Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 15:15   #2551
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dla mnie Liliana ładniejsza Tylko nie wiem jak się ten skośny pasek będzie prezentował, ale pewnie lepiej niż prosty Ja w tych zamówionych będę mieć prosty. Właśnie dzwoniłam, paczuszka leży i czeka na kuriera, jutro będzie u mnie <oh yeah!>

Co do kolii, to malwus dobrze pisze - trzeba pomyśleć w czym my byśmy się widziały, w czym się dobrze czujemy. I tak ja na przykład wolałabym mieć naszyjnik/kolię, a nie zakładać już kolczyków, bo się goło czuję jak nic nie mam na szyi. To zależy od indywidualnych preferencji. Ja na co dzień też muszę mieć chociaż jakiś łańcuszek na szyi, inaczej czuję się nieswojo :P
dokładnie
ja nie noszę żadnych łańcuszków bo mnie denerwują, kiedyś uwielbiałam kolczyki, ale niestety musiałam z nich zrezygnować i dziurki zarosły
Stary 2011-08-16, 15:21   #2552
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Wysłałam już maila z prośbą o próbki materiałów. Jak myślisz, jak szybko mi je przyślą? A poza tym chcę obcas szeroki flare, 8 cm, i z tyłu buta kreskę z tych najmniejszych dżetów Tylko najpierw muszę się zdecydować na jakiś kolor...
Myślę, że szybko, bo oni codziennie wysyłają zamówienia. Z tym, że z odczytaniem/odpisaniem na maila może im chwilkę zejść. Ja napisałam w poniedziałek przed południem, to odpowiedź dostałam we wtorek po południu, już z podaną datą wysyłki butów. W razie czego zazwyczaj jest ktoś pod telefonem u nich.

Co do obcasów, to z szerokiego flare jest chyba 7 cm najwyższy obcas z tego, co podają na stronie, a nie 8 cm. Ze zwykłych flare masz max. 9 cm. Ja ten właśnie wzięłam.

A z tymi zdobieniami to fajna sprawa, oglądałam różne modele zdobione dżetami i powiem Ci, że do ślubnych pewnie też wybiorę takie ozdoby
Stary 2011-08-16, 15:21   #2553
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dziękuję, zaraz poszukam na all. Capivit piękne włosy już kupiłam, naprawdę najwyższy czas, żebym coś z włosami zrobiła, bo ostatnio aż TŻ się przeraził, tyle ich wychodzi...

Nieoryginalne meliski zamawiałyśmy na wizażu, ale ostatnio ich już w hurtowniach nie widziałam. Za to na pewno są na allegro i w sklepach internetowych, bodajże w Deezee
I zbadaj sobie tarczycę. Mi włosy wypadały garściami i okazało się, że to zaburzenia tarczycy właśnie...

Dzięki za namiar, zaraz obejrzę tę stronę
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 15:39   #2554
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
a mnie dzis mezus znowu zaskoczyl...
cuuuudnie.... oj miły musiałąś mieć wieczór
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
numer katalogowy 110211 Mon Cheri z 2010 roku

też lecę spać dobranoc
jesteś niezastąpiona Kiciu
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
z tym do MagdziS się zgłoś
tak w ogóle to witam kurna pogoda się spierniczyła
no pogoda dziś dziwna, ja rano wyszłam o 7 w swetrze i płaszczyku, a potem o 14 się topiłam w słońcu i szarpałam ciuchy ze sobą...
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tez nie mam tej mobilizacji Byłam tylko raz przymierzać suknie a i tak żadna nie była tą wymarzoną
czekam na moją przyjaciółkę aż wróci z pracy za granicą (27.11 ) i jakoś we wrześniu ruszę na pierwsze mierzenie, ale chyba będę musiała w sobotę bo od 22 zaczynam staż chociaż 9 września będę musiała iść do urzędu pracy to może będę miała cały dzień wolny i pojedziemy jeszcze z moją siostrą nie mogę się doczekać
Cytat:
O, proszę, znalazłam stronę: http://www.mymms.de/bestellen.html
Strona firmowa m&m's na której można zamówić swój kolor m&m'sów wraz ze swoim indywidualnym napisem. słodziak
po kliknięciu na dole "bestatigen" pokażą się ceny i możliwe opcje zapakowania.
wow! no i się zakochałam - białe i fioletowe z naszymi imionami i chyba się zapożyczę
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
złapałam pierwszą w życiu rybkę - małego okonika później wam wrzucę zdjęcia jak będę w domu ale moja mina bezcenna
hahaha, pamiętam jak pierwszy raz łowiłam jakoś mega aktywnie łowiłam, się ze mnie śmiali, że spining na jeziorze robię ;] i łapałam same śmieci - jazgarze, które trzeba było wyrzucać na pole, bo zjadają ikrę okoni...
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
u mnie nic nowego, ostatnio kłócę się ciągle z TŻ, bo nie możemy dojść do porozumienia w kwestii zamieszkania. Ja chcę mieszkać w swojej miejscowości, on w swojej i za nic nie można znaleźć kompromisu. Ostatnio nawet padła propozycja mieszkania Z TEŚCIAMI Co w moim przypadku absolutnie nie wchodzi w grę, ale TŻ się upiera, bo taniej, bo zaoszczędzimy. No też jest to jakieś rozwiązanie, ale ja już chyba wolę brać wielki kredyt na własne mieszkanie. obawiam się, że gdybym przystała na wspólne mieszkanie z jego rodzicami (jak również bratem, wścibską bratową, która krytykuje każdy mój krok i ich dzieckiem ), to skończyłoby się to moją wyprowadzką w terminie 14dniowym.
Jestem ciekawa jak u Was wygląda kwestia wspólnego mieszkania? Czy były z tym jakieś problemy? Bierzecie kredyty?
uuuu, widzę nieciekawie.....no my będziemy mieć trochę pieniędzy na mieszkanie i chcemy kupić coś małego poniżej 40 m, ewentualnie mama TŻta weźmie kredyt na kilkanaście tysięcy i będziemy za nią spłacać, ale dużego kredytu nie bierzemy, moi dziadkowie mają wielki dom, TŻeta rodzina też mieszka w domu i możliwe, że za 5-7 lat przeprowadzimy się do któregoś z tych domów, a nasze mieszkanie przejmie mama TŻeta, najgorsze, że TŻet ma dwójkę rodzeństwa, dziwną siostrę (28 lat, wolna) i brata totalnego lesera, który w domu tylko sypia i nic nie robi (niecałe 24 lata, ma dziewczynę) no i nie wiadomo, kto dostanie dom, tylko TŻet tak naprawdę chciałby w nim mieszkać, ale tylko on ma możliwości finansowe kupić sobie mieszkanie, a reszta siedzi mamie na głowie....no łatwo nie jest, ale w sumie ja bym mogła u TŻeta mieszkać (gdyby nie rodzeństwo), mama i babcia są super
Cytat:
no to ja przedstawię wam mojego Pyśka
booooooski, to ja się moim gadem pochwalę właściwie jest mojej siostry Pies marki sznaucer miniaturka - Kazus (siostra jest prawnikiem )
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hej.
Wpadłam się tylko przywitać. Nie miałam przez ostatnie dni czasu ani sił, by wejść na wizaż. W niedzielę zmarła babcia TŻ Wszyscy jesteśmy w szoku....

Trzymajcie się dziewczyny
wyrazy współczucia....trzymaj się ciepło!
Stary 2011-08-16, 15:43   #2555
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że szybko, bo oni codziennie wysyłają zamówienia. Z tym, że z odczytaniem/odpisaniem na maila może im chwilkę zejść. Ja napisałam w poniedziałek przed południem, to odpowiedź dostałam we wtorek po południu, już z podaną datą wysyłki butów. W razie czego zazwyczaj jest ktoś pod telefonem u nich.

Co do obcasów, to z szerokiego flare jest chyba 7 cm najwyższy obcas z tego, co podają na stronie, a nie 8 cm. Ze zwykłych flare masz max. 9 cm. Ja ten właśnie wzięłam.

A z tymi zdobieniami to fajna sprawa, oglądałam różne modele zdobione dżetami i powiem Ci, że do ślubnych pewnie też wybiorę takie ozdoby
Aha, no to muszę się jeszcze zorientować jak to jest z tymi obcasami... Ale to jak już te próbki dostanę, bo to jest kwestia najważniejsza
Stary 2011-08-16, 15:50   #2556
maly_czlowieczek
Zadomowienie

obiecany pies tam się już nie zmieścił, za dużo grafiki

a tak poza tym to miałam dziś mega zapracowany dzień....załatwiałam staż i jeździłam autobusami po całym mieście....ech i tak jeszcze jutro muszę dokończyć badania....ale zaczynam 22.08.11 o 8.00 będę siedzieć w laboratorium i zakładać hodowle bakterii - posiewy z materiału biologicznego najs

ale ładne te buty z Akcesa....zastanowię się czy sobie takich nie sprawić...hmmm.....dziś chyba umawiamy sie na podpisanie umowy z zespołem bo na razie to tylko mamy salę i kościół w weekend oglądaliśmy zaproszenia, ale będziemy zamawiać dopiero w grudniu, więc nie będę już ostatecznie wybierać, bo może będą ładniejsze do tego czasu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9530_1157450055078_1192544344_30404374_4554028_n.jpg (52,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 195844_1013296091319_1192544344_30041805_1701_n.jpg (69,3 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-08-16, 15:54   #2557
(kicia)
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28783386]

ładne te buciki, ale to nie są te taneczne?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ciągnie swój do swego

ooo te mi się podobają, zamawiałaś z tej strony?
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

ładne te buty, a czy są wygodne?

Nie są to buty taneczne. Tak zamawiałam z tej strony. Są bardzo wygodne ale jest jedno ale. Tak jak tam pisze zamówiłam numer mniejsze. I wszystko jest ok gdyby nie to że narazie nie mogę ich tak wcisnąć żeby jak to w open toe paluszek był w tej dziurce ale pracuje nad tym bo poprostu chyba muszę dobrze rozciągnąć tu jak się włada wtedy dalej wsunę nogę. Wieczorem wstawie zdjęcia jak wyglądają na żywo
Cytat:
hej.
Wpadłam się tylko przywitać. Nie miałam przez ostatnie dni czasu ani sił, by wejść na wizaż. W niedzielę zmarła babcia TŻ Wszyscy jesteśmy w szoku....

3maj się maleńka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-16 o 15:57
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 15:56   #2558
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Wstępnie zaczęłam się zastanawiać: które lepsze do mojej sukni - Liliana http://www.akces2.com/liliana-damskie-slubne.html czy Carla http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-standard.html
zdecydowanie Liliana
Stary 2011-08-16, 15:57   #2559
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Ooooooch, mój Lutuś był identyczny, tylko bez ogonka i z klapniętymi uszkami, ale umaszczenie identyko! Żył 14 lat

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
zdecydowanie Liliana
No to póki co 2:0 dla Liliany
Stary 2011-08-16, 16:03   #2560
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Ooooooch, mój Lutuś był identyczny, tylko bez ogonka i z klapniętymi uszkami, ale umaszczenie identyko! Żył 14 lat
oj, no mój ma dopiero niecałe 4 lata (8.10 ma urodzinki), a ogonków się już nie obcina....a Twój pupilek też tak szczekał? bo mój jest baaardzo głośny i szczeka na wszystkich i nie można go samego zostawić w bloku bo sąsiedzi po straż dzwonią - nie zdążyliśmy go nauczyć, bo się zaczął szum w bloku i mandatami grozili....
Stary 2011-08-16, 16:03   #2561
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wstępnie zaczęłam się zastanawiać: które lepsze do mojej sukni - Liliana http://www.akces2.com/liliana-damskie-slubne.html czy Carla http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-standard.html
mi się tez wydaję że ładniejsze liliana

