|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
uffff już wróciłam powiem tak przymierzyłam kilka ale tylko w jednej mi było ładnie tak samo jak w tamtej ale tej jakoś nie poczułam załączam linka jak wygląda na PM bo w necie ze zdjęcia katalogowego wygląda bardzo paskunie
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sukn...gl3603060.html no i teraz nie wiem co robić ![]() aha no i zdecydowanie biel to mój kolor w innych wyglądam okropnie
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
evonia zdecydowanie ta numer jeden. Ta druga na taką sztywną wygląda i nie wygodną
jagodziu też mam ten problem. Sama nie wiem czy dalej szukać. Tamta mnie zauroczyla i cóż jak narazie w żadnej innej się nie widzę. Nika to fajnie bo ja to totalnie nie mam kiedy skoczyć tam. A na całe święta i weekend wyjeżdżam. Dotk4 zaczynam 1lipca
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-18 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
obiecuję, że będę pojawiać się na wizażu regularnie, a nie tak, że nie było mnie 3 dni i czytam Wasze posty przez 1,5 h
![]() witam Nowe PM-ki ![]() my ze znajomymi idziemy dziś na kręgle więc wpadłam tylko powiedzieć HEJ ![]() doszlismy z Tż-tem do konsensusu i wybraliśmy kościól, po świetach idziemy rezerwować termin ![]() byliśmy w zeszły piątek ale księza są tak zagonieni, bo to czas spowiedzi wielkanocnej i powiedzieli nam, żebyśmy na spokojnie pojawili się po swiętach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie trochę też bym się bała pytać maluchów, albo nie wiadomo czy rodzice później nie bedą zli że te wypowiedzi są nagrane i wszyscy oglądają, a nie daj Boże dziecko jakoś glupio powiedziało:P Z tymi serduszkami to fajny pomysł ![]()
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny obiecuje, że nadrobię, ale na tą chwilkę musze do was napisać bo mnie telepie. Pisałam wam o tym, że byłam z mamą TŻ w zajeździe raj i że moja mama powiedziała, że tam nie. Ok. Ja przyjęłam do wiadomości, matka TŻ zaczęła zachowywać się okropnie, do tego stopnia, że do TŻ powiedziała, żebyśmy z moją matką sobie jeździli za salą, ona nie będzie jeździć bo WYBRAŁA już. LoL. I byliśmy teraz w tej sali http://www.dworek.kielce.com/. Nam się podoba- jest tanio, byliśmy już tam na weselu, przyjeżdzam do domu, mówię mamo zobacz ofertę itd. A ta sie pyta gdzie ta sala. Mowię ze w kielcach, na herbach. A ta NAJGORSZA DZIELNICA JAKA MOŻE BYĆ!! Nie mam siły. Przysięgam. Miałam też propozycję innej sali, to powiedziała, że tam, to na pewno nie, bo jej się kojarzy z byłym mężem mojej siostry!! I już szantaż, że w takim razie żebyśmy sali sobie szykowali wesele!!
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje głosy za kupnem - suknia jest śliczna - pomimo że za duża bardzo mi się podobało jak w niej wyglądam - po skróceniu może być tylko lepiej - jest firmowa przez co wiem że materiały są z górnej półki Moje głosy przeciw - a jak przytyję i będę w niej brzydko wyglądac? - wydam 2400 a potem mi się odwidzi - mam jeszce kupę czasu ale na tto czy kupić muszę decydować już
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() inna kwestia gdy rodzice Was wspomagają to wtedy proponuję wybrać parę sal przejechać się zobaczyć i wybrać ta na której będzie Wam najbardziej zależało i powiedzieć im parę argumentów że taka sala a nie inna trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-wyglądam w niej bosko ![]() -jest tania 1300zł z welonem -jest dobra na długość więc nie trzeba skracać -jest oryginalna więc pewnie nikt takiej jeszcze nie widział -jak ją założyłam to poczułam to coś przy innych tak nie było Moje przeciw: -muszę wszyć materiał pod wiązaniem gorsetowym i chce wymienić wstążkę na grubszą -boje się że ludzie pomyślą że to jakaś bazarówa przez to że jest tak bogato zdobiona -boje się że mi się odwidzi eh...
![]() |
#2560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale fakt, to musi być wkurzające, kiedy osoby, na które się liczy, nie myślą o Was tylko o swoim interesie ![]() I dlatego strasznie się cieszę, że z Tż sami o wszystkim decydujemy ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mogę się przyłączyć? 3 lipca 2012 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
witamy opowiadaj coś o was
![]() ![]()
#2563 |
Zakorzenienie
|
Niestety rodzice nam finansują... Porażka. matka już gada, że jej wcale nie musi tam być, że ona weźmie sobie flaszke i przyjdzie do domu, ochla sie i pojdzie spać. Nie mam siły. Nie wiem czy robienie jakiekiegokolwiek wesela ma sens.
#2564 | |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]() ![]() ![]() powiedz coś o was ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() niedawno ja tak panikowałam dziewczyny pisały że się wszytko ułoży a ja nie wierzyłam a tu proszę wszystko poszło jak po maśle(jak narazie tfu tfu tfu)
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spróbuj porozmawiać jeszcze raz z mamą i mam nadzieję, że dojdziecie do wspólnego porozumienia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
dobra lecę do TŻta
![]() jutro kasuję fotki w sukni b dzisiaj już nie mam czasu, jak by ktoś nie widział to niech pisze ![]() ![]()
#2567 |
Zakorzenienie
|
jasne- witamy serdecznie
![]() ![]() hmmmm... jedyne co mogę doradzić to spokojna rozmowa i jeszcze raz rozmowa. ale jeśli nic to nie pomoże, to może pomyślcie o koncepcji obiadu za WŁASNE pieniądze i będziesz miała przynajmniej spokój. kwestia tego- dogadasz się z mamą czy nie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Raczkowanie
|
Zacznę od tego, że przeczytałam tylko niewielką część wątku więc nie jestem za bardzo na bieżąco, bo jest to chyba niemożliwe
![]() Mam 21 a mój Tż 29. Mieliśmy się pobrać we wrześniu 2012 ale moja "siostra" wepchnęła się nam z weselem parę miesięcy wcześniej do tej samej sali, więc po burzliwej kłótni z rodzicami zarezerwowaliśmy sobie termin w innej sali i dlatego zamiast w weekend mamy wesele we wtorek. Z "siostrą" od grudnia nie gadam z tego powodu, bo nawet słowem nie odezwała się czy mam coś przeciwko. Rodzice tak samo, uważają że nic złego nie zrobiła. Gdy po około miesiącu od zmiany terminu wesela rodzice przypadkiem się o tym dowiedzieli to tydzień ze mną nie gadali, tak choćby to była moja wina, a "s" ich jeszcze na mnie podpuszczała. Skoro oni się z moim zdaniem nie liczyli, to dlaczego ja mam się liczyć z tym że im się nie podoba jednodniowe wesele, w dodatku we wtorek i to, że zmieniłam rezerwację bez ich zgody? |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
nam też w dużej mierze finansują rodzice i też były problemy na początku ...teraz już jest z górki ...ale moi rodzice to najchętniej wszystko zrobili by za mnie ( nawet suknie ślubną by kupili ) póki co nie podejmujemy żadnej decyzji, więc nie ma problemu, ale jak coś to im powiem, że ma być po naszemu...oni już swoje wesele mieli ...
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Nie no mi to rece opadają, że są takie problemy z głupim wyborem sali!! Moja mama najchętniej by zrobiła z włanymi kucharkami. I nie dociera, że takie wesele nie ma sensu. A jeszcze jak ona rozmawia ze mną z piwem w ręku to mnie normalnie roznosi. Nie umiem z nią rozmawiac spokojnie. Płakać mi się chce na to wszystko i na samym starcie mam już dość!!
#2572 |
Raczkowanie
|
no właśnie rodzice nam finansują większość. ja sobie tylko suknię kupuję i dodatki bo jestem studentką i nie mam kasy za bardzo. dlatego też się tak obrazili że bez ich zgody to zrobiłam. za to rodzice Tż są za mną i teściowa powiedziała ze jak sie spotka z moimi i będzie jakaś gadka na ten temat, to im wygarnie to więc już sie boje tego spotkania heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
dosia_90 rozumiem, że Twoja siostra znała Wasze plany co do planowania wesela? wiesz, jeśli rodzice finansują wesele, to sprawa wygląda trochę inaczej, bo niestety z tego co widać trzeba bardzo liczyć się z ich zdaniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a co do sytuacji z rodzicami porażka. Najgorzej jest jak rodzice stoją po stronie tej osoby która tak naprawdę zawiniła i jest powodem całego kłopotu ![]() widzę dziewczęta że co do kwestii wesela mam wielkie szczęście tata mój pomógł nam wybrać salę ale niczego nie narzucał. mam nadzieję że będzie tak do końca
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-18 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
Myśmy sobie sami zamówili, bez żadnego pytania czy się to komuś podoba czy nie. A jakby nam rodzice kasy nie dali, to wtedy sami zrobilibyśmy sobie, ale bardzo skromne, najbliższa rodzina i to wszystko, albo nawet sam ślub w kościele. Ale wiem że dają bo moim by było głupio gdyby córka wesela nie miała, a znów rodzice Tż nam powiedzieli że mamy sobie wszystko pozałatwiać jak chcemy, a oni tylko kase dają i idą jako goście
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- evoonia86- znała i to od siedmiu miesięcy, bo myślmy już w maju zeszłego roku sobie zamówili tą salę, a ona cały czas gadała ze w 2013 sie chce hajtać aż tu nagle wyskoczyła i ma miesiąc przede mną ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- kicia- dokładnie, matka jej się żaliła na mnie a do mnie ani słowa przez tydzień. chore. myślałam ze siostra chociaż mnie obroni bo sie poczuje winna, ale gdzie tam. jeszcze na mnie nadawała, a potem fałszywie przyszła do mojego pokoju i zagadywała co robie itd |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
dzięki za wsparcie
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- jagodzia133 -jestem z okolic Rybnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Witaj
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.