Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-13, 03:58   #2551
Iti
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

idê do domu

pocz±tek diety 26.04.2011

koniec diety 30.06.2011
Iti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:26   #2552
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Hej laski!
Magdzia94 - Ja nie chê z Allegro zamawia sukienki, tylko szuka³am czego¶ na czym mog³abym siê wzrowa podczas buszowania po sklepah . Nie lubiê takih rzeczy kupowa z Allegro bo nigdy cz³owiek nie wiem co to za gatunek materia³u itd...
Ja w³a¶nie te¿ tak sobie my¶lê, ¿e ta druga taka fajna jest . Zobaczymy, jak M±¿ wrói w ¶rode do domku to pojadê do Galerii Ba³tykiej i mo¿e znajdê co¶ fajnego
Spadam siê k±pa
potem sniadanko
pogoda do bani a wiêc jeszcze tutaj zajrzê

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Ja w³a¶nie jem sniadanko
kawa³ek chleba razowego pe³noziarnistego uwielbiam , przekrojony na pó³, jeden z serkiem kanapkowym Hochland z ogórkiem, drugi z 2 plastrami szynki w galarecie. Ice Slim Coffee mniam, zielona herbata, 2 szklanki wody do zapitki Slim Experta, szklanka wody z Plusssz detoxem .
Na II sniadanie zjem pewnie Jogobelle, na obiad Ice Slim Coffee io 200gram pierogów z miêsem z Biedronki (s± takie, których nie trzeba gotowac, wystarczy w³o¿yc na 3 minuty do mikrofalówki ). Na podwieczorek zjem Corny Linee czokoladow± a na kolacjê jogobelkê lub satino i plaster sera . I koniec z jedzeniem . 981kcal .
Baletnica - teraz dopatrzy³am siê, ¿e pyta³a¶ o moje chodzein ie na solarium . A wiêc tak, mój M±¿ jak wraca to te¿ chodzi ze mn± na solarium, ja jak jest ³adna pogoda to poprostu nie mam czasu jechac na solarium, ale w sobotê, niedzielê je¼dzê na 18 minut, czasami 20 . Nie zrezygnujê z tego bo dobrze mi z tym . Dzisiaj np jest brzydka pogoda to zawiozê ma³utkiego do babci i wskoczê na 18 minut. Reasumuj±c, ró¿nie to bywa, jest tak, ¿e w ci±gu tygodnia nie mam czasu i¶c na solarium a czasami jadê. Trudno to jednoznacznie okre¶lic .
Monika - No w³a¶nie ja te¿ fajnie czujê siê w spodniach ale sukienkê w kolano mogê ubrac
Wstawia³am pranie przed chwilk± i mam takie pytanko, zupe³nie z ciekawo¶ci . Czy macie te¿ tak laski, ¿e wlewacie za du¿o p³ynu do p³ukania, ¿eby ³adnie pachnia³y ciuchy? hehe, ja wlewam o wiele za du¿o i wtedy jestem z³a bo wtedy rzezy s± takie dziwne... :/ ale uwielbiam ten zapach

Edytowane przez kubiowo89
Czas edycji: 2011-05-13 o 09:28
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:43   #2553
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Jej dziewczyny, przegiê³am wczoraj z alko i nie tylko
Pisa³am Wam ostatnio o mojej ³atwo¶ci w rozmowach z facetami... i ¿e T¯ zawsze zazdrosny, bo zawsze flirtujê. No i wcale siê nie dziwiê, ¿e zazdrosny.
Jej ja to u¿ywam hamulca, ju¿ chyba w ostatniej chwili
Wybra³y¶my siê z kole¿ank± na piwo i hamburgera, pó¼niej do baru przyszed³ kolega z liceum ze swoim koleg±. No a ten jego kolega to by³a mo¿na powiedzieæ moja sympatia z m³odzieñczych lat. Nie widzia³am siê z nim od 7 lat.
Kiedy¶ tam siê z nim spotyka³am, ale wiecie tak jako¶ szybko siê skoñczy³o, bo P by³ trochê wstydliwy, a ja od zawsze wrêcz przeciwnie. No i zaczê³am spotykaæ siê z innym.
A tu takie mi³e spotkanie, P mówi³ ¿e ¿a³uje, ¿e to wszystko tak siê skoñczy³o, ¿e chcia³by cofn±æ czas, no i gadka szmatka i zacz±³ siê flirt.
W ogóle za du¿o wypi³am, zaczê³o siê od redsa, pó¼niej drink, piêædziesi±tka czystej i 2 w¶ciek³e psy.

