|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Pierwszy raz słyszałam, żeby wyła. Nie wiedziałam co się dzieje.
A słodkie to ponoć na dziewczynkę, ale ja jakoś myśle, że może być chłopak. Jeszcze 9 dni i się okaże
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
. Mój pies wyje, jak karetka jedzie .Cytat:
|
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Chyba mnie tu dawno nie było. Przede wszystkim mega spóźnione : Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Alonki !Nas pochłonęło wykańczanie mieszkania i przeprowadzka... Ale mamy już nasze gniazdko urządzone. W sobotę mieliśmy parapetówę. Pozdrawiam Was ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Aha, 2 tyg temu odebraliśmy nasz film ze ślubu i jesteśmy nim zachwyceni. Już chyba z 20 razy go oglądaliśmy. Coś pięknego. Ani odrobinę nie załujemy, że mieliśmy kamerzystę bo nie darowałabym sobie nie miec takiej pamiątki. Za to za zdjęciami jeszcze czekamy.
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no może i zabierze ;p ma znajomego mechanika, a poza tym moja siostra go do tego przyzwyczaiła, że wszystko za nią robił, a ona tylko jeździła.. ![]() mój też wył na karetkę, straż pożarną itp. ale moja teraźniejsza psina jeszcze nie słyszałam, żeby wyła ;p Cytat:
może pochwalisz się efektem? no a co do filmu to się nie dziwię a zdjęcia kiedy macie mieć?
|
||
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zdjęc...niby w tym tygodniu mają byc. Mam nadzieję, że chociaż efekty będą warte tego czekania.
|
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. No i fajnie, że Wam się film podoba, a co do zdjęć, to na pewno niedługo dostaniecie i też się będziecie zachwycali .Ale się obżarłam łazankami ...
|
||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacho to dobrą masz babcię, kochana
Nawet nie wiecie jaka jestem zła. Ostatnio nie pojechałam na to makro, bo nie miałam przedłużenia sesji, no i żeby jutro jechać to w końcu zaliczyć, pojechałam dzisiaj na uczelnię, żeby to złożyć, wbić w kartę, żeby mieć na jutro. Oczywiście pocałowałam klamkę, i to dość namiętnie, bo dziekanat zamknięty Ale jeszcze lepsze w tym wszystkim jest to, że dalej nie mam tego przedłużenia. Nie wiem co wymyślę, żeby ta babka mnie wpuściła i pozwoliła zdawać. :/ mam nadzieję, że uda mi się i podejdę do tego zaliczenia.
|
|
#2558 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzeba cały czas próbować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Musisz koniecznie pochwalić się mieszkaniem A co do filmu to my niby mamy mieć w tym tyg.albo w przyszłym...ale już się niecierpliwię ![]() Cytat:
współczuję, nawet nie wiem co Ci poradzić, mam nadzieję, że jakoś to załatwisz i będzie dobrze
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to Wy nie potrzebowaliście zdjęć na okładkę z filmu? bo my tez moglibyśmy już mieć film, ale nie możemy odebrać, bo potrzebne są zdjęcia które jeszcze się robią ![]() Cytat:
na pewno następnym razem załatwisz a to Twój dziekanat nie ma stałych godzin pracy? |
||
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest dla mnie drażliwy temat, bo ogólnie zdjęcia nam dobra znajoma robiła... a mimo to tak się przeciąga wszystko ehh ale niby pod koniec tego tygodnia mają już na 100 proc. byc.
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Mają stałe godziny, ale w związku z tym, że było rozpoczęcie roku akademickiego to zamknięte jest:/ a info nigdzie nie było o tym, zresztą kto by pomyślał, że może być zamknięte:/ ech...
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z płytą z wesela to u nas było podobnie Ponoć tak jest, ale ja to prędzej sobie wmawiam, że to chłopak, bo chciałabym mieć dziewczynkę pierwszą. A u mnie tak jest, że jak myślę o czymś to jest na odwrót. Tak miałam z maturą, mówiłam że zdam a tu zonk nie zdałam. To przy poprawce mówiłam że nie zdam i zdałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]()
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewnie już odliczasz co przeczucie to przeczucie, Mama często wie dłuuugo przed doktorem Cytat:
Zazdraszczam własnych kątów, czekam niecierpliwie na jakieś fotki, napewno jest super Heloł
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że odliczam. Chociaż teraz to i tak mi szybko leci czas. Jeszcze tylko 16 tyg mi zostało do 40 tyg
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Będziesz miała tylko usg czy jeszcze jakieś dodatkowe badania np. 4d?
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
No i muszę Wam pokazać mojego gamonia
tatuś jadł dziś loda i nie chciał dać dziecku
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Samo USG i zwykłe badanie.
Dobra ja to już uciekam, bo mężuś skończył znosić węgiel i teraz jemu trzeba poświęcić czas ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Nie dobry tatuś, jak tak mógł nie dać dziecku loda ![]() Fajnego masz tego szkraba |
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Dziewczynki, dostałam tę pracę !---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
A do nas znów przyszła teściowa z najmłodszym synem. Oni u nas są co najmniej raz- dwa razy w tygodniu (o ile nie codziennie ). A wcale ich nie zapraszamy .
|
||
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja teraz prawie codziennie jestem albo u teściowej, albo u siostry męża, albo one u mnie. No może przesadziłam, ale często się widzimy Ale akurat uważam to za jeden z plusów powrotu do naszej mieścinki, że mamy tak blisko rodzinkę.
|
||
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ale masz cudnego tego synusia
Jaki on szłodki i kochany Niedobry tatuś, że dziecku nie dał ![]() Dalenko gratulacje super, że się udało
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Duży sukces ![]() Zgaście światło i następnym razem udawajcie, że Was nie ma ![]() Cytat:
dziewczyny, cieszcie się z każdego dnia z brzuszkiem!! ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Idę na milion w minutę, pewnie usnę w trakcie, ale idę dobranoc PMki
|
|
#2576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
.Cytat:
.Masz dobre stosunki z rodziną męża, to masz się z czego cieszyć. Ja niby nie mam złych, ale oni mnie irytują :P. Zresztą... tak ciągle wpadać bez zapowiedzi, to trochę męczące .Cytat:
!Cytat:
! No, chyba tak będziemy robić .Moja przyjaciółka mi napisała, że mi załatwiła pracę logopedy z chłopcem, którego ona jest nianią . Także już w ogóle super . Pewnie będę pracowała tak jak z tą małą w Lublinie- raz/dwa razy w tygodniu w domu dziecka. Jest dobrze . A dziś znalazłam ofertę pracy dla męża z kolei- w zawodzie!!!! Musi tam złożyć cv, ale nie wiemy, czy wezmą nas do tych badań, bo się nie odzywają, więc TŻ się waha (wtedy by to kolidowało). Ale ja już go namówię, bo go MUSZĄ zatrudnić . Dziś jest dobry dzień .
|
|||
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko same dobre wieści, oby tak dalej !
ja się uczę tej makro jeszcze, coś umiem, czy to wystarczy?! to się jutro okaże. Trzymajcie mocno kciuki! bo chciałabym mieć to z głowy! do jutra dobrej nocki
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
ja was nie nadrobię bo zalatana byłam od soboty wesele takie średnie bo przed 24 usnęłam w aucie (zespół słabo grał na dodatke mnie @ dopadła) więc cóż ostatnia okazja do zlapania welonu przepadła ale to nic ale miło było wczoraj na poprawinach słuchać od rodzinki jak to się nie mogą doczekać naszego wesela ![]() a dzisiaj zaczełam nowy rok akademicki ehhhhh ale mi się nie chce z nadrabiania zdazyłam zauważyć Filipka Aguś śliczny Twój syneczek
|
#2579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc , czesc , czesc
![]() ![]() ![]() sory ze dopiero teraz sie odezywam ale po pracy musialam do sklepu jechac .. jakas taka spiaca jestem nic mi sie nie chce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje wspolczuje czestych wizyt tesciowej .. ![]() Cytat:
![]() a ile dni w tyg bedziesz u blizniakow? ![]() trzymam kciuki za prace dla TZeta
|
|
|
#2580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodki ten Twój maluch Cytat:
![]() Do nas nikt nie przyszedł w odwiedziny ze strony Tż-ta od czasu wesela jak dla mnie to dobrze, ale mężowi pewnie jest trochę przykro ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

. Mój pies wyje, jak karetka jedzie
.
: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Alonki !

...

Zazdraszczam własnych kątów, czekam niecierpliwie na jakieś fotki, napewno jest super 

.
Duży sukces
.