|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
7 to prawie tyle, co nic.
![]() Maleńka, pookaż focie jakieś nam. ![]() W ogóle słuchajcie, mój kumpel jest chory na głowę. Tam kumpel - przyjaciel.![]() Byłam z nim w parku i zadzwonił telefon i to był jakiś jego kolega. No i że on chce ze mną gadać. _-_ No to ok. Pogadaliśmy jakieś pierdoły, on, czy to ja jestem "tą" piękną koleżanką(?). Dziś dostaję smsa od tego przyjaciela mojego:" Ej. Ten X, z którym gadałaś wczoraj chce Twój numer To ja postanowiłem, że mu sprzedam. Zróbmy interes życia, Ki. Ile chcemy pieniędzy za Twój numer? Podzielimy się po pół ."LOOOL. |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
dzien dobry
![]() Maryś no to koniecznie się pochwal nowymi włoskami..bo ty chyba miałas ciemne włoski :P wiec jestem badzo ciekawa efektu ![]() Kinia a podoba Ci sie ten chłopak czy nie wiesz jak on wygląda?;> ![]() a co do Pędzli nie wiem ale chyba się skusze bo droższych mi nie potrzeba, przeciez nie jestem zadna profesjonalistka jeszcze mysle nad pędzlem do cieni..zamówie sobie chyba taki zestawik ![]() Justynka no to pokaz nam jakies focie:P ![]() a dla Wszystkich kawka i herbatka
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja nie fotogeniczna jestem nie ma co pokazywać ale ok:P w sumie mam tylko 4 zdjęcia ale dziś bede miała wszystkie i z tego coś będe kombinowac dla TŻ
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry <ziewwa>
czy ja mogę poprosić o zimę ? w tedy nikt niczego nie remontuje... Nati to ja kawusię poproszę i ciasteczko
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
z daleka od zimy<prosi>
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma ze niefotogeniczna:P a co ta za sesja była?
![]() oj Siunia lepiej niee:P zima byłaby fajna jakby trwała miesiac nie dłuzej:P i snieg byłby tylko w grudniu ![]()
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam sobie pączucisa zamierzam pojeździć dzisiaj na rowerze to mgoe sobie pozwolić, a co!![]() Natali ale sama sobie skompletujesz zestaw tak? bo na allegro jest wiele zestawów, ale wg mnie nie warto. Lepiej dopłacić pare złoty i kupić sobie porządne pędzle które wytrzymają nawet kilka lat. Ja zamawiam dzisiaj ![]() Justys my chcemy foty! my chcemy foty!!!! juz nie udawaj skromniaka! a co to Tż ma urodzinki/ imieninki, a moze jakas rocznica ze szykujesz niespodzianke? czy to tak po prostu?Aś wyobraź sobie że ja ostatnio miałam okazje przyjść o 11 do pracy to dokladnie o 6.32 przyjechala wprost pod moje okno śmierciarka, a mój blok i nastepny położeone sa tak blisko siebie, wszystko jest wybetonowane ze tworzy sie taki lej, w ktorym te odglosy odbijaja sie 2x mocniej. koszmar!!!! mialam ochote ich zabic!Maryś jestem bardzo ciekawa!!!!!!! ja jak za 1szym razem farbowalam sie na blond to wygladałam jak kurczak z plamami wątrobowymi- dramat! ale potem bylo lepiej, a teraz jest cudnie ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- i tylko w górach żeby na nartach można było jeździć nie wiem co na to górale,ale chyba są przyzwyczajeni.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy mieć pierwszą rocznicę a on nie ma żadnego mojego zdjęcia tak wywołanego
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia tak sama sobie skompletuje taki zestaw.. własnie z tych co przeslałas linka a to Ty Gosiaczek na 9 juz przychodzisz do pracy? mnie tez czesto budzi smieciarka..matko...albo jak kosza trawę przed blokiem i zwsze zaczynaja od 7 rano..ja tez jestem ciekawa:P w sumie to podziwiam Marys ja nie lubie u siebie jakis drastycznych zmian na głowie:P cienias jestem i tyle
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze się boję, że będe wgladać jak idiotka dlatego mam, pospolite fryzurki:P
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka to w kolorze mi sie najbardziej podoba..a jaka Ty masz figurkę...
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
ciooooottttyyyy jak to mowi moj kolega
ja ostatnio chciałam w przypływie fantazji przefarbować sie na czarno i gdyby nie fakt prawie rocznego powrotu znowu do blonu to bym sprobowala. w swoich wariacjach fryzurowych mialam juz z wlosow prawie do lopatek rozstrzepana fryzurke na ok.5cm w kolorze czerwonym ahhh coz to byl za piekny kolor!!!!! potem byl tez lekko fioletowy i czarno-granatowy Natali ja to sobie przychodze jak sama chce, am oj szef to juz tym bardziej:p jak pracuje tu ponad 2lata to ani razu nie przyszlam punktualnie o 8! serio. jak wiem ze nie musze to co sie bede spinac, nie? dzisiaj np. bylam o 8.40 a wyjde ok.12
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś jak na brzydala to dobra dupka z Ciebie
a te cycki!!!!!! kobito! ja to musiałabym sobie ze 3 pary skarpetek wepchać no i brzuch masz ekstra. widze ze ćwiczenia daja efekt- dostalam kopa i tez zaczne cwiczyc![]() jak dla mnie to super jest zjecie nr.2 ale patrzac oczami faceta to biore nr1 bo mozna sie na cycki poślinić ![]() ![]() ![]() ![]() wybacz za obcesowość ale co bede w pieke slowka owijac ![]() a kiedy wypada ta rocznica?
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o skubana:O:O podziwiam ale masz zarąbsistego szefa![]()
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Krysia
widze ze ładnie szalałas..z włoskami..a jak Ci było w czarnych..?:Pja tez kiedys miałam bland..ale jakos tak sie niefajnie czułam a teraz mam ciemny braz i jest super:P justynka no proszę Cie...Ty i gruba?!!...jezus maryja.....dziewczyny...: D
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dziewczynki ja brzucha nie ćwicze nic a nic. Cwiczyłam całe 6 dni 8 minut abs i nic poza tym. Od dziś biorę się dopiero za abs, żeby mieć twardy brzuszek bo jest taki.. hm.. mięki?? ja chce twardy. no i od 6 dni ćwicze legs. a tak to zero ćwiczeń. |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś ok ;D optymalnie może być wiosna albo jesień
![]() Gosia powiem Ci, że byłam bliska otwarciu okna i krzyczeniu na nich ale to robotnicy od wujaszka ukochanego to jak to tak można haha co nie zmienia faktu, że oni zawsze chyba na złość najgorsze i najgłośniejsze roboty wykonują z samego rana a potem siedzą cichutko jak myszkia odnośnie tych włosów to ja z brązu przeszłam ostatnio na rudziutką miedź i jestem w nich zakochana ![]() Matko kochana jak wy szybko piszecie ! a przepraszam bardzo czy ja mogłabym dostać login i hasło do tego naszego meila ? czy to jakies ściśle tajne
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
oj Natali jeszcze mi ,,troskze" brakuje:P:P
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie juz Ci wysyłam na PW..tylko warunek jest taki ze musisz nam przesłac swoje zdjecie..
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Justynka no to jak Ty chcesz wygladac..?:Pjak przecinek?:P
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziękuję i poleciały fotki
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
miałam takie same włoski
we wrześniu tez takie robię:P:PNatali nie nie:P mi bardziej chodzi, żeby ten brzuch spłaszczyć, żeby całkiem nie wystawał. Nie było tej oponki
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Siunia uhuuu
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- przestan Justynka Ty tam nie masz zadnej oponki...!
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Natali ja to sie nie zdecydowałam jednak na czarny, poza tym stwierdzilam ze mnie postarzy
ja mam blond i jest najukochanszy i najpiekniejszy! a moja siostra ostatnio tez zrobila sie na rudzielca- takiego marchewkowego i jej swietnie- ile ludzi tyle typo urody choc my jestesmy niemal identyczne!![]() Justyś masz super brzuszek, ale ja też tak zauważyłam, ze niestety z roku na rok figura tak sie zmienia ze to az koszmar- wylażą te cholerne kobiece kształty ![]() Aś super Ci w tym kolorku!!!!!! rewelacja! a jakie Ty masz piękne ciemne oczy!!! cholera chyba Ci wydłubie ja mam bardzo duze oczy ale koloru tzw. zdechłego brązu a tak bym chciala miec ciemniejsze!a to male tez z wielgachnymi oczami to kto to? braciszek?
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
nio w każdym razie dziękuję
jednak ta dieta cosik dała:P:P
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ale pisałas ze miałas czarno garnatowe wloski..wiec jak sie czułas w takich ciemnych??:P
![]() tez miałam rude i dobrze sie czułam,,nie taka marchewe ale rude no ale zawsze mi sie podbały ciemno brazowe włoski.. i czarne....:P tylko wkurzaja mnie te farby wszytkie tak szybko sie zmywaja i włoski sie po paru mysciach tak ładnie nie błyszcza...
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
A kopnąć Cię?
![]() Hej laski jestem głupia boję się klucza z polaka a postanowiłam spróbować z maturą rozszerzoną na studia przelicznik 1,5 więc co mi tam żeby mi wyszło 80% to wystarczy mi koło 50% zawsze można spróbować, a jak nie wyjdzie to trudno i chyba nawet spróbuje na dzienne, ale zobaczymy:P obgadamy to![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie;/;/ to negatyw głupich farb Cytat:
|
||
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam naturalne brązowe, potem miałam czekoladowe ale źle się czułam w ciemnych i teraz odnalazłam swoje przeznaczenie haha
tylko bardzo odrosty widać a nie chciałam co miesiąc robić koloru no ale chyba będe musiała...Gosia to małe śliczne diablisko to mój siostrzeniec ![]() i dziękuję za wszystkie komplementy ja tez sobie wreszcie was mogłam pooglądać Natuś Filipek jest przeeee cudowny Justyś bardzo ładne te zdjęcia
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy się czuję, ale tak czy tak podstawowy muszę pisać, a z rozszerzonym może mi się fartnie
![]() jak nie zdam to zawsze jest podstawowy![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

<3

a mój blok i nastepny położeone sa tak blisko siebie, wszystko jest wybetonowane ze tworzy sie taki lej, w ktorym te odglosy odbijaja sie 2x mocniej. koszmar!!!! mialam ochote ich zabic!

ja mam blond i jest najukochanszy i najpiekniejszy! a moja siostra ostatnio tez zrobila sie na rudzielca- takiego marchewkowego i jej swietnie- ile ludzi tyle typo urody