|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi
Cytat:
![]() i co w takiej sytuacji?
|
|
#2552 |
|
BAN stały
|
Mnie też nie chcieli na Asianstore, jestem za mało fajowa
A ja mam nową współpracę - z Fitomed fajnie, miałam sobie wybrać kosmetyki, zobaczymy jak się to rozwinie.Powinnam dostać paczki od Hempz i Pollena Ostrzeszów, ale cisza.... no cóż pazerna nie jestem to trudno, upominać się nie będę, a Synesis dopiero w lutym. Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-09-29 o 21:14 |
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę a najbardziej to chciałabym przetestować kremy do twarzy, bo ciągle szukam i szukam odpowiedniego
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
Hehehe, ja Synesis mam dostać w październiku
![]() U mnie na kosmetycznym blogu kolejny tuszowy zawód
|
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłali drugą paczkę, jak teraz będzie ok, to napiszę o nich na blogu. Możesz podjąć współpracę ze mną Ja mam pół mieszkania azjatyckich kosmetyków ![]() Nic, czekam na wyjaśnienie tego, posty na temat iFiony się pojawiły, ale o sklepie jeszcze nie napisałam.
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do współpracy, to gdzie pisać ? ![]() Chętnie podejmę się recenzji i reklamowania Cię jako nowości na rynku - rozbieracz kosmetyków azjatyckich
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam - bardzo fajna jak na ilość cieni i jakość.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie blog to wielka czesc zycia i mega pasja - ciesze sie z niego jak dziecko. A jesli chodzi o rozdania - u mnie sa- bo czasami sie firmy odezwa wiec skoro chca cos Wam dac- niech daja!
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Moderator
|
Ja mam 120. Kupiłam ją wieki temu. Praktycznie od niej zaczynałam mają historię z makijażem.
Ja ją nawet lubię. ![]() (chociaż ostatnio prawie wcale jej nie używam bo nieporęczna i zawiasy coś mi szwankują w niej)
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest z zamówieniem na iherb.com ? Już nie ma tych 5$ rabatu?
|
#2562 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze żaden nigdy ze złości na mnie nie skoczył W ogóle nie widziałam ich nigdy w złości :PCytat:
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z moim angielskim trudno się połapać na ich stronie dlatego pytam tutaj
czy dalej jest ta zniżka 5$ dla nowo zarejestrowanych osób?
|
#2565 |
|
BAN stały
|
Widziałam, że pisałyście o dziwnych wyszukaniach w statystykach, uśmiałam się
, a u mnie nie ma nic śmiechowego ![]() York znowu skomle, bo siostra wyszła do siebie do domu, kładą wykładzinę, psychol jak nic dla mnie to masakra... Ułoży się tak w kulkę i płacze, nie rozumiem tego psa...
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-09-29 o 21:59 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] Oj, ja mam się odezwać na początku przyszłego roku, to mi znowu coś podeślą W sumie cieszę się, bo mają fajne produkty
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zgłoszenie przyjęte, teraz musisz tylko poczekać na paczkę
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Np ORO808 - to jest akurat mój, ale są też inne
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
OK, już na obu blogach nowe notki
![]() Kuszą mnie te pędzle EcoTools... Jak dokładnie działa ten kod? Ile płaci się za przesyłką? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- OK, ogarnęłam wszystko, chciałam złożyć zamówienie, ale nie podoba im się moja karta ![]() Nie da się zapłacić inaczej? |
|
|
|
#2571 |
|
Moderator
|
Dziewczynki a dostałyście maila od Dmytro Ivanenko Account Manager z firmy Jooble
Okazuje się że firma bierze na litość i wysyła maila do różnych blogerek tylko zmienia tytuły postów i znak zodiaku ![]() Witam! Chcialbym tylko podziekowac ci za super blog tylkokasiaa.blogspot.com. Przeczytałem pierwszy post "Ala Pin Up -Recenzja Rimmel", i spędziłem na twoim blogu jeszcze godzinę z przyjemnością Piszesz dobre, ciekawo i łatwo do czytania. Bardzo ładny jest post "Pixie Cosmetics- zapowiedź".Generalnie pracuję w firmie Jooble, wyszukiwarce ofert pracy na całym świecie. Moim zadaniem jest przekonanie blogerów o umieszczenie linków do naszej strony. Kocham swoją pracę, mamy przyjazny zespół i dobre kierownictwo, ale niestety nie mam pojęcia jak przekonać bloggera umieścić do nas link, obawiam się, mogę zostać wyrzucony za to z pracy ![]() I teraz, zamiast wysyłania mailów do tysięcy różnych blogów, czytam twój. Szczerze mówiąc, nie jestem bardzo pewien, że link do naszej strony w Polsce jooble.com.pl, będzie odpowiednia do twego bloga, ale jeśli jest to możliwe, masz od mi ogromne DZIĘKI! Strona jest naprawdę super, bardzo pomaga w wyszukiwaniu pracy. Życzę miłego dnia i dobry nastrój! Jeszcze raz dziękuję za fajny blog. Pisz więcej. P.S. Mój znak Zodiaku jest również Lew ![]() My best,
Dmytro Ivanenko Account Manager
|
|
#2572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 |
|
BAN stały
|
O dżizys... Ale mam plany w szkołach... W kosmetycznej w sumie zajęcia teraz co weekend, na uczelni porażka o wfie nie wspomnę, siedziałam i dumałam 4 terminy, które by mi w miarę odpowiadały, bo mimo, że nie ćwiczę i tak być muszę
![]() Przy okazji, jakby co mam już weryfikacje na Szafie i od jutra uwalniam swoje ciuchy nick taki sam jak tu
|
|
|
|
#2575 |
|
Rozeznanie
|
Wena, czemu musisz byc na wfie skoro nie ćwiczysz? pytam, bo ja miałąm całoroczne zwolnienie z wfu i nie musiałam się tam pokazywać
|
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29708533]OK, już na obu blogach nowe notki
![]() Kuszą mnie te pędzle EcoTools... Jak dokładnie działa ten kod? Ile płaci się za przesyłką? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- OK, ogarnęłam wszystko, chciałam złożyć zamówienie, ale nie podoba im się moja karta ![]() Nie da się zapłacić inaczej?[/QUOTE] tez sie na nie czaje. staly bywalec te pedzle na blogach i filmikach kosmetycznych. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29707006]Opis to opis producenta, opinię możesz napisać własną ![]() Też dziś nawiązałam nową współpracę, choć stuprocentowego potwierdzenia jeszcze nie mam, więc ćśśś Na razie zapytano mnie, co bym chciała zrecenzować, podałam produkty i na razie cisza [/QUOTE]gratulacje! moze do mnie tez sie kiedys ktos odezwie.
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
#2578 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
byłam na studiach kosmetologicznych, ale szkoła była istną porażką...
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-09-29 o 23:03 |
||
|
|
|
#2579 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ze skakaniem jest taki problem, że ona lubi sobie poskakać z radości i muszę to przykrócić, zwłaszcza, że odwiedzają nas ludzie, którzy nie lubią lub boją się psów.A wiadomo, że labek chce się ciągle bawić.. A jakie masz labki? Czarne czy biszkopciki? ![]() Cytat:
). W necie jest mnóstwo stron o szkoleniu pozytywnym i lęku separacyjnym. A Twoi sąsiedzi nie wariują?Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

moze do mnie tez sie kiedys ktos odezwie.