|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
hej mystery
oczywiście że pamiętam , chociaż na długo przepadłaś. Ja obecnie szukam nowego mieszkania, ciekawe czy cos znajdę...
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() A co Tobie nie pasowało w poprzednim? U mnie to w ogóle nieciekawa sytuacja wynikła przez co wczoraj troszkę popłakałam. Otóż mój TŻ w tym roku wybiera się na studia. Jest w moim wieku, ale dopiero technikum skończył. I on był pewien, że zamieszkamy razem. Ja w sumie nigdy o tym tak poważnie nie myślałam, ale czemu nie... Tylko kiedy powiedziałam to dla moich rodziców to oczywiście była masakra. Tata znalazł mnóstwo argumentów przeciwko naszemu pomysłowi, a moja mama, która widzę, że trochę się waha, to i tak wygodniej jej trzymać stronę taty... Jestem taka zła. Zwłaszcza, że pokoj dziele ze wspollokatorka i będzie niekomfortowo mi zapraszać do siebie TŻta nie wiem...---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- kaori16 a Ty mieszkasz z TŻ ? tzn. szukacie razem mieszkania? Jak to jest?
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2014-07-09 o 09:41 |
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Hej, hej mam nadzieje, że teraz wróciłaś do nas na stałe
![]() Od początku lipca to samo, projekty, projekty, projekty... ale od następnego tyg już same wyjazdy ![]() w piątek obskoczę jeszcze galerie i wykupię to co babki zostawiły mi z wyprzedaży ![]() coś gdzieś było, że promocja na lakiery essie któraś wie czy jeszcze trwa? Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-07-09 o 20:00 |
|
|
|
|
#2556 |
|
Konto usunięte
|
mystery odpadła wspołlokatorce jedna dziewczyna i nie ma kogo dobrać do pary , a szkoda bo mieszkanie fajne..., nie mieszkamy razem. Ja mieszkam z siostrą z którą pewnie będę mieszkać do końca moich studiów, bo woli mieszkać ze mną niż z jakimiś znajomymi. Poza tym moj tż nigdy nie mieszka przez wakacje w krk bo pracuje w niemczech , ma taką możliwosc że nie musi płacic czynszu więc mu to też pasuje. Wszystko zależy od tego jaki mas kontakt z współlokatorką i ile czasu spędza na mieszkaniu . U mnie nigdy nie ma problemów z odwiedzinami , kazdy może zapraszać kiedy chce i kogo chce, ja też u tż nocuje kilka razy w tyg bo mam bliżej do pracy i nikt się nigdy nie skarżył, więc może u Ciebie nie bedzie tak źle jak masz normalne koleżanki
, a rodziców pewnie przekonasz jak nie za rok to za 2 i tyle alison ja już nic nie znajduję w swoim rozmiarze , chciałabym jeszcze krótki kombinezon ale nie mogę nic znalezć
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko koszulek będe szukać i ewentualnie jakieś góry od stroju a przy okazji pewnie w nowe kolekcje się obkupie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co, jestem ![]() To zawsze jakaś odskocznia jeśli rozpoczną się wyjazdy ![]() Ja głupia jakoś nie mogłam się zebrać na wyprzedaże, a teraz to pewnie mało zostało A o promocjach nic nie słyszałam Cytat:
ale Ty pewnie mialas osobny pokoj? Czy też dwójka? Bo ja mam dwójkę i niby jak ona miala swojego czasu chłopaka to ja jej problemów nie robiłam żeby wpadł do nas na obiad, na kawe, nawet kilka razy nocowal, ale wiesz jak to jest... Niekomfortowo. Pewnie w tym roku juz ich nie dam rady przekonać. Tak czuję A tak w ogóle chciałabyś z TŻ mieszkać? Spytam z ciekawości
|
||
|
|
|
|
#2559 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie motywujesz mnie tym ![]() Ajj, te wyprzedaże Kasę wydam i będę bez kasy |
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja już zrobiłam obiad i właśnie umyłam włosy. Zaraz zrobię sobie kawkę, bo kupiłam wafelki o smaku śmietankowym w białej czekoladzie Będę się obżerać...
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu ciiiicho...
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Lato jest to cisza tu
![]() Byłam wczoraj na wyprzedażach i kupiałam 3 bluzki, każda za 9,99 akurat same S zostały to brałam jak leci xD i jednak była jeszcze promocja na te lakiery essie, o 10zł taniej to i jeden lakierek wpadł
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
można? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taka ładna, miętowa Heeej pewnie Powiedz coś o sobie.
|
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz mam tylko maturę w głowie w sumie walcze z nuda od zawsze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#2569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja byłam już rano w lidlu i kupiłam serek mascarpone oraz kilka zeszytów, notesów, bo były ładne, z myszką mickey Wczoraj wybrałam się z TŻ i znajomymi do kina 3D na Transformers 4 Fajny film. Efekty były super , ale pod koniec już mi się dłużyło... Następnie biegiem do TŻ na mecz Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Lux Mundi
|
Jestem i ja
![]() Ponad 2 tygodnie wycięte z życiorysu, bo praca na pełen etat + ogarnianie domu etc. Od dziś wolne, ale choróbsko mnie odpadło, więc lekko zdycham .Jak odżyję planuję zakupy około weselne [już ostatnie!
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tutaj ucichło...
Dziewczyny ! Co z Wami ?! ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ja póki co rozglądam się za pracą i jutro chyba jadę do SAN-EPIDU wyrobić książeczkę zdrowia, ponieważ mogę pracować dorywczo Tesco przez agencję pracy Beetsma. Powiecie coś o tej firmie, wiecie coś? Na ogół to ta firma chyba za bardzo się nie wtrąca tylko kierownik Tesco woła ludzi jak coś trzeba. Na necie krąży wiele negatywnych opinii.. i to mnie trochę zniechęca. Umowa jest o dzieło. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej
ja się nie odzywam bo pracuje cały czas w tym miesiącu mam ponad etat o 20 h, a wszystko dlatego że zwolniła się dziewczyna i w 2 pracowałyśmy tak jakby na 3 osoby... na szczęscie wczoraj przyszedł ktos nowy Cytat:
Cytat:
. Moja siostra przez chwile pracowała w Tesco i była bardzo zadowolona. dosłownie była tam gwiazdą Tesco Aaa zapomniałam dodać że mamy super mieszkanko , idealna lokalizacja i super standard Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2014-07-24 o 14:01 |
||
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie pracujesz ? Jakaś fabryka ? No u mnie już postanowione. Tż szuka mieszkania ze znajomymi. Swoich rodziców nie przekonałam. Może i masz rację z tym, że lepiej wtedy, gdy ma się stałą pracę . ;-) Haha no ja też chyba tam pójdę.. Spytam się czy w ogóle na weekend beda potrzebowac mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Konto usunięte
|
Ja wróciłam z czeskich gór, 156km z buta po górach zaliczone więc teraz odpoczywam
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Należy się Tobie odpoczynek. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
W październiku i tak poprawie wynik bo przez Tż nie doszliśmy dalej
buty mu się rozleciały![]() Jak odpocznę i się ogarnę to tu wrócę
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Konto usunięte
|
mystery butik z odzieżą włoską .
alison niezły wynik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

oczywiście że pamiętam , chociaż na długo przepadłaś. Ja obecnie szukam nowego mieszkania, ciekawe czy cos znajdę...

Tylko kiedy powiedziałam to dla moich rodziców to oczywiście była masakra. Tata znalazł mnóstwo argumentów przeciwko naszemu pomysłowi, a moja mama, która widzę, że trochę się waha, to i tak wygodniej jej trzymać stronę taty...
Jestem taka zła. Zwłaszcza, że pokoj dziele ze wspollokatorka i będzie niekomfortowo mi zapraszać do siebie TŻta
nie wiem...