Rozłąka z ukochanym część III :D - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 00:16   #2551
alekziz
Zakorzenienie

Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
Nie chciałam Wam przeszkadzać, myślała, że może temat się wyczerpie samoistnie, ale skoro nie to róbcie sobie jak chcecie
To może następnym razem sama zapodaj jakiś temat? I problemu nie będzie
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:18   #2552
booombelek
BAN stały

Cytat:
Ok, może też robiłam off top, ale nie codziennie i nie na kilka stron. Z kilkoma dziewczynami z rozłąkowego, które teraz się tu nie wypowiadają mam kontakt na priv do tej pory i wycofały się z wątku właśnie przez te off topowe pogaduszki Nie chciałam być wcześniej niemiła, ani nic, ale nie pozwole też zwalać winy na siebie.
czyli co nie można sobie pogadać już o niczym innym jak "rozłąka"? nosz bez przesady, jakbyśmy miały rozmawiać tylko o tym jak bardzo tęsknimy i jak bardzo sie źle czujemy to tym bardziej by tu nikogo nie było.

Ale Frumoasa ja rozumiem, wpadły nowe pupilki, świetnie się z nimi dogadujesz w porządku.
Stary skład się wykrusza, ja odpuszczam
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:19   #2553
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
nie, poprostu jak ktoś inny zaczyna temat o dupie marynie to jest w porządku, można rozmawiać o butach, torebkach czy chuy wie jeszcze czym i my się wtedy nie wtrącamy, ale jak już sobie nie można pogadać to ja dziękuję. Jeszcze nie tak dawno każda potrafiła załapać temat i się wypowiedzieć, a temat ciągnął się sam, uczestniczyłam w tym ja, ali a i nawet Frumoasa.
Oczywiście jak trzeba pomóc i sie wygadać też można przyjść, ale pożartować to już nie bo waćpanny się obrażają.
Sory, ale ja z kwasem w wątku nie chcę być, bo już się z tego wypisuje bo robi się tu poprostu źle i tyle.
Nie wiem czemu stawiasz rozmowy o dupie maryni na szali przeciwko Waszym "żartom" Rozmowy o wszystkim są fajne, ale jak kurczę coś za tym idzie. Jak 20 dziewczyn mówi o tym jakie buty kupiły dzisiaj to wiem co chcę napisać od siebie, ale jak 2 wymieniają setki postów o treści przez siebie tylko rozumianej (bo dla mnie "o kuffa ale faza", "znam tego i tamtego, on był z Kaśką na imprezie" to sorry, ale nie rozmowa... ) to to nie wypowiadam się, bo to nie moje klimaty Dla mnie to nie żarty, tylko rozmowa dwóch kumpeli, wśród których siedzi trzecia nie mająca nic wspólnego z ich tematem i próbuje przerwać, ale za każdym razem te dwie ją przekrzykują. Nie wiem, czy rozumiecie o co chodzi, ale myślę że przekazałam to co chciałam. Tu nie chodzi o off top, bo ten wątek nie ma żadnego konkretnego tematu, tylko o sposób prowadzenia tych off topów.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-05-07 o 00:20
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:20   #2554
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
czyli co nie można sobie pogadać już o niczym innym jak "rozłąka"? nosz bez przesady, jakbyśmy miały rozmawiać tylko o tym jak bardzo tęsknimy i jak bardzo sie źle czujemy to tym bardziej by tu nikogo nie było.

Ale Frumoasa ja rozumiem, wpadły nowe pupilki, świetnie się z nimi dogadujesz w porządku.
Stary skład się wykrusza, ja odpuszczam
Jakie nowe pupilki? Piszę z dziewczynami, które udzielały się wcześniej, a teraz tego nie robią. To Wy sie tu świetnie wszystkie dogadujecie, ja się tu naprawdę czuję już na marginesie, może dlatego, że nie jestem rozłąkowa. Czasami się wtrącę w jakąś rozmowę, ale też już widzę, że często nie jest to mile widziane. Może to już po prostu nie jest wątek dla mnie.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:23   #2555
booombelek
BAN stały

spoko, ja się stąd wykruszam bo naprawdę nie mam już o czym tutaj widzę rozmawiać.

Klub oddam w dobre ręce
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:24   #2556
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
spoko, ja się stąd wykruszam bo naprawdę nie mam już o czym tutaj widzę rozmawiać.

Klub oddam w dobre ręce
To oddaj go mi spowrotem i nie rób już cyrków
Stary 2013-05-07, 00:24   #2557
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie nowe pupilki? Piszę z dziewczynami, które udzielały się wcześniej, a teraz tego nie robią. To Wy sie tu świetnie wszystkie dogadujecie, ja się tu naprawdę czuję już na marginesie, może dlatego, że nie jestem rozłąkowa. Czasami się wtrącę w jakąś rozmowę, ale też już widzę, że często nie jest to mile widziane. Może to już po prostu nie jest wątek dla mnie.
A ja niby rozłąkowa jestem?
Stary 2013-05-07, 00:24   #2558
mary_poppins
sissy that walk

Cóż, umiejętność przyjęcia krytyki i rozmowy przy spięciach jest nieoceniona
Stary 2013-05-07, 00:26   #2559
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Cóż, umiejętność przyjęcia krytyki i rozmowy przy spięciach jest nieoceniona
Jak widać dobrze krytykować innych. Ja tu niejedne słowa krytyki przyjęłam, przetrawiłam je i jakoś trwałam nadal.
Stary 2013-05-07, 00:27   #2560
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
To oddaj go mi spowrotem i nie rób już cyrków
To raczej Ty ten cyrk rozpoczełaś. Wcześniej problemu nie było udzielać się na różne tematy, ba, nawet inne dziewczyny to robiły. Nie wystarczy tylko zamulać. Ja nikomu nie karzę czytać tego co ja piszę, ani rozumieć. Można to po prostu ominąć. Ale też zamiast narzekać, można dodać coś od siebie i wtedy problemu nie będzie. Inne dziewczyny nie mają problemu dołączyć do rozmowy, tak wnioskuje, bo normalnie rozmowa się toczy.
Stary 2013-05-07, 00:28   #2561
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
A ja niby rozłąkowa jestem?
To nie wiem, może za stara jestem? Może skoro nie lubię hh to się nie nadaję do tych pogaduszek?
Często podczytuję i nic więcej, czasami próbuję coś dodać, ale jak jestem ignorowana w natłoku wiadomości o hh, fazach i melanżach to się zamykam I chyba nie tylko ja.
Stary 2013-05-07, 00:30   #2562
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Inne dziewczyny nie mają problemu dołączyć do rozmowy, tak wnioskuje, bo normalnie rozmowa się toczy.
No ja miałam problem, wnioskuję że inne też skoro wątek w zasadzie jest pusty, udziela się może 5 osób a na początku było chyba trochę więcej
Stary 2013-05-07, 00:31   #2563
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
To nie wiem, może za stara jestem? Może skoro nie lubię hh to się nie nadaję do tych pogaduszek?
Często podczytuję i nic więcej, czasami próbuję coś dodać, ale jak jestem ignorowana w natłoku wiadomości o hh, fazach i melanżach to się zamykam I chyba nie tylko ja.
Jakiś problem teraz z tym masz? Jeszcze wczoraj sama pisałaś o swoich ''fazach''.

Z resztą, nie chcę mi się już dyskutować. Zrozumiałam to co macie mi do przekazania i będzie tak jak chcecie
Stary 2013-05-07, 00:31   #2564
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
To raczej Ty ten cyrk rozpoczełaś. Wcześniej problemu nie było udzielać się na różne tematy, ba, nawet inne dziewczyny to robiły. Nie wystarczy tylko zamulać. Ja nikomu nie karzę czytać tego co ja piszę, ani rozumieć. Można to po prostu ominąć. Ale też zamiast narzekać, można dodać coś od siebie i wtedy problemu nie będzie. Inne dziewczyny nie mają problemu dołączyć do rozmowy, tak wnioskuje, bo normalnie rozmowa się toczy.
Ja mam inne odczucia i koniec i kropka. I nie tylko ja, uwierz mi.
Stary 2013-05-07, 00:36   #2565
alekziz
Zakorzenienie

To pozostawiam Cię z Twoimi odczuciami

bywajcie
Stary 2013-05-07, 00:37   #2566
201610170910
Konto usunięte

Widzę, że skoro się odezwałam w tej sprawie to już koniec ze mną tutaj Ok, nie muszę się udzielać dłużej w tym wątku, ale zauważcie, że często inne milczą kiedy Wy zaczynacie off topować. Robi się z tego wieczorami wątek 2 osób.
Stary 2013-05-07, 00:41   #2567
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że skoro się odezwałam w tej sprawie to już koniec ze mną tutaj Ok, nie muszę się udzielać dłużej w tym wątku, ale zauważcie, że często inne milczą kiedy Wy zaczynacie off topować. Robi się z tego wieczorami wątek 2 osób.
Ale Ty sobie zostań. Jak offtop mój i bombla jest takim problemem to i ja się tutaj nie będę udzielać. Napiszę coś czasem tutaj, tyle.
Stary 2013-05-07, 00:45   #2568
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Ale Ty sobie zostań. Jak offtop mój i bombla jest takim problemem to i ja się tutaj nie będę udzielać. Napiszę coś czasem tutaj, tyle.
Obrażajcie się na mnie i klnijcie sobie ile wlezie. Wypowiadać się tutaj może kto chce, ale od niektórych tematów są po prostu inne lepsze wątki.
Stary 2013-05-07, 00:53   #2569
ewa102
Zadomowienie

Byłam ciekawa która w końcu pęknie i napisze,że troche przesadzacie z rozmowami Też przestałam się udzielać tutaj m.in. z tego względu bo hmm... nie chce wam przerywać rozmowy,a poza tym nie wiem czy ktoś wiecej to zdązy odzytać poza wami.

Dziewczyny ja nie widze powodu byście miały uciekać z tego wątku [poza dziecinnym obrażaniem się] ale pogaduszki o wszystkim i niczym naprawde możecie przenieść na bardziej prywatny tor. Fajnie,że się tak dobrze ze sobą dogadujecie ale problem jest taki,że nawet jak jakas dziewczyna napisze o czymś post co ją np. gnębi to on znika w morzu waszych,a myśle ze nie tylko mi nie chce się przeglądać 5 stron waszego monologu by sprawdzić czy ktoś inny czegoś nie napisał.Wasze rozmowy też mnie jakoś bardzo nie ciekawią bo np.hh mnie nie interesuje

To jest mimo wszystko wątek o związkach na odległość i owszem fajnie czasem poruszyć inny temat i sobie poplotkować ale wtedy gdy większość dziewczyn ma szanse się wypowiedzieć i być w temacie,a cięzko to zrobić gdy w tym czasie wy prowadzicie własne rozmowy na kilka stron.Frumoasa nawet jak podszedł kiedyś wasz temat to nie oznacza,ze nie ma podobnych odczuć do nas.

Nie ma co się obrażać

a tak w ogóle alekziz i bombel - są tam u was na uczelniach imprezy studenckie w stylu Juwenalia?

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km

Edytowane przez ewa102
Czas edycji: 2013-05-07 o 00:56
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 00:55   #2570
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
Byłam ciekawa która w końcu pęknie i napisze,że troche przesadzacie z rozmowami Też przestałam się udzielać tutaj m.in. z tego względu bo hmm... nie chce wam przerywać rozmowy,a poza tym nie wiem czy ktoś wiecej to zdązy odzytać poza wami.

Dziewczyny ja nie widze powodu byście miały uciekać z tego wątku [poza dziecinnym obrażaniem się] ale pogaduszki o wszystkim i niczym naprawde możecie przenieść na bardziej prywatny tor. Fajnie,że się tak dobrze ze sobą dogadujecie ale problem jest taki,że nawet jak jakas dziewczyna napisze o czymś post co ją np. gnębi to on znika w morzu waszych,a myśle ze nie tylko mi nie chce się przeglądać 5 stron waszego monologu by sprawdzić czy ktoś inny czegoś nie napisał.Wasze rozmowy też mnie jakoś bardzo nie ciekawią bo np.hh mnie nie interesuje

To jest mimo wszystko wątek o związkach na odległość i owszem fajnie czasem poruszyć inny temat i sobie poplotkować ale wtedy gdy większość dziewczyn ma szanse się wypowiedzieć i być w temacie,a cięzko to zrobić gdy w tym czasie wy prowadzicie własne rozmowy na kilka stron.Frumoasa nawet jak podszedł kiedyś wasz temat to nie oznacza,ze nie ma podobnych odczuć do nas.

