|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
byla sobie zabka mala, re re kum kum, re re kum kum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
siedze i slucham piosenek z dziecinstwa
![]() na wojtusia z popielnika iskiereczka mruga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Dobra laski...ide na zuuuumbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uuuuu, a tej co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, no weźcie, siedzę przed kompem i ryczę ze śmiechu.
![]() Wariatki, ale pozytywnie zakręcone. Cytat:
Ale się uśmiałam... ![]() Luna - ja dziś poszłam ze swoją do lekarza, bo już nie wiem co robić. Nie dość, że potówki na całej szyi to jeszcze poodparzała sobie w zgięciach wszelkich możliwych skórę, pod łokciami, pod kolanami na fałdkach na udach....pod paszkami. No mi ruki opadły. Lekarka stwierdziła, że ona ma skórę podatną na uczulenia i poradziła mi ją kapać tak 2 razy w tygodniu w roztworze nadmanganianu potasu. Zobaczymy jakie będą efekty. Ale pomyślałam sobie, że skoro Ty jesteś na diecie a Kamilek mimo to ma ciągle wysypkę, więc to nie to. Ja też zrobiłam sobie test jak Lidka miała 3 tyg, bo była bardzo wysypana. Na 2 tyg odstawiłam mleko i wszystko co miało mleko choćby i w proszku w swoim składzie. Nie było poprawy, więc wniosek prosty - to nie mleko jej szkodzi. Zaczęłam smarować ją Emolium, emulsją do ciała i jest o niebo lepiej. Zniknęły jej czerwone krostki, buźka jest ładna. Jem prawie wszystko, jak wprowadzam coś nowego np. smażone piersi kurczaka to najpierw zjadam pół, żeby w razie czego była tylko połowa dawki ![]() dZasta- gratuluję synka Kamilka ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
To może wysiusiaj jakąś inną datę
![]() ![]()
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
No Linka, ciekawe jaka z Ciebie wróżka. Jak im dwóm się uda to normalnie....nie wiem
![]() ![]() Chciałam się tylko pochwalić, że Lidka w dzisiejszym ważeniu miała 5740gram. Długa jest na ok 60 cm. Ciężką ją zmierzyć jak się tak bez przerwy rusza. I eeee, od 2 tyg biorę tabletki anty dla kobiet karmiących i wczoraj dostałam plamień ![]() U nas dziś ładna pogoda ale duszno, chyba burza będzie. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Wiecie co zauważyłam? Jak któraś zabierała się za prowadzenie wątku to już jest zafasolkowana. Była Color, była Dżasta, Iza.... Colorek już nawet rozpakowana. To która chce wyręczyć Izę??? Iza - na 1 stronie trzeba by posprzątać, colorka wpisać do rozpakowanych mamuś i niektóre z dziewczyn usunąć, bo się nie odzywają, np. motylek, Kolkarolkaimooonis17.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
o isia, dobre spostrzezenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
A ja już mam dość ogarniania tego wszystkiego do ślubu, dzisiaj cudem znalazłam krawcową i zapisałam się na paznokcie.
Ale spoko TZ mówi " co się martwisz" No taa, bo on ma garniak i nie musi się martwić, że się w niego nie zmieśći, SZCZYPIOR wstrętny. ![]() ![]()
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
no jeszcze chwile to potrwa
![]() misia a mierzylas kiece teraz czy masz ja juz w Pl? |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2564 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No to nabijać posty bo Santi będzie w ciąży:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2565 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A sobie? sobie nie wróże w tym roku ![]() już jest ![]() Musze Wam powiedzieć ze zumba nie jest tym czego szukałam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
hej dziewczyny!!
widzę, że na liście coraz więcej zafasolkowanych, wielkie gratulacje!!! no i nadal trzymam kciuki za Was starające się ![]() u mnie wszystko dobrze, zostało mi 5 tygodni do terminu i jakoś sobie radzimy, powoli czas się wlecze, ale daję radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
domciatko a pracujesz jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
To może tą informację też wyczujesz w moczu?
![]() http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...Maru&cid=11325 Żebym to ja wiedziała ...
#2569 |
Zakorzenienie
|
w ten poniedziałek rozpoczęłam mój macierzyński urlop, ale wcześniej byłam 4 tygodnie na urlopie wypoczynkowym.
teraz tylko została mi praca w szkole w soboty kilka godzin. także odpoczywam w większości ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cebulowej też liczyłam po swojemu :P 15 dni od najpoźniejszej możliwości owu..i sie nie rozczarowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
mi tez musisz wczesniejsze testowanie zaplanowac, bo w razie czego w poniedzialek juz musze do gina dzwonic, zeby sie zalapac jak bede w Pl jeszcze
![]() ale mi chyba mozesz, planowalam na niedziele. w piatek mi pozytywny test wyszedl, w sobote bolalo, w niedziele test negatywny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
o jaaa... wlasnie do mnie doszlo, ze splodzilismy potomka w dzien dziecka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- no i jednak nawet zbudynienie mnie dopadlo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Linka no ok, niech będzie środa. Czyli test znów zostanie pewnie nierozpakowany
![]() Santi no to zupełnie tak jak ja! bo ja na sobotnią owu stawiam ![]() ![]() Domciątko ![]() ![]()
#2575 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny dlaczego tak późno? bo lepiej sie miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować..myślę ze wiele razy jest tak ze gdyby nie test byśmy o biochem. nie wiedziały...a uważam ze lepiej nie wiedziec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
O hej Domciatko
![]() Juz tylko 5 tygodni? Ojej jak to.zlecialo. A mialysmy razem na musiowym watku przebywac. Ja odpadlam, ale teraz znowu powracam. Milo Cie widziec ![]()
#2578 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ile Ty przed komputerem siedzisz? w tyłek chcesz? sio stąd ! z mężem sie tulić , seks uprawiac , wanne myć !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
no a z tym powrotem Twoim do mamuśkowego wątku, widocznie tak miało być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
podobuje sie mnie zalacznik
![]() linka, zdecydowanie masz racje co do testowania, ale czasem tak ciezko sie opanowac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.