![]() |
#2551 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
w sumie te fioletowe drewniaki sa tez 37 i sa na mnie dobre ,wiec moze bedzie o.k.Trzymajta kciuki ,bo niestety wymienic nie moge!Jak dojda do mnie za jakies 2-3 tyg.(Mamcia poda mi je przez wujka)to wkleje fotke .ale mam stracha ,ze cos bedzie nie tak:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
świetny pomysł z przełamaniem banalnie białej czy ecrue sukni - kolorowe buty, które wystawały by co jakiś czas... Ja zamierzam mieć intensywny fiolet, do tego oczywiście kwiaty w kolorze fuksja-biel i intensywny fiolet, dekoracje na sali i w kościele tez fiolet i mój narzeczony też planuje się "wpasować" w nasz ą fioletową inspiracje w kolorze muszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Rozeznanie
|
ja wczoraj na zmianę kupiłam sobie różowo-bordowe balerinki na zmianę jakbym wymiękała w butkach na obcasie:0 myślę, że jak po północy wskoczę w kolorowe butki to nikt zawału nie dostanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
ciekawe, masz fotkę tych bucików?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Rozeznanie
|
nie, ale moze mi się uda zrobic to wrzucę. Szczerze mowiac kupiłam je po prostu żeby mieć coś do latania, z wierzchu są takie niby-atłasowe, fakturke maja taką kraciastą i kokardkę małą z przodu. Jejku, napisałam to i już nie jestem pewna czy one sa łądne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
a ja na plener planuje kaloszki
![]()
#2559 |
Wtajemniczenie
|
I ja muszę się rozejrzeć za jakimiś balerinkami w kolorze czerwieni co by zmienić po północy choć mam przeczucie że może stać się to nawet wcześniej bo niestety ja długo w butach na obcasie nie mogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dostałam z powrotem (odesłałam do poprawki) buciki z Akcesu2, no i jutro idę na tańce w nich- zobaczymy czy dobre ![]() ![]() Kolorowe buty mi się strasznie podobają, ale ja mam dodatki bordo, a niestety nic w sklepach nie widziałam w kolorze bordo-czerwieni, co by miało 5cm... :/ obcas, a wyżej nie mogę, bo suknie mam na taką wysokość uszytą, no i za bardzo nie nadaję się na wyższe obcasy...
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
no,ja tez jestem ciekawa
![]() No i do tego ta niepewnosc ,czy to 37 bedzie dobre....ze tez nie moge ich przymierzyc:-( Ja mam ten sam problem z obcasami .Suknia skrocona do normalnych bucikow z 3,5 cm obcasem:-/Wtedy jeszcze nie bylam opetana na punkcie kolorowych butkowHIHI No ,a te rozowe maja o.k 5,5 cm wiec niby nie duzo wyzsze.Dla pewnosci bylam pytac kobiete w salonie gdzie kupilam kiecke,ile cm wyzszy obcas mogl by byc.Pani powiedziala mi ,ze jako iz moja sukienka byla cieta do samej ziemi ,nie straci fasonu jesli wezme 2 cm wyzszy obcas ...jesli zas wyzszy o duuuuuzzzzooo ,to oni te kola w halce jakos zmniejsza i suknia automatycznie opadnie w dol!Tak czy tak ,jesli z tymi sandalkami wszystko bedzie o.k ,to obetne obcas o jakis 1 cm.....tak dla pewnosci.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
a teraz pojawil sie kolejny dylemat:Bukiet:-/
Powiedzcie mi prosze ,ktora forma bardziej do mojej sukni pasuje .Ten z drutem ,tylko jak cos ,w odcieniach rozu ,czy ten drugi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post21037225 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Przyczajenie
|
A mnie na kolorowe buty do ślubu namówiła... moja mama i teściowa!!!!!
heh, to kobitki na czasie ![]() ![]() Dokładnie prawie identyczne: http://http://fleq2.home.pl/fleq/_gA...dium2/1823.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Przyczajenie
|
Buciki ślubne - małe rozmiary
Wszystkie kobietki, które mają małe stópki już nie są skazane na buty komunijne
![]() SILEF |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne - małe rozmiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Buciki ślubne - małe rozmiary
Cytat:
Pozdrawiam Marcin Edytowane przez markow1977 Czas edycji: 2010-08-03 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Przyczajenie
|
to moje buty
![]() 7.5cm obcas - stabilne , a to dla mnie baardzo ważne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.
![]() http://moddo.pl/wieczorowe/189-menbur-4096-66.html Czy wg Was pasują do tej sukni i jakie dodatki powinnam sobie do nich sprawić? ![]() ![]()
#2571 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2572 | |
Raczkowanie
|
bardzo mi sie podobaja kolorowe butki do sukni slubnej
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
Kolorowe buty super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2575 |
Przyczajenie
|
Przymiarkę mam za 2 tyg. więc wtedy zobaczę, które buty lepiej pasują. Zrezygnowałam z welonu, ale chcę znaleźć jaką fajną ozdobę do włosów w kolorze butów, do tego makijaż też w takich pastelach (jeśli macie jakieś propozycje to proszę wrzućcie
![]() ![]()
#2576 |
Zadomowienie
|
musisz pytać joladarska na bukietach ślubnych ona coś wymyśli
![]() dobrze że nie rezygnujesz z tych butków ![]() ale te fioletowe fajniejsze chyba ten pomarancz do sukienki kremowej ładnie by pasował
#2577 |
Raczkowanie
|
Agulla85 sukienka prześliczna i rzeczywiście zdecydowanie pasują do niej sandałki . Ja mam fazę na kolor i chec przelamania nudnych slubnych stylizacji. Sama bede miala czerwone buty zatem Tobie tez polecam kolorowe. Nine West sa sliczne ale mam jedne sandalałki z satyny na takim samym obcasie i niestety nie naleza delikatnie mowiac do wygodnych.....
![]() Wklejam kilka fotek z kolorowymi butkami moze ktoras z was tez zainspirują.....
#2578 |
Rozeznanie
|
bardzo ładne, mój TŻ jest wysoki więc muszę sobie sprawić też wysokie butki. Tylko martwie się żebym w nich wytrzymała całą noc. Dlatego pomyślałam o bucikack na szpilce i z niedużą platformą pod palcami. Co myślicie o tych? Ps. sorki za jakość fotki ale nie dało się kopiować więc wziełam PrtSc
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- nie mogę dodać fotki więc podaję linka do tych butków http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=4304& co o nich myślicie? czekam na opinie. a no i czy widziała może któraś z Was drogie Wizażanki je gdzieś na żywo, bo wolałabym jednak zmierzyć a nie zamawiać w ciemno z internetu... ;/
czasem piszę z telefonu- proszę o wyrozumiałość ![]() 26.08.2005 ![]() 26.08.2009 --> ![]() 27.08.2011 --> ![]() Edytowane przez emiii_87 Czas edycji: 2010-08-17 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
Oto moje buciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
HEJ TO ZNOWU JA
Wiec ...buciki przyszly ,rozmiar37 okazal sie idealny (Pomimo ze normalnie nosze 38).Wygladaja ladnie ,sa o dziwo w miare wygodne ,w sumie to i tak mam biale -tradycyjne ,ktore kupilam zanim ubzduralam sobie kolorowe .W razie ,gdybyby jednak okazaly sie "nie na cala noc"moge zawsze zmienic na te biale. Teraz tylko jechac do Polski,przymierzyc do sukni i zdecydowac ,czy zostaje przy takiej koncepcji....bo moja siostra jakos tak sceptycznie patrzy na ten PINK.Wlasciwie jest zafacynowana barwnymi butami do bialej sukni ,ale twierdzi ,ze ten pink to lekka przesada .A jak wy myslicie?moim zdaniem na tych internetowych zdjeciach to polaczenie nie wyglada zle....czy ja jakas dziwna jestem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.