![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Uuu, to widzę że jest bardzo źle. Ale zawsze można liczyć że jednak pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To właśnie jest miejsce do tego ![]() Życie to nie tylko szczęście, piękno i miłość... ![]() A ten wątek to nie utopia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczonki wystarczy,że jeseście, że psytulicie... Lepiej się robi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z biegiem czasu stwierdzisz, że te złe rzeczy, które się dzieją wyszły na dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
![]()
Co się dzieje złego i wychodzi na dobre to wychodzi. Niektóre sprawy niestety na dobre nigdy nie wychodzą. Ale co do tego,że będzie dobrze-mam nadzieję,że TAK!
Dobranoc Kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zadomowienie
|
I_K sukienka śliczna, zaczynam Ci jej zazdrościć
Monitko jak zobaczyłąm Twój welon to normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AinaN jestem za tradycyjnym ![]() Ślicznie dziewczynki wyglądacie aż wam zazdroszczę tych przymiarek |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() wczoraj byłam na kolejnej próbnej fryzurze. Co sądzicie? Tym razem trzyma się długo - jeszcze dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 |
Wtajemniczenie
|
Problem z załadowaniem zdjecia..jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
![]()
Betty fajna! Ale... Za długie te rozpuszczone pokręcone włosy. I nie pasują mi z całością.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Betty fryzura rewelacyjna. Chciałabym mieć tak piękne i tak długie włosy jak Ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i miłej niedzieli ![]() PS. TŻ jeszcze nie wie o ciąży ![]() ![]() Dzięki za pomysł z bucikiem chyba z niego skorzystam ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Betty a gdzie jest taki super fryzjer? Powiem, że ta Twoja fryzura jest chyba najlepsza na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Właśnie dzwonili rodzice, przyjdą mnie dzisiaj odwiedzić...już lepiej się czuję. Dobrze, że w piątek zostałam w domu. Hm może to głupio zabrzmi ale cieszę się jak dziecko z tej ciąży. Choć planowaliśmy ją dopiero po ślubie, tak za 2 lata ale jestem taka szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Wtajemniczenie
|
Truskaweczko dziękuję
![]() Cieszę się, że Tobie się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratuluję ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
![]()
Każdy ma inny gust
![]() O kurka... 70 zł za próbną... Ale zdzierają ulalaaa... Ja za ślubną dam mniej. Tyle,że u nas małe miasteczko to i ceny niższe... |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Fryzurka bardzo ładna ale również nie widza mi się te włosy wypuszczone
![]() Ale fryzura ma się przede wszystkim Tobie podobać i Ty masz się w niej dobrze czuć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, macie takie śliczne długie włosy
![]() ![]() A ja takie chłopskie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fryzura ślubna będzie kosztowała 100 zł może jeszcze coś wykombinujemy ![]() ![]() ![]() a myślałam nad tymi wypuszczonymi, żeby były na bok ale mi nie będzie pasowało to do sukni. Także na to też muszę patrzeć. Ale i tak jestem zadowolona, bardzo mi się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Betty fryzurka bardzo ładna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
![]()
Najważniejsze to żeby się Tobie podobało!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki miałam Was pytać, odchudzacie się?
![]() Standardowe pytanie dla przyszłej panny młodej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Raczkowanie
|
tak jak się spodziewałam, pierwsza przymiarka okazala sie kompletnym nieporozumieniem, sukienka wcale nie przypomina tej ktora sobie wybralam... byla okropna!
jestem zalamana... a do slubu 6 tygodni..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Raczkowanie
|
zapłacona ma uszyc nowa, do 15 kwietnia ale teraz tez nie wiem czy to bedzie to... tragedia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze, uszyje Ci nową
![]() A jaką masz figurę? Może po prostu jak ta okaże się klapą, to pojeździsz po salonach i może salony będą już miały uszyte suknie, przymierzysz i zrobisz ewentualne poprawki...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
szukałam bardzo dlugo sukienki ktora mi sie spodoba i w koncu postanowilam uszyc, figure mam dobra 160 cm 53 kg wiec tu nie bylo by problemu... tylko ze slub to moment w ktorym kazda PM chce wygladac zjawiskowo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
bartosia no oczywiście, że każda PM chce wyglądać zjawiskowo, ale to nie znaczy, że zjawiskowo można wyglądać tylko w uszytej nowej sukni...
![]() Można wyglądać bosko w sukni kupionej na ostatni moment ![]() Lepiej po przymierzać suknie zanim się zdecydujesz, bo potem jest problem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
tak masz oczywiście racje, ale nic mi sie nie podoba mam dziwny gust tzn sukienki sa ladne ale nie widze sie w nich, jesli teraz uszyje nie taka to wezme model gotowy z tego samego salonu .... tylko to juz nie bedzie suknia marzen a wyjscie awaryjne...
jestem podlamana ta sukienka... ale oby tego 15 bylo wszystko ok. jednak teraz uwazam ze 100 razy pewniej jest kupic gotowy model niz eksperymentowac ja ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bym zostawiła tak jak jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po to jesteśmy, żeby sie wygadać, nie tylko jak jest fajnie i kolorowo. Czasem lepiej przed "obcymi" ![]() Cytat:
![]() ![]() ładna fryzurka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() WRÓCIŁAM! ![]() troche zaproszeń rozdanych ![]() ![]() ![]() Ale Wam zazdroszę tych przymiarek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za miłe komentarze. Cieszę się, że welon się Wam tak podoba
![]() ![]() ![]() ![]() Joasiunia, trzymam kciuki za poprawę sytuacji ![]() Betty, fryzurka ok, choć dla mnie te włoski rozpuszczone też jakoś tak za bardzo "wiszą", no ale najważniejsze, że Tobie się podoba. Bartosia.... może krawcowa się postara i będzie ok? A jak nie to poszukasz w komisach może? Zobaczysz, będzie dobrze! Mystique, no ja się odchudzałam do momentu przymiarki, a teraz już powinnam trzymać wagę, więc też nie mogę zacząć jeść nagle wszystkiego, bo przytyję. Przechodzę więc na dietę "utrzymaniową", po trochu będę dodawać kalorie, mam nadzieję, że się uda, bo sukienkę będą zwężać.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Wklejam jeszcze jedno zdjątko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
ale słodzisz, aż miło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- nie mogę się na Ciebie napatrzeć ![]() ![]() ![]() ![]()
10.08.2003 - Dzień, w którym wszystko się zaczęło... 27.09.2008 - Nowy etap w Naszym związku - Narzeczeństwo ![]() 07.05.2011 - Dzień Naszego Ślubu... TAK! TAK! TAK! Edytowane przez AinaN Czas edycji: 2011-04-03 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.