mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 21:22   #2551
truscafka
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Dziewczyny ja tak na szybciutko! Napisałybyscie mi jaka jest dopuszczalna granica poziomu cukru po wypiciu glukozy 75g ?

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Witaminko, nie ma się co smucić

Niekoniecznie koniec związku może oznaczać katastrofę, wręcz przeciwnie.
Jak wyjziesz z toksycznego związku, poczujesz jak można oddychać całą piersią bez oglądania się na problemy związane z drugą osobą.
Bo to co piszesz oznacza, że to ty, musisz o wszystkim myśleć, a on wolny ptak, wiem, że jest to przykre, ale z drugiej strony męczący jest taki związek.
Z drugiej zaś strony przykro coś stracić, bo człowiek nie stety, ale pragnie mnieć tego drugiego człowieka przy boku...ale czasami czy warto cisnąć się na siłę...
Dla siebie i dziecka musicie być partnerami, żyć w zgodzie, rozumieć się, aby tworzyć rodzinę, a nie rywalizować ze sobą, o to do niczego nie prowadzi ....

pięknie to napisałaś ja też jestem witaminko tego zdania

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 21:25   #2552
rojku
Rozeznanie

witaminka co do tżta to myślę tak samo jak oolong
musisz chyba zacząć myśleć o uregulowaniu tego wszystkiego prawnie

Jutro mam do ginka na 8:30, a godzine jadę. Jak ja wstanę?
Stary 2011-08-31, 21:31   #2553
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Witaminko współczuje tżta chłop jest nie możliwy z tego co piszesz non stop cie robi w ciula obiecanki cacanki a później ile on ma lat bo odpowiedzialny to wogóle nie jest polegac na nim nie możesz.............a co z wózkiem miał ci dzisiaj kase dać????

rocznik 1980 co do wózka- może starczy na koła ... jak pisałam, z całej kasy dostałam 1/5 , bo on ma wydatki

co do prawa... właśnie jestem po rozmowie z prawnikiem i bedzie sporo problemow... zwlaszcza ze moglabym do mamy leciec ale on nie zgodzi sie... to typ czlowieka ktory na bank bedzie robic WSZYSTKO by uprzykrzyc mi zycie, bedzie robil na złośc i powiem Wam, ze spodziewam sie samych nieprzyjemnosci z jego str.,... po ostatnim zerwaniu wykrzyczal zebym cieszyla sie ciąża, bo jak urodze to odbierze mi dziecko, choc nie ma do tego warunkow, ale jednak.... jest niepoczytalny... wiec zgoda miedzy nami raczej znajac go nie bedzie mozliwa...

bahamadia, truscafka dziękuje za wsparcie....

wkurza mnie ze non toper tu sie wylewam o tym palancie ktory nie zasluguje na nic! ehhhh... dobranoc

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-08-31 o 21:39
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 21:36   #2554
ggoraa
Zadomowienie

Witam po dniu nieobecnosci
Laptop naprawiony. Ja padnieta. Moja babcia zlamala wczoraj reke...jak nie urok to sraczka.

Ide sie juz polozyc- Filipcio dzis sobie wstal o 6 rano i jak nigdy nic zaczal dzien. A my wczoraj polozylismy sie spac po 1-ej w nocy. Porazka. Jutro nadrobie dzisiejszy dzien pa
Stary 2011-08-31, 21:49   #2555
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Goldika ta ksiazka Zawitkowskiego ogolnie jest bardzo fajna i do niej jest DVD...kurcze gdzies ja jeszcze mam na polce musze poszukac
jesli kotras z Was jest zainteresowana to moge za pol ceny odsprzedac bo mi juz kapiele i przewijanie nieobce

dziewczyny a slyszalyscie o tych hamaczkach do lozeczka dla noworodkow? fajna rzecz...

http://www.kangurkowo.pl/hamak-dla-dziecka.html
podoba mi się to, myślicie że warto??

Witaminkocc
jakie masz kociaki?? jsa najbardziej lubię dachowce, ale w racji alergii marzy mi się brytyjczyk krótkowłosy niebieski ale tż się nie zgadza, bez serca chłop!
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 21:53   #2556
elf27
Zadomowienie

Jutro Was ponadrabiam kochane, bo dopiero wróciłam z wizyty.
No więc tak: kończymy dzisiaj 29tc, waga maluszka 1400g, póki co wszystko trzyma. Martwią mnie dysproporcje na usg: główka wychodzi 30t5dc, brzuszek 28t4dc a kość udowa 29tc. Zaczynam świrować
Do tego na upławy dostałam macmiror, brała któraś?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:09   #2557
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Ja jakiś czas temu znalazłam więcej :P
Kupiłam te z załącznika są genialne... miękkie, z wszystą gumą, szeleszczą... naprawdę bomba.. a najbardziej podoba mi sie ta mamlanka z głową pandy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (22,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (22,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (32,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (32,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (34,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (20,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (29,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (42,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (27,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-08-31, 22:09   #2558
Tincia
Wtajemniczenie

truskafka po 2 godz. do 140

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:27   #2559
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
Ona błagam, brutalnie ! błagam....

hmmm... własciwie to ani z nim jestem, ani nie jestem... rozstaliśmy się, przez 3 dni była cisza, zaczął dzwonić codziennie... od jakichś 12-13 dni gadamy, ale to wszystko.... więc ani jesteśmy, ani nie jesteśmy razem...

on nie kuma tego, że to był koniec.... jak mówie 3 dni ciszy, a potem powiedział że on to przemyślał i teraz będzie lepiej... jesli teraz mu powiem, że ...właściwie co mam mu pow. jak mi ręce opadają :/ niby on chce by to jakoś wyglądało... ale ja wciąż nie wierze że to ma sens... pomimo miłości za dużo nas dzieli ...

chciałabym miec recepte na to wszystko... ale nie mam
jestem z Tobą, też mam non stop problemy z TŻtem, jest niepoważny, ale niestety jestem uzależniona od niego finansowo i to mój problem, ale dziwne bym zarabiała tyle co on, skoro jest 10 lat starszy,a ja dopiero nabieram (nabierałam?) jakiegoś doświadczenia zawodowego beznadziejne jest to wszystko
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:31   #2560
dominej
Raczkowanie

Cześś
jak pisałam kilka dni temu - teraz odkąd jestem na zwolnieniu rzadko siedze przy kompie, więc nawet jak Was czytam, to rzadko się odzywam....

Byłam dzisiaj u gina na wizycie - i leki nadal mam brać, ale na szczęście nie zwiększył dawki - szyjka się nie skraca bardziej, nie ma rozwarcia, więc skurcze - jeśli kilka dziennie to jakoś przeżyjemy..
Kochane powiem Wam, że od 2-3 dni boli mnie skóra w jednym miejscu na brzuchu - a dokładniej wkoło blizny po operacji na wyrostek no i ta blizna... Wczoraj wieczorem TŻ zauważył, że pod bllizną zrobiły mi się sine rozstępy - i teraz nie wiem co kupić do smarowania, żeby na pewno pomogło. Smaruję się jakimś balsamem, ale widocznie za słabym. Zamówiłam wczoraj ten olejek, któy polecała Glam, ale zastanwiam się czy nie kupić usteli... Dziewczyny poradźcie coś - bo boli i brzydko wygląda....

Jutro 3 zajęcia w SR - bardzo lubie tam chodzić

Dobrej nocki Wam życzę

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

A i jeszcze powiem Wam, że mnie męczą ostatnio zaparcia Zawsze miałam z tym kłopot, ale activia, czy woda z cytryną i miodem pomagały - a teraz wybróbowałam już wszystko co mi przyszło do głowy (śliwki zalewane na noc wrzątkiem, woda z cytryna i miodem, activia, kefir i inne) jem dużo owocó i warzyw (błonnik) i nic nie pomaga.... A jak pomyślę, że mogę się nabawić hemoroidów to

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)

Edytowane przez dominej
Czas edycji: 2011-08-31 o 22:37
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 22:56   #2561
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość

-

A i jeszcze powiem Wam, że mnie męczą ostatnio zaparcia Zawsze miałam z tym kłopot, ale activia, czy woda z cytryną i miodem pomagały - a teraz wybróbowałam już wszystko co mi przyszło do głowy (śliwki zalewane na noc wrzątkiem, woda z cytryna i miodem, activia, kefir i inne) jem dużo owocó i warzyw (błonnik) i nic nie pomaga.... A jak pomyślę, że mogę się nabawić hemoroidów to
Polecam owsiankę najlepiej codziennie. I jak najmniej słodyczy i produktów wysoko przetworzonych. Też męczyły mnie zaparcia, bywało, że wypróżniałam się raz w tygodniu, a od kiedy jestem na diecie cukrzycowej, chodzę codziennie, a czasem nawet dwa razy w ciągu dnia do kibelka na grubszą sprawe . Gdybym ja to wcześniej wiedziała, to ile cierpień mniej.

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 23:20   #2562
muffinka90
Zakorzenienie

elu się odzywała muffinka tylko u rodziców necik nie śmiga zbyt szybko, więc czasem mnie coś trafia i juz nie odpisuje

Wiszka ja bym się skusiła na takie badania, jeśli miałabym możliwość, w końcu i tak się kłujesz itd, a zawsze to dokładniejsze usg i inne takie będziesz miała.

Kobity wypluwać szybko te teksty o zimie, bo nie mam w czym chodzić do połowy listopada jak dla mnie może zimy nie być

elf jakby było coś nie tak, to by lekarz zwrócił uwagę, głowa do góry. Zresztą usg podają wartości przybliżone ( u mojego ginka jest to ok 6 dni, a raz na IP jak robili to było +/- 15dni i też takie rozbierzności powychodziły)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 01:44   #2563
dreamnes
Raczkowanie

witam, nie miałam czasu ostatnio. Ale mysle ze nadrobię Dziś miałam ostatni dzień w pracy i teraz rok urlopu wracam do męża za 2 dni do Polski. jestem taka szczesliwa że wszystko jest ok

muszę isc tylko po zaśwaidczenie bo mam 31 tydz w dzien wylotu i nie wiem czy mnie wpuszczą bez zaświadczenia na pokłąd... wiec wole miec. a lece Wizzair.

a i co dziwne,... wiecie ze nie miałam badanego cukru bo tu w uk nie mowią nic o tym?? ale zaraz po powrocie zrobie bo w Polsce trzeba mieć... mam nadzieje ze nie okaze sie ze mam cukrzyce... brrrr

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:30   #2564
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
witam, nie miałam czasu ostatnio. Ale mysle ze nadrobię Dziś miałam ostatni dzień w pracy i teraz rok urlopu wracam do męża za 2 dni do Polski. jestem taka szczesliwa że wszystko jest ok

muszę isc tylko po zaśwaidczenie bo mam 31 tydz w dzien wylotu i nie wiem czy mnie wpuszczą bez zaświadczenia na pokłąd... wiec wole miec. a lece Wizzair.

a i co dziwne,... wiecie ze nie miałam badanego cukru bo tu w uk nie mowią nic o tym?? ale zaraz po powrocie zrobie bo w Polsce trzeba mieć... mam nadzieje ze nie okaze sie ze mam cukrzyce... brrrr
Witajcie mamuśki

Dziewczyny ale się wkurzyłam zrobiły mi się rozstępy koło pępka w nocy jeszcze wczoraj wieczorem przed snem smarowałam się kremem przeciw rozstępom
Jeszcze tżt mnie wkurzył w nocy mała mnie tak uciskała na pęcherz że latałam co 1/1,5 godz do łazienki a ten na mnie z mordą że mam nie pić tyle i latać bo nie może przeze mnie spać
Myślałam że mu coś zrobię za chwilę

Elfie
nie panikuj dzidzia nigdy nie ma idealnych rozmiarów co do tyg u mnie to nawet nie raz wykraczało ponad dwa tyg. To zależy też od lekarza czy dobrze mierzy

Dreamnes załatw sobie to zaświadczenie lepiej mieć i lecieć niżby cię mieli cofnąć z bramki
A co do cukru tu nie robią tego jako podstawowe badanie tylko jak masz kogoś w najbliższej rodzinie który choruje na to, wtedy cię wysyłają po 28 tyg wypisuje ci skierowanie położna

Witaminko przykro mi z powodu kłopotów z tżt takiego to powinni za "coś" powiesić. Jest nieodpowiedzialny i chyba nie dorósł do roli ojca niestety będziesz prawdopodobnie miała kłopoty z nim nawet po porodzie

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-09-01 o 07:38
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:39   #2565
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witamy.
Nieźle Aniu mojemu jak przeszkadza to idzie do drugiego pokoju spać.

No chciałam ogłosić że właśnie kupiłam wózek na allegro Mam nadzieję że szybko go przywiozą.
Kurierzy jeżdżą w soboty?

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:53   #2566
fatal21
Wtajemniczenie

elf27 ja brałam macmiror.Brałam tylko na noc i to co moge polecic to na pewno majtki do tego wkładka ewentualnie podpaska.Ale to nic strasznego
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 07:54   #2567
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Witamy.
Nieźle Aniu mojemu jak przeszkadza to idzie do drugiego pokoju spać.

No chciałam ogłosić że właśnie kupiłam wózek na allegro Mam nadzieję że szybko go przywiozą.
Kurierzy jeżdżą w soboty?
gratuluję kupna

Co do kuriera to nie mam zielonego pojęcia to chyba zależy od firmy i czy dni robocze zaliczają też soboty
Stary 2011-09-01, 08:01   #2568
fatal21
Wtajemniczenie

Ja dziś kiepsko spałam nie wiem czemu kreciłam się całą noc, wstawałam do wc i jeszcze moja suczka robiła sobie po mnie marsze na orientacjeJutro idę do lekarza i z Tż zakupić jakies meble może dużżżaaa komode, bo chciałam już ciuszki prac i układać.
Wczoraj się ze mnie śmiał, żebym sie jutro na USG nie zdziwiła jak mi Pani dr powie, że Zosia bedzie DawidkiemOn chyba jeszcze w duchu liczy na pierworodnego
Mam pytanko robiłyście w ciązy test na HIV?Ja robiłam kiedyś, ale tak myśle czy teraz nie zrobić.Nie miałam żadnych ryzykownych sytuacji, ale miałam operacje 3 lata temu i tak myśle, że może zrobie?
Stary 2011-09-01, 08:04   #2569
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Mam pytanko robiłyście w ciązy test na HIV?
Ja miałam na początku ciąży robiony

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 08:09   #2570
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Ja dziś kiepsko spałam nie wiem czemu kreciłam się całą noc, wstawałam do wc i jeszcze moja suczka robiła sobie po mnie marsze na orientacjeJutro idę do lekarza i z Tż zakupić jakies meble może dużżżaaa komode, bo chciałam już ciuszki prac i układać.
Wczoraj się ze mnie śmiał, żebym sie jutro na USG nie zdziwiła jak mi Pani dr powie, że Zosia bedzie DawidkiemOn chyba jeszcze w duchu liczy na pierworodnego
Mam pytanko robiłyście w ciązy test na HIV?Ja robiłam kiedyś, ale tak myśle czy teraz nie zrobić.Nie miałam żadnych ryzykownych sytuacji, ale miałam operacje 3 lata temu i tak myśle, że może zrobie?
Ja miałam robiony test na HIV ale ze względu na to że w Anglii to podstawowe badanie krwi Ale nie wiem po jakiego grzyba jak i tak nie chcą podać wyników bo to ochrona danych czy jakoś tak ale położna powiedziała że jakby coś było nie tak by sami do mnie dzwonili
Stary 2011-09-01, 08:22   #2571
basiula19
Zadomowienie

mi też lekarz zlecił gdzieś zaraz na początku....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 08:37   #2572
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

mnie takze lekarz zlecil na poczatku badania na wirusa HIV
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 08:41   #2573
glamourous
Zakorzenienie

hej dziewczynki melduje sie porannie
tez mialam badanie na HIV w Irlandii robione w pierwszej ciazy- Aniu ale tam normalnie mialam je wpisane w karte ciazy
Stary 2011-09-01, 08:44   #2574
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
elu się odzywała muffinka tylko u rodziców necik nie śmiga zbyt szybko, więc czasem mnie coś trafia i juz nie odpisuje

Wiszka ja bym się skusiła na takie badania, jeśli miałabym możliwość, w końcu i tak się kłujesz itd, a zawsze to dokładniejsze usg i inne takie będziesz miała.

Kobity wypluwać szybko te teksty o zimie, bo nie mam w czym chodzić do połowy listopada jak dla mnie może zimy nie być

elf jakby było coś nie tak, to by lekarz zwrócił uwagę, głowa do góry. Zresztą usg podają wartości przybliżone ( u mojego ginka jest to ok 6 dni, a raz na IP jak robili to było +/- 15dni i też takie rozbierzności powychodziły)
Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

Dziewczyny ale się wkurzyłam zrobiły mi się rozstępy koło pępka w nocy jeszcze wczoraj wieczorem przed snem smarowałam się kremem przeciw rozstępom
Jeszcze tżt mnie wkurzył w nocy mała mnie tak uciskała na pęcherz że latałam co 1/1,5 godz do łazienki a ten na mnie z mordą że mam nie pić tyle i latać bo nie może przeze mnie spać
Myślałam że mu coś zrobię za chwilę

Elfie
nie panikuj dzidzia nigdy nie ma idealnych rozmiarów co do tyg u mnie to nawet nie raz wykraczało ponad dwa tyg. To zależy też od lekarza czy dobrze mierzy

Dreamnes załatw sobie to zaświadczenie lepiej mieć i lecieć niżby cię mieli cofnąć z bramki
A co do cukru tu nie robią tego jako podstawowe badanie tylko jak masz kogoś w najbliższej rodzinie który choruje na to, wtedy cię wysyłają po 28 tyg wypisuje ci skierowanie położna

Witaminko przykro mi z powodu kłopotów z tżt takiego to powinni za "coś" powiesić. Jest nieodpowiedzialny i chyba nie dorósł do roli ojca niestety będziesz prawdopodobnie miała kłopoty z nim nawet po porodzie
dziękuję, uspokoiłyście mnie trochę

Cytat:
elf27 ja brałam macmiror.Brałam tylko na noc i to co moge polecic to na pewno majtki do tego wkładka ewentualnie podpaska.Ale to nic strasznego
FATAl, ale brałaś to w ciąży? bo wiem, że to silny lek dlatego się troszkę zdziwiłam, ze dostałam to na małego grzybka, z reguły przepisują podobno nystatynę lub pimafucin

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mnie takze lekarz zlecil na poczatku badania na wirusa HIV
a ja nie miałam...
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 08:44   #2575
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość

w Irlandii tak samo to badanie glukozy nie jest w standardzie, robia je jedynie jesli w rodzinie najblizszej (tzn ojciec lub mama) mialas przypadki cukrzycy lub jesli badanie na zwykla glukoze ( ten 1 czy 2 razy jak ci pobieraja krew) wychodzi z za wysokim wynikiem
Stary 2011-09-01, 08:46   #2576
fatal21
Wtajemniczenie

Weszłam dziś do klubu , bo dawno mnie tam nie było i jestem zdruzgotana wiadomością.Jakaś czarna seria?Zaczęłam wczoraj 24tc i teraz drżę i się zamartwiam.
Świetny początek dnia.

elf27 tak brałam w jakimś 17tc.Pomogło, ale na następnej wizycie dostałam Clotrimazolum, bo znowu mi coś dolegałoOkazało się, że Lactacyd, tak mnie podrażniał a teraz już ok.Nic się nie martw zakażenie grzybem jest gorsze dla dziecka niż lek przepisany przez specjalistę.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-09-01 o 08:49
Stary 2011-09-01, 08:51   #2577
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

hej a ja nadla nie ucieklam, chociaz tesknie za mala jak jasna cholera!
nigdy nie bylo tak zeby sie obudzila i zeby mnie nie bylo, do tego w✂✂✂✂il mnie tz!
przed pojsciem do szpitala wywalilam wszystkei rzeczy malej na srodek jej pokoju, ale nie zdazylam ich do konca poukladac a ten kretyn tego nie dokonczyl i tesciowa zaprosil!
mala odprowadza do mojego taty ...ale mogl to ogarnac no kurrrrFa teraz znowu wyjdzie ze balaganiara jestem!

a wczoraj jak mnie przyjmowali weszlam na oddzial i slysze yyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! !!!!!!!yyyyyyyyy!!!!!!!yy y!
a za chwile beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee( dzieciatko))))))

dzisiaj PODOBNO ma przyjsc neurolog, zobaczymy czy przyjdzie....
rano cukier mialam na czczo 80, teraz 1,5 godzinki po sniadanku mam isc zobaczymy, oczywiscie tak cudne jedzenie ze jem swoje, a jak tylko zjem i mi pobiora cukier to spadam na kawalek pizzy i cole na dol
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 08:57   #2578
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Cześś
jak pisałam kilka dni temu - teraz odkąd jestem na zwolnieniu rzadko siedze przy kompie, więc nawet jak Was czytam, to rzadko się odzywam....

Byłam dzisiaj u gina na wizycie - i leki nadal mam brać, ale na szczęście nie zwiększył dawki - szyjka się nie skraca bardziej, nie ma rozwarcia, więc skurcze - jeśli kilka dziennie to jakoś przeżyjemy..
Kochane powiem Wam, że od 2-3 dni boli mnie skóra w jednym miejscu na brzuchu - a dokładniej wkoło blizny po operacji na wyrostek no i ta blizna... Wczoraj wieczorem TŻ zauważył, że pod bllizną zrobiły mi się sine rozstępy - i teraz nie wiem co kupić do smarowania, żeby na pewno pomogło. Smaruję się jakimś balsamem, ale widocznie za słabym. Zamówiłam wczoraj ten olejek, któy polecała Glam, ale zastanwiam się czy nie kupić usteli... Dziewczyny poradźcie coś - bo boli i brzydko wygląda....
Dominej jesli chodzi o rozstepy to olejek fajny jest ale tez kupilam maslo do brzucha Palmers, uzylam dopiero kilka razy- jest baardzo geste jak pasta do butow, strasznie tluste, i to tak ze nawet po kapieli i myciu brzucha szorstka myjka ta warstewka jest wyczuwalna, skora jak nawoskowana
ta firma widzialam ma w ofercie tez serum na istniejace rozstepy i blizny

radze smarowac po kilka razy dziennie czymkolwiek tlustym i nie martw sie po porodzie sobie zrobisz jakas kuracje zluszczajaca i doprowadzisz brzuszek do normy
Stary 2011-09-01, 09:11   #2579
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
jestem z Tobą, też mam non stop problemy z TŻtem, jest niepoważny, ale niestety jestem uzależniona od niego finansowo i to mój problem, ale dziwne bym zarabiała tyle co on, skoro jest 10 lat starszy,a ja dopiero nabieram (nabierałam?) jakiegoś doświadczenia zawodowego beznadziejne jest to wszystko

to jest nas dwie... moj za to jest niesłowny i niedojrzały... nie umie rozmawiać i sam podejmuje decyzje np. podziału kasy.... zreszta nie chce juz o nim gadac... jade dzis do kumpeli-psychologa pogadac i zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość

obstawiam to jako pewnik....

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj PODOBNO ma przyjsc neurolog, zobaczymy czy przyjdzie....
rano cukier mialam na czczo 80, teraz 1,5 godzinki po sniadanku mam isc zobaczymy, oczywiscie tak cudne jedzenie ze jem swoje, a jak tylko zjem i mi pobiora cukier to spadam na kawalek pizzy i cole na dol

hahahahahahahahahaha... Darusiaaaa ty to mnie rozwalasz normalnie nie ma to jak pizza i Cola

trzymam kciuki za wizyte

witajcie

dostałam kolejne info o promocjach:
apteka DOZ:
Vit D+K 30szt.- 19,99zł,

Vit. D 30szt.- 11,02zł,

Bepanthen 5%, 30g- 11,32zł z kartą,

Enfamil 3 Premium, 850g- 50,99zł

Carrefour: http://www.carrefour.pl/page/pl/tani...atcrf20110830/
kosmetyki Nivea dla dzieci 3w cenie 2

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-09-01 o 09:14
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 09:14   #2580
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
truskafka po 2 godz. do 140
Dziękuję za info. Mam 118,9 także udało się
ale co się musiałam nadenerwować przy tym badaniu....

Nie opowiadałam Wam, ale przedwczoraj kiedy poszłam na glukozę zdolne Panie pielęgniarki za bardzo nie wiedziały co mają ze mną zrobić.... najpierw biegały w popłochu do której fiolki pobrać tą kreew na czczo a do której tą po glukozie. Jak pobrały mi tą pierwszą krew to się pytały po jakim czasie mają mi pobrać tą drugą krew, po pół godziny czy po godzinie??? . Powiedziałam już lekko wkurzona ze to jest 75g to chyba po 2 godzinach..... .
Pobrały i nie napisały nic na fiolkach , ani godziny ani jaka krew w której fiolce. Na badaniach które otrzymałam napisano, ze wyniki sa podane w ramach odstępstwa od procedury czyli po prostu w laboratorium domyślili się o co chodziło i podali je w dobrej kolejnosci....

Jakbym przez te pipy musiała pic jeszcze raz to świństwo to chyba bym je A takie były ważne, że "bez kija nie podchodź".

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Ja miałam na początku ciąży robiony
Ja nie miałam badania na HIV, teraz kiedy byłam u nowego lekarza kazał mi uzupełnić te braki, czyli zrobić badanie na HIV, TSH i jeszcze coś ale nie pamiętam.

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości