![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Klepsydra - gratulacje!!!
A my znowu weekend poza domem, plus mała przeprowadzka. Ale za to kolejne kilkaset km zrobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
jeszcze raz dziękuję
![]() ![]() chciałabym sobie w końcu kupić "Motocyklistę doskonałego" ![]() http://allegro.pl/motocyklista-dosko...557313793.html http://allegro.pl/motocyklista-dosko...564841012.html
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2013-09-23 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- http://allegro.pl/motocyklista-dosko...564841012.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Czytałam tą książkę (tą z drugiego linka - nie wiem czy to to samo) - bardziej tak z ciekawości pożyczyłam i poczytałam, niż żeby się coś dowiedzieć. Gość ma fajny styl pisania i można się pośmiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Konto usunięte
|
powiem szczerze, że nie mam pojęcia Motocyklistę doskonałego czytałam, może ta druga jest rozwinięciem, albo 2 częścią?
a już wiem doczytałam to druga część;-) ja osobiście poluję na Total control - Pełna kontrola, ale ciężko ją dostać Edytowane przez dbff611010d7beb2d6d465dd69f947a5f4eb32a8 Czas edycji: 2013-09-23 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przyznałam się rodzicom dopiero po paru miesiącach jak zdałam, że w ogóle kurs robiłam ![]() ![]() Kupiłam dzisiaj rękawice, jednak Modenę. Poprosiłam miłego pana ze sklepu żeby zamówił mi GT-1 bo zależało mi na nich i akurat nie mieli na stanie, ale były jakoś strasznie niewygodne (tak! wiem że skóra się dopasowuje!), więc jednak wzięłam tamte. Mam nadzieję że mi będą dobrze służyć, bo jeszcze nie miałam okazji wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam jedną i drugą książkę, więc jakby co to pytaj co Cię w szczególności interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
kosmita jakiś normalnie
|
wiecie, że jak mi ktos kiedyś tę książkę "Motocyklista doskonały" polecał, to myślałam, ze sobie jaja ze mnie robi? W sensie tytułu
![]() ale podobno (oczywiście po praktyce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytania mi nic nie dadzą, bo chce mieć ją na swojej półce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
wczoraj zamówiłam obie, za 80zł
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- [1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4295133 7] ja osobiście poluję na Total control - Pełna kontrola, ale ciężko ją dostać[/QUOTE] wczoraj widziałam u siebie w księgarni, cena chyba 50zł ![]()
![]() |
#2566 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
Chciałam zabrać się za te książki rok temu, ale jedyne co udało mi się znaleźć to pdfy w słabej jakości. A w sumie czemu nie, może jak za jakiś miesiąc będę miała trochę więcej kasy to też sprawię sobie lekturę na jesienne/zimowe wieczory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Dwudziestolatka - przypomnij mi, proszę skąd Ty jesteś? Pytam, bo widziałam na wątku SHndowym, że pytałaś o używaną odzież na moto. Mam namiary na trzy takie miejsca i jeśli Cię interesuje małopolska, mogę coś podpowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, byłam dziś na jazdach... Mój inst nie mógł dziś przyjechać, więc umówiłam się z kimś innym. Oczywiście sama jeździłam po placu, "nowy pan instruktor" nie zajrzał do mnie ani razu...Chciałam robić slalom 30 i 50, ale przede mną jakiś chłopak mocno się wywalił na 30 i pozwijali wszystkie urządzenia do pomiaru prędkości ![]() ![]() PS: Mam pytanie co do pojazdów egzaminacyjnych...Czy mogą mieć podkręcone obroty? Lub odwrotnie - czy mogą być tak rozregulowane, że robiąc 8 na 1 pierwszym biegu bez gazu i sprzęgła zgaśnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
A widzisz. Bo w Krk jest jeden skład (bo SH tego nie nazwę
![]() ![]() Ja poluję na spodnie - moim marzeniem są jeansy albo coś w ten deseń z protektorami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sądzę że nie mogą być podkręcone, 8 na motocyklu z wtryskiem robisz na 1 biegu, ew na pół sprzęgle, ale z puszczonym też sobie poradzisz
![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaż po dzisiaj to ja nie wiem czy kiedykolwiek będę motocyklistką jak Wy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() 8 i slalom wolny mi wychodzą całkiem nieźle. Tzn 8 na 1 bez gazu i sprzęgła super, nie mam najmniejszego problemu z tym. Co do slalomu to nie mogłam na początku wyrobić, zawsze 1 pachołek mi poleciał...Ale później już wzięłam się w garść, wmówiłam sobie, że przecież to coś co kocham, przytuliłam się mocniej do moto ( ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
ćwicz wolne, bo 8 i wolny to jedno zadanie na egzaminie i na nim najwięcej ludzi polega
zazwyczaj 4 'bramka' jest rozwalana ![]() ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2013-09-25 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ćwiczę od początku jazd i gdybym dostała taki moto jakim ćwiczę teraz to czuję się w miarę pewnie...Ale zawsze lepiej się jeszcze doszkolić. Natomiast pozostałych zadań nie wykonywałam - pomijając 30km, bo to miałam ze 2 razy. 50kh, hamowania awaryjnego, hamowania do wyznaczonego miejsca +miasta nie miałam:/ ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ciuchów - ja kurtkę na lumpach odpuściłam, bo widziałam raz tylko (a chodzę dość często) ale strasznie zdartą i z wyciągniętymi protektorami (musiałabym dokupywać), wyszukałam promocję w sklepie i kupiłam nówkę. Momentami się nie lubimy, bo jak wyciągnę wszystkie podpinki to wyglądam w niej jak w worku na ziemniaki, ale jak jest zimno tak jak dziś było, to podpinki + bluza i się ledwo dopinam. W mniejszej bym się na bank nie zapięła ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyczy się to również godzin...podejrzewam, że wyjeżdziłam hm...połowę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy 10 godzinach to ja dopiero na miasto wyjeżdżałam ![]()
![]() |
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
A ja Ci mówię, że to nie jest takie pewne:P
Właśnie ja coś czuję, że w sh na moto nic nie znajdę ![]() ![]() ![]() Jaaa rozwaliłaś mnie tymi spodniami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Jak zaczynałam jazdy ze swoim inst, to dość szybko mnie wziął na przejażdżkę po wioskach i drodze głównej (jak już pisałam kiedyś), ale było mega ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.