|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
No chyba tak, wiem tyle co ty
![]() ![]() ![]() ciekawe co tam mają zamiar jeszcze mieć w ofercie i kiedy ![]()
#2552 |
Konto usunięte
|
Jejku a ja mam 2000 calories z tą wygiętą szczoteczką, nie zwróciłam uwagi przy kupnie i teraz nie umiem się nim malować :/ W ogóle dziewczyny tak zachwalają ten tusz, że jest najlepszy i w ogóle, a jak dla mnie jest kiepski, zbiera za dużo tuszu ta szczoteczka i skleja mi rzęsy i robi grudki, a z faktu, że szczota jest wygięta to dodatkowo się brudzę, no straszne :/ Chyba wrócę do tuszu z Avonu za 12 zł :/
Ewentualnie macie jakieś pomysły, może mam się dalej uczyć nim malować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
BAN stały
|
Mam 2000 cal. z prostą szczoteczką i miałam ten sam problem co Ty - za dużo tuszu i za dużo upaćkania. Ale to minęło po kilku użyciach, teraz maluje mi się nim perfekcyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=w74e5...eature=related
wyszli mi takie same ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Konto usunięte
|
A ja lubię te duże szczoteczki, chociaż grzebyki też mogą być na co dzień, do pracy, jak nie potrzebuję jakiegoś spektakularnego efektu. No nic, będę próbować dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Raczkowanie
|
Kolejny skandynawski blog,uroda troche wyzywajaca,ale piekne włosy i boskie ciuchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
BAN stały
|
Nie muszę przypominać "afery" z zdaniem RGP nt. jedzenia pączka na oczach innych ludzi przez osoby przy tuszy, to w ramach ciekawostki dodaje cytaty z Wykopu na podobny temat
![]() nie wiem czy Was też to wk%$!ia, ale jak się chodzi po jakimś centrum handlowym i się widzi coraz więcej tych małych wielorybów z mamusią wielorybem i wp$##%!!ają lody to się nóż w kieszeni otwiera.. człowiek ma ochotę głośno skomentować ale z drugiej strony przecież to nie moja sprawa - nie moje dziecko.. taaaak k%$!a - "takie geny".. jak byłem dzieckiem to jakoś nikt nie miał takich "genów".. odpowiedź na powyższy komentarz: gen smalcu. ![]() Choć zdanie mam odmienne, to dialog mnie rozbawił ![]() I tyle w ramach ciekawostki ![]() Mój ulubiony typ filmiku - http://www.youtube.com/watch?v=hXKBXEL1DTM&feature=sub ![]() I ładny, Judepodobny - http://www.youtube.com/watch?v=hCT4SUogoNQ&feature=sub - pannn ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Nieesia dziś szaleje, ja jestem na tak
![]() Uwielbiam ją oglądać.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ledwo do ramion dobiły ;/ ehhh a loczki kręcone na prostownicę są the best, teraz też tylko tak robię ( grzywkę zawsze mam zwijaskowaną ;d) specjalnie kupiłam prostownicę z zaokrąglonymi brzegami bo ponoć z takich wychodzą najlepiej a tak w temacie tuszu ja lubię długie (obejmujące najlepiej całe oko) szczoteczki z rzadkim "włosiem", nie znosze tych krótkich i gęstych bo zawsze się ubrudzę mój typ numer 1 - Lash Extension Effect MaxFactor'a (pięknie wydłuża, ale dobra tylko na codzień do naturalnych makijaży bo daje bardzooo delikatny efekt, prawie wcale nie pogrubia) a nie lubię - 1-2-3looks Rimmela Porażka. Brudze się tym okropnie, koniec szczoteczki okropnie ufajdany tuszem po wyjęciu... używam tylko jak mam mnóstwo czasu na zabawę ze szczoteczką do rozdzielania rzęs i patyczkiem do uszu żeby oko wyczyścic po niej. Jak to rozszczesać i się nabawić to na wieczór się nadaje. Kayako a ja uważam, że koleś z tego tesktu to akurat ma rację RGP mówiła o dorosłych osobach - a dorosłe osoby odpowiadają same za siebie ten koleś pisze o spasionych przez troskliwe inaczej mamusie dzieciach - a to już nie jest kwestia estetyki a problem na skalę społeczną i szczerze mówiąc też mnie coś trafia jak widze małego-wielkiego bąbla któremu mamusia z babcią wtykają 5 pączka do łapek na siłę.. a w ogóle to mój TZ jest kochany haha ![]() przyniósł mi wczoraj z jakichś targów próbki Olay ;D w tym tubeczkę 5ml korektora pod oczy, jakiś niedostępny w PL w sprzedaży, biedactwo o mnie pamiętało i poprosiło o próbki dla mnie ![]() swoją droga niezła pojemność jak na próbkę, mój korektor z Maybelline ma szalone 4,5ml a tu aż 5ml jako próbeczka, chyba na wieki mi starczy bo tego maybelline męcze 3 miesiąc (a używam z 5 dni w tygodniu)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-10-16 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Eyo ja jestem w szoku, o 19 zrobiłam te loczki, jest 1 w nocy, ja po hmmmmmmm wyjściu :d a one są tak sprężyste że nawet gdy rozczesałam fryzurę by spiąć włosy do prysznica, cały czas się kręciły
![]() ja ostatni ścięłam włosy i mam tylko do piersi, wcześniej dużo dłuższe zaczynały mi działać na nerwy btw nie wiem jakim cudem pominęłam filmik nissi o paletkach, dzisiaj przyjemnie obejrzałam, jednak mam pewne ALE - ta moja paletka neutrali no name, ma identyczne opakowanie jak to jej coastal scents i jak na podróbkę jestem zachwycona ;p ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- co do szczoteczek, z sexy curves po prostu uwielbiałam, ale pewnego dnia z powodu braku pieniędzy - miałam tylko 20 zł na tusz, a sexy curves około 28 kosztuje, wzięłam great lash blackest black i jestem zachwycona |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ta paleta to nie jest podróba, to jest ten sam producent co tej z CS, tylko bez logo na opakowaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby mogę całe pokręcić ale efekt to pudel a nie loczki ;( jaki ten tusz efekt daje ?
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Nie wydłuża - takie mam wrażenie ale pogrubia i zagęszcza, z wydłużaniem - ja po prostu mam długie rzęsy i raczej nie ocenię, ale uwielbiam tą krótką grubą szczoteczkę, im krótsza szczotka tym wygodniej dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mam pytanie - doszły do ciebie pędzelki z wizazysci.pl ? te które zamawiałąś i miałąś przeboje małe z nimi ?)
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Taaaaa po pewnym czasie doszły... i te do pudru to jakiś żart... w zestawie były dwa do cieni, jeden do ust, jeden do eyelinera, szczoteczka do rzęs jeden do różu jeden do pudru. dwa ostatnie to z góry można wyrzucić, małe pindle ledwo w ręce się to trzyma, włosy się łamią wypadają i zostają na twarzy. z tych do oczu jestem zadowolona, bo mają dość nietypowy kształt. i ten do eyelinera jest bardzo dobry, jestem zadowolona z niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
Nowy filmik ciacha
Ze stanikiem w tle ![]()
#2567 |
Konto usunięte
|
A ja z tym zdaniem o grubych dzieciach też się zgadzam.
Jak przeglądam moje zdjęcia z podstawówki, to widzę klasę szczuplutkich dziewczynek i normalnie wyglądających chłopców. A teraz? Same małe wielorybki :/ I to nie chodzi o wygląd, tylko o zdrowie tych dzieci, bo te małe wielorybki są hodowane w McDonaldach... Albo dzieci uspokaja się kolejnymi batonikami, czekoladami - a potem 10 latek wchodząc na 2. piętro ma zadyszkę :/ To strasznie smutne i bardzo niebezpieczne. Kiedyś (na początku lat 90.) się żyło chyba trochę bardziej ubogo, ale zdrowiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Bez przesady 10 lat temu i 15 lat temu też były mcdonaldy
![]() Już nie zwalajmy winy na fast food bo on był jest i będzie. Natomiast co do uspokajania dzieci jedzeniem, no cóż prawdopodobnie prawda :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam inne zamówić (bo wybrałam na urodziny sobie wreszcie zestaw) i chciałam się upewnić czy wysłali ci je w ogóle ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22719991]A ja z tym zdaniem o grubych dzieciach też się zgadzam. Jak przeglądam moje zdjęcia z podstawówki, to widzę klasę szczuplutkich dziewczynek i normalnie wyglądających chłopców. A teraz? Same małe wielorybki :/ I to nie chodzi o wygląd, tylko o zdrowie tych dzieci, bo te małe wielorybki są hodowane w McDonaldach... Albo dzieci uspokaja się kolejnymi batonikami, czekoladami - a potem 10 latek wchodząc na 2. piętro ma zadyszkę :/ To strasznie smutne i bardzo niebezpieczne. Kiedyś (na początku lat 90.) się żyło chyba trochę bardziej ubogo, ale zdrowiej.[/QUOTE] Cytat:
zreszta - mniej ich było tak samo - pizzeri nie było tyle (głowny sprawca moich problemów hehe), kebabów etc no i jak człowiek poszedł do szkoły to kupił najwyżej jednego batonika i tyle, spaliło się to na wf i po bólu a teraz? Każde jedno dziecko wszamie takich batonów kilka, na wf to nie chodzi bo nie lubi a mamusia kochana załatwia lewe zwolnienia i gitara, tyć nie umierać jak ja byłam mała to każdy ćwiczył a teraz? Każdy ma zwolenienie...
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Konto usunięte
|
No nie wiem, ja się nie stołowałam w McDonaldach, gotowała mama albo babcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
To może ja dziwna jestem ale kebabownie mam pod blokiem odkąd pamiętam a do mcdonalda równie blisko od zawsze ;p
wybacz, też załatwiałam sobie zwolnienie w liceum. nie nie wstydzę się tego ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Persephone u mnie mama pracowała a obiady jadłam w szkolnej stołówce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Konto usunięte
|
Rozumiem, moja też pracowała (stąd -> babcia), w stołówce również jadałam i uważam, że stołówka jest 1000 razy lepsza niż Mc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
U mnie w podstawówce pani zabrała nas na wycieczkę do pierwszego wtedy Maca w Polsce - to było wydarzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
aej a ja znalazłam niedawno ulotkę właśnie pierwszy mcdonald w PL jeszcze ze starymi cenami... wzruszający moment
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Własnie na MTV plotku lecą takie znakomitości jak Gracjan i Luntek. Pierwszego wychwalali, po Luntku jadą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tylko sugeruję, że tyłek do tego rośnie ;D
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Taaa też to oglądam ;p
ja tam luntka lubię, mam go nawet w znajomych na facebooku i śledzę jego poczynania ![]() taaaak Music TeleVision... |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
po prostu Em :)
|
O, a w którym roku otworzyli pierwszego Maca. Pewnie w Warszawie, tak?
![]() Moja nowa ulubiona użytkowniczka to Macbarbie07. ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
McDonald's w Polsce [edytuj]
Pierwszy bar otwarto 16 czerwca 1992 roku w Warszawie łee?? ja myślałam że w 89, nie wiem czemu ;p ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- weźcielaskijakochammcdona lda......... a właśnie kończy się drugi tydzień mojej diety.... jak na to patrzę mam ochotę ugryźć monitor..... http://m.blog.hu/sk/skamut/image/sajtos_McRoyal.jpg nie ma rzeczy o mcdonaldzie która by mi go obrzydziła ;c |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak nie wygląda tak ładnie w realu jak na tym foto ;D więc się nie martw ja tam wolę pizze (z maca to ja tylko frytki i tortille lubię)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.