Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 11:44   #2551
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Na tamtym forum chyba woda sodowa uderzyła niektórym do głowy. Nie wiem,kompleksy i chęć zaistnienia?
Tylko szkoda, że zapomnieli kto im pomagał w zbieraniu artykułów, zdjęć i skąd w ogóle się wzięli. Lepiej by popracowali nad stroną, jej przejrzystością i wypowiedziami jak się nudzą.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:48   #2552
201804200947
Konto usunięte

Zobaczcie, Janusz napisał, że na marszu pojawiło się bardzo mało osób.
Przykre, oczywiście, że to przykre ale ja się z tym liczyłam.
Nie można się unosić (honorem ?) tylko trzeba korzystać z każdej pomocy. Trzeba się starać i zabiegać a to, co się teraz dzieje skutecznie ludzi odpycha.
Trzeba zacisnąć zęby i powiedzieć sobie "dla Iwony". I działać.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:49   #2553
joyeuxe
Wtajemniczenie

Jak napisał Pan Janusz na marszu nie ma dużo osób. Zapewne będzie to z wizażowej winy. Szkoda, że tak mało osób się zjawiło, mam nadzieję, że dojdą i że zrobią to dla samej Iwony.

Czy to jest emitowane w TV. Kurczę siedzę w pracy, mam telewizor , ale nie mam anteny i nie mam jak zobaczyć.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:50   #2554
visionAM
Zakorzenienie

Moim zdaniem idea marszu nie jest wcale taka jak zakładano, po tym co przeczytałam na temat tego jak zostały potraktowane niektóre dziewczyny z naszego forum to nie dziwię się, że nie poszły na ten marsz...
To jest chyba po to aby niektórzy mogli stać się sławni, takie mam wrażenie...

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-14 o 11:52
Stary 2010-08-14, 11:53   #2555
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
Telefon mozna namierzyć nawet jak jest rozładowany. Dopiero po wyciągnięciu baterii się nie da
Nie, jak bateria rozładowana to nie można, bo to tak jakby baterii nie było. Gdyby dało radę to by przecież namierzyli
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:00   #2556
nasstasia
Raczkowanie

mozna sie bylo tego spodziewac z tym marszem zamiast zawiescic plakaty na miescie ze bedzie marsz o tej i o tej i wpoldzialac w necie zeby bylo jak najwiecej ludzi to sie wola klocic na necie to maja za swoje , przez ich glupote cierpi sprawa iwony
nasstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:01   #2557
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasstasia Pokaż wiadomość
mozna sie bylo tego spodziewac z tym marszem zamiast zawiescic plakaty na miescie ze bedzie marsz o tej i o tej i wpoldzialac w necie zeby bylo jak najwiecej ludzi to sie wola klocic na necie to maja za swoje , przez ich glupote cierpi sprawa iwony
masz rację.
Stary 2010-08-14, 12:02   #2558
solll
Zakorzenienie

dziewczyny, a wiecie może, czy wyjaśniło się co było przyczyną śmierci tego chłopaka, Łukasza? Bo wyniki sekcji miały być chyba wczoraj, ale kurczę nic nie mogę znaleźć

Wyjeżdżam jutro na 10 dni, mam nadzieję, że jak wrócę, zastanę same pomyślne wiadomości dotyczące Iwonki...

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:04   #2559
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Nadrobiłam właśnie trochę i jestem w szoku, nie spodziewałam się tego po dziewczynach. Pana Janusza nie oceniam, jest bardzo emocjonalnie zaangażowany i przejęty, należy mu się spokój od takich przepychanek. Ale reszta gwiazd? Zaczęło się już od pretensji "to mój wątek", a potem lawinowo... Z tego marszu żenada się zrobiła, niestety, ponoć jest tam kilka osób tylko. A wszystko dlatego że oficjalni opiekunowie tego wydarzenia bawili się w podziały zamiast zająć się sprawą.
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:05   #2560
nasstasia
Raczkowanie

w marszu idzie ok 100 osob w radiu o tym mowili,znw wypowiadala sie na antenie chyba mia, i mama iwony
Stary 2010-08-14, 12:06   #2561
visionAM
Zakorzenienie

no niestety, najwidoczniej gwiazdkom w główkach się poprzestawiało

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
w marszu idzie ok 100 osob w radiu o tym mowili,znw wypowiadala sie na antenie chyba mia, i mama iwony
i co mówiły?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 12:08   #2562
Kimikika
BAN stały

Wiecie, gdyby organizatorzy poprosili ludzi o udział w marszu, to może więcej osób by przyszło. Ale ja żadnej prośby nie widziałam,nie słyszałam.Tylko suche informacje, dodatkowo z wytycznymi co wolno a czego nie, jakby to był zaszczyt dla uczestnika. Pomyliły im się trochę priorytety,kto dla kogo i taki efekt
Stary 2010-08-14, 12:10   #2563
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
4. ze nasze sledztwo tu zmierza w zla strone skoro podejrzewamy ludzi z tamtego forum
tak napisałem że podejrzewam ludzi z tamtego forum i tego się trzymam, bo jak powiedział sam Rutkowski że bardzo prawdopodobne że morderca właśnie siedzi na tym forum i śledzi ruchy ekip poszukujących Iwony, więc nie tylko ja tak uważam bo i sam szef poszukiwań miał podobne myśli.
Kobiety dajce sobie spokój z czytaniem tamtego forum, bo tamto forum sięgnęło poziomem do wspólnoty Radia Maryja, oni są ci którym zależy a reszta to zło, lub jak kto woli układ naprawdę szkoda czytać to co oni wypisują bo skoro im tak zależy na poszukiwaniach to powinni krążyć po mieście i szukać dziewczyny a nie licytować się komu bardziej zależy na jej odnalezieniu...

Edytowane przez dominikmeller25
Czas edycji: 2010-08-14 o 12:14
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:12   #2564
nasstasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
no niestety, najwidoczniej gwiazdkom w główkach się poprzestawiało

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

i co mówiły?
mia chyba bo nie wiem czy to dokladnie ona jakas internautka powiedziala ze chca wiedziec co sie stalo z iwona ze sama jest matka i ma dizeci i nie moze byc tak ze jej dziecko wyszlo bawic sie ze znajomymi i przepadlo bez sladu, a mama iwony ze wierzy ze znajdzie corke
Stary 2010-08-14, 12:12   #2565
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Nie, jak bateria rozładowana to nie można, bo to tak jakby baterii nie było. Gdyby dało radę to by przecież namierzyli
po rozładowaniu telefonu i jego wyłączeniu się w baterii pozostaje jeszcze kilka % "mocy", zreszta bylo to juz tu omawiane. nie zgadzam się z tobą no ale to tylko moja opinia , moze nie mam racji
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:20   #2566
nasstasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
tak napisałem że podejrzewam ludzi z tamtego forum i tego się trzymam, bo jak powiedział sam Rutkowski że bardzo prawdopodobne że morderca właśnie siedzi na tym forum i śledzi ruchy ekip poszukujących Iwony, więc nie tylko ja tak uważam bo i sam szef poszukiwań miał podobne myśli.
Kobiety dajce sobie spokój z czytaniem tamtego forum, bo tamto forum sięgnęło poziomem do wspólnoty Radia Maryja, oni są ci którym zależy a reszta to zło, lub jak kto woli układ naprawdę szkoda czytać to co oni wypisują bo skoro im tak zależy na poszukiwaniach to powinni krążyć po mieście i szukać dziewczyny a nie licytować się komu bardziej zależy na jej odnalezieniu...
ja raz wkleilam tam link jakis to ktos czerwonymi duzymi literami mi odpisal TO JEST DO USUNIECIA!!!!
nie wchodze tam wiecej zwlaszcza ze strona ma zla szate graficzna i ciezko sie to czyta.
powiem szczerze pisalam do nich tylko bo aktaga13 prosila zeby dac im link do filmu o iwonie na youtube i zadne z nich jak im dalam link nie napisali dzieki czy dobra robota oprocz janusza ktory podziekowal.nawet nie chcieli wkleic linku do tego filmu na swoja strone tylko mi napisali zebym sama wkleila link jak chce
Stary 2010-08-14, 12:23   #2567
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
po rozładowaniu telefonu i jego wyłączeniu się w baterii pozostaje jeszcze kilka % "mocy", zreszta bylo to juz tu omawiane. nie zgadzam się z tobą no ale to tylko moja opinia , moze nie mam racji
No ja też nie chce się z tobą kłócić
Owszem zostaje parę % mocy, ale jak się telefonu nie podłączy do ładowarki to te parę % nie wystarczy na długo. Jeśli Iwona próbowała włączać telefon po wyłączeniu to te parę % poszło w chwilę, możesz poćwiczyć na swoim tel, ja kiedyś sprawdzałam
Przecież gdyby była taka możliwość to by namierzyli jego położenie, a oni tylko byli w stanie namierzyć ostatni sygnał.
Raczej wątpię, że ktoś kto Iwonę napadł zajmował się jeszcze wyciąganiem baterii z telefonu.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Inna sprawa,że gdyby policja zaczęła szybciej działać to może byłoby inaczej. Ale tutaj poszukiwania z psem po 11 dniach, apele do świadków po prawie 4 tygodniach, to i telefon mogli namierzać po tygodniu jak był już w 100% rozładowany
Stary 2010-08-14, 12:25   #2568
visionAM
Zakorzenienie

na tamtej stronie jakaś mądra pisze, że zgłosi do Rutkowskiego post lidii90....
oni mnie rozbrajają swoją głupotą...
Stary 2010-08-14, 12:27   #2569
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
na tamtej stronie jakaś mądra pisze, że zgłosi do Rutkowskiego post lidii90....
oni mnie rozbrajają swoją głupotą...
rychło w czas ...
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 12:28   #2570
titina
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze pisalam do nich tylko bo aktaga13 prosila zeby dac im link do filmu o iwonie na youtube i zadne z nich jak im dalam link nie napisali dzieki czy dobra robota oprocz janusza ktory podziekowal.nawet nie chcieli wkleic linku do tego filmu na swoja strone tylko mi napisali zebym sama wkleila link jak chce
Mia chciała mnie przez pw zniechęcić i przestraszyć do tego filmu że mogę płacić karę za wykorzystanie piosenki Edyty.
Wydaje mi się że to jakaś niepoważna zazdrość.....

Filmik ma już ponad 20.000 obejrzeń i wydaje mi się że również jest dobrą promocją Edyty, która planuje powrócić na scenę.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:34   #2571
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Mia chciała mnie przez pw zniechęcić i przestraszyć do tego filmu że mogę płacić karę za wykorzystanie piosenki Edyty.

Filmik ma już ponad 20.000 obejrzeń i wydaje mi się że również jest dobrą promocją Edyty, która planuje powrócić na scenę.
To już bezsensowne straszenie. Jak piosenka jest wykorzystanaw filmiku, a wykonawca/wytwórnia nie wyraża na to zgody to zgłasza to do youtube i jest wycinany dźwięk z dopiskiem, że ścieżka dźwiękowa została usunięta na wniosek wytwórni. Sporo takich filmików widziałam, ale jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś został pociągnięty do odpowiedzialności
Stary 2010-08-14, 12:38   #2572
amelkaaa
Przyczajenie

Sorki, ja Was praktycznie tylko czytam. Jednak juz nie mogę. jedna przez drugą(to i tamto forum) dyskutuje ktora i kiedy co powiedziała, kto ma racje itd. jesteście siebie chyba warte. zgubiliście w tym wszystkim WSZYSTKIE jazgotki idee Iwony. szkoda, bo to dla niej sie zaczeło.
Ktoś musi być zawsze mądrzejszy, i albo podacie sobie ręcę, i zaczniecie dalej działac dla dobra sprawy, albo idee szlag trafi
Pozdrawiam, obudzcie sie
amelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:39   #2573
apoolonia
Rozeznanie

Co do tekstu że osoba zaangażowana w zaginięcie napewno nie jest z tamtego forum a jeśli tak myślimy to zły trop

jest co najmniej dziwna
przecież może być z tamtego forum albo z tego itp.

widać że niektórzy mają wiedzę dużo większą niż policja

drażni mnie też fakt że jeśli tylko ktoś coś nieodpowiedniego napisze o Iwonie od razu jest to nieprawda

już wcześniej zadałam pytanie czy możliwe że Iwona brała jakieś narkotyki tej nocy i możne to dało jej silę na taki spacer

przecież tak mogło być to nastolatka którą sama byłam i wiem że robi się różne nieodpowiednie rzeczy
dużo osób w jej wieku eksperymentuje

ale oczywiście najlepiej skrytykować bo ktoś ma inne zdanie

a co do głupich podejrzeń to jedna z założycielek uznała za znacząco podejrzane że jest kilka osób które mają na wizazu od kilku lat konta i dopiero po dłuższym czasie są aktywne i o zgrozo właśnie na wątku o Iwonie
więc tu już widzimy poziom
tam wszystkie problemy rozwiązało by kilku fachowych moderatorów
którzy są bezstronni i zajmują się jedynie porządkiem na forum
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 12:39   #2574
kycia1
Wtajemniczenie

Ja juz nawet nie wchodze na tamta stronę, bo az mna trzesie. Gorzej niz Kafeteria- miliony prowokacji, insynuacje, na dodatek wrzucaja nasze wypowiedzi , a raczej ich czesc, ktore sa wyrwane z kontektsu- niczym tanie dziennikarskie żmijki. Niektorzy za bardzo sie wczuli (chyba maja parcie na szkło- mimo, ze najglosniej mowili, ze wcale tak nie jest!). Zenada to mało powiedziane . Na dodatek wypowiedzi w stylu "wizaz jest beeeeeeeeee" są ąz nadto irytujace, biorac pod uwage KTO zalołozyl tamta strone i forum- ludzie z Wizaz (az zal o tym pisac...))
Stary 2010-08-14, 12:41   #2575
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość

A ta cała mia jest jakąś realną znajomą Iwony.

Ja wgl się dziwie, z jakiej racji ona jest tam jakąś adminsitratorką, moderatorką tej strony, jak zachowuje się jak jakaś najważniejsza, o co to nie ona,.Zero organizacji z innymi, zero normalnego rozmawiania. Ciągle tylko gada o pociąganiu do odpwowiedzialności. A to jak się przyjdzie na marsz ze zdjęciem, a to że piosenka.... No co za osoba.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:52   #2576
apoolonia
Rozeznanie

Wiecie co nie może się powstrzymać cytuje z tamtego forum

ktoś mądry w bardzo komediowy opisał ich sposób podejścia do sprawy

Matsuoka, gdzie to piwo? To ja idę. Proponuję gdzieś w okolicach parku Reagana. Nabzdyczymy się jak małpy i pójdziemy na poszukiwania.
Zakładam, że minimum 8 podejrzanych znajdziemy- "popacz, popacz, zoba, zoba, jak on sie paczy w to samo miejsce jak Iwona o 4.12, kurdeeee....ma coś na sumieniu, jak by tam nie paczył, to byłby.....niewidomy, dawaj, masz lapika, paczmy, czy jest we w znajomych jej onej tej, to musi byc łon".
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:58   #2577
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
a co do głupich podejrzeń to jedna z założycielek uznała za znacząco podejrzane że jest kilka osób które mają na wizazu od kilku lat konta i dopiero po dłuższym czasie są aktywne i o zgrozo właśnie na wątku o Iwonie
więc tu już widzimy poziom
ja to napisałam. Zdziwiło mnie, że nagle uaktywniają się stare konta tylko po to aby wypowiedzieć się na temat Iwony. Jaki ty tu widzisz brak poziomu i po co roztrząsasz dawno wyjaśnioną sytuację to nie wiem

Cytat:

Matsuoka, gdzie to piwo? To ja idę. Proponuję gdzieś w okolicach parku Reagana. Nabzdyczymy się jak małpy i pójdziemy na poszukiwania.
Zakładam, że minimum 8 podejrzanych znajdziemy- "popacz, popacz, zoba, zoba, jak on sie paczy w to samo miejsce jak Iwona o 4.12, kurdeeee....ma coś na sumieniu, jak by tam nie paczył, to byłby.....niewidomy, dawaj, masz lapika, paczmy, czy jest we w znajomych jej onej tej, to musi byc łon".
no co racja to racja
mnie też się już ktoś pytał czy jestem znajomą Iwony czy kimś z rodziny, może i mnie szukają gdzieś na nk albo Facebooku hahaha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 13:01   #2578
Senso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Wiecie co nie może się powstrzymać cytuje z tamtego forum

dokładnie dobre, nie ma co.

Ciekawe co z policjantem... i dziwne, że Adria nie powiedziała zaraz o tym. A wiedzieć na pewno wiedziała.
Stary 2010-08-14, 13:06   #2579
1985SiWA
Zakorzenienie

co do tej strony to ja nawet tam nie wchodze bo to co sie tam dzieje to jest poniżej mojego poziomu, jeden wielki b**del na kółkach miała byc strona o Iwonie a zrobili parodie takiej strony, wzajemną adorację gwiazdeczkek telewizyjnych pozal sie Boże.

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2010-08-14 o 13:11
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 13:07   #2580
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
co do tej strony to ja nawet tam nie wchodze bo to co sie tam dzieje to jest poniżej mojego poziomu, jeden wielki b**del na kółkach miałaby byc strona o Iwonie a zrobili parodie takiej strony wzajemną adorację gwiazdeczkek telewizyjnych pozal sie Boże.
do mnie jakiś koleś startuje, ze ja chcę sprawę uciszyć
bo napisałam żeby nie dzwonili do Rutkowskiego w sprawie postu lidii90, bo już było oficjalne oświadczenie. Cóż - jestem w gronie podejrzanych, żałosne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości