Buciki ślubne - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 18:06   #2551
iwet85
Raczkowanie

Dot.: Buciki ślubne

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Jeśli masz w miare standardowe stopy (nie za grube i nie za chude) to myślę, że nie będzie problemu z dopasowaniem, w końcu to nie jest but zabudowany tylko dwa paseczki na krzyż, z czego jeden wiązany Jak już zamówisz i Ci przyjdą to wklej fotkę
dzis rano je zamowilam,kobieta przy telefonie powiedziala mi ze rozmiary sa zawyzone .Ze ona ma tak jak ja,normalna stope 38 ,a te buciki pasuja u niej w rozmiarze 37.wiec radzila mi wziasc 37...i tak tez zrobilam:-/////Boze ,mam tylko nadzieje ,ze dobrze ,iz jej posluchalam...
w sumie te fioletowe drewniaki sa tez 37 i sa na mnie dobre ,wiec moze bedzie o.k.Trzymajta kciuki ,bo niestety wymienic nie moge!Jak dojda do mnie za jakies 2-3 tyg.(Mamcia poda mi je przez wujka)to wkleje fotke .ale mam stracha ,ze cos bedzie nie tak:-(
iwet85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 00:17   #2552
ina_7
Raczkowanie

świetny pomysł z przełamaniem banalnie białej czy ecrue sukni - kolorowe buty, które wystawały by co jakiś czas... Ja zamierzam mieć intensywny fiolet, do tego oczywiście kwiaty w kolorze fuksja-biel i intensywny fiolet, dekoracje na sali i w kościele tez fiolet i mój narzeczony też planuje się "wpasować" w nasz ą fioletową inspiracje w kolorze muszki Mam nadzije, że rodzina Pana Młodego nie padnie z powodu mojego odejścia od tradycji

http://s2.suwaczek.com/20110521580114.png
ina_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 07:54   #2553
kfaska
Rozeznanie

ja wczoraj na zmianę kupiłam sobie różowo-bordowe balerinki na zmianę jakbym wymiękała w butkach na obcasie:0 myślę, że jak po północy wskoczę w kolorowe butki to nikt zawału nie dostanie
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:57   #2554
cytrynna
Raczkowanie

ciekawe, masz fotkę tych bucików?
cytrynna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 11:51   #2555
kfaska
Rozeznanie

nie, ale moze mi się uda zrobic to wrzucę. Szczerze mowiac kupiłam je po prostu żeby mieć coś do latania, z wierzchu są takie niby-atłasowe, fakturke maja taką kraciastą i kokardkę małą z przodu. Jejku, napisałam to i już nie jestem pewna czy one sa łądne ee tam, dobrze będzie. Tak czy onaczej, amm zamiar ich używac normlnie na codzień.
Stary 2010-07-29, 12:31   #2556
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kfaska Pokaż wiadomość
nie, ale moze mi się uda zrobic to wrzucę. Szczerze mowiac kupiłam je po prostu żeby mieć coś do latania, z wierzchu są takie niby-atłasowe, fakturke maja taką kraciastą i kokardkę małą z przodu. Jejku, napisałam to i już nie jestem pewna czy one sa łądne ee tam, dobrze będzie. Tak czy onaczej, amm zamiar ich używac normlnie na codzień.
Z tego co piszesz to na pewno będą ładnie wyglądać, a po północy na weselu jest już wszystko dozwolone, więc myślę, że nikogo by nie zszokowało nawet jakbyś wystąpiła w gumiaczkach
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 12:34   #2557
kfaska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Z tego co piszesz to na pewno będą ładnie wyglądać, a po północy na weselu jest już wszystko dozwolone, więc myślę, że nikogo by nie zszokowało nawet jakbyś wystąpiła w gumiaczkach
heheh, granatowe gumiaczki pokładowe z białym spodem mam w planie na plener

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 12:44   #2558
mafda
Zadomowienie

a ja na plener planuje kaloszki a dla tż trampki
Stary 2010-07-29, 17:20   #2559
magolina
Wtajemniczenie

I ja muszę się rozejrzeć za jakimiś balerinkami w kolorze czerwieni co by zmienić po północy choć mam przeczucie że może stać się to nawet wcześniej bo niestety ja długo w butach na obcasie nie mogę i to nie wiem jak super wygodne by były...jakieś takie mam dziwne te stopy
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 22:39   #2560
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwet85 Pokaż wiadomość
dzis rano je zamowilam,kobieta przy telefonie powiedziala mi ze rozmiary sa zawyzone .Ze ona ma tak jak ja,normalna stope 38 ,a te buciki pasuja u niej w rozmiarze 37.wiec radzila mi wziasc 37...i tak tez zrobilam:-/////Boze ,mam tylko nadzieje ,ze dobrze ,iz jej posluchalam...
w sumie te fioletowe drewniaki sa tez 37 i sa na mnie dobre ,wiec moze bedzie o.k.Trzymajta kciuki ,bo niestety wymienic nie moge!Jak dojda do mnie za jakies 2-3 tyg.(Mamcia poda mi je przez wujka)to wkleje fotke .ale mam stracha ,ze cos bedzie nie tak:-(
Jestem strasznie ciekawa tych bucików

