![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Konto usunięte
|
Zobaczcie, Janusz napisał, że na marszu pojawiło się bardzo mało osób.
Przykre, oczywiście, że to przykre ale ja się z tym liczyłam. Nie można się unosić (honorem ?) tylko trzeba korzystać z każdej pomocy. Trzeba się starać i zabiegać a to, co się teraz dzieje skutecznie ludzi odpycha. Trzeba zacisnąć zęby i powiedzieć sobie "dla Iwony". I działać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
Jak napisał Pan Janusz na marszu nie ma dużo osób. Zapewne będzie to z wizażowej winy. Szkoda, że tak mało osób się zjawiło, mam nadzieję, że dojdą i że zrobią to dla samej Iwony.
Czy to jest emitowane w TV. Kurczę siedzę w pracy, mam telewizor , ale nie mam anteny i nie mam jak zobaczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem idea marszu nie jest wcale taka jak zakładano, po tym co przeczytałam na temat tego jak zostały potraktowane niektóre dziewczyny z naszego forum to nie dziwię się, że nie poszły na ten marsz...
To jest chyba po to aby niektórzy mogli stać się sławni, takie mam wrażenie... Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-14 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Raczkowanie
|
mozna sie bylo tego spodziewac z tym marszem zamiast zawiescic plakaty na miescie ze bedzie marsz o tej i o tej i wpoldzialac w necie zeby bylo jak najwiecej ludzi to sie wola klocic na necie to maja za swoje , przez ich glupote cierpi sprawa iwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a wiecie może, czy wyjaśniło się co było przyczyną śmierci tego chłopaka, Łukasza? Bo wyniki sekcji miały być chyba wczoraj, ale kurczę nic nie mogę znaleźć
![]() Wyjeżdżam jutro na 10 dni, mam nadzieję, że jak wrócę, zastanę same pomyślne wiadomości dotyczące Iwonki...
#2559 |
Konto usunięte
|
Nadrobiłam właśnie trochę i jestem w szoku, nie spodziewałam się tego po dziewczynach. Pana Janusza nie oceniam, jest bardzo emocjonalnie zaangażowany i przejęty, należy mu się spokój od takich przepychanek. Ale reszta gwiazd? Zaczęło się już od pretensji "to mój wątek", a potem lawinowo... Z tego marszu żenada się zrobiła, niestety, ponoć jest tam kilka osób tylko. A wszystko dlatego że oficjalni opiekunowie tego wydarzenia bawili się w podziały zamiast zająć się sprawą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
w marszu idzie ok 100 osob w radiu o tym mowili,znw wypowiadala sie na antenie chyba mia, i mama iwony
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
BAN stały
|
Wiecie, gdyby organizatorzy poprosili ludzi o udział w marszu, to może więcej osób by przyszło. Ale ja żadnej prośby nie widziałam,nie słyszałam.Tylko suche informacje, dodatkowo z wytycznymi co wolno a czego nie, jakby to był zaszczyt dla uczestnika. Pomyliły im się trochę priorytety,kto dla kogo i taki efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety dajce sobie spokój z czytaniem tamtego forum, bo tamto forum sięgnęło poziomem do wspólnoty Radia Maryja, oni są ci którym zależy a reszta to zło, lub jak kto woli układ naprawdę szkoda czytać to co oni wypisują bo skoro im tak zależy na poszukiwaniach to powinni krążyć po mieście i szukać dziewczyny a nie licytować się komu bardziej zależy na jej odnalezieniu... Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2010-08-14 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
mia chyba bo nie wiem czy to dokladnie ona jakas internautka powiedziala ze chca wiedziec co sie stalo z iwona ze sama jest matka i ma dizeci i nie moze byc tak ze jej dziecko wyszlo bawic sie ze znajomymi i przepadlo bez sladu, a mama iwony ze wierzy ze znajdzie corke
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wchodze tam wiecej zwlaszcza ze strona ma zla szate graficzna i ciezko sie to czyta. powiem szczerze pisalam do nich tylko bo aktaga13 prosila zeby dac im link do filmu o iwonie na youtube i zadne z nich jak im dalam link nie napisali dzieki czy dobra robota oprocz janusza ktory podziekowal.nawet nie chcieli wkleic linku do tego filmu na swoja strone tylko mi napisali zebym sama wkleila link jak chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Owszem zostaje parę % mocy, ale jak się telefonu nie podłączy do ładowarki to te parę % nie wystarczy na długo. Jeśli Iwona próbowała włączać telefon po wyłączeniu to te parę % poszło w chwilę, możesz poćwiczyć na swoim tel, ja kiedyś sprawdzałam ![]() Przecież gdyby była taka możliwość to by namierzyli jego położenie, a oni tylko byli w stanie namierzyć ostatni sygnał. Raczej wątpię, że ktoś kto Iwonę napadł zajmował się jeszcze wyciąganiem baterii z telefonu. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Inna sprawa,że gdyby policja zaczęła szybciej działać to może byłoby inaczej. Ale tutaj poszukiwania z psem po 11 dniach, apele do świadków po prawie 4 tygodniach, to i telefon mogli namierzać po tygodniu jak był już w 100% rozładowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
na tamtej stronie jakaś mądra pisze, że zgłosi do Rutkowskiego post lidii90....
oni mnie rozbrajają swoją głupotą... |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że to jakaś niepoważna zazdrość..... Filmik ma już ponad 20.000 obejrzeń i wydaje mi się że również jest dobrą promocją Edyty, która planuje powrócić na scenę.
![]() |
#2571 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Przyczajenie
|
Sorki, ja Was praktycznie tylko czytam. Jednak juz nie mogę. jedna przez drugą(to i tamto forum) dyskutuje ktora i kiedy co powiedziała, kto ma racje itd. jesteście siebie chyba warte. zgubiliście w tym wszystkim WSZYSTKIE jazgotki idee Iwony. szkoda, bo to dla niej sie zaczeło.
Ktoś musi być zawsze mądrzejszy, i albo podacie sobie ręcę, i zaczniecie dalej działac dla dobra sprawy, albo idee szlag trafi Pozdrawiam, obudzcie sie |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
Co do tekstu że osoba zaangażowana w zaginięcie napewno nie jest z tamtego forum a jeśli tak myślimy to zły trop
jest co najmniej dziwna przecież może być z tamtego forum albo z tego itp. widać że niektórzy mają wiedzę dużo większą niż policja drażni mnie też fakt że jeśli tylko ktoś coś nieodpowiedniego napisze o Iwonie od razu jest to nieprawda już wcześniej zadałam pytanie czy możliwe że Iwona brała jakieś narkotyki tej nocy i możne to dało jej silę na taki spacer przecież tak mogło być to nastolatka którą sama byłam i wiem że robi się różne nieodpowiednie rzeczy dużo osób w jej wieku eksperymentuje ale oczywiście najlepiej skrytykować bo ktoś ma inne zdanie a co do głupich podejrzeń to jedna z założycielek uznała za znacząco podejrzane że jest kilka osób które mają na wizazu od kilku lat konta i dopiero po dłuższym czasie są aktywne i o zgrozo właśnie na wątku o Iwonie więc tu już widzimy poziom ![]() tam wszystkie problemy rozwiązało by kilku fachowych moderatorów którzy są bezstronni i zajmują się jedynie porządkiem na forum |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz nawet nie wchodze na tamta stronę, bo az mna trzesie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wgl się dziwie, z jakiej racji ona jest tam jakąś adminsitratorką, moderatorką tej strony, jak zachowuje się jak jakaś najważniejsza, o co to nie ona,.Zero organizacji z innymi, zero normalnego rozmawiania. Ciągle tylko gada o pociąganiu do odpwowiedzialności. A to jak się przyjdzie na marsz ze zdjęciem, a to że piosenka.... No co za osoba. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
Wiecie co nie może się powstrzymać cytuje z tamtego forum
ktoś mądry w bardzo komediowy opisał ich sposób podejścia do sprawy Matsuoka, gdzie to piwo? To ja idę. Proponuję gdzieś w okolicach parku Reagana. Nabzdyczymy się jak małpy i pójdziemy na poszukiwania. Zakładam, że minimum 8 podejrzanych znajdziemy- "popacz, popacz, zoba, zoba, jak on sie paczy w to samo miejsce jak Iwona o 4.12, kurdeeee....ma coś na sumieniu, jak by tam nie paczył, to byłby.....niewidomy, dawaj, masz lapika, paczmy, czy jest we w znajomych jej onej tej, to musi byc łon". |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie też się już ktoś pytał czy jestem znajomą Iwony czy kimś z rodziny, może i mnie szukają gdzieś na nk albo Facebooku hahaha |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe co z policjantem... i dziwne, że Adria nie powiedziała zaraz o tym. A wiedzieć na pewno wiedziała.
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
co do tej strony to ja nawet tam nie wchodze bo to co sie tam dzieje to jest poniżej mojego poziomu, jeden wielki b**del na kółkach
![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-08-14 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo napisałam żeby nie dzwonili do Rutkowskiego w sprawie postu lidii90, bo już było oficjalne oświadczenie. Cóż - jestem w gronie podejrzanych, żałosne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.