Nie wiem dziewczyny co mam my¶leæ G³upia jestem, bo jak jest dobrze to zawsze komplikujê sobie ¿ycie

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Powiedzcie mi jeszcze dlaczego na diecie nie mo¿na piæ alkoholu?
Ja zawsze po jakiej¶ imprezce lub wypadu do baru po alko na drugi dzieñ moja waga spada.
Dzi¶ 48,5kg
Stary 2011-05-13, 10:43   #2554
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Ogl±dam w³a¶nie pytanie na ¶niadanie i jest o takiej dziewczynie, która ma raka, najpierw by³ w biodrze, w Pl chcieli amputowac nogê a za granic± uda³o siê usun±c, teraz laska ma prze¿uty... I walczy! Jest usmiechniêta! Jestem w szoku! Ile cz³owiek musi znie¶c ¿eby docenic jak wilek± warto¶c ma ¿ycie? eh..
www.paulapruska.blogspot. com to jest jej blog.... Raka nazywa Panem ¦mieciuchem... Jestem pew³na podziwu, naprawdê. Gromkie brawa za tak± determinacjê!
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:55   #2555
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Meedzik, có¿, rozumiem Ciê doskonale..te¿ mam s³abo¶æ do facetów, je¶li maj± to co¶..kiedy¶(bêd±c ju¿ z obecnym T¿-tem) spotka³am siê z innym..by³o to dawno..od zawsze ten inny mnie fascynowa³..i co? Podczas rozmowy ca³y czas porównywa³am do go T¿, mia³ ca³kiem inne zdanie w kwestiach dla mnie fundamentalnych, co mnie wkurza³o i by³o nie do przyjêcia. Wracaj±c ze spotkania przysiêg³am sobie, ¿e ju¿ nigdy nie spojrzê na innego, ¿e T¿ jest taki jakiego sobie wymarzy³am, dogadujemy siê, zawsze Mi doradzi, pomo¿e, no i Jego cia³o,.. Oczywi¶cie potem dowiedzia³ siê o wszystkim, by³ p³acz, rozstanie..które utwierdzi³o mnie w tym, ¿e T¿ jest tym na ca³e ¿ycie, no i wszystko dobrze siê skoñczy³o. Przemy¶l Meedzik przed zrobieniem jakiego¶ g³upstwa..! Bo potem mo¿esz bardzo ¿a³owaæ!

Co do alkoholu to jest bardzo kaloryczny, 1 piwo ma 250kcal, a wódka jeszcze wiêcej!
Ale te¿ tak mam, ¿e jak popijê to na drugi dzieñ na wadze mniej

Ja ju¿ po ¶niadaniu, standard: ³y¿ka Twój b³onnik, ³y¿ka Zdrowy b³onnik, 2 ³y¿ki fitness, 1³y¿ka musli bananowych z czekolad± i 1³y¿ka otrêb
Stary 2011-05-13, 12:07   #2556
Iti
Raczkowanie

dziewczynki waga ruszy³a 1 kg mniej wiêc do koñca pozosta³o jeszcze 5
dzi¶ na ¶niadanko jogurt 1% musli i 2 ma³e precelki

koniec diety 30.06.2011
Stary 2011-05-13, 12:31   #2557
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej
Ja ju¿ po geografii uff... Baletnica a jak tam Twój brat?
Iti to gratulacjê Ale kto to widzia³ do 4 rano w pracy siedzieæ!
Ja idê odpocz±æ w pokoju posprz±tam mo¿e..Nie mam si³y siê dzisiaj uczyæ na razie...
Zajrzê wieczorem

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 12:42   #2558
_Baletnica_
Zadomowienie

Sandera, brat dzwoni³..¶rednio zadowolony, mówi, ¿e trudna..i ¿e nie tyko dla Niego..a Ty jak tam?
Stary 2011-05-13, 13:32   #2559
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

No bo trudna by³a! W jednym pytaniu by³ b³±d chyba bo dali dwa te same wykresy
Stary 2011-05-13, 14:33   #2560
_Baletnica_
Zadomowienie

My¶la³am, ¿e tylko on tak mówi...dla Niego, faceta, zawsze wszystko zwi±zane z nauk± by³o ciê¿kie. No to macie wielkiego pecha. Akurat i matma i geografia ciê¿ka w tym roku. Masakra...Ale w ¿yciu wa¿ne jest ¿eby mieæ szczê¶cie..

Ja ju¿ po obiadku, pó³ rybki na teflonie, bez t³uszczu zatopionej w 2malutkich jajeczkach. Nie wiem sk±d mama wytrzasnê³a Mi takie ma³e jajka.
Stary 2011-05-13, 15:12   #2561
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

Dziewczynyy, muszê siê pochwaliæ! Naumia³am siê krêciæ hh
Wczoraj 30 minut krêci³am :P
Teraz mam zamiar po godzince, bo to nie mêcz±ce .
Stary 2011-05-13, 15:29   #2562
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

co za pogoda! pada ca³y dzieñ, ciemno, zimno i sennie. nie mam na nic si³y, no naprawdê czasem czujê siê jak staruszka wiecznie zmêczona. zaraz muszê æwiczyæ, ale ciê¿ko mi siê zebraæ. dajcie mi jakiego¶ kopa na rozpêd!

meeedzik znam to, niedawno pisa³ do mnie mój by³y i te¿ w³a¶nie mówi³, jak to ¿a³uje i jaki by³ g³upi. na pocz±tku by³o rozmy¶lanie, a mo¿e by tak ... sama wiesz. ale zaraz siê opamiêta³am, bo jednak T¿ jest najcudowniejszym facetem jakiego mog³abym sobie wymarzyæ, tak jak Baletnica mówi zawsze wesprze i doradzi. nie warto z tego rezygnowaæ dla chwilowego zauroczenia.
amadziaz gratulacje, teraz ju¿ na spokojnie mo¿esz sobie krêciæ i czekaæ na efekty
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 15:48   #2563
alora00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

A u mnie s³oneczko ¶wieci, ale wieje taki zimny wiatr

Zjad³am w³a¶nie pó³ du¿ego ananasa i tak siê najad³am ¿e chyba pêknê Ale to dlatego ¿e mia³am tak± straszn± ochotê na batonika wiêc postanowi³am siê zapchaæ ananasem bo podobno ma³o kaloryczny

murka04 W³±cz sobie jak±¶ energetyczn± muzykê, zas³oñ okno ¿eby nie by³o widaæ jaka brzydka pogoda i jedziesz z æwiczeniami!

Edytowane przez alora00
Czas edycji: 2011-05-13 o 15:52
alora00 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 15:52   #2564
amadziaz
Zadomowienie

No mam nadziejê, ¿e jakie¶ efekty bêd±
Dobra lecê na miasto
Stary 2011-05-13, 15:56   #2565
Iti
Raczkowanie

alora00 ja te¿ mam tak± technologie z ananasem szczególnie jak mi siê chce co¶ s³odkiego, po za tym jak sama mówisz ma naprawdê ma³o kcal po za tym jest pomocny przy odchudzaniu bo zawiera du¿o b³onnika i reguluje prace przewodu pokarmowego a dodatkowo przyspiesza trawienie tak wiec ananas nie do¶æ ze jest taki smaczny to jeszcze pomocny w naszych walkach ze zbêdnymi kg.

koniec diety 30.06.2011
Stary 2011-05-13, 16:46   #2566
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

ooo narobi³y¶cie mi teraz ochoty na ananasa!

zebra³am siê jako¶ i zrobi³am te cholerne a6w nie wiem czy dzi¶ pokrêcê hh, mam wyj±tkowo wielkiego lenia. zaraz ide do T¿, poogl±damy "Miodowe lata" a ja zjem na kolacjê 2 kanapki z wêdlin± i ogórkiem kiszonym, przynajmniej tak planujê. zaraz przegryzê jeszcze jab³ko bo ju¿ mi burczy w brzuchu.

a powiedzcie mi dziewczyny bo siê tak zastanawiam, jak ju¿ bêd± te wakacje to co wtedy? planujecie dalej siê od¿ywiaæ tak jak teraz czy mo¿e pozwalaæ sobie czê¶ciej na co¶ s³odkiego albo fast-fooda?
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 16:59   #2567
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej kobietki ;*
Ja nie dawno wsta³am po nocce, mam ju¿ do¶æ! a jeszcze dzisiaj ostatnia nocka;/ Dosta³am okres i brzuch mnie tak boli ¿e az mi siê s³abo robi! Jadê zaraz do apteki po kr±¿ek Nuvaring. A waga ju¿ spad³a i mimo wielkiego bol±cego i twardego brzucha pokazuje 60,5. Wiêc tylko pó³ kilo wiêcej ale to 1 dzieñ okresu wiêc normalka. Na ¶niadanko zjad³am Just Fit z owocami + mleko. Jadê na zakupy, pó¼niej tu zajrzê jeszcze. pa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 16:59   #2568
adziorek1990
Idiotka

Wiadomo¶ci: 12 864

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Andziorek, co z Tob±, podgl±dasz nas, a nic nie piszesz?! co u Ciebie?
Hej hej Podgl±da³am Was, bo chcia³am wiedzieæ jak Wam idzie.. Ja przez ostatni tydzieñ zupe³nie zapomnia³am co to dieta... by³am zabiegan± wolontariuszk±... jad³am tylko 2 bu³ki dziennie (przez 4 dni)... nie mia³am czasu æwiczyæ ani przygotowaæ sobie czego¶ normalnego do jedzenia..
A jak wolontariat siê skoñczy³ to zaczê³y siê zaliczenia na uczelni wiêc musia³am siê trochê pouczyæ.. I przyznaje siê,¿e sporo nagrzeszy³am..czekoladk±, lodami itp.
Dzisiaj wesz³am na wagê... mimo,¿e strasznie siê ba³am,¿e znów waga wzros³a, jednak ku mojemu zaskoczeniu jest 0,7kg mniej
Od dzisiaj znów 3mam siê diety.. ale niestety nie mam czasu na æwiczenia bo ucze siê do egzaminu..

Gratulujê Wam wszystkim sukcesów i pozdrawiam serdecznie!

Baletnica mi³o,¿e o mnie pamiêta³a¶

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 17:10   #2569
_Baletnica_
Zadomowienie

Murka, ja bêdê z Wami do koñca ¶wiata i jeden dzieñ d³u¿ej Jak ju¿ kiedy¶ pisa³am, jak kto¶ ma tendencje do tycia to musi byæ ca³e ¿ycie na diecie. W lato? Na pewno czê¶ciej grill i piwko.
Andziorek, a co studiujesz?
amadziaz, gratulujê nauki krêcenia na HH..ale powiem Ci, ¿e jak bêdziesz krêci³a codziennie po godzinie to szybko Ci siê znudzi..przynajmniej u mnie tak by³o

Ja dzisiaj ¼le siê czujê, mam straszn± chandrê, spaæ Mi siê chcê i jestem ca³y czas g³odna..oby na okres..Zjad³abym tortille z miêsa baraniego..takiego prawidziwego..eh..i nawet wiem gdzie mogê dostaæ takiego u nas..zjad³abym ze 3 i piwo zimny Desperadosik do tego!

U nas s³oñce, ale wietrznie. Raczej dzisiaj w±tpiê, ¿e zabiorê siê za bieganie.

Na razie zjad³am:
-p³atki, b³onnik, mleko, duuu¿y talerz
- pó³ p³ata rybnego, po ugotowaniu mia³ z 6cm. w dwóch malutkich jajkach
- puszkê ¶ledzi w sosie pomidorowym z 1kanapk± chleba razowego
- gar¶æ musli(chcia³o Mi siê co¶ s³odkiego)
- a teraz wcinam pó³ grejpfruta
- na kolacjê 2 malutkie jajka ze 150g. warzyw na patelniê i 1kanapk± chleba razowego

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-05-13 o 17:22
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 17:21   #2570
amadziaz
Zadomowienie

Ja w lato na pewno bêdê jad³a wiêcej lodów
Ale chcê aby te moje zdrowe nawyki by³y na ca³e ¿ycie, a nie tylko na czas diety.
Stary 2011-05-13, 17:23   #2571
adziorek1990
Idiotka

Wiadomo¶ci: 12 864

Baletnica studiuje nauczanie przedszkolne i wczesnoszkolne
Wiem wiem, pewnie wiêkszo¶æ z Was uwa¿a ,¿e to kierunek bez przysz³o¶ci bo 'nauczanek' jest od grona, ale ja tak kocham dzieci ,¿e nie wyobra¿am sobie pracy bez nich

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 17:47   #2572
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Hej Dziewuszki!
No i mia³am ju¿ dwa dni spokoju i znowu m³yn... Auto nam siê popsu³o, najprawdopodobniej bêdziemy siê przeprowadzaæ za 2/3 tygodnie... Masakra jaka¶... Z tego wszystkiego wczoraj zjad³am 2 babeczki!!! (200kcal ka¿da )

Co do alkoholu (bo widzia³am, ¿e o nim pisa³y¶cie) to rzeczywi¶cie jest bardzo kaloryczny i zawiera bardzo du¿o cukru. A mniej po nim wa¿ymy, bo odwadnia organizm St±d te¿ kac na drugi dzieñ

Moje menu sk±pe, bo nie mam apetytu przez te stresy i dzi¶ na dodatek p³atki mi siê skoñczy³y... Na ¶niadanie zjad³am pó³ bu³ki z indykiem, na drugie pomarañczê, a na obiad 250 g krewetek koktajlowych. Tak po prostu podsma¿one z sol± i pieprzem

No nic, spadam trochê jeszcze porozmy¶laæ, mo¿e co¶ wymy¶lê
Do wieczorka!
Pozdrowienia

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 18:12   #2573
meeedzik
Zakorzenienie

Baletnica, Murka wiem, ¿e bym tego ¿a³owa³a, ale ja nie potrafiê przestaæ my¶leæ o P. Nie wiem co to bêdzie jak mój T¿ siê dowie, a¿ bojê siê pomy¶leæ, bo naprawdê wczoraj przegiê³am i to bardzo. Mam wyrzuty i chce mi siê ryczeæ jaka ja g³upia jestem ja nie potrafiê ¿yæ normalnie i udawaæ, ¿e nic siê nie sta³o, bo to mi nie daje spokoju Mam ju¿ tego do¶æ. Nie chcê straciæ T¿ bo naprawdê jest wspania³y ale nie potrafiê z tym ¿yæ, ci±gle mi to siedzi w g³owie i tak my¶lê o T¿ ¿e niczego nie ¶wiadomy co ja tu wyprawiam
Dlaczego zawsze mnie co¶ spotyka? Nie wiem co mam ze sob± zrobiæ, ca³y dzieñ chodzê jak cieñ po domu, do tego prawie nic nie zjad³am, bo tylko pó³ kubka p³atków (czyli jakie¶ pó³ gar¶ci) i pó³ brokó³y. Teraz wypi³am drinka i koñczê lampkê wina. Do tego jedyna kole¿anka z któr± mogê o wszystkim pogadaæ wyjecha³a do Niemiec na tydzieñ. A ja nie wiem co mam ze sob± zrobiæ.
Przepraszam, ¿e tak Wam siê ¿ale, ale naprawdê nie mam z kim o tym pogadaæ

Przed chwil± wróci³am z ponad godzinnego spaceru z psem my¶la³am, ¿e dobrze mi to zrobi ale widocznie siê myli³am

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 18:43   #2574
Lajla_55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Baletnica, Murka wiem, ¿e bym tego ¿a³owa³a, ale ja nie potrafiê przestaæ my¶leæ o P. Nie wiem co to bêdzie jak mój T¿ siê dowie, a¿ bojê siê pomy¶leæ, bo naprawdê wczoraj przegiê³am i to bardzo. Mam wyrzuty i chce mi siê ryczeæ jaka ja g³upia jestem ja nie potrafiê ¿yæ normalnie i udawaæ, ¿e nic siê nie sta³o, bo to mi nie daje spokoju Mam ju¿ tego do¶æ. Nie chcê straciæ T¿ bo naprawdê jest wspania³y ale nie potrafiê z tym ¿yæ, ci±gle mi to siedzi w g³owie i tak my¶lê o T¿ ¿e niczego nie ¶wiadomy co ja tu wyprawiam
Dlaczego zawsze mnie co¶ spotyka? Nie wiem co mam ze sob± zrobiæ, ca³y dzieñ chodzê jak cieñ po domu, do tego prawie nic nie zjad³am, bo tylko pó³ kubka p³atków (czyli jakie¶ pó³ gar¶ci) i pó³ brokó³y. Teraz wypi³am drinka i koñczê lampkê wina. Do tego jedyna kole¿anka z któr± mogê o wszystkim pogadaæ wyjecha³a do Niemiec na tydzieñ. A ja nie wiem co mam ze sob± zrobiæ.
Przepraszam, ¿e tak Wam siê ¿ale, ale naprawdê nie mam z kim o tym pogadaæ

Przed chwil± wróci³am z ponad godzinnego spaceru z psem my¶la³am, ¿e dobrze mi to zrobi ale widocznie siê myli³am
To ja Ci opowiem moj± historiê i nie wiem czy Ci pomo¿e, czy wrêcz przeciwnie, ale warto ¿eby¶ przeczyta³a. 6 lat temu pozna³am ch³opaka (nazwijmy Go "K") . Mia³am wtedy ch³opaka swojego, ale nie mog³am zapomnieæ o K. On mia³ dziewczynê, ja te¿ nie by³am sama. Ale obydwoje wiedzieli¶my, ¿e jest pomiêdzy nami co¶ niesamowitego. Po roku powstrzymywania siê, zaczêli¶my siê potajemnie spotykaæ... Ja mia³am wyrzuty sumienia wobec mojego ch³opaka, a K wobec swojej dziewczyny, ale te spotkania by³y tak cudowne, ¿e ¿adne z nas nie chcia³o z nich rezygnowaæ. Ten romans trwa³ 3 lata!!!! Ja ju¿ nie by³am z moim ch³opakiem, a ca³y czas spotykali¶my siê z K. Pó¼niej wyjecha³am do Irlandii i pozna³am mojego narzeczonego. Wiedzia³am od pocz±tku, ¿e to ten jedyny i ¿e to z nim chcê byæ do koñca ¿ycia. Z K zerwa³am kontakt. Wiedzia³am, ¿e nie mam z nim ¿adnej przysz³o¶ci. To co miêdzy nami by³o to niesamowita fascynacja. Ale ¼le zaczêli¶my i wiedzia³am, ¿e nigdy nie bêdziemy dla siebie nikim wiêcej jak tylko kochankami... Od kiedy jestem z moim T¿tem nie piszê, nie dzwoniê, udajê, ¿e K nie istnieje. Bo pomimo mojej wielkiej mi³o¶ci do T¿ta, wiem ¿e miêdzy mn± i K mog³oby do czego¶ doj¶æ...
Mam nadziejê, ¿e nie pokrêci³am za bardzo i zrozumiesz o co mi chodzi... Wydaje mi siê, ¿e trzeba sobie wyznaczyæ jakie¶ warto¶ci i zdecydowaæ kto jest wa¿niejszy. Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki!! Wierzê, ¿e zdecydujesz m±drze

Stary 2011-05-13, 19:05   #2575
_Baletnica_
Zadomowienie

Meedzik, rozumiem Ciê kochana Ale musisz siê liczyæ z tym, ¿e ten kole¶ mo¿e nie traktowaæ Ciê powa¿nie..albo co on sobie pomy¶li, masz faceta 5lat, a na kiwniêcie palca, jak tylko Go zabraknie, lecisz na innego.
On mo¿e sobie pomy¶leæ, ¿e jakby¶ z Nim by³a to te¿ nie zmienisz tego.
Kiedy¶ przyjaciel Mi to powiedzia³, faceci my¶l± logicznie, nie sercem tak jak My...
Ja te¿ ma takiego jednego M, strasznie Mi siê podoba, jest szarmancki, ¶liczny, inteligentny, dogadujemy siê bez s³ów..ale on jest bardzo honorowy- powiedzia³, ¿e zadzwoni do mnie jak rozstanê siê z T¿. Nieraz w chwilach zw±tpienia, k³ótni z T¿tem wykrêca³am Jego nr, po czym siê roz³±cza³am. Najzwyczajniej w ¶wiecie siê bojê. Tego, ¿e stracê wspania³ego Mê¿czyznê, a M nie oka¿e siê chodz±cym idea³em.
Bo wiesz jak to jest...na pocz±tku jest cudownie, piêknie, sielankowo, oczarowana, pijana mi³o¶ci±, zauroczona..ale potem przychodzi dzieñ codzienny...bol±czki, zmartwienia i problemy. Dlatego, My Kobiety, têsknimy za t± fascynacj±, szybszym biciem serca wraz z pierwszym poca³unkiem.
Ja te¿ za tym têskniê...ale to jest normalne. Nie wiem co zrobi³abym jak zadzwoni³by M i prosi³ o spotkanie. Nie wiem jak u Was, ale u mnie po 3latach minê³a fascynacja, szybsze bicie serca. I to mnie martwi.

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-05-13 o 19:08
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 19:59   #2576
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

hej kobitki widzê, ¿e wiosna w pe³ni i dylematy mi³osne daj± znaæ o sobie
lajla - popieram twoje zdanie 3ba sobie wyznaczaæ cel w ¿yciu i siê go 3maæ

ja dzi¶ pó³ dnia w ksi±¿kach praca mgr c.d ale pogoda beznadziejna znowu wiêc siê zmobilizowa³am ...tyle, ¿e nic dzi¶ nie poæwiczy³am i pewnie nie poæwicze bo strasznie mi siê nie chce
a moje menu
s; pó³ bu³ki z serem i zielenin±
o; zupa jarzynowa + w±tróbka
p: kawa
k: pó³ bu³ki z zielenin±

wczoraj piêknie nagrzeszy³am no i dzi¶ jak stanê³am na wadze to szkoda gadaæ oj jaka z³a by³am na siebie

no nic 3ba 3maæ fason i próbowaæ........ dalej ..........

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 20:12   #2577
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

ja ju¿ po zakupach kupi³am trochê jedzonka no i Nuvaringa (kosztuje 55 z³!) Za³o¿y³am go i narazie jest ok - nic nie czujê. Boli mnie tylko brzuch bo mam okres - nawet Nospa mi nie pomog³a ;( A za godzinkê jadê do pracy!!! ;/ masakra ;((((
Chce mi siê spaæ.... ciekawe jak ja wytrwam do 6 rano....
A od mojego ¶niadania o 16 jeszcze nic nie jad³am.... kupi³am sobie bu³eczki z ró¿nymi ziarnami to zjem zaraz jedn± na kolacjê a drug± wezmê do pracy.

Meeedzik no ciê¿ka sytuacja... JA te¿ sporo prze¿y³am z moim mê¿em, nawet nie byli¶my ze sob± pó³ roku ju¿ po ¶lubie. Ale to d³uga historia i dzi¶ jej nie napiszê bo muszê ju¿ uciekaæ.... Nie martw siê - napewno wszystko sie u³o¿y.

Do jutra dziewczynki;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 20:15   #2578
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Hej dziewczyny

Ca³yyy dzieñ chodzê g³odna i dzisiaj znacznie wiêcej ni¿ zawsze, ale oby³o siê bez du¿ej ilo¶ci s³odyczy. Za to przez ten okres wszystkooooooo mnie denerwuje

Pokrêcê 30 min na twisterku potem jeszcze próby z hh.

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Jej dziewczyny, przegiê³am wczoraj z alko i nie tylko
Pisa³am Wam ostatnio o mojej ³atwo¶ci w rozmowach z facetami... i ¿e T¯ zawsze zazdrosny, bo zawsze flirtujê. No i wcale siê nie dziwiê, ¿e zazdrosny.
Jej ja to u¿ywam hamulca, ju¿ chyba w ostatniej chwili
Wybra³y¶my siê z kole¿ank± na piwo i hamburgera, pó¼niej do baru przyszed³ kolega z liceum ze swoim koleg±. No a ten jego kolega to by³a mo¿na powiedzieæ moja sympatia z m³odzieñczych lat. Nie widzia³am siê z nim od 7 lat.
Kiedy¶ tam siê z nim spotyka³am, ale wiecie tak jako¶ szybko siê skoñczy³o, bo P by³ trochê wstydliwy, a ja od zawsze wrêcz przeciwnie. No i zaczê³am spotykaæ siê z innym.
A tu takie mi³e spotkanie, P mówi³ ¿e ¿a³uje, ¿e to wszystko tak siê skoñczy³o, ¿e chcia³by cofn±æ czas, no i gadka szmatka i zacz±³ siê flirt.
W ogóle za du¿o wypi³am, zaczê³o siê od redsa, pó¼niej drink, piêædziesi±tka czystej i 2 w¶ciek³e psy.

Nie wiem dziewczyny co mam my¶leæ G³upia jestem, bo jak jest dobrze to zawsze komplikujê sobie ¿ycie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Ja ju¿ po geografii uff... Baletnica a jak tam Twój brat?
Iti to gratulacjê Ale kto to widzia³ do 4 rano w pracy siedzieæ!
Ja idê odpocz±æ w pokoju posprz±tam mo¿e..Nie mam si³y siê dzisiaj uczyæ na razie...
Zajrzê wieczorem

Dobrze ¿e ju¿ to masz za sob±
Cytat:
Napisane przez amadziaz Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczynyy, muszê siê pochwaliæ! Naumia³am siê krêciæ hh
Wczoraj 30 minut krêci³am :P
Teraz mam zamiar po godzince, bo to nie mêcz±ce .
Gratulujê i zazdroszczê

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-13, 20:16   #2579
Lajla_55
Raczkowanie

Baletnica No tak jak piszesz, po jakim¶ czasie fascynacja mija... A ja szczególnie widzê to, bo mieszkam z T¿tem, mamy dziecko, problemy dnia codziennego. I mimo, ¿e têskniê za tym co by³o na pocz±tku, to odkrywam t± drug± stronê mi³o¶ci. Widzê ten szacunek, wsparcie... Teraz kiedy zdarzaj± mi siê chwile zmêczenia totalnego, T¿ przychodzi, zajmuje siê Benjaminem, przytula mnie, przynosi herbatê... I to te¿ jest cudowne. Cudowne s± pierwsze razy, które odkrywamy po prawie 3 latach zwi±zku. (a zdarzaj± siê one zadziwiaj±co czêsto ). Moje zdanie jest takie, ¿e je¶li kto¶ jest nasz± drug± po³ówk±, to nawet jak piêkny, romantyczny i fascynuj±cy pocz±tek mija, to nadal potrafimy siê cieszyæ tym zwi±zkiem i czujemy siê tak samo szczê¶liwe Tylko w trochê inny sposób No i seks jest za ka¿dym razem lepszy

Stary 2011-05-13, 20:31   #2580
meeedzik
Zakorzenienie

Dziêkujê Wam kochane
Lajla podobn± sytuacjê mia³am poznaj±c mojego tera¼niejszego faceta. Wcze¶niej by³am w zwi±zku 2 lata i potajemnie spotyka³am siê z T¿ (tym co teraz jestem) no i w koñcu wysz³o tak, ¿e jeste¶my razem i wiem, ¿e to jest facet dla mnie na ca³e ¿ycie.
Baletnica pomy¶leæ to on tak nie pomy¶li, bo nie pozoli³am mu na zbyt wiele, mimo ¿e ostro nalega³ i próbowa³ mnie poca³owaæ, to mu siê to nie uda³o. Chcia³ te¿ ¿ebym zamiast do domu pojecha³a do niego, no ale z tym to ju¿ przegi±³, bo to normalne, ¿e w ¿yciu bym siê nie zgodzi³a na co¶ takiego.
Jedyne co to te jego wêdruj±ce r±czki .... i parê razy uda³o mu siê mnie poca³owaæ w szyjê i policzek ale na tym siê skoñczy³o, choæ gdybym tylko chcia³a to nie wiem na czym by siê skoñczy³o. Chociaz i tak uwa¿am, ¿e przegie³am, bo nie powinnam na to wcale pozwoliæ, ale te¿ alko zrobi³o swoje wiêc wysz³o jak wysz³o czasu nie cofnê chocia¿ mo¿e bym chcia³a.

Teraz dzwoni³ T¿ i u¶wiadomi³am sobie jaki jest dla mnie wa¿ny i jak on mnie bardzo kocha. Nie wiem tylko czy ja na niego zas³ugujê. Postaram siê zmieniæ i nie flirtowaæ z facetami chocia¿ nie wiem czy mi siê to uda, bo nie wiem ale nie potrafiê sobie odmówiæ. Ja nawet id±c z psem na spacer us³yszê jaki¶ komplement to zaraz wywi±zuje siê z tego rozmowa
Nie wiem jakas dziwna jestem.
Ale naprawdê zale¿y mi na T¿ i nie chcê go straciæ, mam tylko nadziejê, ¿e nigdy nie dowie sie o moim wybryku

Ja dzi¶ przez ca³y dzieñ zjad³am
pó³ kubka mleka z pó³ garstki p³atków
jeden ma³y brokó³ na dwa razy i 1 ziemniak z ognisa
Do tego drink i lampka wina.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Magdzia dziêkujê
Monia liczê na to, ¿e wszystko siê wyja¶ni.
Lajla z T¿tem jeste¶my ju¿ 5 lat razem i nie raz mieli¶my wzloty i upadki no i jak narazie jeste¶my razem, szczê¶liwi. Te¿ zawsze mogê na niego liczyæ, wspiera mnie i w ogóle jest bardzo kochany.
Ale teraz coraz czêsciej my¶lê o tym czy chcê wzi±æ z nim ¶lub, jest dobrze tak jak jest i nie wiem czy papierek jest mi do czego¶ potrzebny. Nie wiem sama co mam my¶leæ.

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.