![]() |
#2551 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Cytat:
![]() Ale ze zdaniem nauczycielki się kłócić nie będę. Wiem tylko tyle ile same mi wbijały do głowy 7 lat, a co i tak uleciało gdy zdana tylko na siebie znalazłam się na kilka miesięcy we Francji. Zmieniając temat: mój drugi i trzeci ledwo się zagoiły (2 miesiące), a ja właśnie chyba podjęłam ostateczną decyzję o projekcie kolejnego (który rozwijał się i zmieniał od roku) i będzie to w końcu "rysunek" bo zbyt popisana już jestem :P Jakieś doświadczenia z tatuowaniem tyłu ręki, nad łokciem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Przyczajenie
|
Witam,
w załączniku przesyłam tatuaż, który lada moment zagości na moim ciele a dokładniej na prawej łopatce. Chciałam się dopytać tych którzy mają za sobą zdobienie tą formą ciała. Bedzie to mój pierwszy tatuaż, dlatego czy ktokolwiek miał w tym miejscu tatoo,w jakiej skali może opisać swój ból? W jakiej cenie u Was był? Czy powyższy, który dodałam w załączniku Waszym zdaniem powinien troszkę inaczej wyglądać, tzn. macie sugestię jak go ulepszyć? Czcionkę sama wybrałam, wielkość czcionki - mała. Dopytuje się, gdyż miło by było usłyszeć innych zdanie. POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i z tego co wiem przedrostek "the" jest w tym miejscu całkowicie zbędny Edytowane przez unblabla Czas edycji: 2012-09-29 o 01:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Przyczajenie
|
Dlatego,że " w niebiosach". Konsultowałam to z odpowiednimi ludźmi i gramatycznie jest dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha... jakbym widziała siebie, tylko w moim wypadku to ma miejsce jeszcze szybciej... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() potrzebuje rady w sprawie tatuażu ![]() byłam w piątek w studiu by się umowić; wymyśliłam sobie kota z "Alicji w krainie czarów" a dokładniej - jego uśmiech i oczy (2 pierwsze zdjęcia z załączników). Miejsce- chcialam go zrobić za uchem. No i tu zaczynają sie schody- tatuażystka powiedziała mi, że to złe miesce bo tatuaż mi się rozejdzie, oraz że najlepiej żebym go zrobiła z głową (coś w stylu 3 zdjęcia) I mam problem. Raczej pozostane przy projekcie uśmiechu i oczu, ale może doradzicie mi przy miejscu? Na łopatce mi się nie podoba a innego pomysłu nie mam! Prosze ![]()
#2559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cykada w Sopocie! myślę, że do takiej sówce to najlepiej do Lipy ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ogólnie jestem przeciwna 'mało artystycznym' tatuażom, pasują mi tylko albo dobrze zaprojektowane (i przemyślane!) albo życiowe motta, czy jakieś napisy. Ale tu wybór należy do Ciebie ![]() A co do miejsca - teraz każde jest odpowiednie, 3/4 ludzi jakich znam ma wytatuowane różne rzeczy w różnych (i widocznych) miejscach i nie mają problemów np. ze znalezieniem dobrej pracy, więc jeśli tym się kierujesz chcąc robić tatuaż za uchem to nie musisz się bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą według mnie o wiele lepiej wyglądają same oczy i uśmiech, ale za uchem jest po prostu za mała powierzchnia chyba ![]()
![]() |
#2562 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | ||
bez kija nie podchodz
|
Ruby
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() coś w stylu odkrycia Angoli, ze krew jest niebieska tyle, ze połączona z telenm robi się czerwona ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-09-29 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też mi mówili ze kota lepszego robic a ja zostałam przy moim niby zwyczajnym ale fajnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
to już wgl pokrecilam
![]() edit. a juz wiem czemu Lipe! bo on od oldshool/newshool to Ci ładnie zrobi takiego wilka Starków zrobi ![]() ale jak co polecam Cykade ![]() ![]() Lipa robil tatuaz mojemu koledze i tez bardzo sobie chwalil ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2012-09-29 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
bez kija nie podchodz
|
Okej
![]() chcialałam wrzucic 'wypasnego' Jezuska, ale nie moglam znaleźć,a to 'cudo' wpadlo mi w oko ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
Cykada to studio
![]() ![]() http://www.cykada.org/ wypaśne intro mają ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
podglądam Was od niedawna i pękam z zazdrości... od kilku lat wzdycham do tatuaży, tyle samo czasu mam pomysł na taki dla siebie,ale potwornie paraliżuje mnie strach przed bólem, nie wiem jak się tego pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2576 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
jest strone czy dwie wcześniej ja mam zupełnie innego ale też nie jakiś super wypas chciałam bardziej graficzny typowo czarny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam jeszcze dodatkowe obawy po makijażu permanentnym brwi, bolało mnie strasznie, ale nie wiem czy to dobre odniesienie. strasznie mnie to męczy i wszyscy znajomi śmieją się, że non stop przewalam w necie strony z tatuażami anie umiem się zdecydować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam tam jakieś 2 tygodnie temu, ale poza jednym tatuażystą, który był akurat w trakcie tatuowania, wszyscy byli na urlopie. Ale zobaczył mój wzór, powiedział, że fajnie sie przygotowałam, zrobią małe poprawki, tzn +kolor i będzie gotowe ![]() Nie mogę się doczekać, od 3 lat myślę, marzę o tym tatuażu, ciągle ten sam wzór i te samo miejsce, więc to musi być TO. I myślę o kolejnych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.