Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 11:06   #2551
Denaris
Rozeznanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Co do ciała w ciąży : do piątku czułam się najpiękniejszą kobietą w ciąży pomimo sporej nadwagi. Jednak mój ojciec swoim niewybrednym komentarzem na temat cellulitu na moich wielkich udach i tego, że musiał dać mojemu mężowi samochód żeby się ze mną ożenił bo tak się roztylam ze na pewno by mnie zostawił podcial mi skrzydła. Nie mogę patrzeć na siebie, cały czas słyszę to w głowie i zaczęłam w siebie wątpić i w swoją miłość, czy na pewno mojemu mężowi się taka podobam? Powinnam mieć to gdzieś bo ojca nienawidzę. Ale co mam zrobić teraz? czekam aż urodze i zacznę trening.
Z jednej strony Pauline rozumiem, tym bardziej że była taka aktywna.

A po co się idiotą przejmujesz? Nie rozumiesz, że powiedział to specjalnie po ty by Ci dopiec, a przez to, że tak się czujesz wygrał? Nie daj mu tej satysfakcji i pokaż, że może Cię pocałować w

małaPaulina może się wkurzysz.... ale po cholere się tak przejmujesz skoro dla Twojego Tż jesteś idealną boginią sexu? Chcesz się podobać innym czy jak, po co jak masz swojego kochanego pod ręką? Natury nie da się oszukać, a na przyszłość już wiesz, że nie możesz być taka naiwna

Z mojej strony witam się Za mną beznadziejny weekend, ryczę codziennie od piątku, to chyba te ciążowe humorki
Stary 2014-05-11, 11:06   #2552
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Staram się nie przejmować, mąż mnie wspiera. Ale jakiego z niego zrobił materialistę? Okropny jest ten człowiek...

Trzymam kciuki, żeby domek się Wam spodobał i udało się wszystko
Widać taki typ człowieka,wystarczy po prostu to olać,bo nie ma kim się przejmować... Martw się jak coś takiego powie Ci mąż a nie powiedział,więc uszka do góry

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:08   #2553
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Lecia twój tata na pewno żartował... Ale rozumiem, że takie gadanie może wkurzać i zepsuć humor Nie myśl o tym, bo dla męża na pewno jesteś najpiękniejsza! Mam nadzieję, że Twoje wcześniejsze nastawienie wróci i nie będzie się przejmować głupimi komentarzami Pamiętaj, że teraz wszystkie jesteśmy najpiękniejsze! I nie ważne czy ważymy 50 czy 100 kg! Mamy w sobie małego człowieczka i to wszystko dla niego! A jak się komuś nie podoba to

Wszystkie inne mamusie, które wątpią w swoje piękno: Proszę teraz nie myśleć o kilogramach, rozstępach czy cellulicie, bo to ma być dla nas cudowny okres bez zamartwiania się o wygląd! Po ciąży wszystkie weźmiemy się za siebie... Cellulit zniknie (bo to możliwe), rozstępy zrobią się bladziutkie, a kilogramy szybko zgubimy przy maluchach
Martyś, nie żartował. Jest w stanie wojny że tak powiem z nami od kilku miesięcy.. Ale masz rację nie będę już o tym pisać, chociaż jak tu napisałam to jakoś tak lżej.
Wy jesteście moją terapią. Mówiłam, męzowi, że moje nastroje z 1 trymestru i to, że nie wpadłam w depresję zawdzięczam tylko Wam. i za to dziękuję

Z tego wszystkiego zamówiłam Tosieńce ubranka z tablicy około 100 sztuk pięknych ubranek na kilka miesięcy a teraz szukam otulaczka, tyle się naczytałam o nim, a są niedrogie około 40 zł z motherhood.
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:30   #2554
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Martyś, nie żartował. Jest w stanie wojny że tak powiem z nami od kilku miesięcy.. Ale masz rację nie będę już o tym pisać, chociaż jak tu napisałam to jakoś tak lżej.
Wy jesteście moją terapią. Mówiłam, męzowi, że moje nastroje z 1 trymestru i to, że nie wpadłam w depresję zawdzięczam tylko Wam. i za to dziękuję

Z tego wszystkiego zamówiłam Tosieńce ubranka z tablicy około 100 sztuk pięknych ubranek na kilka miesięcy a teraz szukam otulaczka, tyle się naczytałam o nim, a są niedrogie około 40 zł z motherhood.
To go olej, tak jak dziewczyny pisały! Nie możemy się teraz denerwować.. Na nas zawsze możesz liczyć
Bardzo dobrze, że zamówiłaś córci ubranka, na pewno poprawiło Ci to humor choć troszeczkę A nad otulaczkiem też myślę...

Powiedzcie mi jeszcze, jaki rozmiar pościeli jest najlepszy do łóżeczka 120x60 cm? Bo wszystkie pościele, które mi się podobają mają rozmiar kołderki 100x135, nie znam się na tym kompletnie, ale wydaje mi się, że taki rozmiar jest za duży dla maleństwa...
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:32   #2555
agnes 20
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46398688]

Popieram, żenada. Ale to było do przewidzenia. Jego występ był apelem o tolerancję. Śpiewał ładnie (choć moim zdaniem było dużo ciekawszych kawałków) więc gdyby nie wygrał byłaby afera że Europa taka nietolerancyjna i dyskryminuje osoby o innych...poglądach?
Ja akurat mam gdzieś taką tolerancję. Dla mnie facet jest dziwakiem zwykłym i tyle. Jak chce być, niech sobie jest. Ale nie widzę powodu, żeby udowadniać społeczeństwu że taka odmienność jest normalna. Ja sama na poczatku zastanawiałam się czy to facet czy kobieta i dziękowałam że nie mam w tym momencie obok siebie dziecka, któremu musiałabym to wytłumaczyć.

Eh to już? W takim razie trzymam kciuki Bawcie się dobrze, i mam nadzieję, że pogoda w tym Wam nie przeszkodzi.

Miłego dnia dziewuszki i nie smutajcie [/QUOTE]
Co do eurowizji to masakra, a reakcja tego czegoś jak sędziowie przyznawali punkty po prostu nas śmieszyła. Też uważam że było dużo fajniejszych piosenek, a mój dzieć ma chyba jakiś dziwny gust muzyczny, na piosence szwajcari Sebalter - Hunter Of Stars kopało tak rytmicznie że aż brzuch podskakiwał i mąż się strasznie śmiał bo pierwszy raz widział żeby tak szalało.
Cytat:
Co do ciała w ciąży : do piątku czułam się najpiękniejszą kobietą w ciąży pomimo sporej nadwagi. Jednak mój ojciec swoim niewybrednym komentarzem na temat cellulitu na moich wielkich udach i tego, że musiał dać mojemu mężowi samochód żeby się ze mną ożenił bo tak się roztylam ze na pewno by mnie zostawił podcial mi skrzydła. Nie mogę patrzeć na siebie, cały czas słyszę to w głowie i zaczęłam w siebie wątpić i w swoją miłość, czy na pewno mojemu mężowi się taka podobam? Powinnam mieć to gdzieś bo ojca nienawidzę. Ale co mam zrobić teraz? czekam aż urodze i zacznę trening.
Mnie wczoraj znajoma też dała do zrozumienia że nie wyglądam najlepiej, ale była taktowna bo tylko powiedziała że na 100 % będzie dziewczynka bo się zmieniłam. Ale ja się nie wkurzam bo mam lustro w domu i też czasem mam ochotę ryczeć bo krosty mam takie na twarzy że nawet najlepszy podkład nie daje rady już.
nmartyna ja mam rozmiar kołderki 77cm x 68cm

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-05-11 o 11:35
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:34   #2556
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy Ci ludzie powariowali ??
Jesteś piękna, jak my wszystkie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-11, 11:35   #2557
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
To go olej, tak jak dziewczyny pisały! Nie możemy się teraz denerwować.. Na nas zawsze możesz liczyć
Bardzo dobrze, że zamówiłaś córci ubranka, na pewno poprawiło Ci to humor choć troszeczkę A nad otulaczkiem też myślę...

Powiedzcie mi jeszcze, jaki rozmiar pościeli jest najlepszy do łóżeczka 120x60 cm? Bo wszystkie pościele, które mi się podobają mają rozmiar kołderki 100x135, nie znam się na tym kompletnie, ale wydaje mi się, że taki rozmiar jest za duży dla maleństwa...
Powiem Ci Kochana, ze zastanawiam się poważnie nad zakupem pościeli. Maleństwa mojej sisotry do tej pory śpią pod swoimi kocykami a mają po 4 i 5 lat. I w ogóle nie korzystała z pościeli. Może zamówię tylko ochraniacz i pojedyńcze sztuki, pięknie wygląda komplet ale nie wiem czy w ogóle będe kupować.
Stary 2014-05-11, 11:38   #2558
Aliszcze
Zakorzenienie

latte, teksty Twojego ojca bardzo źle o nim świadczą. Olej to, bo tak naprawdę chcial Ci sprawić przykrość, a to nie oznacza, że to prawda jest co mówił. Latka lecą, jak zrobi się starszy to nagle zapragnie mieć dobre kontakty z córką, z rodziną itp Nieraz już widziałam takie sytuacje. Bo jak zaczynają sie starzeć to zaczyna do nich docierać, że może na sam koniec nikt się nie znajdzie, kto by przysłowiowej szklanki z wodą podał.

w ogóle strasznie jestem cięta na jakieś uwagi odnośnie urody, wyglądu. No bo kogo to obchodzi? czy ja ze swoją wielkimi czterema literami komuś krzywdę robię? mąż nie narzeka, wręcz się czai by mnie zmolestować

też dziś znowu mam nijaki dzień, ech. Moja młoda właśnie poszła z dziadkiem na spacer a potem do babci na obiad, niedzielę zawsze spędza z moimi rodzicami także ja się chyba zaraz położę i poczytam lub pouczę trochę.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:38   #2559
elffirka
Rozeznanie

Martyna mi się wydaje, że 100x135 to jest normalna pościel dziecięca a nie niemowlęca... Taka dla kilkulatków... Ale może się mylę...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:40   #2560
nmartyna
Zadomowienie

No właśnie ja już nie wiem, co robić z pościelką. Siostrzeniec od małego spał pod kołderką (zawsze zapominam zapytać siostrę o wymiary jej pościeli dla małego), wszystkie dzieci znajomych też... Młody ma 3 lata i do tej pory śpi pod swoją kołderką, choć ma już "dorosłą", ale woli swoją...
No i poduszeczkę chcę taką, żeby maleństwo całe się na nią zmieściło... Wydaje mi się, że na karmienie będzie mi łatwiej wziąć Maluszka na podusi... No nie wiem, zielona jestem w tym temacie
Stary 2014-05-11, 11:42   #2561
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja już nie wiem, co robić z pościelką. Siostrzeniec od małego spał pod kołderką (zawsze zapominam zapytać siostrę o wymiary jej pościeli dla małego), wszystkie dzieci znajomych też... Młody ma 3 lata i do tej pory śpi pod swoją kołderką, choć ma już "dorosłą", ale woli swoją...
No i poduszeczkę chcę taką, żeby maleństwo całe się na nią zmieściło... Wydaje mi się, że na karmienie będzie mi łatwiej wziąć Maluszka na podusi... No nie wiem, zielona jestem w tym temacie
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-...-60x120cm.html tu jest typowa do łóżeczka o jakim piszesz
Stary 2014-05-11, 11:43   #2562
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Martyna mi się wydaje, że 100x135 to jest normalna pościel dziecięca a nie niemowlęca... Taka dla kilkulatków... Ale może się mylę...
Też mi się tak wydaje... Wczoraj na jakiś forach czytałam i kobietki wypowiadały się, że lepiej kupić większą, bo starczy na dłużej, ale z drugiej strony te pościele nie są drogie... Poszewki można kupić za 30zł (ładne), a wkłady za ok 40zł...
Trochę bym się bała, że Maleństwo może się zakopać w takiej dużej kołderce...
Coś mi się wydaje, że nawet jak kupię kołderkę, to Maluch będzie na początku spał pod kocykiem...
Stary 2014-05-11, 11:44   #2563
Latte88
Zakorzenienie

Denaris, Niestabilna, Agnes, Mecia, Martynka, Aliszcze- Dzięki Dziewczynki, że mnie wysłuchałyście, naprawdę od razu mi lepiej, że jestecie tutaj i że mam takie wsparcie
a poza tym wygląd nie jest ważne, ważne jest wnętrze
Stary 2014-05-11, 11:44   #2564
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
etusiaaa skakanka nie dla kazdego niestety,trzeba mieć mocne stawy i kolana...a moje kolana są jakie są...w góry bez kijków nie wychodzę

Ale mi się nic nie chce przez tą pogodę
nie wiem jak wy dziewczyny ale ja nie mogę się doczekać jak będzie ciepło i będę mogła zalozyc klapki i sukienke (spodenek takich wielkich niestety jeszcze nie mam wiec zostają kiecki).
Tak mi brakuje słoneczka na niebie...
o to szkoda ze nie mozesz skakanki, ale zdrowie najwazniejsze

Cytat:

wspolczujenajlep iej olej to wszystko

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 11:45   #2565
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-...-60x120cm.html tu jest typowa do łóżeczka o jakim piszesz
Dziękuję Lecia
Stary 2014-05-11, 11:50   #2566
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Lecia
Proszę bardzo
a ten otulacz to grubszy czy cienki? Bo ja myślę, nad cienkim i w razie W przykryję kocykiem. Fajne są te Wommbie na zamek ale kurna 150 zł :O
Stary 2014-05-11, 12:12   #2567
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Też mi się tak wydaje... Wczoraj na jakiś forach czytałam i kobietki wypowiadały się, że lepiej kupić większą, bo starczy na dłużej, ale z drugiej strony te pościele nie są drogie... Poszewki można kupić za 30zł (ładne), a wkłady za ok 40zł...
Trochę bym się bała, że Maleństwo może się zakopać w takiej dużej kołderce...
Coś mi się wydaje, że nawet jak kupię kołderkę, to Maluch będzie na początku spał pod kocykiem...
Moja córa spała pod kocykiem,a jak było zimniej to w śpiworkuKołderkę i poduszkę dostała dopiero jakoś przed drugimu urodzinami.
Latte-współczuję sytuacji,ale niektórzy szukają tylko pretekstu by dopiec,szkoda tylko,że to Twój ojciecJa,m.in., w ten sposób poznaję ludzi głupich,bo tylko oni wygadują tkaie farmazony

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:13   #2568
elffirka
Rozeznanie

A ja mam pytanie odnośnie mebli... Bo ogólnie w sypialni mam stare meble, a w sumie to jest meblościanka i muszę kupić komodę dla Bejbika na rzeczy i tak się zastanawiam czy nie wziąć już ogólnie mebli i kanapa by mi się przydała do stołowego... A widziałam reklamę Agatameble i się zastanawiam bo aż 40rat 0% więc nawet bym nie odczuła że coś spłacam... Ale nie wiem czy są tam dobre meble... Ma któraś z Was te mebelki?
Stary 2014-05-11, 12:14   #2569
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Proszę bardzo
a ten otulacz to grubszy czy cienki? Bo ja myślę, nad cienkim i w razie W przykryję kocykiem. Fajne są te Wommbie na zamek ale kurna 150 zł :O
Ja mam taki cienki polarowy kupiony za 1 zł w używaku i chyba nie będę kupować już drugiego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0080.jpg (123,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2014-05-11, 12:14   #2570
elffirka
Rozeznanie

