Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 12:44   #2551
Maaamaa22
Przyczajenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Witam Wczoraj byłam u mojego lekarza od nerek
Kazał mi jak najszybciej zgłosić sie do ginekolog ktora zajmuje sie patologią ciaży Wiecie jak sie martwie To 6 tydzien a juz mam problemy a to krwiak a to musze pilnowac nerek Dajcie spokój Martwie sie;( Boje sie ze po Duphpstonie zaczne krwawic...
Maaamaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:44   #2552
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Tzn Ty przytyłaś, czy przed porodem tyle ważyłaś (z zawartością brzuszka)?
przytyłam przez całą ciąże 14kg
a po ciąży zgubiłam te 14 plus jeszcze 2
Stary 2012-06-14, 12:46   #2553
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dziewczyny, padłaaaaaaaaaaaam....

zadzwonili do mnie właśnie z przychodni, że doktor nie przyjmuje, bo jakaś nagła sytuacja mu wypadła i nie ma nikogo na zastępstwo....

Umówiłam się na 16 prywatnie gdzie indziej...

szok...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:47   #2554
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
przytyłam przez całą ciąże 14kg
a po ciąży zgubiłam te 14 plus jeszcze 2
Jeju ja bym chciała tak szybko zgubić te kg po ciąży które przybiore aaaaaaa tzn pewnie każda z nas ale echh ... po rozwiązaniu jak już będzie można biore się ostro za ćwiczonka;D

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:50   #2555
BlackSanctum
Zakorzenienie

Djerba, no to bardzo elegancko. Po cichu liczę, że mi też się uda coś takiego osiągnąć.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:50   #2556
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

zadzwonili do mnie właśnie z przychodni, że doktor nie przyjmuje, bo jakaś nagła sytuacja mu wypadła i nie ma nikogo na zastępstwo....

szok...
uuuu to współczuje, bo mogę sobie tylko wyobrazić jakie masz nerwy i rozczarowanie teraz ....

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:51   #2557
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jeju ja bym chciała tak szybko zgubić te kg po ciąży które przybiore aaaaaaa tzn pewnie każda z nas ale echh ... po rozwiązaniu jak już będzie można biore się ostro za ćwiczonka;D

a tak z ciekawości to ile dziewczyny już przytyłyście? o ile w ogóle? eheh

ja mam ja mam ok 0,7kg
codziennie się ważę od lat, wiem wiem fioła mam :P
Stary 2012-06-14, 12:53   #2558
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja na razie nic, ani grama dosłownie, a jem dość dużo. Piję za to hektolitry wody, może to dlatego, pomaga mi to w przemianie materii.
Stary 2012-06-14, 12:54   #2559
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam ja mam ok 0,7kg

ja tydzień temu się ważyłam i waże tyle samo ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie odpowiedzieć, jutro pójde po wyniki to się zważe akurat pewnie plus 1 doszło albo 3 ;d hahaha

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-06-14, 12:57   #2560
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie mam pojęcia, trochę przytyłam przed ciążą, a nie mam wagi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:07   #2561
lukinia
Raczkowanie

u mnie 7 tydz. i waga ani drgnie - moze z jakis kilogram w dol, ale to pewnie dlatego ze czesciej jestem w toalecie niz w kuchni
mam wrazenie, ze z dnia na dzien czuje sie gorzej - mdlosci mam coraz gorsze, wchodzi mi tylko woda z cytryna, jajka i kiszone ogorki, juz nie mam sily... nie wiem co robic - wizyta dopiero za 3 tygodnie, nie wiem czy wszystko ok, w pracy ledwo sie trzymam, ale tak sobie mysle ze lekarz nie da mi zwolnienia tylko ze wzgledu na mdlosci, chyba musza byc wieksze wskazania
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:09   #2562
---AgA---
Raczkowanie

Authentic - Ja tam się specjalnie tymi radami nie przejmuje .... tzn tych rzeczy które faktycznie jeśc nie wolno to oczywiścnie nie jem tzn : surowe mięsko, orzeszki ziemne , mleko niepasteryzowane i sery z takiego mleka itd... i staram się odżywiać w miarę, w miarę ale jak mam ochcote na coś wybinie nie zdrowego i kalorycznego to też jem ( wczoraj np byłam w KFC ) myślę że wszystko z umiarem a na pewno nie zaszkodzi. Co do sprzątania i zajmowania się domem to też niestety wszystko na mojej głowie plus dziecko które generuje brud w takim tempie że w zasadzie czasem aż sie nie chce odkurzać bo za 5 minut to samo.....ale Tz często mi pomaga jeżeli go poproszę albo go coś najdzie na sprzątanie to wtedy tylko wióry lecą tak sprząta a czasem to sie potknie o jakiś śmieć ale nie podniesie ale licze że jak się troszkę rozrosnę to małżowina mnie już wyręczy większoci czynności tak jak było w przypadku poprzedniej ciąży.... jedyne to ja bym Ci mogła doradzić to żebyś małymi krokami przyzwyczajała go do coraz większej ilości obowiązków np poprosiła go żeby coś przesunął jak sprzątasz czy przyniósł (mówiąc " czy mógłbyś ...... bo dla mnie to jest za ciężkie i nie wolno mi dźwigać" ) czy żeby umył wc bo nie powinnaś wdychać i mieć kontaktu z chemią itp... i tym sposobem małymi kroczkami....

ilkas- bedzie dobrze trzymam kciuki

Basia_Bogusia - ja tez tak nie raz mam ....

calawdeszczu - nie stresuj się.... bedzie dobrze

BlackSanctum - a czemu tonic ???? co prawda akurat nie lubie ale mnie zaciekawiło??
---AgA--- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:23   #2563
insolito
Zadomowienie

Hej, witam wszystkie nowe mamusie
Za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki i czekam na relacjie już po.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
]
Obejrzałam dziś fajny program z fajną babeczką - http://tvnplayer.pl/programy-online/...0E00,2939.html można jeszcze przez 6 h oglądać hehe

Obejrzałam sobie i pare razy się wzruszyłam.
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
po moich ostatnich hotdogowych wyczynach muszę stwierdzić, że męża mam cudownego
w niedzielę na śniadanie zachciało mi się hot-doga (nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam), tylko że nie było nic oprócz parówek; no to małż skoczył do sklepu po bułki i jakąś surówkę; siedziałam w łóżku, czytałam książkę i dyrygowałam nim przyniósł tego hot-doga, ale bułka była mało ciepła - wrócił bez słowa do kuchni i podgrzał bułkę przyniósł znowu, ale posmarował musztardą bułkę, a nie parówkę i foch wrócil i zmienił bułkę; w końcu hot-dog został zatwierdzony, zjedzony i co...nie zrobił herbaty
jestem wredota
nieźle

Cytat:
Napisane przez truskaweczkaa25 Pokaż wiadomość
Hej, u mnie podobnie, w niedziele byłam omówiona na prywatna wizytę u polskiego ginekologa, przyjeżdża z Dublina co dwa tygodnie do mojej miejscowości, na usg lekarz zobaczył, że były jakieś krwawienia, zdziwiłam się strasznie bo nic takie nie zauważyłam na bieliźnie no i pęcherzyk zarodkowy miał trochę inny kształt. Powinien być okrągły, natomiast u mnie był trochę spłaszczony :'( ale lekarz powiedział, że żeby się nie martwić na zapas bo jutro może mieć już normalny kształt.
Zalecił zrobienie badań krwi na wykrycie ilości hormonu, jedno miałam w poniedziałek a następne po 48h czyli jutro rano...i tak cały tydzień mam wycięty z życiorysu bo w głowie mam tylko jedną myśl...czy wszystko w porządku??!!
Po tym wszystkim wydaje mi się jakby wszystkie objawy ciążowe ustąpiły...piersi nie są już takie wrażliwe i nabrzmałe, jestem jakaś mniej senna...sama nie wiem.
Zobaczymy co wyjdzie z badań, czy poziom hormonu będzie rósł z każdą dobą czy nie
Mam też wypisaną receptę ''duphaston'' ale dopiero po odebraniu wyników będę wiedziała czy mam ja wykupić...
Ajjjj
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, myśl pozytywnie

Cytat:
Napisane przez Maksika Pokaż wiadomość
Hej,
Ja Was opuszczam, wczoraj mialam zabieg bo Fasoli przestało bić serce.

Marsi - pomyśl sobie co te dziewczyny czują skoro one wiedzą że już dziecka nie mają a ty jesteś w ciąży

Mnie zaraz po zabiegu polożyli z dziewczyną w ciąży podłączoną pod KTG !!! (przypomne ze miałam poronienie chybione - serce przestało bić ) jeszcze nie wybudziłam sie dobrze z narkozy jak słysze bicie serce - myśle sobie co jest grane ?????
no ale jak się wybudziłam to już wiedziałam. Zrobiłam awanturę i przenieśli mnie na inną sale. Trzeba walczyć o swoje.
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki
Strasznie Ci współczuje Kochana, okropne jest to, że praktycznie nie mamy na to wpływu. Przytulam Ci mocno

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Maksika, tak mi strasznie przykro

u mnie w szpitalu, 4 dziewczyny stracił fasolki, to jakaś plaga

na szczęście dziewczyny z mojej sali są fajne i nie mają wielkich dołów, mi po prostu głupio- dziś mnie takie mdłości wzięły i zaczęło mną rzucać, one tak patrzył....

no a poza tym to u mnie nic nie lepiej i lekarze też nic nie wiedzą

jak dostaje zastrzyk to odlatuje na chwile ale nie żeby przestawało boleć
Ciebie tez przytulam trzymaj się tam i oby było coraz lepiej.
Cytat:
Napisane przez Maaamaa22 Pokaż wiadomość
Kazał mi jak najszybciej zgłosić sie do ginekolog ktora zajmuje sie patologią ciaży Wiecie jak sie martwie To 6 tydzien a juz mam problemy a to krwiak a to musze pilnowac nerek Dajcie spokój Martwie sie;( Boje sie ze po Duphpstonie zaczne krwawic...
Musisz myśleć pozytywnie i się nie załamywać, mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy.

Cytat:

szok...
Kurcze człowiek sie nastawi czeka na wizytę, a tu takie coś.Oczywiście lekarz tez człowiek i różne sytuacje się zdarzają, ale mogli chociaż jakieś zastępstwo zorganizować

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
u mnie 7 tydz. i waga ani drgnie - moze z jakis kilogram w dol, ale to pewnie dlatego ze czesciej jestem w toalecie niz w kuchni
mam wrazenie, ze z dnia na dzien czuje sie gorzej - mdlosci mam coraz gorsze, wchodzi mi tylko woda z cytryna, jajka i kiszone ogorki, juz nie mam sily... nie wiem co robic - wizyta dopiero za 3 tygodnie, nie wiem czy wszystko ok, w pracy ledwo sie trzymam, ale tak sobie mysle ze lekarz nie da mi zwolnienia tylko ze wzgledu na mdlosci, chyba musza byc wieksze wskazania
Myślę, że warto spróbować, mój mnie na pierwszej wizycie już pytał czy potrzebuje zwolnienie. Po co masz się tak męczyć

Ja dziś też sie okropnie czuje, od 4 rano nad sedesem wiszę Teraz trochę jakby lepiej, zobaczymy na jak długo. Ale mam też dobre wieści w dniu dzisiejszym, właśnie napisała do mnie moja najlepsza koleżanka i poinformowała mnie że test pokazał II Strasznie się cieszę, że będziemy miały dzieci w tym samym wieku i na spacery w lato będę miała z kim śmigać

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:28   #2564
LadyWhisper
Zakorzenienie

Maksika tak mi straszliwie przykro..... Aż człowiek zaczyna sam się bać o swoje Maleństwo......

Authentic jak reszta dziewczyn jestem w szoku....... Mój to mi nie pozwala i krzyczy na mnie wręcz jak coś mam zamiar podnieść!!! Podpisuję się rękami i nogami pod postem Szajajaby.....

Calawdeszczu

A ja dzisiaj wstałam o 12 i czuję, że mi coś śmierdzi niemożliwie, i nie mogę zlokalizować co :/ mąż mówi, że to może być jeszcze "zapach" fabryczny nowej kanapy :/

Jejku mam nadzieję, że więcej Aniołków tutaj nie będzie.... Boję się strasznie, tyle różnych przypadków....... w poniedziałek mam wizytę, musi być dobrze....!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:28   #2565
djerba
Wtajemniczenie

nie wiem czy widziałyście , ale znalazłam taki kalkulator wagi w ciąży.. może się przyda

http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/
Stary 2012-06-14, 13:29   #2566
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:

ja mam ja mam ok 0,7kg
Ja jestem w 11 tyg, ale nie przytyłam jeszcze, ciągle ta sama waga.
Stary 2012-06-14, 13:31   #2567
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja na razie nic, ani grama dosłownie, a jem dość dużo. Piję za to hektolitry wody, może to dlatego, pomaga mi to w przemianie materii.
no właśnie a ja nic nie piję...herbata mi nie wchodzi...kawy nie pijam...z 2-3 szklanki na dzień soku i tyle...
Stary 2012-06-14, 13:36   #2568
ania13.03
Zadomowienie

Maksika okropnie mi przykro a sytuacja z KTG wrecz niewyobrazalna jak dla mnie Trzymaj sie kochana dzielnie, jestesmy z Toba

Maaamaa22 Ty tez sie trzymaj i nie stresuj sie tak bo zaszkodzisz dzieciatku. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz

Co do wagi to ja mam juz 1kg na plusie :/ Odkad mdlosci minely to apetyt mi baardzo dopisuje

Dostalam dzisiaj wezwanie na pierwsze usg... na 11 lipca dopiero Nie wiem jak ja to wytrzymam Najchetniej poszlabym prywatnie ale tutaj jest to bardzo drogie. Mamy w domu takie urzadzenie do sluchania serduszka i codziennie robimy podchody ale podswiadomie sami wiemy, ze jeszcze za wczesnie Strasznie Wam zazdroszcze tych Waszych wizyt i usg...
Pozdrowionka dla Was i brzuszkow

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:36   #2569
lukinia
Raczkowanie

djerba - moze po prostu sprobuj czego innego? ja wywalilam/rozdalam cala baterie slodkich aromatyzowanych herbatek i pije miete, rumianek, sok z czarnej porzeczki, ale jak juz jest zle z moim zoladkiem to tylko wode z cytryna i imbirem - po 2 szklankach nawet mdlosci troche odpuszczaja
Stary 2012-06-14, 13:36   #2570
Debrah
Zakorzenienie

Mogę używać tego do mycia twarzy?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...mieszanej.html
to żaden tam krem z kwasami czy coś to chyba normalnie mogę?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:37   #2571
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała, ale o dziwo na nic zdrowego mnie nie ciagnie Wskazane jest mleko, jajka, nabiał, woda mineralna, warzywa, owoce a ja w ogóle nie mam na to ochoty. I zastanawiam się, czy się zmuszać, czy poczekać, aż wróci mi smak?
Poczekać natomiast uzupełniałabym wapń tabletkami na razie, jeśli nie masz totalnie na nabiał ochoty. Dziecko wysysa wapń straszliwie.

Cytat:
tak mi przykro ja mam dzisiaj wizytę i zaczynam się obawiać co to będzie.....
Mam wrażenie, że bardzo dużo z was dzisiaj lekarza ma

Cytat:
Napisane przez Maaamaa22 Pokaż wiadomość
Ale czemu po D. masz krwawić?

Cytat:

szok...
Dobrze, że dało się na dzisiaj spotkać

Cytat:
Napisane przez ---AgA--- Pokaż wiadomość

BlackSanctum - a czemu tonic ???? co prawda akurat nie lubie ale mnie zaciekawiło??
W toniku jest chinina, dlatego nie powinno się go pić. A zrsztą - ja i tak najbardziej z ginem lubię
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:37   #2572
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Ja jestem w 11 tyg, ale nie przytyłam jeszcze, ciągle ta sama waga.
u mnie tak samo

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:38   #2573
BlackSanctum
Zakorzenienie

O, super. Obliczyłam sobie, ile powinnam ważyć i zrobiłam print screena, żeby mieć to na dysku. Przyda się taki wyznacznik.

Tonic jest niewskazany, bo zawiera chininę. Myślałam, że tylko ja na tym forum jestem BlackSanctum.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-06-14 o 13:41
Stary 2012-06-14, 13:38   #2574
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dostalam dzisiaj wezwanie na pierwsze usg... na 11 lipca dopiero Nie wiem jak ja to wytrzymam Najchetniej poszlabym prywatnie ale tutaj jest to bardzo drogie. Mamy w domu takie urzadzenie do sluchania serduszka i codziennie robimy podchody ale podswiadomie sami wiemy, ze jeszcze za wczesnie Strasznie Wam zazdroszcze tych Waszych wizyt i usg...
Pozdrowionka dla Was i brzuszkow
ehehehe jak to brzmi
Stary 2012-06-14, 13:38   #2575
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem czy widziałyście , ale znalazłam taki kalkulator wagi w ciąży.. może się przyda

http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/

Zaglądnęłam, sprawdziłam i średnia waga w 40 tygodniu wyszła 60,4 kg. Ciekawa jestem na ile się to sprawdzi

Już wiem co za mną chodziło do jedzenia będę przystępować do robienia spaghetti oj ostre będzie ostre
Stary 2012-06-14, 13:39   #2576
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja się jeszcze nie ważyłam (nie mamy w mieszkaniu wagi:P), na pewno w pierwszych tygodniach schudłam(miałam tak płaski brzuch jak już dawno nie miałam ) ale teraz jak mnie wybrzuszy to wyglądam na 5-6 miesiąc jednego dnia spadają ze mnie spodnie, a drugiego ledwo się zapinam.... Myślicie, że to normalne?

calawdeszczu ale bym się zdenerwowała!!!

lukinia wydaje mi się, że spokojnie, tym bardziej, że w symbolach choroby jest coś takiego, jak "Niepowściągliwe wymioty ciężarnych" i ma symbol O21 także wydaje mi się, że spokojnie powinnaś dostać na to L-4

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:42   #2577
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Zaglądnęłam, sprawdziłam i średnia waga w 40 tygodniu wyszła 60,4 kg. Ciekawa jestem na ile się to sprawdzi

Już wiem co za mną chodziło do jedzenia będę przystępować do robienia spaghetti oj ostre będzie ostre
haha u mnie też tyle wyszło wagi w 40 tygodniu a najmniej 57.7 no ale zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-06-14, 13:43   #2578
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
ehehehe jak to brzmi
hehe rzeczywiscie jakbym sie co najmniej przed sadem miala stawic

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:45   #2579
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja się jeszcze nie ważyłam (nie mamy w mieszkaniu wagi:P), na pewno w pierwszych tygodniach schudłam(miałam tak płaski brzuch jak już dawno nie miałam ) ale teraz jak mnie wybrzuszy to wyglądam na 5-6 miesiąc jednego dnia spadają ze mnie spodnie, a drugiego ledwo się zapinam.... Myślicie, że to normalne?
Pewnie. Wzdęcia są częste i normalne w ciąży.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:47   #2580
lukinia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
lukinia wydaje mi się, że spokojnie, tym bardziej, że w symbolach choroby jest coś takiego, jak "Niepowściągliwe wymioty ciężarnych" i ma symbol O21 także wydaje mi się, że spokojnie powinnaś dostać na to L-4
dzieki za szczegolowe wyjasnienia ale ja to chyba jestem racocholik... zaraz sobie mysle ile rzeczy mialam zrobi, co na to powie moja szefowa itd.. caly czas sobie mysle, ze jeszcze troche wytrzymam, ale mysl ze wizyta dopiero za 2 tyg. troche mnie przeraza, do tego wczoraj TZ zrobil mi wyrzut, ze jak sie zle czuje to powinnam lezec bo mecze nie tylko siebie, a projekty to za 7 mies beda najmiej wazne, no i chyba ma troche racji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości