![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
sama się cieszę że też go w miarę toleruję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Panaroja
|
Kiedyś znosiłam klindamycynę bez problemów, ale teraz mam po niej bóle brzucha
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykluj dziadostwo jak najszybciej brr ![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam pifo ![]() ale w knajpach rekomenduję brać tylko butelkowane ![]() w tych urządzeniach do nalewania siedzi taki syf, że głowa mała i stąd kac i inne takie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
parabelko - domowy propolis - to byłoby cudo !!!
ideu czytać sieć bo kupuje puder propolisowy - i w sumie nim ratuje sie w sprawach kobiecych czasem abo w rankach dziwnych - now sytuacjach keidy coś z nagła napadnie i nie ma opcji do doktóra po recept na leki tzn wiem że można szpital ale jakos unikam jesli tylko mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale dalacin t to take cos w sztyfcie na syfy jezd ![]() ![]()
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() osobiście z ojcem wcinaliśmy Dalacin na zębowe problemy, zanim poznałam go od strony zewnętrznego stosowania na trąd obecnie to muszę się podszkolić z grup krwi - bo nie wiem czy się nie pomylili w labie ![]() o kur dwa - to się podszkoliłam byłam ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-16 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no muszę zobaczyć ![]() ![]() ad2. nie mam zdania ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie będę robić propolisu dla jednego pryszcza, który na dodatek sam nie wie czego chce. ![]() No właśnie się doczytałam, że to pochodna. Dobrze, że do domu daleko. ![]() Codzienne sprzątanie, to marnotrawstwo czasu i energii. ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wódkę tej pani polać - na mój koszt choć niby zapobiega masakresce sprzątaniowej po długim czasie abstynencji sprzataniowej - no ale na boga nie codziennie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa... ale co kur dwa s krwiom? nie ma takiej jakom ci wpisali? ![]()
![]() |
#2561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym nie robię nic, bo mi ktoś każe albo oczekuje, tylko robię, bo chce- ale pochwały mile widziane (są). Np ścieram kurze, jak je ledwie widać i nie muszę tego robić tak starannie, jak kiedy w tv już nic nie było widać- teraz przelatuję bez dbałości ale codzień i jakośkurzu nie ma Ktoś ma do sprzedania DV? ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-16 o 23:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
B Rh - trochi się zdołowałam rzadkościom wystepowania dawcóf - musże obpytać matkę o grupę krwi rodziców - bo z tego co pamiętam to ojciec miał jakąs mega dostępną grupę - ze pełno jej
mojej wyst w Polsce to 2 % a dawców mam 8% ![]() ![]() a jestem cała niczym dedi więc fingowania we doma nie było ![]() ![]() matka raczej tez nie podmieniona dlatemu mam nadzieję że się pomylili i ze mam coś popularnego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Ja mam AB Rh- takich też prawie wcale nie ma ![]()
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
a ja nie pamiętam
![]()
![]() |
#2566 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam 0 rh+ ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- co wy z tymi minusami ![]() ![]()
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
no nie tłumacz sie - rozumiem że mi nie oddasz
![]() ![]() wymienie i dorzucę ponczo ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() spoko - umrzemy szybciej ![]() jak doczytałam som my z Basków rodem - jak spotkam jakiego Baska to składam reklamację (a zwazywszy na moje imię coś jest na rzeczy ![]() a teraz wchodzi Red i piszeu "Pluuuus i minus to jedyne co widze, pluuuus i minus to jedyne co słysze" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Rejcz- zapytam wprost
![]() ![]()
#2569 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do sprzątania to ja sprzątam nie codziennie, bynajmniej, ale na tyle często aby nie zrobił sie "prawdziwy bałagan" bo nic mnie tak nie męczy jak takie naprawdę gruntowne porządki, wolę mniejsze dawki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam 0 rh +, potwierdzone dwukrotnie ![]() W ogóle to przeraża mnie ile ludzi w ogóle nie wie, w sensie ze nie sprawdzało nigdy jaką ma grupę krwi, np mój TŻ ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
![]() widziałam, nie zareagowałam gdyż ponieważ mam 3 ml juz ino ![]() dużą ilość bym sprzedała bo wiesz jak ja duże ilosci traktuję - jako marnotrastwo na mnie - nigdy nie zużyje Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() grudniak mi kwitnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale własciwi to po co wiedzie-i tak na słowo ci nikt nie przetoczy ![]()
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
no sie nad tym zastanwiałam zawsze - wiecie akcja bryloki do wypadku - no przeca jacha że i tak zbadajo
tatuaże pod pacho - serio ludzie to robio - ale nie wiem dla własnej świadomości chyba ![]() chyba też pod kątem dzieckorobnosci to ważneu - ale tez gin zleciłby więc poz aświadomością ile w kraju dla mnie krwi to cheba nie istotne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-17 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ze co dzieckorobności?
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
no ja tam nie wiem - ale nie raz mi przemkły tajemnicze hasła o antygenach w tivi - z tymże serio nie wiem co jak po czemu - sądziłam iż to nie ważne - ludzie to robią - dzieci się rodzą i o konflikcie na tem tle nie słyszałam nigdy, ale jakieś szczempki info z tivi mówio że się zdarzać moze
no ale Ty się martwić nie musisz bo juz masz sprawdzone a i ja już żywo tematem nie jestem zainteresowana - jestem zainteresowana nie żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaaa...ze konflikt serologiczny ![]() a to akurat przy drugim dziecku wazne ![]() a ze ja mam rh+ t o mnie to nie dotyczy ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- wiecie co odkryłam? ze telefon mozna z kompa ładowac ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę do dom. Kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-17 o 00:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no raczej sie nie da ![]() chyba ze foty na karte, karta do czytnika, czytnik do kompa a ja odkryłam ładowanie kompowe własnie przy zrzucaniu fot ![]() ![]()
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
se - tak ![]() nokie niektóre tylko, ale np: 6230i, 6280, 6288, 6300, 5130c X-press m Music niet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.