A ja dostałam z powrotem (odesłałam do poprawki) buciki z Akcesu2, no i jutro idę na tańce w nich- zobaczymy czy dobre Mam nadzieje, bo są powiększone i w domu jak chwile je na nogach miałam to ok

Kolorowe buty mi się strasznie podobają, ale ja mam dodatki bordo, a niestety nic w sklepach nie widziałam w kolorze bordo-czerwieni, co by miało 5cm... :/ obcas, a wyżej nie mogę, bo suknie mam na taką wysokość uszytą, no i za bardzo nie nadaję się na wyższe obcasy...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 06:48   #2561
iwet85
Raczkowanie

no,ja tez jestem ciekawa
No i do tego ta niepewnosc ,czy to 37 bedzie dobre....ze tez nie moge ich przymierzyc:-(
Ja mam ten sam problem z obcasami .Suknia skrocona do normalnych bucikow z 3,5 cm obcasem:-/Wtedy jeszcze nie bylam opetana na punkcie kolorowych butkowHIHI
No ,a te rozowe maja o.k 5,5 cm wiec niby nie duzo wyzsze.Dla pewnosci bylam pytac kobiete w salonie gdzie kupilam kiecke,ile cm wyzszy obcas mogl by byc.Pani powiedziala mi ,ze jako iz moja sukienka byla cieta do samej ziemi ,nie straci fasonu jesli wezme 2 cm wyzszy obcas ...jesli zas wyzszy o duuuuuzzzzooo ,to oni te kola w halce jakos zmniejsza i suknia automatycznie opadnie w dol!Tak czy tak ,jesli z tymi sandalkami wszystko bedzie o.k ,to obetne obcas o jakis 1 cm.....tak dla pewnosci.pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-31, 06:51   #2562
iwet85
Raczkowanie

a teraz pojawil sie kolejny dylemat:Bukiet:-/
Powiedzcie mi prosze ,ktora forma bardziej do mojej sukni pasuje .Ten z drutem ,tylko jak cos ,w odcieniach rozu ,czy ten drugi?
Stary 2010-07-31, 10:47   #2563
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
a teraz pojawil sie kolejny dylemat:Bukiet:-/
Powiedzcie mi prosze ,ktora forma bardziej do mojej sukni pasuje .Ten z drutem ,tylko jak cos ,w odcieniach rozu ,czy ten drugi?
Zapytaj na wątku o bukietach ślubnych to Ci na pewno dziewczyny coś doradzą
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5#post21037225
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 21:34   #2564
iwet85
Raczkowanie

dzieki
Stary 2010-08-01, 17:28   #2565
eMKa 84
Przyczajenie

A mnie na kolorowe buty do ślubu namówiła... moja mama i teściowa!!!!!
heh, to kobitki na czasie . Ja z początku miałam mieć ecrii, chciałam mieć kolor tylko trochę odbiegający od bieli. A skończyło się na... fiolecie i fioletowych storczykach.
Dokładnie prawie identyczne:
http://http://fleq2.home.pl/fleq/_gA...dium2/1823.jpg
eMKa 84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-01, 21:16   #2566
silefica
Przyczajenie

Buciki ślubne - małe rozmiary

Wszystkie kobietki, które mają małe stópki już nie są skazane na buty komunijne są już na rynku buty ślubne w rozmiarach 32-35 - dostępne w internetowym sklepie. Ładne?

SILEF
silefica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:25   #2567
bluemooon
Raczkowanie

Dot.: Buciki ślubne - małe rozmiary

Cytat:
Napisane przez silefica Pokaż wiadomość
Wszystkie kobietki, które mają małe stópki już nie są skazane na buty komunijne są już na rynku buty ślubne w rozmiarach 32-35 - dostępne w internetowym sklepie. Ładne?

SILEF

a kolorowe tez sa??
bluemooon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 18:15   #2568
markow1977
Przyczajenie

Dot.: Buciki ślubne - małe rozmiary

Cytat:
Napisane przez silefica Pokaż wiadomość

SILEF
Chińszczyzna, szkoda zawracać sobie głowę takimi butami.

Pozdrawiam
Marcin

Edytowane przez markow1977
Czas edycji: 2010-08-03 o 18:17
markow1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:23   #2569
emmm87
Przyczajenie

to moje buty
7.5cm obcas - stabilne , a to dla mnie baardzo ważne
emmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 17:05   #2570
Agulla85
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny. Proszę o poradę odnośnie butów ślubnych. Kupiłam już 2 pary - jedne kolorowe, ale na wszelki wypadek wyposażyłam się też w białe. Moja suknia i zdjęcia zakupionych bucików poniżej. Dorzucę też stronkę z wyraźniejszymi zdjęciami:
http://moddo.pl/wieczorowe/189-menbur-4096-66.html
Czy wg Was pasują do tej sukni i jakie dodatki powinnam sobie do nich sprawić? Z góry dziękuję za pomoc
Stary 2010-08-11, 07:54   #2571
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agulla85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Proszę o poradę odnośnie butów ślubnych. Kupiłam już 2 pary - jedne kolorowe, ale na wszelki wypadek wyposażyłam się też w białe. Moja suknia i zdjęcia zakupionych bucików poniżej. Dorzucę też stronkę z wyraźniejszymi zdjęciami:
Czy wg Was pasują do tej sukni i jakie dodatki powinnam sobie do nich sprawić? Z góry dziękuję za pomoc
Lubie kolorowe buty, ale do tej sukni ubrałabym te białe Są bardzo ładne.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:38   #2572
bluemooon
Raczkowanie

bardzo mi sie podobaja kolorowe butki do sukni slubnej . jak macie jeszcze jakies fotki, to prosze wklejajcie . Zielen super wyglada, lacznie z kwiatkami z dluzszymi lodygami. a takie butki mozna potem uzyc do innej kiecki to jest super sprawa, przy tych wszystkich wydatkach slubno-weselnych..

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
jak dla mnie wez kolorowe.... radze tak, bo mi sie takie polaczeni do kiecek podoba. dodatki pod kolor- wtedy efekt bombowy!!!! bo nie wiem tez o jakie dodatki pytasz? o welon np tez??
bluemooon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:20   #2573
kurczak85
Raczkowanie

Kolorowe buty superale ja jestem zachowawcza więc założę białe butki, a balerinki na zmianę do tańca
kurczak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 10:38   #2574
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Białe Masz może zdjęcia z przymiarki?Bardzo podoba mi się Twoja suknia
Stary 2010-08-13, 21:24   #2575
Agulla85
Przyczajenie

Przymiarkę mam za 2 tyg. więc wtedy zobaczę, które buty lepiej pasują. Zrezygnowałam z welonu, ale chcę znaleźć jaką fajną ozdobę do włosów w kolorze butów, do tego makijaż też w takich pastelach (jeśli macie jakieś propozycje to proszę wrzućcie ). Oprócz tego kwiatki w podobnych kolorach - znacie jakieś szare kwiaty?
Stary 2010-08-13, 21:51   #2576
mafda
Zadomowienie

musisz pytać joladarska na bukietach ślubnych ona coś wymyśli
dobrze że nie rezygnujesz z tych butków przymierzysz zobaczysz
ale te fioletowe fajniejsze chyba ten pomarancz do sukienki kremowej ładnie by pasował
Stary 2010-08-13, 23:56   #2577
teram
Raczkowanie

Agulla85 sukienka prześliczna i rzeczywiście zdecydowanie pasują do niej sandałki . Ja mam fazę na kolor i chec przelamania nudnych slubnych stylizacji. Sama bede miala czerwone buty zatem Tobie tez polecam kolorowe. Nine West sa sliczne ale mam jedne sandalałki z satyny na takim samym obcasie i niestety nie naleza delikatnie mowiac do wygodnych.....
Wklejam kilka fotek z kolorowymi butkami moze ktoras z was tez zainspirują.....
Stary 2010-08-17, 21:37   #2578
emiii_87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emmm87 Pokaż wiadomość
to moje buty
7.5cm obcas - stabilne , a to dla mnie baardzo ważne
bardzo ładne, mój TŻ jest wysoki więc muszę sobie sprawić też wysokie butki. Tylko martwie się żebym w nich wytrzymała całą noc. Dlatego pomyślałam o bucikack na szpilce i z niedużą platformą pod palcami. Co myślicie o tych? Ps. sorki za jakość fotki ale nie dało się kopiować więc wziełam PrtSc

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

nie mogę dodać fotki więc podaję linka do tych butków http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=4304&

co o nich myślicie? czekam na opinie. a no i czy widziała może któraś z Was drogie Wizażanki je gdzieś na żywo, bo wolałabym jednak zmierzyć a nie zamawiać w ciemno z internetu... ;/

26.08.2005
26.08.2009 -->
27.08.2011 -->

Edytowane przez emiii_87
Czas edycji: 2010-08-17 o 21:48
emiii_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 10:20   #2579
milsik83
Raczkowanie

Oto moje buciki
milsik83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 14:59   #2580
iwet85
Raczkowanie

Cytat:
jeju ,cos mi nie wyszlo to dodawanie fotek ,wiec jeszcze raz:
HEJ TO ZNOWU JA
Wiec ...buciki przyszly ,rozmiar37 okazal sie idealny (Pomimo ze normalnie nosze 38).Wygladaja ladnie ,sa o dziwo w miare wygodne ,w sumie to i tak mam biale -tradycyjne ,ktore kupilam zanim ubzduralam sobie kolorowe .W razie ,gdybyby jednak okazaly sie "nie na cala noc"moge zawsze zmienic na te biale.
Teraz tylko jechac do Polski,przymierzyc do sukni i zdecydowac ,czy zostaje przy takiej koncepcji....bo moja siostra jakos tak sceptycznie patrzy na ten PINK.Wlasciwie jest zafacynowana barwnymi butami do bialej sukni ,ale twierdzi ,ze ten pink to lekka przesada .A jak wy myslicie?moim zdaniem na tych internetowych zdjeciach to polaczenie nie wyglada zle....czy ja jakas dziwna jestem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości