|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. V
Na pewno możesz zrezygnować, nawet jak już paczuszka będzie w twoich rękach to możesz im odesłać. Zadzwoń do BOK, chociaż jeśli one nie widzą zamówień to nie wiem czy ci anulują...
PROSZĘ O PRZEKAZANIE JEDNEGO PROCENTA NA RZECZ MOJEGO PRZYJACIELA CHOREGO NA DYSTROFIĘ MIĘŚNIOWĄ (ZANIK MIĘŚNI). DANE ORGANIZACJI: FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK |
|
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
No to czekamy cierpliwie, ale chyba lepiej już czekać a zapłacić mniej niż iść np. do stacjonarnego i mieć "już". Ja na razie nic im nie wysyłam, mimo że oba potwierdzenia (o płatności online i zamówieniu) dostałam.
A zmieniając temat, bierzecie udział w konkursie na FB? bo nie wiem czy dobrze zrozumiała, trzeba zaprosić 5 znajomych( dopiero jak zaakceptują) to jest się w konkursie? Czasami znajomi nie chcą akceptować takich zaproszeńze wzgl. na spam...
|
|
|
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
Melduję, że oferta dla nowych klientów o numerze pyb2fr02 jest już nieaktualna. Próbowałam dziś z niej zamówić i już się nie dało.
Umbro, proszę usuń ją z pierwszej strony
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
zrobione, dzięki za info.
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprawiłaś mi humor Nie jestem jedyną maniaczką YR Pochwał się koniecznie paczuchami ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Moje zamówienie jest w toku... Mam nadzieję, że wszystkie nasze zamówienia zrealizują! |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się muszę wyłamać z zachwytów nad tuszem SP
jednak się nie kochamy. Do FLE to mu lata świetlne.Pognałam dziś do rossmana z podkulonym ogonem jednak po MF.
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
mam pytanie do tej oferty... PYB4EP04 błyszczyk Sexy Pulp do wyboru 1 z 3 od 29 kuferek od 59 niespodzianka o wart 49 skan (Świat kobiety 12) Wchodzi Wam kod przez stronę internetową?? Chciałam zamówić ale wyskakuje "błędny kod". |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
Oferty dla nowych rzadko wchodzą przez internet, spróbuj telefonicznie
|
|
#2559 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
migdał i wanilia to coś dla mnie, muszę obwąchać po nowym rokuCytat:
|
||
|
|
|
#2560 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie, planujecie jutro zakupy kolorówkowe w Rossmannie?
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- przy okazji sama sobie odpowiem na pytanie zadane parę stron temu- świąteczny tusz do rzęs nie różni się niczym od Sexy Pulp- sprawdziłam wczoraj w sklepie. opakowanie inne, nic poza tym. wąchałam limitki i jestem rozczarowana. najbardziej przypadła mi do gustu wanilia z cytrusami. |
|
|
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie bardzo mogę telefonicznie bo nie jestem nowa Jak kod mi wszedł przez stronę to później nie było problemu z realizacją pomimo, że mam numer klienta . Ale może faktycznie spróbuję telefonicznie i zapiszę mamę. |
|
|
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
rudy_kocie, kiedyś wspominałaś, że odpowiadają Ci odżywki do włosów z YR, ale musiałaś się ich od nowa nauczyć używać. Czy mogłabyś napisać jak stosujesz te produkty? Zamówiłam sobie odżywkę z owsem i chciałabym się merytorycznie przygotować do jej używania
.
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam czytam i oczom nie wierzę
Wysyłacie im potwierdzenia zamówień? Teraz nie wiem czy czekać cierpliwie czy coś do nich napisać. Z drugiej strony skoro pisze tyle osób to może to jakieś standardowe odpowiedzi są?
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odżywki z owsem używam na przemian z innymi, a więc stosuję ją co 3 mycie - trzeba albo nałożyć ją na nie dłużej niż minutę i broń Boże nie na skalp! Albo zmieszać ją z szamponem z owsa i tym myć całe włoski Na początek polecam jednak pierwszą opcję. Można też ją mieszać z innym odżywkami. Na początku możesz mieć wrażenie, że Ci obciążyła włoski - wtedy nakładaj ją na krócej. Jeżeli mimo to będzie Cię obciążać stosuj ją jak maskę - na 5-10 minut po myciu pod ciepły ręcznik i dokładnie spłucz. Musisz zobaczyć jaka metoda jest najlepsza dla Ciebie. Ja kocham tę odżywkę, bo nawilża ładnie moje fale Jednak polecam stosować również inne maski/odżywki dla urozmaicenia odżywiania włosów wax z l'biotica jest boski
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Malutkie.
![]() Mnie też rozczarowały - żaden zapach nie wydaje mi się szczególnie kuszący.
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze! a mi się coś porąbało ,że od dzisiaj i jak polazłam i zobaczyłam,że nie ma to uznałam,ze to plotka i kupiłam...ale dałam 37 PLN bo też jakaś promocja więc w razie co nie przepłaciłam za dużo....wrr...
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
czy jakaś dobra dusza podpowie mi jak się sprawdza w internecie status zamówienia? też korzystałam z tej zniżki -50% ale nie wiem gdzie na ich stronie jest historia zamówień.. wiem wiem komputerowy geniusz ze mnie
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to sprawdzasz w zakłądce moje konto --> historia zamówien tylko musisz miec wpisane w konto numer klienta |
|
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
szukałam w zakładce moje konto i niestety tam nie ma. Muszę nie mieć nr klienta. W sumie mam od nich potwierdzenia zapłaty i złożenia zamówienia na mailu więc wierzę że będzie ok
|
|
|
|
#2570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak się zapoznam bliżej z odżywka to napiszę jak się u mnie sprawdza. Moje zamówienie z -50% pojawiło się w historii zamówień. Ma status oczekujące i jest na kwotę 0.00 zł ![]() A numer zamówienia nie ma nic wspólnego z numerem w mailu potwierdzającym. Hmmm... Ale bałagan. Powinni mnie zatrudnić
Edytowane przez dittela Czas edycji: 2012-11-21 o 13:55 |
|
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taką samą opinię, a do ross to lepiej jutro, jest -40% na kosmetyki do makijażu
[/QUOTE]To pewne z tą obniżką? Bo niczego takiego w gazetce promocyjnej nie widziałam (ale jestem krótkowidzem, więc może...). Gdzie to można jeszcze sprawdzić? |
|
|
|
#2572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro tyle osób zgłosiło już problem, to chyba nie ma sensu wysyłać. Przed chwilą sprzwdziłąm, że oba moje zamówienia z kodem mają status "w toku" )A co do tuszu FLE to jutro powinien kosztować 30zł, więc bez wielkiej różnicy (sama się na niego czaję, ale zniechęcją mnie opowieści o robieniu sobie testerów z tuszy przez klientki - tzn nagminne jest otwieranie tusz i oglądanie szczoteczek, wrrrr. Kocham YR za foliowanie kolorówki) Tak, to pewnez obniżką w rossie, są ponoć reklamy gdzieniegdzie i osoby pracujące to potwierdzają - poczytaj wątek rossmanowy
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-11-21 o 13:54 |
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też się pojawiło, kwota jest taka jaką płaciłam
A status : w toku.
|
|
|
|
#2574 |
|
Konto usunięte
|
newsletter z esklepu dla nowych subskrybentów-> KROK1
prezent o wartości 112zł (w koszyku pokazuje się wartość 115zł- czyżby nasz kochany krem Cure Solutions? )Mamy nadzieję, że lubisz niespodzianki Możemy jedynie zdradzić, że gdy z niej skorzystasz, Twoja skóra bardzo na tym zyska i będzie Ci długo wdzięczna... prezent pojawi się w koszyku przy zakupach za minimum 39zł, nie obejmuje to oferty świątecznej (tym razem naprawdę). rzeczy nie-świąteczne mają mieć wartość 39zł. do tego wysyłka gratis. UWAGA: przy zakupach poniżej 39zł w koszyku nie ma prezentu, ale jest wysyłka gratis- niestety w kolejnym kroku zamówienia dostajemy uwagę o zbyt niskiej wartości koszyka, więc nie przejdzie ani prezent, ani wysyłka gratis. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- tak czy inaczej- warto skorzystać kupując np. rzeczy przecenione na stronie. jeśli nie dla kremu/niespodzianki, to dla darmowej wysyłki.
|
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Umbra
Ej, zrobiłyście te wishlisty na FB?
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie miałam telefon z YR, już myślałam, że będą chcieli mi limitowanki z zamówienia kasować
Ale dopytywali się o adres, bo coś źle wpisałam i chcieli się upewnić Na złodzieju czapka gore, nie ma co...
|
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
Czy dotyczy to tch zamówien z rabatem 50%? U mnie narazie bez zmian zamowienia niet w systemie. Mam tylko maila z potwierdzeniem.
|
|
|
|
#2578 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o ten nowy kod promocyjny KROK1, to wskoczył mi bez problemu i nawet w potwierdzeniu zamówienia mam darmową przesyłkę i prezent na powitanie
A nowym klientem już dawno nie jestem, miejmy nadzieję że nie odwołają zamówienia
|
#2579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro ja już mam to pewnie prędzej czy później wszyscy będą mieć
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Pobieraja zamowienia z -50% z weekendu. Dzwonila do mnie mila Pani i powiadomi, ze nie ma juz szamponu do wlosow z Hamamelisem. Wszystko mi wykupilyscie!
Przy okazji nic nie mowila, ze mam w zamowieniu produkty z Oferty Swiatecznej, wiec nic sie nie matrwcie realizuja wszystko.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

juz po znizce
chyba tez do nich napisze...
Poprawiłaś mi humor 
mam pytanie do tej oferty... 

migdał i wanilia to coś dla mnie, muszę obwąchać po nowym roku