, moze Ci wysle fotke ;-)))))
A gadaniem chlopa sie nie przejmuj, oni niezbyt lubia zmiany i zle na nie reaguja ![]() Ja jak zrobilam sobie pomaranczowe refleksy - cieniutkie jak nitki, wychodzily mi spod wlosow, nie ze na górze, na czubku - to wiesz jaka afera? ze jak ja moglam... hehe. A nikt inny nie zauwazyl tego efektu, bo byl taki subtelny. Teraz sie nie przejmuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Dostałam prezent już od TŻta : łyżwy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Mąż mi powiedział że dziś śpię w kuchni bo garnki mieszkają w kuchni.
![]() ![]() Nie no - ma rację bo też mi nie pasuje taki grzeczny fryz. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praktyczne ![]() Gadaj, ale to już! Zaczyna i nie kończy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Ariena, czemu nie chcesz powiedziec, co dostalas?
Gwiazdka, takie to chlopy nieusluchane, za wszelka cene chca nam zrobic przyjemnosc ![]() ![]() Jakie te lyzwy? Jak czesto jezdzisz? Ja jezdze od 6 roku zycia, mam takie fajne Roces plastiki, super smigaja mimo, ze maja...15 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeździłam jak byłam młodsza, potem nie miałam łyżew bo wyrosłam, dłuuuga przerwa i postanowiłam zacząć od nowa. Myślę, że tego sie nie zapomina, jak jazdy na rowerze, a łyżwy dostałam takie: http://www.decathlon.com.pl/PL/-y-wy...ia-e-54550398/ figurowki, tylko na takich jeździłam kiedyś, no i na takich saneczkach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Zabawkę erotyczną
![]() Co do łyżew to jeździłam na studiach na WF-ie. Wszyscy się musieli nauczyć z naszego kierunku, nawet metale z długimi włosami i śmiesznie wyglądali w tych łyżwach. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-23 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Pokaż, pokaż
![]() To tylko wyłącznie dla Ciebie czy dla Was dwojga? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Konto usunięte
|
bossy, stokrotka gratuluję umów
![]() Ariena mi się podobasz w tych włosach, uważam, że o niebo lepiej niż w dłuższych ![]() ![]() Dzisiaj Sąd nam zrobił prezent świąteczny i nas wypuścił o 12 do domu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
O matko, dla mnie
![]() ![]()
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Jakoś sobie trzeba radzić w dni płodne. ![]()
![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że tak zapytam, jak nie chcesz nie odpowiadaj, nie myślicie o maleństwie? Być może już tutaj gadałyście o tym, a ja ominęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Chcielibyśmy ale nie będę egoistką. Nie mam doświadczenia w pracy a dziecko mi tego nie ułatwi. Najpierw praca potem dziecko. Choć jak np do wakacji nie znajdę pracy to już nie będzie płodne czy nie płodne, już nie będziemy tak się zabezpieczać, ale też nie będziemy nie wiadomo jak się starać. Co ma być to będzie. Teraz nie byłoby mi to na rękę zupełnie.
Z drugiej strony nie chciałabym tak jak moja siostra 2 lata starsza że już są 1,5 roku po ślubie, oboje pracują co najmniej 5 lat i się nie starają. To jest dla mnie dziwne. A tłumaczą się właśnie pracą...którą w sumie mają, więc nie wiem w czym problem.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-23 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Ariena, a siostra chce mieć dzieci? Może problem w tym, że dzieci mieć nie chce, albo nie teraz?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Niby chce. Ale oboje się wykręcają pracą i się boją.
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Wcale sie nie dziwie Twojej siostrze, bo jak ma sie fajna prace, to NIGDY nie jest odpowiedni moment. Kazda kobieta zdaje sobie sprawe, ze nawet, jesli wroci po macierzynskim, czy wychowawczym, to minie troche czasu, a przez ten czas tak wiele moze sie zmienic... Jest masa obaw. Moja kolezanka starala sie o dziecko, była na kierowniczym stanowisku, udalo im sie bardzo szybko i co ? Niby nie zaluje, ale wie, ze przez najblizsze 2-3 lata nie wroci do pracy, a jest tuz przed 30stką i boi sie, ze nic pozniej konkretnego nie znajdzie. Tez bym sie bała. Najlepsza jest wpadka !!!!
![]() ![]() Gwiazdka, nigdy takich łyżew nie widziałam ![]() Ja mam takie: Sa super wygodne, szybko jezdza, a do tego jak widac sa ponadczasowe, bo mimo ich ok. 15letniego stazu, a 10 to na pewno, nic sie z nimi nie stalo, sa jak nowe. Nawet tata kiedys pytal, czy mam jeszcze te lyzwy i bardzo sie zdziwil, ze mam, bo myslal, ze juz dawno je wywalilam albo sie popsuly (tak blagalam go o nie i kiedys dostalam na mikolaja ![]() Mnie sie ostatnio wlosy popsuly, a zawsze mialam takie ladne i zdrowe. Sama nie wiem czemu - zwlaszcza, ze zwracam uwage na sklady kosmetykow i staram sie wybierac te "zdrowe". No nic, jak naloze jakas maske, to wlosy jak lustro, mienia się, sliskie i w ogole super, ale jak naloze tylko gowniana odzywke (musze kupic jakas dobra), to zwyklaki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.