Nie ma co się obrażać
Dzięki Ci za to co napisałaś, bo już zaczynałam się czuć jak potwór
Stary 2013-05-07, 01:10   #2571
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Ci za to co napisałaś, bo już zaczynałam się czuć jak potwór
Nie jesteś potworem napisałaś po prostu to co myśle,że więszej grupie dziewczyn cisnęło się na język ciężko się obronić jeśli dwie osoby naskakują na jedną nawet jeśli ta ma racje

Ja nie chciałam tego pisać bo obu dziewczynom radziłam podziękować panom a że nikt nie lubi tego typu wiadomości to uznałam,że jeszcze jak napiszę źle o wiadomościach to mnie z rózgą przegnacie

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 01:14   #2572
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
Nie jesteś potworem napisałaś po prostu to co myśle,że więszej grupie dziewczyn cisnęło się na język ciężko się obronić jeśli dwie osoby naskakują na jedną nawet jeśli ta ma racje

Ja nie chciałam tego pisać bo obu dziewczynom radziłam podziękować panom a że nikt nie lubi tego typu wiadomości to uznałam,że jeszcze jak napiszę źle o wiadomościach to mnie z rózgą przegnacie
Dziewczyny się chyba obraziły na amen przeze mnie i pewnie przez jakiś czas się nie wypowiedzą tutaj
Ja nikogo nigdy nie wyganiam, ale czasami warto się chwilę zastanowić zanim się coś napisze
Stary 2013-05-07, 07:23   #2573
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Ja na wątku jestem krótko ale mam podobne odczucia co Frumoasa

Ciężko było się przebić przez ten dialog dwóch osób.
Stary 2013-05-07, 07:41   #2574
ejni_mazurek
Raczkowanie

Odp: Rozłąka z ukochanym część III :D

Ja tez sie w pelni zgadzam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ejni_mazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:47   #2575
TheSpecialOneKalinda
Raczkowanie

Wracając do głównego tematu wątku;-)
Tęsknię dziś bardzo za moim facetem. Najgorsze jest to,że nie wiem kiedy się zobaczymy. Chciałabym znać konkrety ,a tutaj WIELKA NIEWIADOMA.

Zajmuję się sobą itp ale są momenty,ze chciałabym się po prostu do niego przytulić i pobyć we dwoje.
Stary 2013-05-07, 09:28   #2576
Moniika95
Zakorzenienie

O to coś dla mnie również mój partner wyjechał w niedzielę rano do pracy w Niemczech. Była mowa o 4,5 max 6 tygodniach teraz już 7 może nawet 8. Gdy myślałam 5 to tak jakoś łatwiej a 8 to masakra. Tęsknię już za nim chociaż minęły dopiero 2 dni. Wiem, że to i tak nie jest strasznie długo ale byłam przyzwyczajona, że mam go codziennie obok. Ale wiem, że damy radę i to umocni nasz związek
Moniika95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:43   #2577
201610170910
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny

U mnie dziś pochmurno niestety, więc z opalania nadal nici

TheSpecialOneKalinda a jak długo już się nie widzieliście? Mam nadzieję, że niedługo się zobaczycie wreszcie.

Moniika95 każda rozłąka jest trudna, nieważne czy trwa 2 tygodnie, 2 miesiące czy rok, poza tym każdy znosi ją inaczej, jednym jest łatwiej, a innym trudniej. Długo jesteście razem? Mam nadzieję, że te 8 tygodni szybko Ci minie
Stary 2013-05-07, 09:53   #2578
Moniika95
Zakorzenienie

Moniika95 każda rozłąka jest trudna, nieważne czy trwa 2 tygodnie, 2 miesiące czy rok, poza tym każdy znosi ją inaczej, jednym jest łatwiej, a innym trudniej. Długo jesteście razem? Mam nadzieję, że te 8 tygodni szybko Ci minie [/QUOTE]

Razem jesteśmy 9 miesięcy. Niby nie długo ale krótko też nie ja też mam taka nadzieję i liczę że będzie moim najlepszym prezentem na 8nastkę ( mam 22 czerwca i jakoś wtedy tak będzie to 8 tygodni )
Stary 2013-05-07, 10:00   #2579
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Moniika95 Pokaż wiadomość
Razem jesteśmy 9 miesięcy. Niby nie długo ale krótko też nie ja też mam taka nadzieję i liczę że będzie moim najlepszym prezentem na 8nastkę ( mam 22 czerwca i jakoś wtedy tak będzie to 8 tygodni )
No, to mam nadzieję, że faktycznie tak będzie A czy potem znów planuje wyjechać czy to taka jednorazowa rozłąka?
Stary 2013-05-07, 10:08   #2580
Moniika95
Zakorzenienie

Cytat:
No, to mam nadzieję, że faktycznie tak będzie A czy potem znów planuje wyjechać czy to taka jednorazowa rozłąka?
Ja mam nadzieję, że jednorazowa bo nie pozwolę mu więcej samemu wyjechać chociaż on mówił coś jeszcze, żeby wyjechać we wrześniu ale zobaczymy jak to będzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości