|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
|
|
|
#2552 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale Frumoasa ja rozumiem, wpadły nowe pupilki, świetnie się z nimi dogadujesz w porządku. Stary skład się wykrusza, ja odpuszczam
|
|
|
|
|
#2553 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Rozmowy o wszystkim są fajne, ale jak kurczę coś za tym idzie. Jak 20 dziewczyn mówi o tym jakie buty kupiły dzisiaj to wiem co chcę napisać od siebie, ale jak 2 wymieniają setki postów o treści przez siebie tylko rozumianej (bo dla mnie "o kuffa ale faza", "znam tego i tamtego, on był z Kaśką na imprezie" to sorry, ale nie rozmowa... ) to to nie wypowiadam się, bo to nie moje klimaty Dla mnie to nie żarty, tylko rozmowa dwóch kumpeli, wśród których siedzi trzecia nie mająca nic wspólnego z ich tematem i próbuje przerwać, ale za każdym razem te dwie ją przekrzykują. Nie wiem, czy rozumiecie o co chodzi, ale myślę że przekazałam to co chciałam. Tu nie chodzi o off top, bo ten wątek nie ma żadnego konkretnego tematu, tylko o sposób prowadzenia tych off topów.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-07 o 00:20 |
||
|
|
|
#2554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2555 |
|
BAN stały
|
spoko, ja się stąd wykruszam bo naprawdę nie mam już o czym tutaj widzę rozmawiać.
Klub oddam w dobre ręce
|
|
|
|
#2556 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2558 | |
|
sissy that walk
|
Cóż, umiejętność przyjęcia krytyki i rozmowy przy spięciach jest nieoceniona
|
|
|
#2559 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
To raczej Ty ten cyrk rozpoczełaś. Wcześniej problemu nie było udzielać się na różne tematy, ba, nawet inne dziewczyny to robiły. Nie wystarczy tylko zamulać. Ja nikomu nie karzę czytać tego co ja piszę, ani rozumieć. Można to po prostu ominąć. Ale też zamiast narzekać, można dodać coś od siebie i wtedy problemu nie będzie. Inne dziewczyny nie mają problemu dołączyć do rozmowy, tak wnioskuje, bo normalnie rozmowa się toczy.
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
To nie wiem, może za stara jestem? Może skoro nie lubię hh to się nie nadaję do tych pogaduszek?
Często podczytuję i nic więcej, czasami próbuję coś dodać, ale jak jestem ignorowana w natłoku wiadomości o hh, fazach i melanżach to się zamykam I chyba nie tylko ja.
|
|
|
|
#2562 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą, nie chcę mi się już dyskutować. Zrozumiałam to co macie mi do przekazania i będzie tak jak chcecie
|
|
|
#2564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
To pozostawiam Cię z Twoimi odczuciami
![]() bywajcie
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że skoro się odezwałam w tej sprawie to już koniec ze mną tutaj
Ok, nie muszę się udzielać dłużej w tym wątku, ale zauważcie, że często inne milczą kiedy Wy zaczynacie off topować. Robi się z tego wieczorami wątek 2 osób.
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty sobie zostań. Jak offtop mój i bombla jest takim problemem to i ja się tutaj nie będę udzielać. Napiszę coś czasem tutaj, tyle.
|
|
#2568 |
|
Konto usunięte
|
Obrażajcie się na mnie i klnijcie sobie ile wlezie. Wypowiadać się tutaj może kto chce, ale od niektórych tematów są po prostu inne lepsze wątki.
|
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Byłam ciekawa która w końcu pęknie i napisze,że troche przesadzacie z rozmowami
Też przestałam się udzielać tutaj m.in. z tego względu bo hmm... nie chce wam przerywać rozmowy,a poza tym nie wiem czy ktoś wiecej to zdązy odzytać poza wami.Dziewczyny ja nie widze powodu byście miały uciekać z tego wątku [poza dziecinnym obrażaniem się] ale pogaduszki o wszystkim i niczym naprawde możecie przenieść na bardziej prywatny tor. Fajnie,że się tak dobrze ze sobą dogadujecie ale problem jest taki,że nawet jak jakas dziewczyna napisze o czymś post co ją np. gnębi to on znika w morzu waszych,a myśle ze nie tylko mi nie chce się przeglądać 5 stron waszego monologu by sprawdzić czy ktoś inny czegoś nie napisał.Wasze rozmowy też mnie jakoś bardzo nie ciekawią bo np.hh mnie nie interesuje ![]() To jest mimo wszystko wątek o związkach na odległość i owszem fajnie czasem poruszyć inny temat i sobie poplotkować ale wtedy gdy większość dziewczyn ma szanse się wypowiedzieć i być w temacie,a cięzko to zrobić gdy w tym czasie wy prowadzicie własne rozmowy na kilka stron.Frumoasa nawet jak podszedł kiedyś wasz temat to nie oznacza,ze nie ma podobnych odczuć do nas. Nie ma co się obrażać a tak w ogóle alekziz i bombel - są tam u was na uczelniach imprezy studenckie w stylu Juwenalia?
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2013-05-07 o 00:56 |
|
|
|
#2570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałaś po prostu to co myśle,że więszej grupie dziewczyn cisnęło się na język ciężko się obronić jeśli dwie osoby naskakują na jedną nawet jeśli ta ma racje ![]() Ja nie chciałam tego pisać bo obu dziewczynom radziłam podziękować panom a że nikt nie lubi tego typu wiadomości to uznałam,że jeszcze jak napiszę źle o wiadomościach to mnie z rózgą przegnacie
|
|
#2572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nikogo nigdy nie wyganiam, ale czasami warto się chwilę zastanowić zanim się coś napisze
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Ja na wątku jestem krótko ale mam podobne odczucia co Frumoasa
Ciężko było się przebić przez ten dialog dwóch osób.
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozłąka z ukochanym część III :D
Ja tez sie w pelni zgadzam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Wracając do głównego tematu wątku;-)
Tęsknię dziś bardzo za moim facetem. Najgorsze jest to,że nie wiem kiedy się zobaczymy. Chciałabym znać konkrety ,a tutaj WIELKA NIEWIADOMA. Zajmuję się sobą itp ale są momenty,ze chciałabym się po prostu do niego przytulić i pobyć we dwoje.
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
O to coś dla mnie również
mój partner wyjechał w niedzielę rano do pracy w Niemczech. Była mowa o 4,5 max 6 tygodniach teraz już 7 może nawet 8. Gdy myślałam 5 to tak jakoś łatwiej a 8 to masakra. Tęsknię już za nim chociaż minęły dopiero 2 dni. Wiem, że to i tak nie jest strasznie długo ale byłam przyzwyczajona, że mam go codziennie obok. Ale wiem, że damy radę i to umocni nasz związek
|
|
|
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() U mnie dziś pochmurno niestety, więc z opalania nadal nici ![]() TheSpecialOneKalinda a jak długo już się nie widzieliście? Mam nadzieję, że niedługo się zobaczycie wreszcie. Moniika95 każda rozłąka jest trudna, nieważne czy trwa 2 tygodnie, 2 miesiące czy rok, poza tym każdy znosi ją inaczej, jednym jest łatwiej, a innym trudniej. Długo jesteście razem? Mam nadzieję, że te 8 tygodni szybko Ci minie
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Moniika95 każda rozłąka jest trudna, nieważne czy trwa 2 tygodnie, 2 miesiące czy rok, poza tym każdy znosi ją inaczej, jednym jest łatwiej, a innym trudniej. Długo jesteście razem? Mam nadzieję, że te 8 tygodni szybko Ci minie
[/QUOTE]Razem jesteśmy 9 miesięcy. Niby nie długo ale krótko też nie ja też mam taka nadzieję i liczę że będzie moim najlepszym prezentem na 8nastkę ( mam 22 czerwca i jakoś wtedy tak będzie to 8 tygodni )
|
|
|
|
#2579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czy potem znów planuje wyjechać czy to taka jednorazowa rozłąka?
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż on mówił coś jeszcze, żeby wyjechać we wrześniu ale zobaczymy jak to będzie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

) to to nie wypowiadam się, bo to nie moje klimaty 

Też przestałam się udzielać tutaj m.in. z tego względu bo hmm... nie chce wam przerywać rozmowy,a poza tym nie wiem czy ktoś wiecej to zdązy odzytać poza wami.