|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
Szkoda się nie skusić
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chyba Max Factor staniał ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Fa...-do-rzes,97749 ten tusz był za ponad 60zł
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
OK, w takim razie czekam z niecierpliwością
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dawna mam na niego ochotę może to będzie mój następny tusz![]()
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak sama wiesz - co człowiek i rzęsy to opinia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
Escada Taj Sunset a Beyonce Heat Rush
Mam Escadę Taj Sunset i moim zdaniem ten zapach jest jednak inny niż Heat Rush. Perfumy Beyonce są moim zdaniem słodsze, bardziej ulepkowate i takie.. hmn. Taj Sunset jest bardziej subtelny. I jednak trwalszy. Ale oczywiście różnica w cenie dwieście ileś a dwadzieścia ileś i fakt, że są to zapachy dedykowane na lato (czyli na "chwilę"), mogłaby przemawiać na korzyść Beyonce. Ja jednak bardzo serdecznie zachęcam do wypróbowania Escady i nie rezygnowania z zakupu tego zapachu. Jest genialny, myślę, że warto.
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Escada Taj Sunset a Beyonce Heat Rush
Cytat:
|
|
#2561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie wzięłam żadnego ![]() Cytat:
wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że w tej akcji muszą być wydrukowane. moje zakupy z dzisiaj: - dwie pasty - żel do higieny intymnej z Exclusive (mini) - pianka do golenia Isana (mini) - preparat do stóp o działaniu antybakteryjnym i przeciwgrzybiczym (mini) - szampon syoss (mini) - płyn do demakijażu (mini) - peeling z kodem (dziękuję wizażance, która go tu wrzuciła )- maseczki z ziaji 2*oczyszczająca, 1*regenerująca - zmywacz do paznokci wyjeżdżam, więc trzeba się było w miniaturki zaopatrzyć
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2011-07-14 o 16:33 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Ciekawe czy tylko w rossmanie MF potaniał. Jest fajny,nawet teraz "mam go na sobie" choć ostatnio ciągle kupuje tusze w necie i jest przynajmniej świeży,pełny,a w rossie ciągle ktoś odkręca.
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-07-14 o 16:47 |
||
|
|
|
#2563 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tez nie było czarnych pękaczy, a widział ktoś fioletowy? Bo w Skarbie jest pokazany a w sklepie nie widziałam. Też czekam na zdjęcia.
|
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj mało nie padłam z wrażenia w rossmannie
. Podchodze do kasy, widze Skarb to prosze bo nie leżały tak jak zawsze (chyba się bali że ktoś zakosi wszystkie ze względu na próbkiI się jeszcze zastanawiam czy jak teraz w tej gazetce jest moździerz i pisze ze to nowość to znaczy że będzie tam dłużej czy tylko tak wrzucili do tej gazetki? |
|
|
|
#2565 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
Udało mi się dzisiaj upolować ostatni czarny pękacz, dodatkowo wpadł też biały(spodobał się mamie). Czarny jest
Wąchałam te mgiełki i pewnie po jedną wrócę ale muszę się z tym przespać. Odnośnie tuszu wydaje mi się że po prostu podnieśli cenę jak była akcja z tuszami Chciałabym kupić albo ten albo ten drugi MFLE fusion . Macie porównanie między tymi dwoma?? AAAAAAAA kończąc mój wywód(jak zawsze poematy pisze) używała któraś z was tych żeli z nivea?? Te co są po 9,90. Jeden chyba jest maska-zel-peeling a drugi jakis rozgrzewający. |
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak biały pękacz się sprawuje?
|
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
Moje paznokcie
Mam nadzieję, że widać . Trochę nie są dopracowane, bo oczywiście wokoło jest lakier ale zaraz zmywacz z patyczkiem pójdą w ruch . U mnie były wszystkie kolory: biały, różowy, zielony, folet, czarny, czerwony.Kupiłam jeszcze maseczkę z Ziaji, płatki kosmetyczne i pastę do zębów. Skarb leżał normalnie, więc wzięłam. Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2011-07-14 o 17:51 |
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
22nika27
bardzo fajnie wyszło mam nadzieję, że inne kolory też tak pękają
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
kupiła któraś z Was mgiełke Playboya? możecie coś powiedzieć o trwałości?
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mamę dziś wysłałam po czarny pękacz
ale jutro chyba sama pojadę jeszcze po kilka ![]() Jaki dajecie lakier bazowy pod czerwony pękacz?
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam szklany pilnik FyB - na rossnecie jest info, że jest w promocji po 10,49 zł, a wyszło, że nie jest i kosztuje normalnie 12,99 zł. Tak samo na rossnecie jest napisane, że tańszy jest szklany pilnik Zenner, a to nieprawda. Coś się komuś pomerdało chyba.
Oglądałam pękacze (było u mnie 6 kolorów, brakowało tylko czarnego), już miałam jakiś kolorek brać, ale stwierdziłam, że poczekam na jakieś zdjęcia w wątku. Ten czarny ładnie wyszedł na focie. Jak któraś ma kupiony kolorowy, to też proszę o zdjęcia.
|
#2574 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale kupowałam za kilka złotych w kodach akurat więc aż tak nie żałuję... ale dużo go nie używałam, więc jednak humor się popsuł
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;28138678]właśnie dzisiaj mi się ten pilnik złamał
ale kupowałam za kilka złotych w kodach akurat więc aż tak nie żałuję... ale dużo go nie używałam, więc jednak humor się popsuł[/QUOTE]Będę się z nim obchodziła, jak z jajkiem.
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie krzyczcie
![]() Ale czytałam ze odebrałyście pasty za 0,01 i dzisiaj w Rossie przy kasie widzialam dziewczynę która też odbierała ale nie mogę się doszukać informacji skad można było uzyskać ten kod? Powiecie ?
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam zrobić zdjęcie czarnego pękacza niestety aparat odmówił współpracy. Cyknęłam taką fotkę, niestety jakością nie grzeszy, w rzeczywistości efekt jest o wiele ładniejszy i więcej jest tego czarnego. Jeśli ktoś używał już tych lakierów z Inglota to będzie wiedział jak to wygląda, dla mnie nie ma różnicy
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
według mnie wtedy wygląda o wiele lepiej
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie, że pomogłam ze zdjęciem. Ja widziałam u kuzynki żółty pękacz(ale z innej firmy) na pomarańczowym i mi się nie podobał. Ja może jeszcze w fiolet zainwestuję lub czerwień.I podpisuję się pod pytaniem o to ile się utrzymuje zapach tej mgiełki Playboya?? Bo miałam dzisiaj w rączce i mgiełkę i to psiukadełko co jest po 17,99 i się zastanawiałam co dłużej pachnie, aż w końcu nie wzięłam. |
|
|
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcie miało być, i jest
![]() Ja wiem, że na żółtym to tak nie bardzo, ale akurat miałam taki lakier i nie chciało mi się zmywać ![]() Kolory jak zwykle przekłamane lakier jest w rzeczywistości bardziej czerwony
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

może to będzie mój następny tusz

i nie wzięłam żadnego 
)