![]() |
#2551 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Hej
masz wokoło 30 dziewczyn, więc po co jeszcze piszesz do mnie?! teraz ja będę tak bardzo obojętna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zadomowienie
|
Moje Talenciary:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamisha agattee DorotaComa Toogether93 hottie agrr Borowiczanka CaMa poprostuAsiss Paralogiczna malyyna18 myCh otojest mad_woman BananowaDelma ruda wiewiora I Wiele innych (kolejność bez znaczenia ;P) ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zadomowienie
|
oo, jak cieplutko się zrobiło ; *
___________________ 'I'm about to let You see this is what'll happen if You ain't giving Your girl what she needs. Leave You, move on to a perfect stranger.' Pokażę Ci co się stanie gdy nie dasz swojej dziewczynie tego czego ona potrzebuje. Zostawię Cię, ruszę dalej, poszukam kogoś innego. 'You're getting boring. You're all so boring, and I don't recognize You.' Stajesz się nudny. Jesteś taki nudny, nie poznaję Cię. 'You talk, I walk.' Ty mówisz, ja odchodzę. 'You're going hard now, to win my heart but so many times now, You've been comin' up short.' Bardzo się starasz, by zdobyć moje serce, lecz zbyt wiele razy byłeś tu na krótko.
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za każde wyróżnienia. Nie było mnie, bo świętowałam urodziny ![]() ![]() Małe serca, co nigdy nie trafiają do właściwych rąk obłąkane, skrzywdzone zdeptane Jego słowa bolesne te, których świat miał nie słyszeć Twardo stąpam po ziemi stopy raniąc ostrzami umarłych nadziei Niczego we mnie nie ma, nie we mnie Bóg ukrył skarb Wyssana z palca jestem ja i moja miłość Każde Jego spojrzenie uderza mnie w twarz Możesz myśleć, że cierpię a ja właśnie znajduję się w prawdziwym niebie Tam, gdzie były Jego dłonie jej każde lato było też Uciekał myślami w te miejsca, gdzie zapewnił swojemu sercu wieczne lato i wiedział, że nic nie zastąpi mu tego, co już minęło
#2555 |
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały, Kociaki
![]() Romeo umarł, a Ty po prostu odejdź. Julia umarła, a ja po prostu zapomnę. W XXI wieku nie umiera się z miłości... 'zawsze mamy wybór... a ja zawsze wybiorę Ciebie ![]() - Nadal go kochasz ? - Tak. - To przestań ! - Oddychasz ? - Tak. - To przestań... Kocham Cię. Żałosne, nie ? ![]()
#2556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
______________ Bo ty wiesz, że ja tęsknie. Bulwar zachodniego słońca. Uwielbiam osobę, która z uwielbieniem mnie rani. Czasami od tak, po prostu, bez powodu chciałabym zapomnieć. I jeszcze raz spojrzeć Ci prosto w oczy mówiąc 'Odwal się !.' Tupot robaczków w moim sercu powodują wspomnienia. Z czerwonym nosem, kichając raz po raz wtulała się z błyszczącymi promykami w oczach w Jego ramiona. Była szczęśliwa. ______________
A. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Przyczajenie
|
Jedni o miłości szczęśliwej, drudzy o nieszczęśliwej. Niestety ja takich problemów nie mam. Z jednej strony się cieszę a z drugiej nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Raczkowanie
|
Bez Ciebie zacząć nowy dzień po prostu boję się.
Już osobno... lecz gdzie tylko spojrzy widzi siebie z nim. "-kocham Cię! -Dlaczego? -za cholerę nie wiem ale tak jest." (fragment filmu) ;d I smak kawy którym budziłeś mnie co rano. _________________________ _________ więc i ja zapominam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
BananowaDelma, blondii69, PoprostuAsiss, marikab, otojest, RóżowaSkeyterka, Kofeina w Redbullach - okradam z każdego postu. nałogowo
![]() PaniJana, CzarnyAniołek, Zuzka Z - gdzie Wy? ![]() ![]() ![]() ___________ " czasem chciałabym cofnąć czas nie po to żeby coś naprawić ale po to żeby przeżyć to jeszcze raz
![]() Jak to możliwe, żeby tyle czasu myśleć o jednej osobie... poradzę sobie, tylko jeszcze nie teraz. Nienawidzę kiedy mi zależy. Wolę kiedy jest mi wszystko jedno. "
#2560 |
Przyczajenie
|
pragnęłam żebyś pokazał mi miłość , Ty wskazałeś mi drogę do drzwi . idę sama przez park i nagle uświadamiam sobie ile dla mnie znaczysz, ile Ona znaczy dla Ciebie... Czas na zmiany, spie****ać z mojego życia raz na zawsze! skończę ze sobą jak Werter. Nie ulega wątpliwości, że trudno jednoznacznie wyjaśnić pojęcie cierpienia nie mogę wytrzymać kiedy z premedytacją opowiadasz mi jak wiele dziewczyn za tobą szaleje i jak Ty bawisz się ich uczuciami, bo wiesz że jestem jedną z nich... Najpiękniejsze imię poznasz , gdy się zakochasz . ~Demotywatory.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cudzysłów! ![]() postaraj się unikać kopiowania. ![]() moje myśli skupione są wokół jednej osoby... tej właściwej osoby... - Potrafię sobie więcej wyobrazić, niż Ci się wydaje. - Tak? To wyobraź sobie, że Cie kocham. - Tak? Naprawdę? Tak długo na to czekałam! - Ej no nie! Nie jest tak. Tylko sobie to wyobraź... jesienne porządki : w szafie, w głowie, w sercu... .
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham Kocham Kocham całym serduszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + `Trawa przybrała odcień Twoich tęczówek, powietrze bezczelnie Tobą pachnie, mi wracają wszelkie uczucia, a Ty szpanujesz tą swoją lafiryndą. świetnie.
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
poprostuAsiss, dontgivemenames, Cherry__lady, Kofeina w RedBullach -
big serce dla was dziewuszki ;* wiedzcie, że wszystko to co wy mnie.. ja was też ![]() Przecież koniec dopiero nadejdzie, jeszcze dotknij mojej dłoni, w oczy spójrz, masz czas i mnie. I gdyby to wszystko było nic nie warte, kto miałby walczyć jeśli nie my? Wszystkie te złamane serca, stojąc dziś na deszczu, proszą jedynie o mały gest zrozumienia. ..a gdy świat zwali mi się na głowę, czy przyjdziesz? Wrócisz, mi na pomoc, tak jak obiecywałeś, czyli mimo wszystko? Płakać mogę przez wszystko, o ile nie jesteś tego powodem.
#2564 |
Zakorzenienie
|
nienawiść to miłość odwrócona plecami.
hello Darkness, my old friend, I've come to talk to you again... w związku kto kocha, ten przegrywa. prawda znana nie od dzis.... nie pamiętam twojej twarzy. nie pamiętam twoich dłoni. wiem tylko że były piękne. zapominam... przecież to co najlepsze kryje się właśnie w środku...
#2565 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja Ciebie kocham za ten opis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() *
zwinięta w kłębek, ogrzewając dłonie na kubku jeszcze pełnym cappuccino, pilnuje telefonu. choć i tak postanowiła tym razem nie odbierać. mam w oczach tyle szczęścia, ile Ty mi dajesz. a co, jeśli tęsknię? jeśli jutro nigdy nie nadchodzi, obiecuję jutro przestać Cię potrzebować. 'Gdyby każdy z Nas otrzymał możliwość wykonania jednego strzału w stronę osoby, której nienawidzimy, przeżyłbyś?' (demotywatory) z Tobą nawet papieros smakuje szczęściem.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-09-27 o 11:24 |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
Dziękuję skarby za pamięć i za pochwały <3
![]() ____________ Masz tylko jedną wadę- mnie Miedzy Nami- próżnia. Wciąga każdego, choćby się trzymał z całych sił i chwyta co popadnie. - Na chwilę czy na dłużej? - Na całe życie
#2567 |
Raczkowanie
|
Nienawidzisz mnie ? hmm, niech pomyślę dlaczego ?
Dlatego, że chciałbyś, a nie jesteś mym kolegą! `Nie mogę nie grać złej, bo to jak samobójstwo. Choć nie zawsze jest tak, że mam czyste sumienie.. ;>
#2568 |
Raczkowanie
|
w jego oczach widzę sens życia
-pamiętasz ? - co ? - jak obiecywałeś mi że mnie kochasz, kochasz .. ! no love. no you ___________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Raczkowanie
|
Wesoła, uśmiechnięta, tak o niej mówili. Lecz nikt nie wiedział, że to właśnie ci ludzie ją tak bardzo krzywdzili....
----------------------------------------- Znowu pada deszcz.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zadomowienie
|
będę ssać,będę się puszczać i wszystko inne na co będę miała ochotę. a tobie co do tego? podobno się mną nie interesujesz.
nie wiesz jak bardzo ryzykujesz. owszem,potrafiłam bardzo kochać. ale potrafię też bardzo się zemścić za wyrządzone mi krzywdy ; ] .
dzisiaj listonosz przyniósł mi pięć paczek. miłość,nienawiść,zdradę,r ozkosz i ból. i zgadnij która pierwsza kazała się otworzyć. ból. otworzyłam ją,a nagle gdzieś zniknęła miłość.. rozkosz była,ale trzymała sztamę ze zdradą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
Pograjmy w butelkę, wypadnie na Ciebie, wybierzesz zadanie, a ja powiem, że masz się we mnie zakochać.
Gdyby opowiadano bajki o moich dotychczasowych miłościach, dzieci nie mogłyby zasnąć... - Zagramy w kto pierwszy mrugnie? - Dlaczego w to? - Ponieważ uwielbiam kiedy na mnie patrzysz. A jeśli się do Ciebie uśmiechnę, to przytulisz mnie tak mocno? Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę...
![]() |
#2572 |
Przyczajenie
|
gdy otwieram oczy widzę tylko przepaść.
Tylko momentami w głowie mam czysty obraz, ten okropny ból któremu nie umiem sprostać. Wcale nie jest łatwo jeśli serce płaczę krwią Podaj mi rękę i zabierz mnie stąd. I dzień za dniem tutaj mija się z sensem, zabierz mnie stąd: dokąd ? - obojętnie. Chcę umieć latać i zagłębiać się w chmurach, podcinać skrzydła tym, którzy mówią, że to bzdura. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Może tak musi być, ale to cholernie boli. Dziś nie czuje nic, głosy mówią mi „zapomnij". Dym, który zamazuje wszystko, tylko szara mgła ogarnęła rzeczywistość. znalazłam Cię we śnie, wypełniasz moją przestrzeń. Nie powiem kolejny raz pustego "przepraszam", nie powiem tego, bo to wcale nie wystarcza. Nie powiem do widzenia, nie czas na pożegnanie, bo nie mam pojęcia co jeszcze się stanie.
#2573 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() __ Sprawiasz, że jestem odurzona i nie chcę wytrzeźwieć. zabierasz mi to co najlepsze we mnie. Mogę powiedzieć, że wymazałam Cię z pamięci. Mogę zmieniać kanał za każdym razem, gdy zbliża się nasz ulubiony program i być zła na stacje radiowe, bo wciąż grają naszą ulubioną piosenkę. nigdy nie zrozumiem tego, co zrobiłeś mi w tamten dzień. To jedyna chwila, którą chciałabym zmienić.
![]() |
#2574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() " Mieć gdzieś innych i uparcie robić swoje. Nie żebym się przejmowała, ale w ch.uj go lubię. może cierpię, ale pamiętaj, że nie żałuje ani momentu. Brakuje odwagi, a tak bardzo zależy. - odszedł. -tak zwyczajnie? - nie ku.rwa. z efektami specjalnymi. Normalnie potrzeba mi jakichś 32mg/100ml kofeiny żeby dojść do siebie w poniedziałkowy poranek, ale Twój widok działa na mnie zdecydowanie mocniej niż napoje energetyczne. nie zależy mi. jeżeli będę w supermarkecie i akurat zrobią napad, wcale nie padnę na podłogę, błagając o litość. wstanę wprost jakiejś spluwy i pewnym głosem powiem 'strzelaj, frajerze ogarnięta obsesyjną miłością do mężczyzny z którym nigdy nie będzie. Była słodka ale zasneła obok teraz tylko neony burdeli świecą na różowo. Nasza miłośc i wielkie BUM. trzeba umieć zauważyć, kiedy jakiś etap życia dobiega końca. zakończyć cykl, zatrzasnąć drzwi, zamknąć rozdział. nieważne, jak to nazwiemy, ważne, żeby zostawić za sobą to, co już minęło. tak? to wmówmy to sobie. "
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
ale wiesz ? dobrze, że jednak jesteś.
metalowe opakowanie drewnianych uczuc. gdzieś daleko, nie na wyciąnięcie ręki ona jest.
#2576 |
Rozeznanie
|
oto wdzięczność mą Wam ukazuję
![]() -do you know what hurts the most about a broken heart? -not being able to remember how you felt before -a wiesz co boli najbardziej w złamanym sercu? -to, że nie jesteś w stanie pamiętać, jak czułaś się wcześniej life was much easier when apple and blackberry were just fruits życie bylo o wiele prostsze, gdy apple i blackberry były po prostu owocami
#2577 |
Przyczajenie
|
Onax3 - jeśli mogę, to okradam ; )) .
![]() _________________________ 'Kocham Cie'- słowa zwyczajne, a tak niezwykłe .
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, coś mi tam umknęło. przepraszam,
że się nie udzielam ale muszę nadrobić zaległości w szkole i jakoś weny nie mam ostatnio. ;/ __ ulica, na której się poznaliśmy powinna mieć nazwę " Koszmarna " a nie " Szczęścia " " żyj ! - powiedziała nadzieja. bez Ciebie nie potrafię ! - odparło cicho życie.. " ![]() ogólnie to jest okropnie. dlaczego odchodząc zostawiłeś mnie w takim stanie ?! zostawił w najpiękniejszym dniu mojego życia - w dniu urodzin.. ;(
#2579 |
Raczkowanie
|
mam dzisiaj urodziny
![]() '...to bylo jak jazda limuzyną, a ja lubię jeździć porysowanymi samochodami z facetami, którzy mają kwas solny w żyłach zamiast krwi...' 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni. "To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus." "O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki." Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi.
#2580 |
BAN stały
|
marikab
na zdrowie, i przy okazji ten: 'I just can't get you off my mind' wylądował u mnie w opisie już ![]() ![]() ![]() ...
" Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream Żegnaj, mój niedoszły ukochany Żegnaj, mój beznadziejny śnie I'm trying not to think about you but i can't. Próbuję o tobie nie myśleć, ale nie potrafię . I think of you whenever you're not around Myślę o tobie, ilekroć nie ma cię wokół I'll drown in my tear storming sea Tonę w szalejącym morzu moich łez Would show you, would make you hurt like me. Móc pokazać Ci, móc zadać Ci ból, który odczuwam Ja. I'm ill with the thought of your kiss Jestem chora na myśl o Twoim pocałunku. " ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.