Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 13:45   #2551
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a gzdie ten xylitol można dostać??

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

ja pierdziu to gratulacje my już 4 lata po ślubie - jak ten czas leci

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

i tak nagrzeszysz
Ja kupilam w sklepie ze zdrowa zywnoscia w Irlandii a w Polandzie to nie wiem gdzie

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Cieszą się sobą, ach te początki.
No No , bo 2 lata po slubie to juz rutyna, ach te randki i podchody

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Pauliniko - gratulacje!

Aniu - a od kogo takie rzeczy słyszysz? Mi by było bardzo przykro. Ja też zerwałam z dietą jakiś czas temu, próbowałam kilka razy wrócić i nie dałam rady. Ostatecznie wróciłam 3.10 i jest ok, trzymam się i mam cel i mobilizację. Do urodzin w grudniu chcę schudnąć ok 7kg, a do sylwestra 10kg Przestałam mieścić się w spodnie, bluzki, a kasy nie mam, także żeby móc chodzić w rozmiarze M/38, którego nakupowałam sporo, muszę trochę zrzucić. Względy ekonomiczne

Moniak - ksylitol (xylitol) jest np. na Allegro.

d6 - Twój awatar przypomina mi Alexis z Dynastii

sreberko - Chyba wiem co czujesz... Też mi ostatnio ciężko, depresje i te sprawy... Ale staram się ukrywać to przed ludźmi. Trzymaj się!!!
Hej kochana-tez nieobce mi depresje
Ja tez wlasnie ze wzgledow ekonomiczno ubraniowych chce schudnac, choc nie tylko.
Czyzby watek dukan od 3 pazdz tak podzialal
myslalam zeby zmienic na Alexis, bo serial niby szmirowaty, ale bohaterka iscie barwna))
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:49   #2552
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja ma jeszcze pytanie.Czy któraś z Was bierze pigułki anty?Mam zamiar zacząć a słyszałam różne plotki na temat połączenia ich z dietą Dukana.Nie wiem czy to tylko plotki czy jakaś prawda w tym jest.
Ja biorę. Nie ma prawdy w tym co piszesz.
Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny przyszlam troche zdolowana. Od lekarza wrocilam.Wiec tak, mam super duza anemie, cholesterol troche wysoki, tarczyca z 399 na 286 jeszcze mi zostalo do zrzucenia kolo 100, lekko podwyzszony cukier i przestawila mi sie kosc w kregoslupie dlatego mnie tak boli. Mam isc zrobic przeswietlenie i z diety dukana musze zrezygnowac. Tez myslalam nad tym zeby przejsc na 3 faze ale z wiekszymi cwiczeniami.
Ja mam wysunięte dwa kręgi szyjne i też mam przez to duże problemy. Boli, czasem nie mogę się obrócić na drugi bok lub się podnieść z łóżka.
A czemu masz podwyższony cukier? Od czego to?
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Czyzby watek dukan od 3 pazdz tak podzialal
Yyyy, a jest takowy?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 13:49   #2553
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny przyszlam troche zdolowana. Od lekarza wrocilam.Wiec tak, mam super duza anemie, cholesterol troche wysoki, tarczyca z 399 na 286 jeszcze mi zostalo do zrzucenia kolo 100, lekko podwyzszony cukier i przestawila mi sie kosc w kregoslupie dlatego mnie tak boli. Mam isc zrobic przeswietlenie i z diety dukana musze zrezygnowac. Tez myslalam nad tym zeby przejsc na 3 faze ale z wiekszymi cwiczeniami.
szkoda kochana, ale zdrowko przede wszystkim, mysle, ze moze PW plus chleb, ser i owoc na poczatek, albo 3 faza, ale uwazac na uczty, albo je wyeliminowac cholera, z tym kregoslupem to ciezko sie zarzynac cwiczeniami

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-14, 14:00   #2554
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam wysunięte dwa kręgi szyjne i też mam przez to duże problemy. Boli, czasem nie mogę się obrócić na drugi bok lub się podnieść z łóżka.

Yyyy, a jest takowy?
Ja mam takie bole odkad sie Alba urodzila 2,5 roku temu myslalam ze jak zrzuce te 25 kilo to bedzie mi lzej a tu dupa blada jes jeszcze gorzej czuje sie jak babcia 100letnia.Cukier podwyzszony sama nie mam pojecia od czego to zwlaszcza ze zawsze mialam troche zanizony
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 14:01   #2555
moose1979
Rozeznanie

Cytat:
Nie smutaj.
Zdrówko jest najważniejsze. I zgadzam się z Diii... wskakuj na trzecią fazę i obserwuj wagę. W razie czego zrezygnuj z drugiej uczty.
Będzie dobrze i pamiętaj, że zdrówko, to podstawa.
Zrobiłaś super postępy i myślę, że na trójeczce jeszcze je pogłębisz
Stary 2011-10-14, 14:05   #2556
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda kochana, ale zdrowko przede wszystkim, mysle, ze moze PW plus chleb, ser i owoc na poczatek, albo 3 faza, ale uwazac na uczty, albo je wyeliminowac cholera, z tym kregoslupem to ciezko sie zarzynac cwiczeniami
Tez myslalam zeby dalej byc na PW ale wsadzic rzeczy ktore maja duzo witamin, owoce tez i jeden dzien protein w tygodniu. Wlasnie u was sie przyszlam zebyscie mi pomogly bo dojrze nie moj lekarz mnie badal to jeszcze jakas asystentka. Kochana akurat TZ dal mi takie cwiczenia ktore nie obciazaja kregoslupa kochany moj Juz do niego dzownilam i nawet sie chcial zwolnic z pracy i tak dzisiaj wieczorem bedziemy ustawiac jakis plan diety i cwiczen, wkoncu w tym jest dobry a nawet bardzo.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Nie smutaj.
Zdrówko jest najważniejsze. I zgadzam się z Diii... wskakuj na trzecią fazę i obserwuj wagę. W razie czego zrezygnuj z drugiej uczty.
Będzie dobrze i pamiętaj, że zdrówko, to podstawa.
Zrobiłaś super postępy i myślę, że na trójeczce jeszcze je pogłębisz
Dziekuje mysle ze tak zrobie, poczytam jeszcze dokladniej co mozna czego nie, cholerka a ja myslalam ze zobacze 7 w tym miesiacu na przodzie i nic juz w zeszlym prawie prawie a tu chorobsko mnie dopadlo a teraz to...zyc nie umierac...
Stary 2011-10-14, 14:15   #2557
karmeelek
Zadomowienie

paulinika wskakuj na III i do tego jakieś lekkie ćwiczenia a będzie dobrze. Zdróweczka życzę!
maharet ja brałam tabletki i było ok.

Głowa mi pęka... I nawet nie mam ochoty jeść dzisiaj...
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 14:23   #2558
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:

Yyyy, a jest takowy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ydal::brzydal:

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Ja mam takie bole odkad sie Alba urodzila 2,5 roku temu myslalam ze jak zrzuce te 25 kilo to bedzie mi lzej a tu dupa blada jes jeszcze gorzej czuje sie jak babcia 100letnia.Cukier podwyzszony sama nie mam pojecia od czego to zwlaszcza ze zawsze mialam troche zanizony
Sliczne imie Alba...
Ja tez coraz czesciej rozmyslam nad imionami dla potomkow (nie wiem czy to sie kiedys zisci) i zauwazylam, ze wszystkie prawie polskie, ktore mi sie podobaja, to ktos z rodziny juz zajal'
Jeszcze w kalendarzu slowackim pogrzebie

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-14, 14:38   #2559
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Sliczne imie Alba...
Ja tez coraz czesciej rozmyslam nad imionami dla potomkow (nie wiem czy to sie kiedys zisci) i zauwazylam, ze wszystkie prawie polskie, ktore mi sie podobaja, to ktos z rodziny juz zajal'
Pamietam jak mnie na blogu potepiali za to imie ze dziecku krzywde robie a moja Bunia to tak naprawde Alba Zuzanna
Stary 2011-10-14, 15:10   #2560
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamietam jak mnie na blogu potepiali za to imie ze dziecku krzywde robie a moja Bunia to tak naprawde Alba Zuzanna
Krzywde robia dzieciom rodzice, ktorzy sami smieja sie lub kaza innym /swym dzieciom 'smiac' sie z innosci innych dzieci, np z imion tez
Jesli zwiazana jestes chociaz czesciowo z jakims innym krajem, albo obywatelem innego panstwa (tak jak ja np) to nie wiedze tym bardziej nic zlego w wyborze imienia innego niz ma wiekszosc. to kwestia gustu,i kazdy ma do tego prawo,a imie Alba jest ok

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Edytowane przez d666666
Czas edycji: 2011-10-14 o 15:24
Stary 2011-10-14, 16:24   #2561
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
sreberko - Chyba wiem co czujesz... Też mi ostatnio ciężko, depresje i te sprawy... Ale staram się ukrywać to przed ludźmi. Trzymaj się!!!
dziękuję kochana ty też się trzymaj, gratuluję spadku i silnej motywacji moja urosła bo byłam u kuzynki i przyjechała też wspólna znajoma, która się "odchudza" i pożerała ciasto z prędkościa światła ja się zaraz zebrałam do domu i mam zamiar zaraz iść poćwiczyć

Cytat:
Kochanie na diecie dukana można się nabawić wysokiego cukru niestety dlatego w zalecanych przy tej diecie badaniach widnieje poziom cukru we krwi. Mniejsza z tym że ja nie zbadałam

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
paulinika wskakuj na III i do tego jakieś lekkie ćwiczenia a będzie dobrze. Zdróweczka życzę!
maharet ja brałam tabletki i było ok.

Głowa mi pęka... I nawet nie mam ochoty jeść dzisiaj...
Jedz wariacie!

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ydal::brzydal:

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Sliczne imie Alba...
Ty nie rozmyślaj tylko bierz się do roboty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 16:40   #2562
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
dziękuję kochana ty też się trzymaj, gratuluję spadku i silnej motywacji moja urosła bo byłam u kuzynki i przyjechała też wspólna znajoma, która się "odchudza" i pożerała ciasto z prędkościa światła ja się zaraz zebrałam do domu i mam zamiar zaraz iść poćwiczyć

Kochanie na diecie dukana można się nabawić wysokiego cukru niestety dlatego w zalecanych przy tej diecie badaniach widnieje poziom cukru we krwi. Mniejsza z tym że ja nie zbadałam

Jedz wariacie!

Ty nie rozmyślaj tylko bierz się do roboty
Sreberko kochane- na co musimy uwazac w naszej diecie zeby sie nie nabawic tego cukru<? jest na to rada?
Mi sie wydaje, ze ja mam xylitol we krwii

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Sreberko
Jestes wzorem do nasladowania.
Moja siostra ze szwagrem tez sa na diecie, na ktorej byli w maju. Fakt, schudli, ale im wrocilo momentalnie.
To byla dieta, ktorej menu codziennie mieli ukladane przez dieteyka, musieli wszystko odwazac na wadze, co do grama, stale godziny, codziennie co innego a dania byly z kosmosu, i nie mogli zmieniac, co gorsza,placili za te'jadlospisy;
Ktos dobra kase trzepie od ludzi.
I teraz sa znowu na diecie, oczywiscie dla nich dukan bee,bo przeczytali naglowek w gazecie, ze dukan powoduje raka, niewazne...
Ale wiem, ze oni sie odchudzaja od imprezy do imprezy, od wyjazdu do wyjazdu, i to chyba jest gorsze, a do tego dieta, za ktora sie placi...cos nie halo...ten ich dietetyk to dobry cwaniak, my wiemy jak mozemy kombinowac sami, a oni nie, i teoretycznie moznaby bylo samemu jadlospis wymyslic, ale slowo dietetyka jest swiete...ale to ich wybor. Tylko, ze oni chodza glodni

Kiedys nawet siostra skarzyla sie na to, ze juz ich to wkurza, bo takie wymyslne dania im kaze jesc, typu piers z indyka w prazonych migdalach i brokul jakistam z czymstam, w sumie nie zle, ale czekac na mail z jadlospisem, nie jesc tego co samemu by sie chcialo, jednak my tu mamy lepiej

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Edytowane przez d666666
Czas edycji: 2011-10-14 o 16:42
Stary 2011-10-14, 16:42   #2563
karmeelek
Zadomowienie

sreberko jem, pól dnia podjadam zupę ale jem bo tylko to mi wchodzi dzisiaj.
Di nie podoba mi się Twój podpis... wolałam stary - taki bardziej optymistyczny był...
Stary 2011-10-14, 16:55   #2564
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
sreberko jem, pól dnia podjadam zupę ale jem bo tylko to mi wchodzi dzisiaj.
Di nie podoba mi się Twój podpis... wolałam stary - taki bardziej optymistyczny był...

ojtam ojtam

A widzialas jak ja szybko uciekam

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-14, 17:04   #2565
Mania_80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja ma jeszcze pytanie.Czy któraś z Was bierze pigułki anty?Mam zamiar zacząć a słyszałam różne plotki na temat połączenia ich z dietą Dukana.Nie wiem czy to tylko plotki czy jakaś prawda w tym jest.
Ja biorę i nie widzę związku. Przez jakieś 5 lat przybyło mnie z 15 kg ale to tylko obżarstwo (nie licząc kg nabytych w dwóch ciążach). Mam wielką nadzieję, że teraz uda mi się je zrzucić...
WIELKI POWRÓT
16.02.2015 START !!! waga 107 kg
23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg
09.02
II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg
WRACAM NA I..
Mania_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 18:43   #2566
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Krzywde robia dzieciom rodzice, ktorzy sami smieja sie lub kaza innym /swym dzieciom 'smiac' sie z innosci innych dzieci, np z imion tez
Jesli zwiazana jestes chociaz czesciowo z jakims innym krajem, albo obywatelem innego panstwa (tak jak ja np) to nie wiedze tym bardziej nic zlego w wyborze imienia innego niz ma wiekszosc. to kwestia gustu,i kazdy ma do tego prawo,a imie Alba jest ok
No w koncu Alba to sukienka komunijna nie?? Taki tok myslenia maja ludzie niestety nawet moja babcia...ale Alba to moja Bunia i tak zostanie

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
hmmm powinnas zbadac u nas nawet w aptece zrobia Ci badania cukru. Fajnie wiedziec dzieki za info. A jesli wiesz moze dlaczego mozna sie wysokiego cukru nabawic.
Stary 2011-10-14, 20:23   #2567
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cześć Wprawdzie udzielałam się w tym wątku kilkanaście części temu i o Dukanie zapomnialam (na dobre mi to nie wyszło) to dzis natknęłam się w sklepie na ten ser żólty http://www.ceko.pl/produkty/piorko.htm Nie chciało mi się wierzyc w to 3% tłuszczcu, ale wzięłam na próbę i smakuje całkiem ok. Znacie go ?

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 21:27   #2568
moose1979
Rozeznanie

A ja pozwolę sobie pooftopować
Postanowiłem, co jakiś czas wprowadzić element "wyższej kultury" do naszego wątku
Dlatego podzielę się z Wami kawałkiem mojej "edukacji pobocznej". A przy okazji pochwalę się (choć niestety nie mam swoich własnych nagrań ), tym, co udało mi się osiągnąć w życiu. I chociaż niestety przez ostatnie kilka lat zaniedbałem i zakopałem swój talent, to czasem we wspomnieniach lubię sobie powrócić do mojej "artystycznej" przeszłości
Zaczniemy od dzieła, nad którym spędziłem wiele godzin (które moi rówieśnicy spędzali ze sobą na imprezach). Ja zazwyczaj dobijałem do nich troszkę później
Uwierzcie mi, że spędziłem nad przygotowaniem tego do egzaminów chyba kilkaset godzin
Jak mi tego czasem brakuje... echhhh... konkursy, dreszczyk emocji, trema, która wygasała zaraz po dotknięciu klawiatury. Dziwne to jest, ale łapska przed wyjściem na scenę trzęsły się nieziemsko, a jak tylko opadły na klawisze, to wszystko mijało i człowiek przenosił się do innego świata... takiego fajniejszego, lepszego...
No, ale koniec wspomnień.
Tutaj macie coś, co robił Rodzynek, przez większość swojego życia. Może nie na takich scenach, ale zawsze
To jest jedna z części koncertu fortepianowego, który musiałem umieć na moim jednym z egzaminów semestralnych
http://www.youtube.com/watch?v=c5Aeb...eature=related
Stary 2011-10-14, 22:22   #2569
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Cześć Wprawdzie udzielałam się w tym wątku kilkanaście części temu i o Dukanie zapomnialam (na dobre mi to nie wyszło) to dzis natknęłam się w sklepie na ten ser żólty http://www.ceko.pl/produkty/piorko.htm Nie chciało mi się wierzyc w to 3% tłuszczcu, ale wzięłam na próbę i smakuje całkiem ok. Znacie go ?
Jestes wybawieniem wielu z nas
Jezeli ten ser smakuje jak wyglada, to juz lece na niego polowac nie wiem, czy w Irlandii, ale w Polsce na pewno. A gdzie go mozna kupic?

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-14, 22:29   #2570
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Zjadłam na razie pól plastra i smakuje coś jak sery light dostepne w Polsce: Hit z Ryk, Boryna np. Ja byłam moocno zaskoczona, ze taki produkt mozna znlezc u nas w kraju Kupiłam w Realu

Stary 2011-10-14, 22:36   #2571
d666666
Wtajemniczenie

RODZYNKU

Gratuluje Ci tak ogromnej pasji to niesamowite. Moja miloscia byl angielski, od podstawowki juz pochlanialam ksiazki jak nienormalna i tez sukcesy w olimpiadach byly. Ale ja nie chce tu OT
Rowiesnicy po dyskotekach latali, a ja w domu zakuwalam slowka i zglebialam tajniki gramatyki))) ale ze mnie zaden talent, tylko kujon...
(byl).
Zawsze podziwialam ludzi z pasja, muzykalnych, lub tych wysportowanych, nie wyobrazalam sobie z jednej strony ze moglabym tak sie poswiecac, ale sama oddawalam sie swojej pasji-fakt czasem sie musialo ciezej popracowac, ale to byla ogolnie przyjemnosc, i ci wszyscy ludzie chyba czuli podobnie, chociaz ja sie nie moge do nich i ich talentu porownywac...
Moze masz jakis filmik ze soba, jak pieknie grasz,zebysmy posluchali
Pewnie i wokal masz nieziemski i Emilka slucha Twych piesni every day, bo tak to jest z tymi umuzykalnionymi
Fajnie by bylo Cie posluchac....

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Zjadłam na razie pól plastra i smakuje coś jak sery light dostepne w Polsce: Hit z Ryk, Boryna np. Ja byłam moocno zaskoczona, ze taki produkt mozna znlezc u nas w kraju Kupiłam w Realu
Alez masz avatar rozbiegany))
Jak ja biegam, to niestety musze uwazac, zeby swoich piersi nie podeptac, a ta pani to moze sobie nimi poobijac twarz w najlepszym wypadku:brzyda l:
Musze poszukac tego sera jak bede w Polandzie na Boze Narodzenie
Mysle, ze fajny taki do pizzy dukanowej albo tostow (dukanowych)

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-10-15, 04:36   #2572
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Widziałam ten ser w realu, w poniedziałek po niego idę
Tego mi brakuje na dukanie .. a w jakiej cenie był u ciebie??

U mnie spadek kolejne -2.

Pozdrawiam

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 05:20   #2573
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, kamień spadł mi z serca...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:02   #2574
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Radość z mojej 8tygodniowej ciązy zmieniła sie w niepokój drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75

Edytowane przez Pandzia_2010
Czas edycji: 2011-10-15 o 08:38
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:27   #2575
1988anna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Radość z mojej 8tygodniowej ciązej zmieniła sie w niepokój drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem
no to kochana leż i się nie ruszaj, uszy do góry musi być dobrze
1988anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-15, 08:44   #2576
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Alez masz avatar rozbiegany))
Jak ja biegam, to niestety musze uwazac, zeby swoich piersi nie podeptac, a ta pani to moze sobie nimi poobijac twarz w najlepszym wypadku:brzyda l:
Musze poszukac tego sera jak bede w Polandzie na Boze Narodzenie
Mysle, ze fajny taki do pizzy dukanowej albo tostow (dukanowych)
hehe, no ja jeszcze sobie cyckami oczu nie wybiłam , ale po jojo na dukanie niewiele brakowało

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
Widziałam ten ser w realu, w poniedziałek po niego idę
Tego mi brakuje na dukanie .. a w jakiej cenie był u ciebie??

U mnie spadek kolejne -2.

Pozdrawiam
Było napisane, że jest promocja (dlatego go zauwazyłam )19,99.

Edytowane przez sweeney
Czas edycji: 2011-10-15 o 08:46
Stary 2011-10-15, 08:55   #2577
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ten ser żółty Piórko jest normalnie na wagę, tak?

Ale fajnie Chyba specjalnie wybiorę się na drugi koniec świata (do Reala) po to cudo

Zaraz się zważę.

Pandziu - trzymaj się Będzie dobrze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 08:56   #2578
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:

Ten ser żółty Piórko jest normalnie na wagę, tak?

Ale fajnie Chyba specjalnie wybiorę się na drugi koniec świata (do Reala) po to cudo

Zaraz się zważę.
Tak, na wagę

Stary 2011-10-15, 09:24   #2579
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Radość z mojej 8tygodniowej ciązy zmieniła sie w niepokój drże o każdy dzień. Dostałam plamień i mam leżec plackiem
Kochana trzymaj się! Pozytywne myślenie to podstawa Będzie dobrze! Musi być!
Stary 2011-10-15, 10:13   #2580
Fenris
Czekam na Ragnarok

Znalazłam w Kauflandzie fajny keczup dla nas Jest w składzie podobny do tego, który teoretycznie możemy jeść, czyli do keczupu McDonald. Obydwa mają syrop glukozowo-fruktozowy, ale ten kto je keczup McDonald, zje również ten.
Firma to Benita, a 1 litr kosztuje 3,50zł Ja mam wersję hot - pycha.

Dzisiaj spadek o 200g
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,6 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-10-15 o 10:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości