Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 09:46   #2551
sugarfreeee
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
zdecydowanie polecam

herbata earl grey z ogromna iloscia bergamotki
kurde kurde jak mogłam przegapić!

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:12   #2552
pin3ska
Zakorzenienie

Ja paliłam ostatnio wosk Fresh Mint. Wrzucilam cały do kominka. Zapach ladny, ale z moca to słabo. I w dodatku pachnial moze ze 2-3 godziny.

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:39   #2553
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
Ja paliłam ostatnio wosk Fresh Mint. Wrzucilam cały do kominka. Zapach ladny, ale z moca to słabo. I w dodatku pachnial moze ze 2-3 godziny.
Zgadzam się, moc bardzo słaba, na pierwsze 2-3 godziny a później znika, ale zapach jest cudny. Pewnie lepsza byłaby świeca

Co do Cozy Sweather mam nadzieję, że Pan Przemek upoluje mi big słój

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:11   #2554
OlaVS
Zadomowienie

Wklejam zdjątko moich zakupów z ostatniego czasu, stacjonarnych i od pana Przemka. Co prawda niewyraźna trochę ta fota, ale zapachy cuuuudne.

Yyyy... bokiem się załączyło, a na kompie otwiera się normalnie.... Jak rozpracuję, to poprawię.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130813_155613.jpg (101,6 KB, 52 załadowań)

OlaVS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:23   #2555
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

Swietna kolekcja! Fajnie oglada sie Wasze zdjecia
Stary 2013-08-14, 11:24   #2556
maja_02
Wtajemniczenie

ja też lubię oglądać Wasze zdjęcia... żałuję tylko że w jednym miejscu nie macie całości

wymienię Yankee i Kringle

przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogata
maja_02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 11:54   #2557
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

Hhm, moze to nie jest zly pomysl zeby stworzyc osobny watek analogiczny do perfum moja kolekcja swieczek
Stary 2013-08-14, 12:18   #2558
OlaVS
Zadomowienie

Goldziu, błagam!!! Wtedy to już w ogóle całą pensję na świeczki wydam, kredyt przestanę płacić i wszystko przepuszczę z dymem w sensie dosłownym (o przepraszam, YC nie dymią!). A tak to przynajmniej czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

A swoją drogą zbiorowe palenie pachnących świeczek pod mostem sobie wyobrażam, romantyczne to nawet. Wszytskie Wizażanki co na świeczki majątek przepuściły sobie tak koczują i napawają się z lecie a to stokrotką, a to kosiarką, a w zimie jakimiś pieczonymi jabłuszkami czy choinkami. Ładny widoczek.

Edytowane przez OlaVS
Czas edycji: 2013-08-14 o 12:20
Stary 2013-08-14, 12:35   #2559
maja_02
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlaVS Pokaż wiadomość
Goldziu, błagam!!! Wtedy to już w ogóle całą pensję na świeczki wydam, kredyt przestanę płacić i wszystko przepuszczę z dymem w sensie dosłownym (o przepraszam, YC nie dymią!). A tak to przynajmniej czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

A swoją drogą zbiorowe palenie pachnących świeczek pod mostem sobie wyobrażam, romantyczne to nawet. Wszytskie Wizażanki co na świeczki majątek przepuściły sobie tak koczują i napawają się z lecie a to stokrotką, a to kosiarką, a w zimie jakimiś pieczonymi jabłuszkami czy choinkami. Ładny widoczek.

wymienię Yankee i Kringle

przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogata
maja_02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 12:44   #2560
kObra.
Rozeznanie

Powracam z nowinami!
Z racji, iż Mama jednak wybrała sobie kosmetyki naturalne z Lawendowej Farmy, nie wybrałam stricte dla niej świeczuszek, ale za to, dzisiaj przypomniałam sobie, że moi Rodzice mają 31 rocznice ślubu, zatem... wzięłam im trzy samplery najbardziej polecanych przez Was YC, które mi wypisywałyście kilka stron wcześniej:
- Lemon Lavender,
- Bahama Breeze,
- Child's Wish,

Myślicie, że im się spodobają?
Mam nadzieję, że tak.

Forum o PCO(S) - - jest naprawdę wesoło!
kObra. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 12:47   #2561
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
sliczne foty
a jak Dune Grass, bo tego sie nie moge doczekac i ciekawi mnie baaaaaaaardzo
Dune Grass (na sucho) - bardzo intensywna ukwiecona łąka, czuć rozgrzaną słońcem trawę.Pachnie zupełnie inaczej niż łąka z Child's Wish, zapach jest słodki,nie ma nuty perfum. Nie jestem zwolenniczką takich zapachów,więc Dune Grass przypomina mi kwiaty z wieńca pogrzebowego

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kObra. Pokaż wiadomość
Powracam z nowinami!
Z racji, iż Mama jednak wybrała sobie kosmetyki naturalne z Lawendowej Farmy, nie wybrałam stricte dla niej świeczuszek, ale za to, dzisiaj przypomniałam sobie, że moi Rodzice mają 31 rocznice ślubu, zatem... wzięłam im trzy samplery najbardziej polecanych przez Was YC, które mi wypisywałyście kilka stron wcześniej:
- Lemon Lavender,
- Bahama Breeze,
- Child's Wish,

Mam nadzieję, że tak.
Zapachy idealne i różnorodne,szkoda tylko,że wosku nie wzięłaś zamiast samplerów.Samplery czasami "pachną" tak,że w ogóle ich nie czuć,a woski mają MOC. Sampler można też pokroić i palić w kominku,wtedy intensywność powinna większa

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 12:52   #2562
kObra.
Rozeznanie

A czy te, które wybrałam będą w samplerach pachnieć "normalnie" czy raczej kulawo?

Edytowane przez kObra.
Czas edycji: 2013-08-14 o 12:53
Stary 2013-08-14, 12:55   #2563
Nicole`_
Zakorzenienie

Miałam Child's Wish w samplerze i bardzo bardzo słabo pachniał.
Stary 2013-08-14, 13:02   #2564
kObra.
Rozeznanie

Buuu, no to narobiłam bałaganu sobie.
Najwyżej podam Rodzicom sposób, który podała Jagoda, jakby im słabo pachniały, może gdzieś jakiś kominek mają, ale nie wiem.

Stary 2013-08-14, 13:05   #2565
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez karynn Pokaż wiadomość
U mnie akurat teoria o pierwszych woskach się sprawdza. Pierwszy był Soft Blanket i do teraz go uwielbiam
U mnie teoria "pierwszego zapachu" sprawdza się i nie sprawdza. Moje 2 pierwsze woski to Vanilla Lime oraz Sweet Pea. Vanilla Lime lubię do dziś,jednak bardziej w słoju (nie zabija mocą tak jak wosk,ale jest intensywny) a Sweet Pea wcale nie przypadł mi do gustu. Choć uwielbiam zapach słodkiego groszku to tutaj w ogóle go nie czuję...Zbyt kwiecisty zapach...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
A czy te, które wybrałam będą w samplerach pachnieć "normalnie" czy raczej kulawo?
Lemon Lavender powinien mieć moc i w samplerze,bo to zapach killer Przydałby się jeszcze jakiś mały świecznik do samplerów (dopasowany średnicą do samplera,żeby ścianki dolegały do świecy-wtedy wypali się niemal całkowicie).
Child's Wish - pachnie dość słabo,sama trafiłam nawet na słabo pachnący wosk,a druga sztuka jest już mocna,więc lepiej zakupić tartę.
Bahama Breeze - sam wosk jest intensywny,ale nie jest killerem,więc nie wiem

Dokup jeszcze 2 woski i wtedy sami wybiorą formę,którą preferują

Stary 2013-08-14, 13:10   #2566
kObra.
Rozeznanie

Tylko już porobiłam zakupy i opłaciłam wysyłkę.
Zobaczymy, jak wyjdą te świeczki, wytłumaczę im co i jak w razie czego, a następnym razem pokupuję różne woski do nas do domku i dla nich.
Choć im sprawa radość, że w ogóle się ładna świeczuszka pali.
No, i cieszą się z każdego drobiazgu, a Mama już w ogóle, więc pewnie i tak się będę ciechać na te trzy, a Tata jak zobaczy 3x YC, to chyba od komputera nawet odejdzie, hahah!

Stary 2013-08-14, 13:29   #2567
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Jagoda, Magda S. jakie cuuuuuuuuuuuuuda! leżę i podziwiam

Dziękuję za recenzję brzmi kusząco

Oj tak

Nicole na pierwszy niuch czuję naprawdę intensywną miętę, taką jak we Fresh Mint i lekką, stonowaną, ale ciepłą nutę słodkości. Odbieram tą czekoladę jako takie cienkie czekoladowe płatki, słodkie, waniliowe, ale prym wiedzie mięta jak dla mnie cudeńko, już nie mogę doczekać się palenia
Białą Czekoladę z Miętą miałam w formie wosku i mam odwrotne odczucia: słodka czekolada i przewijająca się w tle nutka mięty. Już myślałam,że kupię duży słój dopóki nie spróbowałam innego połączenia czekolady z miętą,o którym wiele razy tutaj już pisałam.Mowa o Peppermint Bark. To mój ideał: mleczno-gorzka czekolada z chłodną,ale i lekko słodką nutą mięty,która idealnie dopasowuje się do wytrawnej czekolady. Zamówiłam duży tumbler i po cichu marzę jeszcze o dużym słoju

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Dziewczyny, które mają kota (nie na punkcie świec, bo to to wszystkie mamy, tylko takiego kota żywego): Czy koty reagują jakoś źle na świece YC? Bo na jesień chciałam kotka do domu wziąć i nie wiem, czy takie wrażliwe na zapach stworzenie może się męczyć w oparach świec (nawet jeśli to takie naturalne i nietoksyczne świece). I jeszcze, czy kot ma jakiś instynkt, który chroni go przed wskoczeniem i potrąceniem np. takiej świecy?
Mojemu Derekowi (kotu ) nic nie dolega kiedy odpalam świece,raz tylko umoczył nos w wosku,ale też nic się nie stało Słój staram się postawić poza jego zasięgiem,ale nie zawsze jest to możliwe. Na ogół nie jest nim nawet zainteresowany,czasami podchodzi ostrożnie i obserwuje,ale jeszcze go nie zaatakował. W czasie zabawy i jego wariacji świecę ustawiam w bezpiecznym miejscu,żeby na to nie wpadł i tyle

Stary 2013-08-14, 13:52   #2568
kObra.
Rozeznanie

Napisałam do sprzedawcy u którego kupowałam, czy mogłabym pozamieniać samplery na woski i dopłacić, gdyby była taka potrzeba. Zobaczymy, co mi odpisze.

Stary 2013-08-14, 13:57   #2569
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam zdjątko moich zakupów z ostatniego czasu, stacjonarnych i od pana Przemka. Co prawda niewyraźna trochę ta fota, ale zapachy cuuuudne.

Yyyy... bokiem się załączyło, a na kompie otwiera się normalnie.... Jak rozpracuję, to poprawię.
Śliczności jak podoba Ci się Edelwiess?

Cytat:
Napisane przez Goldlight Pokaż wiadomość
Hhm, moze to nie jest zly pomysl zeby stworzyc osobny watek analogiczny do perfum moja kolekcja swieczek
O błagam! to jest pomysł godny Nobla siedziałabym w tym wątku całą dobę

Cytat:
Powracam z nowinami!
- Lemon Lavender,
- Bahama Breeze,
- Child's Wish,

Mam nadzieję, że tak.
Fajne zapachy wybrałaś tylko tak jak dziewczyny piszą, pewnie Child's Wish będzie najsłabiej wyczuwalne. W wosku (które z reguły powalają mocą) ten zapach jest bardzo delikatny.

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Białą Czekoladę z Miętą miałam w formie wosku i mam odwrotne odczucia: słodka czekolada i przewijająca się w tle nutka mięty. Już myślałam,że kupię duży słój dopóki nie spróbowałam innego połączenia czekolady z miętą,o którym wiele razy tutaj już pisałam.Mowa o Peppermint Bark. To mój ideał: mleczno-gorzka czekolada z chłodną,ale i lekko słodką nutą mięty,która idealnie dopasowuje się do wytrawnej czekolady. Zamówiłam duży tumbler i po cichu marzę jeszcze o dużym słoju [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
O widzisz kochana, co nos to wrażenia, ale wiesz ja niuchałam na sucho... zobaczymy jak będzie po odpaleniu. Peppermint Bark brzmi obłędnie Życzę Ci spełnienia tego pięknego marzenia

Przedstawiam poniżej moje dzisiejsze skarby jestem zachwycona . Wybaczcie za prześwietlone fotki.

U mnie dziś Quenn Anne's Lace... kwiatowo pudrowe cudo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2320.jpg (103,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_2322.jpg (95,9 KB, 35 załadowań)

Stary 2013-08-14, 14:11   #2570
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisałam do sprzedawcy u którego kupowałam, czy mogłabym pozamieniać samplery na woski i dopłacić, gdyby była taka potrzeba. Zobaczymy, co mi odpisze.
Dobre posunięcie,może się uda.Woski są nawet tańsze niż samplery

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:

O błagam! to jest pomysł godny Nobla siedziałabym w tym wątku całą dobę

Fajne zapachy wybrałaś tylko tak jak dziewczyny piszą, pewnie Child's Wish będzie najsłabiej wyczuwalne. W wosku (które z reguły powalają mocą) ten zapach jest bardzo delikatny.

O widzisz kochana, co nos to wrażenia, ale wiesz ja niuchałam na sucho... zobaczymy jak będzie po odpaleniu. Peppermint Bark brzmi obłędnie Życzę Ci spełnienia tego pięknego marzenia

Przedstawiam poniżej moje dzisiejsze skarby jestem zachwycona . Wybaczcie za prześwietlone fotki.

U mnie dziś Quenn Anne's Lace... kwiatowo pudrowe cudo
Uwielbiam Soft Blanket i Black Coconut, tamtych świec z BBW niestety nie znam,ale już wiem,że kwiaty nie są dla mnie Gratuluję zakupów,bardzo bardzo udane!

Wypróbuj kiedyś Peppermint Bark - koniecznie! Jestem pewna na 100%,że zakochasz się w tym zapachu,kto oparłby się czekoladzie z miętą?Chyba nikt

U mnie pali się nowa Papaya Punch z illuma-lid. Zapach bardzo intensywny,soczysty,przep ełniony dojrzałymi owocami. Z daleka przypomina mi Mango Peach Salsa,więc jestem bardzo uradowana Illuma nie tłumi zapachu, płomień stoi na baczność i wosk topi się już przy ściankach. Moja kolejna dobra inwestycja

Stary 2013-08-14, 14:12   #2571
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Podoba mi się bardzo, choć dochodze jednak do wniosku, że ja genetycznie jakoś na chłodne i niesłodkie zapachy jestem nastawiona i bardziej będę zawsze lubić stokrotkę. A Edelweiss kojarzy mi się na równi z kwiatkami, co ze śmietanką albo miłą tkaniną. Bardzo przyjemny i otulający.
Właśnie Queen Anne's Lace jeszcze mnie inryguje. To zapach marchwi zwyczajnej, zielska którego wszedzie pełno, a którego zapach szczerze uwielbiam. Czytałam, że w stylu Edelweiss. Czuć tę marchew? Czy puder bardziej ? Napiszesz bardziej wnikliwie?

Stary 2013-08-14, 14:28   #2572
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Dobre posunięcie,może się uda.Woski są nawet tańsze niż samplery

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Uwielbiam Soft Blanket i Black Coconut, tamtych świec z BBW niestety nie znam,ale już wiem,że kwiaty nie są dla mnie Gratuluję zakupów,bardzo bardzo udane!

Wypróbuj kiedyś Peppermint Bark - koniecznie! Jestem pewna na 100%,że zakochasz się w tym zapachu,kto oparłby się czekoladzie z miętą?Chyba nikt

U mnie pali się nowa Papaya Punch z illuma-lid. Zapach bardzo intensywny,soczysty,przep ełniony dojrzałymi owocami. Z daleka przypomina mi Mango Peach Salsa,więc jestem bardzo uradowana Illuma nie tłumi zapachu, płomień stoi na baczność i wosk topi się już przy ściankach. Moja kolejna dobra inwestycja
Dziękuję

Zapachy BBW totalnie w moim stylu, szczególnie Honeysuckle mi się podoba, poezja!!! jakbym miała szansę kupiłabym ze 3 duże świece

OlaVS marchewka??? naprawdę ??? kompletnie marchwii nie czuję . Jest bardzo, bardzo dużo kwiatów połączonych z pudrową nutą. Przez całość przenika jakaś świdrująca w nosie (jak dla mnie w przyjemnym tego słowa znaczeniu) nuta, która nadaje temu zapachowi lekko chłodnego, zdystansowanego charakteru. Taka piękna, niedostępna blond pudernica z dawnych lat, w długich galotach, ciągnącej sukni, z zadartym nosem, przechadzająca się, lub raczej brodząca ze złością wśród polnych kwiatów po kolana. Tak mi się ten zapach kojarzy. Dla mnie jest chłodny, nie ciepły jak Edelwiess. Mnie bardzo odpowiada, ale na pewno nie jest to sztampowy zapach i nie każdemu przypadnie do gustu

Stary 2013-08-14, 14:34   #2573
kObra.
Rozeznanie

To jeśli się zgodzi, to chyba zrezygnuję z tego Child's Wish - zdam się na Wasze opinie.
A co powiecie na ten zestaw wosków:

1. Bahama Breeze,
2. Lemon Lavander,
3. Pink Dragon Fruit,
4. Kitchen Spice - tak na wieczór, spodobał mi się opis tego zapachu,
5. Black Cherry
Albo zamiast któregoś Beach Walk albo Turquoise Sky.

Te dwa ostatnie, to myślałam z myślą o Tacie, ale sama nie wiem.
Tyle tego wszystkiego, że idzie kręciołka dostać.
Co byście jeszcze poleciły?

Teraz, jeśli to mają być na obojga Rodziców, to nie muszą być wszystkie takie kwiatowo-owocowo-świeże, ale tutaj kolejny raz zdam się na Was.

Edytowane przez kObra.
Czas edycji: 2013-08-14 o 14:38
Stary 2013-08-14, 14:42   #2574
Kasiulka22
Zakorzenienie

Beach Walk weź koniecznie śliczny jest

Stary 2013-08-14, 14:47   #2575
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję

Zapachy BBW totalnie w moim stylu, szczególnie Honeysuckle mi się podoba, poezja!!! jakbym miała szansę kupiłabym ze 3 duże świece

OlaVS marchewka??? naprawdę ??? kompletnie marchwii nie czuję . Jest bardzo, bardzo dużo kwiatów połączonych z pudrową nutą. Przez całość przenika jakaś świdrująca w nosie (jak dla mnie w przyjemnym tego słowa znaczeniu) nuta, która nadaje temu zapachowi lekko chłodnego, zdystansowanego charakteru. Taka piękna, niedostępna blond pudernica z dawnych lat, w długich galotach, ciągnącej sukni, z zadartym nosem, przechadzająca się, lub raczej brodząca ze złością wśród polnych kwiatów po kolana. Tak mi się ten zapach kojarzy. Dla mnie jest chłodny, nie ciepły jak Edelwiess. Mnie bardzo odpowiada, ale na pewno nie jest to sztampowy zapach i nie każdemu przypadnie do gustu
Hm. Ciekawe. Tak, Queen Anne's Lace to po angielsku ten sam gatunek zielska, co po polsku marchew zwyczajna, tylko ta angielska nazwa taka bardzo elegancka w porównaniu do polskiej jest. No i z Twojego opisu rozumiem, że ujęcie kwiatka też takie ucywilizowane raczej. Hm. Szkoda, że to się na odległość nie da powąchać. Dla mnie najbliżej tego prawdziwego zapachu marchwi zwyczajnej jest Apres l'Ondee Guerlaina, też jest chłodnawy, ale i pudrowy (oczywiście mowię o perfumach, nie o świeczce). Znasz może ten zapach? Jeśli Queen Anne's Lace jest podobna, to chciałabym mieć...

Stary 2013-08-14, 15:02   #2576
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
To jeśli się zgodzi, to chyba zrezygnuję z tego Child's Wish - zdam się na Wasze opinie.
Nie rezygnuj z Child's Wish! To jeden z piękniejszych zapachów Po prostu w formie wosku jest wyczuwalny, w formie samplera za słabo.
Stary 2013-08-14, 15:09   #2577
kObra.
Rozeznanie

Ale robicie mi mętlik, hihihi.
No dobra, to lista byłaby taka (jeśli sprzedawca się zgodzi... )

WOSKI:

1. Bahama Breeze,
2. Lemon Lavender,
3. Child's Wish,
4. Beach Walk,
5. ???

Stary 2013-08-14, 15:12   #2578
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:

1. Bahama Breeze,
2. Lemon Lavander,
3. Pink Dragon Fruit,
4. Kitchen Spice - tak na wieczór, spodobał mi się opis tego zapachu,
5. Black Cherry
Albo zamiast któregoś Beach Walk albo Turquoise Sky.

Te dwa ostatnie, to myślałam z myślą o Tacie, ale sama nie wiem.
Tyle tego wszystkiego, że idzie kręciołka dostać.
Co byście jeszcze poleciły?

Teraz, jeśli to mają być na obojga Rodziców, to nie muszą być wszystkie takie kwiatowo-owocowo-świeże, ale tutaj kolejny raz zdam się na Was.
Weź Child's Wish, pachnie pięknie w formie wosku i warto go wypróbować. Zamiast Kitchen Spice wzięłabym Black Coconut na wieczór.Beach Walk obowiązkowo kup!

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Ale robicie mi mętlik, hihihi.
No dobra, to lista byłaby taka (jeśli sprzedawca się zgodzi... )

WOSKI:

1. Bahama Breeze,
2. Lemon Lavender,
3. Child's Wish,
4. Beach Walk,
5. ???
i: Pink Dragon Fruit, Black Coconut

I MANGO PEACH SALSA! (Wycofują go,a jest fantastyczny,grzechem byłoby go nie poczuć!)

Stary 2013-08-14, 15:17   #2579
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja lubię black cherries, pachnie tak jak mamba wiśniowa

Black Coconut też jest fajny
Stary 2013-08-14, 15:38   #2580
kObra.
Rozeznanie

Dobra, to już wszystko wiem!
Dla nas zrobię za kilka dni zakupy, to też te wezmę plus jeszcze jakieś inne.
Tak myślę, żeby wziąć trochę sztuk tych wosków i będziemy mogli z mężem rzucać się z nimi.
Muszę tutaj Was trochę pomęczyć, poczytać, co tutaj jeszcze fajnego jest.
Dla nas wymyśliłam takie zestawienie wosków:
(Mąż lubi typowo męskie zapachy - macie coś godnego polecenia - dopisałam tutaj sobie Black Coconut), ja lubię świeże, kwiatowe zapachy, cytrusowo-owocowe, ale nie za słodkie, no i takie świąteczne.

1. Lemon Lavander,
2. Bahama Breeze,
3. Child's Wish,
4. Beach Walk,
5. Mango Peach Salsa,
6. Black Coconut,
7. Baby Powder (tutaj chciałam coś delikatnego dla bliźniaczek na noc, żeby im delikatnie i uspakajającego pachniało - chyba, że macie inne propozycje dla noworodków. ),
8. Turquise Sky,
9. Fluffy Towels,
10. White Gardenia,
11. Pink Dragon Fruit,
12. Kitchen Spice,
13. Loves me, Loves me not,
14. Black Cherry,
15. ???

Co sobie będziemy żałować zapaszków!

To są jakieś moje tutaj propozycje, które Wy dałyście, te które z opisów mnie się podobają, ale prosiłabym o korektę, hehe!
No i coś dla dziewczynek do pokoiku, delikatnego, subtelnego, co bym mogła im zapalać na chwilkę, żebym im się dobrze spało.
I coś dla męża - ciężkiego, męskiego, dla takiego łysego, napakowanego pana, jak mój mąż, haha!

Edytowane przez kObra.
Czas edycji: 2013-08-14 o 15:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości