|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
No ja mysle bo zaczyna mnie to cholernie irytowac....
|
|
|
|
|
#2552 | ||
|
.
|
Cytat:
jaki to kolczyk? ![]() Cytat:
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
A co Twoim zdaniem bo ja juz niewiem
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2555 |
|
.
|
troche ci napisalam, co ja bym zmienila
mozesz powrzucac jadlospisy z calego/calych dni to mozna sie zastanowic, co jeszcze zmienic. wazne jest to, jakie masz zapotrzebowanie kaloryczne, ile kalorii przyjmujesz i ile cwiczysz.jak dla mnie - szalenstwo ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- a - i wyjasnie - podoba mi sie, sama myslalam nad takim, ale boje sie, ze by mi migrowal
|
|
#2556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, szperam tu raz na jakiś czas i pomyślałam, ż do Was dolacze, może rzeczywiście w kupie raźniej. Nie chce sie przesadnie rozpisywac o żarciu, bo wiem, że skupianie sie na nim nie kończy sie dobrze, bardziej mi zależy na wzajemnej motywacji
![]() Startuję z wagą 78 przy wzroście 170, więc jest co zrzucać
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Skazana jem tak:
Sniadanie owsianka 2sniadanie woc lub jogurt owocowyObiad: mieso na parze plus warzywa Podwieczorek: jakas salatka lub jajko w jakiejs postacie zamiennie z kolacja. Do tego woda ,2kawy, i herbata z ppokrzywy. |
|
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
Musze się Wam pochwalic, że dzis już drugi dzień udaje mi się trzymac dietę
w dodatku znalazłam sposób, by jesć biały ser teraz, kiedy nie ma już letnich owoców. Mieszam go sobie z gerberkiem owocowym, t0 tylko 60 kcal zawsze to jakas odmiana.
|
|
#2561 | ||
|
.
|
Cytat:
![]() jakie dodatki do owsianki, jakie ilosci? jakie owoce? jaka ilosc miesa? salatka, czyli ze z majonezem czy jak? podliczalas +- kalorycznosc? jaki masz wysilek fizyczny? Cytat:
![]() ja zajadam sie jablkami, gruszkami i kiwi
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Do owsianki lyzeczka miodu, lub bakalie lub banan. robie z 23-4 lyzek dodaje otreby pszenne. Zjadaml ok 200g miesa-przewaznie piers. owoce: obecnie jablko, gruszka, banan.Nie uzywam majonezu tylko ziol. aktywnosc- obecnie brak. jestem po operacji i cwiczyc jeszcze nie moge. co 2 dzien jezdze na rowerku stacjonarnym ok 10-15km.
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
halo jest tu kto??Watek upadl...
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cześć Dziewczyny!Widzę że trochę tu pusto... U mnie bardzo dobrze, jestem już na półmetku Od zaufanych osób słyszę komplementy, dzisiaj przechodziłam na wydziale koło lustra, rzuciłam okiem i aż się przeraziłam- ja naprawdę schudłam, cały czas nie mogę w to uwierzyć.Niestety nie ćwiczę. Jedzeniowo zdarzają się wpadki, ale i tak chudnę. Powoli ale do celu. Co u Was???
|
|
#2565 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym się pochwalić, że trzymam dietę, od razu brzuszek zrobił się bardziej płaski i ciesze się, ze udało mi się w końcu zmotywować po dwumiesięcznym grzeszeniu. Grunt to powstać ; )
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez trzymam i nic
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Niemal trzy tygodnie...moje menu jest w postach wyzej...moze to faktycznie brak ruchu....a mowili ze 70% efektu to dieta....
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ale was tu duzo mozna dołączyć? Jestem młodą mamą, moje dzieciątko ma 5tygodni i 3dni a moja waga od jakiegos dobrego tygodnia stoi w miejscu i nie chce drgnąć postaram się tu was jakoś poczytać i troche zapoznac
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Katrzyna
super![]() anuszka witamy młodą mamę
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! aktualnie przejście na ustabilizowanie ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze
|
|
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiesz ja juz mial nizsza wage i zaczelam przybierac....a drazni mnie ze ciewczyny ciagle spadaja z wagi a ja nie...a tu jeszcze niemoge wrocic na silownie....
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
.
|
Cytat:
jak dla mnie prawdopodobnym jest, ze za malo jesz. jesli jesz bardzo wczesnie kolacje i siedzisz do pozna, mozesz sobie w ten sposob spowalniac metabolizm. dieta to tez troche malo, ruch jest wrecz niezbedny. zmotywuj sie, zeby codziennie chodzic na chociaz godzinny spacer. jak bylam u dietetyczki to ona mi mniej wiecej zalecila cos takiego /z moimi modyfikacjami, ale na tej diecie chudlam 1kg tygodniowo/: 1 sniadanie - kromka chleba (niekoniecznie razowego) z wedlina (piers z indyka), do tego np. ogorek kiszony i pomidor 2 sniadanie - jogurt naturalny maly kubek + 2 lyzki otrebow + owoc (pomarancza, jablko, 2 kiwi, gruszka, grejfrut etc.) obiad - talerz surowek + mieso/ ryba na parze albo leczo + ryba albo jakies zupy z duza iloscia warzyw i miesem podwieczorek - tak jak 2 sniadanie /chociaz zazwyczaj nie jadlam juz owoca/ kolacja - twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem albo makrela wedzona albo salatki albo 1/2 tego co jadlam na obiad w przypadku salatek i miesa do tego oczywiscie 1,5-2l wody dziennie + ograniczenie kawy + herbata tak jak obserwowalam siebie, duzo gorzej chudlo mi sie, jak jadlam codziennie owsianke na sniadanie. moze sprobuj ja jesc tylko 1-2 razy w tygodniu? i oczywiscie koniecznie dodaj ruch! wedlug mnie lepiej, zebys codziennie spacerowala niz jezdzila na rowerku, bo jak na razie baaaaaaaaardzo ci to obciaza stawy. a moze myslalas o basenie?
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze ja! Jeszcze ja! Nikt mnie nie zauważył, a też chcę się z Wami odchudzać
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Na kolacje jem jajka w roznej postaci lub twarog czy drob.
Co do owsianki to wlasnie mowiono mize mam jesc codziennie dlatego zrezygowalam z pieczwa i wedlin. Na spacery chodze oczywiscie i to wiecej niz codzine a rower teraz jak mi sie zachce. A pozostale sporty narazie odpadaja bo jestem po operacji. Ps dzis waga pokazala 93.6
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie jem sniadanko ;p jedna kanapka i herbata, jak zjem to jeszcze kawke se strzele
moja dieta generalnie polega na MŻ jem wszystko, ale malo no i zadnych chipsow, smazonego, moze jakies znikome ilosci slodkiego czasem, jakies lekkie ciasteczko ;p mi sie cwiczyc to chyba nie bedzie chcialo przy tym moim dziecku ;( a niedawno na wadze bylo juz 77,0 a teraz znow 77,5 ;( ehh mam nadzieje, ze ruszy cos w koncu. Czy liczycie kalorie w ciagu calego dnia?
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Startuję z podobną wagą i mam podobny wzrost ![]() 77/170 Będę tu zaglądała. ... słodyczy prawie wcale nie jem... tłuszcz ograniczam... trochę zdrowiej jem...ale najważniejsze! Zaczęłam ćwiczyć - codzienna dawka sportu ![]() Łatwiej mi zmobilizować się do ćwiczeń... z jedzeniem próbuję się ogarnąć ![]() Edit: I widzę anuszka podobna waga i podobny cel
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2012-11-07 o 10:15 |
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, chcę się Wam pochwalić, dostałam wczoraj okres po 3 miesiącach przerwy
wygląda na to że wychodze na prostą. W dodatku trzymam diete już kilka dni. Jak się skończy okres to się zważe
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
pagzik a Ty tez po ciąży? ja w ciąży przytyłam 21kg i mam ciało zmasakrowane rozstepami ;( dziewczyny, jak bedziecie w ciazy nie pozwólcie sobie tyle przytyc
co prawda przed ciąża tez nie byłam drobinka, wahałam się miedzy 65-75 chudłam, tyłam i tak ciągle ;/ w ciaze zaszłam z waga 74 a w dzien porodu na liczniku 95 to była masakra...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

), a żeby sobie to wynagrodzić, zrobiłam kolejnego kolczyka
taki jak ten
jaki to kolczyk?

woc lub jogurt owocowy