Stary 2011-08-16, 16:15   #2562
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
hej.

wpolczuje Trzymajcie sie

Cytat:

a tak poza tym to miałam dziś mega zapracowany dzień....załatwiałam staż i jeździłam autobusami po całym mieście....ech i tak jeszcze jutro muszę dokończyć badania....ale zaczynam 22.08.11 o 8.00 będę siedzieć w laboratorium i zakładać hodowle bakterii - posiewy z materiału biologicznego najs
mam deja vu!! czytam tego posta i jakbym juz to czytala dzisiaj!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:19   #2563
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
mam deja vu!! czytam tego posta i jakbym juz to czytala dzisiaj!!
się powtarzam? no uczyłam się na fizjologii zwierząt, że de javu może być skutkiem zmęczenia, może się połóż
Stary 2011-08-16, 16:21   #2564
(kicia)
Zakorzenienie

to aj też się pochwale zwierzaczkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sonia.jpg (87,0 KB, 18 załadowań)

Stary 2011-08-16, 16:23   #2565
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
jamniczek cudo ostatnio słyszałam opowieść faceta, który ma dwa husky, dwa chyba wilczury i dwa jamniki i to jamniki rządzą stadem
Stary 2011-08-16, 16:26   #2566
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ni z gruchy, ni z pietruchy, muszę Wam coś pokazać. To są moje koty i ich nowy członek rodziny...
są absolutnie mega słodkie

Cytat:
hej.

bardzo mi przykro kochana, trzymajcie się dzielnie

Cytat:
dumny jamnik!!!
słodziak
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:31   #2567
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
jamniczek cudo ostatnio słyszałam opowieść faceta, który ma dwa husky, dwa chyba wilczury i dwa jamniki i to jamniki rządzą stadem
wróć, dwa husky, dwa collie i dwa jamniki

Kiciu, a Twoja sunia rządzi w domu?
Stary 2011-08-16, 16:33   #2568
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jamniki są bardzo władcze. Moja sonia takie fochy strzela jak jest nie po jej myśli że szok. Na mokrej trawie się nie załatwi a najlepiej jej się śpi u mojego taty na rękach. A i też wydziwia co dojedzenia byle czego to ona nie zje. A wychowywała się na wsi co najśmieszniejsze

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-08-16 o 16:35
Stary 2011-08-16, 16:37   #2569
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
hej.

Przykro mi bardzo z powodu babci TŻta

Zwierzątka macie dziewczyny przekochane!!!
Swojego pieska nie mam. Pisałam już tu o pieskach dziadka (mamy wspólne podwórko). A jak będę miała swój dom, to tez będę miała 2 albo 3 psy. I chciałabym wszystkie przygarnąć ze schroniska. Mogą być najzwyklejsze kundle bure, byleby tylko nas kochały
Bo nie wyobrażam sobie życia bez zwierząt. No a tym bardziej bez kotów.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 16:42   #2570
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
się powtarzam? no uczyłam się na fizjologii zwierząt, że de javu może być skutkiem zmęczenia, może się połóż

zmeczenie mnie raczej nie dotyczny mam czasami cos na bańce hehe:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:45   #2571
Jamee
Zakorzenienie

Tusiu wyrazy współczucia

Kiciu też mam jamnika i potwierdzam, że te psy są bardzo władcze. Mój owinął mnie sobie wokół palca i jestem na każde jego zawołanie Ale cóż starość ma swoje przywileje w końcu ma 13 lat

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:47   #2572
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A i oto są nasze koszatniczki (normalnie mieszkają u TŻta, bo my mamy w domu jeszcze 2 nasze, ale teraz są u nas na wakacjach )
Z przodu Alex, z tyłu Lili
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszki (2).jpg (135,1 KB, 15 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:54   #2573
M_ilkaa
Rozeznanie

a to mój zaspany piesio
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=107778
Stary 2011-08-16, 16:55   #2574
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
dokładnie
ja nie noszę żadnych łańcuszków bo mnie denerwują, kiedyś uwielbiałam kolczyki, ale niestety musiałam z nich zrezygnować i dziurki zarosły
Każda z nas co innego lubi nosić z biżuterii, a są i takie osoby, co nie lubią wcale nosić biżu. A co do kolczyków to ja chyba miałam ze trzy razy przekłuwane uszy, bo mi zawsze dziurki zarastały jak trochę chodziłam bez kolczyków. Ostatni raz w gimnazjum i wtedy miałam 5 dziurek, 2 w jednym, 3 w drugim uchu. Te mi do tej pory nie zarosły, mimo, że rzadko zakładam kolczyki i zazwyczaj tylko do pierwszych dziurek.

Cytat:
Aha, no to muszę się jeszcze zorientować jak to jest z tymi obcasami... Ale to jak już te próbki dostanę, bo to jest kwestia najważniejsza
Obcasy masz do wyboru:

Flare: 4, 5, 6, 7, 8, 9 cm
Flare szeroki: 5, 6, 7 cm
Cuban: 4.5; 5.5; 6.5 cm
Szpilka: 6, 7, 8, 9 cm

Cytat:

ale ładne te buty z Akcesa....zastanowię się czy sobie takich nie sprawić...hmmm.....dziś chyba umawiamy sie na podpisanie umowy z zespołem bo na razie to tylko mamy salę i kościół w weekend oglądaliśmy zaproszenia, ale będziemy zamawiać dopiero w grudniu, więc nie będę już ostatecznie wybierać, bo może będą ładniejsze do tego czasu
Gratuluję załatwienia stażu! Jak jesteście zdecydowani na zespół, to raczej nie ma na co czekać z podpisywaniem umowy A piesio cudny

Cytat:
Milusi Pieski w domu to sama radość, zawsze wprawiają w dobry nastrój (poza tymi chwilami, gdy coś spsocą, hehe )
Stary 2011-08-16, 17:08   #2575
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
A i oto są nasze koszatniczki (normalnie mieszkają u TŻta, bo my mamy w domu jeszcze 2 nasze, ale teraz są u nas na wakacjach )
Z przodu Alex, z tyłu Lili
jakie cudne lubię gryzonie nawet mówiłam TŻetowi, że chciałabym mieć zwierzątko, ale jakie będzie siedzieć samo przez większość dnia? chyba tylko rybka....no chyba, że własnie jakiś gryzoń....czy Twoje radzą sobie z samotnością, dużo muszą skakać po domku?
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
piękności odkąd mam pieska w domu kocham wszystkie psy przynajmniej na zdjęciach bo jednak niektórych się boję trochę....
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Tusiu wyrazy współczucia

Kiciu też mam jamnika i potwierdzam, że te psy są bardzo władcze. Mój owinął mnie sobie wokół palca i jestem na każde jego zawołanie Ale cóż starość ma swoje przywileje w końcu ma 13 lat
haha, no tak....psy potrafią rządzić w domu
Cytat:
Gratuluję załatwienia stażu! Jak jesteście zdecydowani na zespół, to raczej nie ma na co czekać z podpisywaniem umowy A piesio cudny
a dziękuję, co do zespołu to mam nadzieję, że jutro podpiszemy umowę tylko TŻet musi się dodzwonić do gościa no i jak dobrze pójdzie to spotkamy się wreszcie z naszą Fotograf, to dobra znajoma, która robi zdjęcia naszym futbolistom, nie jest profesjonalistką ale lubię jej zdjęcia i liczę, że do naszego ślubu już będzie wytrenowana, robi dużo zdjęć spektatkli, była na castingu do Top Model i piękne foty robiła, no tylko jest bardzo zajęta (szykuje wystawę) no i ciągle nie jesteśmy 100% umówieni, ale przycisnęłam ją wreszcie i chyba się spotkamy och, chciałabym mieć już ta wielką czwórkę załatwioną na tip top

BIORĘ SIĘ ZA SPRZĄTANIE! bo leń jestem! miłego wieczorku Kochane

a jeszcze Wam miałam napisać, że mój Kochany TŻet mi dziś życie uratował przy tym biurokratycznym załatwianiu, bo podjechał i zawiózł mnie w krytycznym momencie, kiedy już miałam dość....Cud Wcielony

jeszcze miałam wrzucić foty z wakacji no więc wrzucam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6979.jpg (45,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7023.jpg (36,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7065.jpg (33,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7230.jpg (36,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7301.jpg (25,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7160.jpg (22,4 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2011-08-16 o 17:17
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:14   #2576
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe jak Pysiek dożyje naszego dziecka to będę miala dwa dzieciaczki do opieki
moja pierwsza świnka żyła chyba 5 lat z tego co kojarzę
ja mam teraz świnkę która w czerwcu skończyła 6lat taka jest długowieczna, widać dobrze jej u mnie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:36   #2577
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Każda z nas co innego lubi nosić z biżuterii, a są i takie osoby, co nie lubią wcale nosić biżu. A co do kolczyków to ja chyba miałam ze trzy razy przekłuwane uszy, bo mi zawsze dziurki zarastały jak trochę chodziłam bez kolczyków. Ostatni raz w gimnazjum i wtedy miałam 5 dziurek, 2 w jednym, 3 w drugim uchu. Te mi do tej pory nie zarosły, mimo, że rzadko zakładam kolczyki i zazwyczaj tylko do pierwszych dziurek.
Właściwie się teraz do nich zaliczam Noszę tylko pierścionek zaręczynowy, ostatnio przekonałam się do zegarków.

Uciekam bo umówiłam się ze znajomymi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 17:48   #2578
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ni z gruchy, ni z pietruchy, muszę Wam coś pokazać. To są moje koty i ich nowy członek rodziny...
Słodkie

Cytat:
A propos, dziewczynki: TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI!!! Do końca tego tygodnia powinniśmy dostać pierwsze odpowiedzi na wnioski!!!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Wpadam na moment bo zaraz idziemy robić z TŻtem obiad. Jutro już niestety wracam do domu...

Odnośnie sobotniego spotkania rodziców. Było rewelacyjnie Od początku zaczęli mówić sobie po imieniu a rozmowa cały czas się toczyła. Jesteśmy z TŻtem bardzo zadowoleni, że tak to się potoczyło
Fajnie, że spotkanie się udało

Cytat:
no to ja przedstawię wam mojego Pyśka
Jaki fajny futrzak A dywanik świetny.

Cytat:
hej.

Przykro mi

Wszystkie psiaki i inne Wasze stworzonka śliczne Uwielbiam zwierzaczki i jak wybudujemy domek to duży pies musi być obowiązkowo kot również

Zmykam na pocztę, a zaraz z Tż na pizzę, bo wczoraj dostał mandat i w jednej knajpie za pokazanie mandatu dostaje się darmową pizzę (tak na pocieszenie chyba )

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:50   #2579
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
kiciu, już tyle czasu się znamy na wątku, a jakoś założyłam że nie masz zwierzaczka Lubię jamniki, w krakowie co roku jest pochód, mimo że sama mam spanielka, zawsze jak przy okazji tam jestem to uwielbiam na te poprzebierane cuda patrzeć

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 17:55   #2580
MARGIDA
Wtajemniczenie

Helloł
My też mieliśmy prosiaczka, a właściwie prosiaczkę - Kunegundę
Niestety zdechła wczesną wiosną, miała prawie 8 lat. Teraz moja córka zaczyna nas "urabiać", żebyśmy jej sprawili nową świnkę. Prawdopodobnie będą nawet 2 sztuki, bo lepiej się chowają.
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości