![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() brałam dalacin C i fervexy Polly - o facjacie myślałam tutaj, espeszyli for us, dla nas only - mnie szafa rybcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
szkoda, że nie mam aparatu - bym gorset-chrząszcza na szafę pierdykła
![]() Dopijam resztki krupniku - zdrówko ![]() Cytat:
(choć niekonieczne na grzańca ![]() znalazłam boskiego demota dla siebie ![]() http://demotywatory.pl/2113736/Mlodzienczy-bunt A tutaj coś pod weekendowe pijackie wybryki ![]() http://demotywatory.pl/2107065/Ael-sei-naebauam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
grozi wypollizowaniem
|
maja-twój av mi sie kojarzy z Ich Troje
![]() a demot-ekstra ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi, jak się nazywał ten antybiotyk, po którym spuchła mi krtań i miałam duszności, chyba w zeszłym roku. To był ten cholerny Dalacin.
Już sobie zapisałam w telefonie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
#2556 |
Zakorzenienie
|
i w razie W informuj lekarza bo to klindamycyna - i moze cos innego tez ją ma w sensie inna nazwa handlowa antybiotyku - choc sie nie spotkalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dostałam wysypki na całym ciele po tym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- tak dokładnei - aż sie dziwię że was lekarka o tym nie poinformowała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
grozi wypollizowaniem
|
#2561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2562 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie poinformowała-ale i tak nie mam wyjścia-podobno nie ma nic innego ![]() moze lepiej sama poszukam w necie jakiegoś zamiennika ![]() albo Eenax zapytam ![]()
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Nie poinformowała, a ja idiotka męczyłam się 3 dni ze spuchniętym gardłem, wargami, zesztywniałym językiem. Miałam trudności z przełykaniem. Myślałam, że to po prostu alergia, która pojawia się Regularnie w czerwcu
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Na nalewkę babuni? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() świetna ![]() ![]() ![]() na szafie się nie znają, tam pewnie miłośniczki różu pakują ![]() Dziękuję za gratulacje dla TŻ-a ![]() ![]() Basen przeżyłam ![]() ![]() W ogóle jutro robimy imprezę (to nic ze ja idę do pracy i w niedzielę też, na rano, wiec spać nie wiem gdzie i kiedy będę, na klatce chyba ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() * * * Spaduję popykać troszku w Dragon Age przed snem ![]() ![]() Kurczę, nie poznaję sama siebie z tym nowym avem... ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-09-24 o 21:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
hm...
![]() raczej coś większego... i gorącego ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() co to kurka, Dżyngis Chan? ![]() edit: to teraz Ogon powienien do kompletu wrzucić małego Varga z gołym tyłkiem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...i ten zapach i lecem na meeting AA ![]() Nie wiem, czy by uwierzyli, że mi się udało ![]()
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mów nigdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Maja - to chyba najlepszy twój avatar
![]() ![]() Chyba i ja zmienię ![]() Sałać - a co to za dziecko? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-09-24 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czarne ciuchy to były "własnym stylem" jak miałam 14 lat i zaczęłam się nosić na czarno. Wie teraz to trudno sobie wyobrazić, ale kiedyś ludzie na czarno (w sensie całkiem na czarno) nie chodzili. Nikt. Chyba, że w żałobie. Dlatego wszyscy pytali, kto mi umarł. ![]() Parę lat później zaczęła się moda i byłam autentycznie wkurzona. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja myślę.czasem myślę mianowicie, że mi się podoba. Przy popelinie nie myślę....że mi się podoba. ![]() Nie zachęcaj! ![]() Cytat:
I jeszcze całkiem czarne mam - przejrzyste z grubsza pajęczyną. Cytat:
O, mnie też uciekło. Tez gratuluję ewusinemu chłopu. ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Bruce Lee. Nie poznałaś?! ![]()
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
![]() owoc nekrofilskiej miłości z Bruckiem- to dlatego jej tyle nie było ![]() A ja wpadłam na genialny pomysł: Polly, ciągnij druta na szafę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi się nie marszczą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Sabb, przecież wiem, że to Bruce. Robiłam sobie jaja
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w katołicach mogę cie z nim ustrzelić gdzies w locie bywam tam teraz codziennie przed 13 i kolo 18 wracam wtedy przelatuję przez centruma o Marchewkowy Chłop dostał pracę - a jaką ? nevermind - tak czy siak gratulacje - zazdraszczaaaam muuuu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-24 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Mnie też uciekło- Ewusiu, świetnie!
![]() U mnie te same wieści- nie wiadomo było, czy Wojtek będzie grał w Samym Życiu, bo oszczędzają na wszystkim. Do tego stopnia, że aby nie musieć wynajmować studia, scenarzyści wymyślili w budynku, gdzie znajduje się knajpa, w której Wojtek- kucharz pracuje, podłożono bombę. Do dziś nie wiedziałam, czy mój mąż Wacław ![]() ![]() I w październiku jadę nad morze- bo W. gra rzeźnika Lejzora w teatrze w Gdyni. Nie ma, jak sezon! ![]()
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Gdzież tam! Nie całuje się. Jako kucharz jest żonaty z jakąś flądrą, która się nie pokazuje, a jako Lejzor dostaje kosza
![]() Ról amantów nigdy nie dostawał, a co było kiedyś, to było- poprzednia prześliczna żona ![]() ![]()
![]() |
#2578 |
Nindżopesz
|
A widziałyście komentarz do kurtki-nietoperza? "Pozdrawiam Cię serdecznie...i nie przejmuj się opiniami niektórych dziewczyn(przykro mi, że gdy ktoś o radę prosi, zamiast radzić, kpią...)" Ojoj, Polly, złamałaś im serduszka
![]() W temacie własnego stylu - chyba się nie da bo wszystko już było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja of kors wężykiem ale co fakt to fakt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam dziś stare foty i znalazłam swoje stare zdjęcie z zespołem White Tiger (chyba już z pół roku się z nimi nie kontaktowałam ![]() Fotka zrobiona 1,5 roku temu (i 6 kilo temu ![]() za***iście ![]() (za każdym razem jak patrzę, to nie wierzę, że to ja ![]() Zaraz spadam spać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.