|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Ja już uciekam bo idziemy na spacer ![]() Do jutra ![]()
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubie takich opowiesci :/ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiście nie słyszałam i nie widziałam strasznych teściów. Jedna moja ciocia ma dopiero straszną teściową, wyzywa ją od ku...w
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Niestety ona nie ma takiej możliwości, bo mieszkają pod jednym dachem. Na początku nie było tak źle (więcej przebywali za granicą, razem wyjeżdżali i razem wracali). Wybudowali dom razem z nimi. Wujek jedździ teraz tirem (nie ma go niekiedy tydzień), ciocia w domu na gospodarstwie z dwójką dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Dobrze że mnie nie wywalicie
![]() U nas są kłótnie zazwyczaj przez upartość męża, nie chce mnie słuchać, wykłóci się a potem okazuje się że moje rozwiązanie było o wiele lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak że obecnie muszę to powiedzieć otwarcie, docieramy się i nie raz wióry lecą ![]() ![]() ALE ogólnie kochamy się bardzo i jesteśmy szczęśliwi, właściwie to każda kłótnia nas umacnia w jakiś sposób, wyjątkiem była ostatnia sytuacja ![]() ![]() O mnie może nie być bo nie planuję dzieci ![]() Cytat:
To niespotykana rzecz że sie nie skaleczyłaś po twoich ostatnich ekscesach ![]() O Teściach: Mój jest cudowny ![]() ![]() ![]() Z nią miałam juz nie złe przejścia, ale tego typu że ona plecie co jej ślina przyniesie a ja biorę wszystko do siebie, ona sobie do końca nie zdaje sprawy ze robi ludziom przykrość ![]() Ale ostatnio bardzo mi pomogła w trudnej sytuacji z mężem i za to jestem jej bardzo wdzięczna i nie będę się wdawać w przykre szczegóły z przeszłości ![]() ![]() Ja juz w domu po obiadku ![]()
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, to współczuje złych teściowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie wiem mam metlik w glowie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() pozatym z kompletu 4 krzesel zostalo mi tylko 1 ![]() ![]() jakby teraz przyszli tesciowie to nawet na czym usiasc nie maja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda rożnych rzeczy: kompletów, sztućców, krzeseł czy kanap, wiadomo zapłaciło sie za to itp, ale ja jakoś az takiej uwagi nie przywiązuję do tego... wiadomo nie jestem taka ze nie dbam i nie szanuję, ale taki przykład: kupiliśmy skórzaną kanapę i jednocześnie przyplątał nam się Muniek- wariat, który godzinami potrafił biegać w kółko "za niczym" albo uciekał przed "niewidzialną siłą", w tym po tych kanapach, nie drapał specjalnie, ale przebiegając narobił rysek na tej skórze (nie jakichś strasznie widocznych, ale są) no i mąż nerwy, fochy, że kot zniszczył że miało być na lata itp, a ja mówię: chcieliśmy kota, to takie są konsekwencje, nie robi tego specjalnie, więc nie masz się co złościć, szkoda mebli, ale to i tak się zniszczy podczas użytkowania, przeciez nie niszczymy specjalnie itp Może to glupie ale ja sobie to tłumaczę np tak: co bym zrobiła gdyby dziecko porysowało ścianę- nie chciała bym być rodzicem który robi z tego powodu awanturę, a coś czuję że mój mąż może mieć takie materialne ciągotki ![]() I tak jest z każdą stłuczoną szklanką, kieliszkiem czy czymś innym, zaśmieję się i żyję dalej, a mąż inaczej, choc widzę że stara się podchodzić do takich rzeczy tj ja, jednak pomimo uśmiechu widac po nim tą "gulę" która mu wyskakuje ![]() Ide wstawic pranie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2562 | |
Lena
|
nie dam się.. moje dzieci będą przy mnie bez możliwości żeniaczki, mężatki.. a co mi tam!
![]() Cytat:
wróciłam ... byliśmy na lodach... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
ja za miesiąc będe szczęśliwą mężatką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do szklanek to ja bym pol wywalila ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() smakowaly? ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ale mnie przestraszylas ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa mi opowiadała że tez mówiła że jej dzieci będą tylko z nią i nie da im się pożenić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2566 | |
Lena
|
Cytat:
![]() ![]() ja też myslałam że wątek nie nasz... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kudłatych powiadasz ![]() PS Mogła bys mi w końcu odpowiedzieć na pytanie czy Twój mąż jest pilotem ?? ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-08 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Montowaliśmy lampę podłogową-papierową (prezent na papierową rocznicą) i zachaczył o klosz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |
Lena
|
Cytat:
ona do mnie mówi po imieniu... zresztą znamy się od mojej kołyski, więc zawsze ciocia dla mnie jest... oczywiście że kudłatych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt żeby umieć się śmiać z tego, a nie złościć czy fochować ![]()
![]() |
#2571 | |
Lena
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli tez bylas na tamtym watku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ciociu" ![]() ![]() ![]() Mnie też nie chciało przejść przez gardło, najpierw obie się z tego śmiałyśmy za każdym wypowiedzianym słowem, a potem jakoś poszło ![]()
![]() |
#2574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoś kiedyś mi powiedział, że kłotnie w związku sa dobre, źle jak ich nie ma wcale bo to znak, że ludzi mało łaczy czy ja wiem, sama nie wiem czy dobre czy nie. A jka masz potrzebę wyżalenia się na męzą czy teściową czy nawet na mnie to śmiało możesz. Wątek szczęśliwych ale kto powiedził, że szczęśliwe nie miewają gorszych dni, smutku, depresji itp. Po to jesteśmy żeby wysłuchać, wirtulanie poklepać po ramieniu, przytulić i może doradzić jak będzie trzeba. No może bardziej wyrazić swoje zdanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
#2576 |
Lena
|
ja jej mówię "ciociu" bo tak jak pisałam znam ją od szczenięcych moich lat.. i jako przyjaciel domu zawsze była ciocią... i tak zostało..
chciała żebym mówiła do niej "mamo"- szczególnie po tym jak moja mam umarła, ale jak jej powiedziałam.. że mamę ma sie jedną... ![]() Arnama.. nie mdlej.... jako były przysięgacz przysięgi hipokratesa jestem zmuszona cię reanimować! ![]()
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
no, nic sobie z tego nie zrobiliśmy ot po prostu następna rzecz do kolekcji. Poza tym ostanio kilka dni temu zepsuło się nam światło w kuchni włacznik i jest ciemno. Maż się boi naprawić i nie lubi ja nie znam fachowca po którego mogłabym zadzwonić i dusze w sobie od kilku dni poproszenie teścia o pomoc. Kurczę co do teścia to po tym co zrobił nam z remontem tuż przed ślubem to nie che go prosić o nic, ale chyba musze.
Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-06-08 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry, Dobry Wieczór Wam
![]() Jest pięęęęknie i ciepluuutko. Odpisuję, nie cytuję, staram się by było krótko. Pośmiałam się z kawałów i opisów. Dziękuję za poprawienie mi humorku i póki co, życzę Wam miłego wieczoru ... Arnama-Dobrze że Munio jest ok. Filmik przypomniał mi dawnego sąsiada z Polski.Tzn. chyba nie był wykastrowany..tylko tak się często zataczał (chleja alkocholowa). ![]() ![]() Kasiaweronika- Gratuluję spełnienia marzeń. ![]() ![]() Ta książka przypomina mi trochę myślenie Leo Buskalia. Myślę jednak że ponad wszystko, trzeba chcieć, bo bez pasji i ochoty żadne książki nie pomogą. Agusiowata- Ty też masz marzenie, ale nie brzmisz przekonywująco że „to” by się w Polsce nie przyjęło. Nie jesteś pewna? Jesteś pewna? Nie wnikam w Twoje marzenie. Tak to tylko odebrałam. Ryzyko istnieje wszędzie. ![]() Oleńka- Trzymam kciuki z dziewczynami. Z Twojego opisu praca wygląda bardzo ciekawie! I nawet test! Na Twoim miejscu czuła bym się jak Christopher Columbus, albo archeolog. Nie znam Szansy na Sukces, ale domyślam się że to jakiś program TV w stylu „....ktoś ma talent” (chyba?) I fajnie że miałas występ. Odważna jesteś , i masz „jaja” (a testem się martwisz, phi). ![]() Eff8- Słowo niunia mnie rozbraja. Na swojego też tak wołałam gdy był „tyci-tyci”. ![]() http://aha44.pl/content/view/97504/33/ ha..ha..ha.. ![]() Eveline- ja gdy byłam mała, bałam się... łysych facetów, a dzisiaj mam męża z ogoloną łepetyną na co dzień. ![]() Mustique- Jo tyz Górol, ale nie mam z kim być burzliwa. Za młodu jak pieprzłam telerzem, od razu mi ulżyło, a teraz....chciała bym jakieś nowe kupić, ale nie mam sumienia ich tłuc bo nie mam o co. Ech, jak za dobrze też „źle”. ![]() Karinio- No widzisz, gdy by nie Ty, to sama bym miała wątpliwości czy istnieją inne szczęśliwe mężatki. ![]() ![]() He he, a ja właśnie przyczytałam o Twoim talerzu, a dopiero sama narzekałam. ![]() Yyyyyy....tzn że....jeszcze nią nie jesteś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak uwazam i nie lubie tej tradycji ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja sie nie balam ogolonych facetow ale tata zawsze po ogoleniu wasow wygladal zupelnie inaczej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorszy argument.... baaaardzo źle mi się kojarzy, bardzo ![]() jesteś lekarką? A tradycja jak dla mnie..... jest normalna, od dziecka byłam w niej wychowana wiec jestem przyzwyczajona do tego ![]() ![]() Cytat:
Ufff bo już myślałam, że tu tylko o szczęściu się gada ![]() Fakt faktem to forum jest najlepszym poprawiaczem humoru ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.