Tvn Style program Klinika Urody... Mówią o rozstępach...
Stary 2014-05-11, 12:18   #2571
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Moja córa spała pod kocykiem,a jak było zimniej to w śpiworkuKołderkę i poduszkę dostała dopiero jakoś przed drugimu urodzinami.
Latte-współczuję sytuacji,ale niektórzy szukają tylko pretekstu by dopiec,szkoda tylko,że to Twój ojciecJa,m.in., w ten sposób poznaję ludzi głupich,bo tylko oni wygadują tkaie farmazony
to prawda, że na głupotę nie ma lekarsta, w słowa bolą bardziej niż czyny. On się będzie tłumaczył ze swojego życia, a to, że rani bliskich i ma to w dupie? Trudno jemu to nic nie robi.. do czasu

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie odnośnie mebli... Bo ogólnie w sypialni mam stare meble, a w sumie to jest meblościanka i muszę kupić komodę dla Bejbika na rzeczy i tak się zastanawiam czy nie wziąć już ogólnie mebli i kanapa by mi się przydała do stołowego... A widziałam reklamę Agatameble i się zastanawiam bo aż 40rat 0% więc nawet bym nie odczuła że coś spłacam... Ale nie wiem czy są tam dobre meble... Ma któraś z Was te mebelki?
Też planuję kupic komodę ale chyba w jysku się skuszę na 4 szuflady. Nie mam dostępu do agaty, daleko od nas

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja mam taki cienki polarowy kupiony za 1 zł w używaku i chyba nie będę kupować już drugiego.
I świetny jest ja też czegoś szukam podobnego
Stary 2014-05-11, 12:23   #2572
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem przerażona, nie wiem co robić. Strasznie mnie boli w podbrzuszu a jak chodzę to jeszcze mocniej. Az zaczęłam ryczec.

Stary 2014-05-11, 12:25   #2573
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem przerażona, nie wiem co robić. Strasznie mnie boli w podbrzuszu a jak chodzę to jeszcze mocniej. Az zaczęłam ryczec.

Kochana jedź do szpitala. Może to nic groźnego, lepiej sprawdzić
Stary 2014-05-11, 12:26   #2574
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Na lewy bok się położyć, a jak nie pomoże to do szpitala jedź szybko

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:39   #2575
małaPaulina
Wtajemniczenie

Latte88 a to kut** z tego ojca przepraszam ze tak mówie ale jak tak mozna do ch**a powiedzieć??
nie przejmuj się głupi fiut!!
Denaris chcialabym podobac się sobie często ludzie podobno widzą nas tak ja my siebie widzimy,jak mamy kompleksy itd to ludzie też to widzą...chore to jest
Niestabilna może rzeczywiście szpital skoro az tak boli

Wrocilam z fitnessu,nawet jedna instruktorka mnie zaczepila ze widzi że się nie oszczędzam u mnie dziś cieplej niz wczoraj tylko ze chmur duzo,rano padało troche i pewnie jeszcze będzie padać
Kiedy będzie ta pogoda do cholery??

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:52   #2576
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Myślałam,że mnie tak okrutnie dziś boli,ale chodzić mogę. Może faktycznie jedź na izbę jak Cię to niepokoi i tak strasznie boli? Albo no spa,poleż a jak nie przejdzie to wtedy jedź...

Cytat:

Wrocilam z fitnessu,nawet jedna instruktorka mnie zaczepila ze widzi że się nie oszczędzam u mnie dziś cieplej niz wczoraj tylko ze chmur duzo,rano padało troche i pewnie jeszcze będzie padać
U mnie też pogoda "piękna"... Niby nie pada ale aż rzygać się chce jak widzi się to co się dzieje za oknem...

ehh i nie jedziemy chatki oglądać,bo facet dopiero przyjechał,więc wtorek,środa...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 12:59   #2577
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte88 a to kut** z tego ojca przepraszam ze tak mówie ale jak tak mozna do ch**a powiedzieć??
nie przejmuj się głupi fiut!!
Denaris chcialabym podobac się sobie często ludzie podobno widzą nas tak ja my siebie widzimy,jak mamy kompleksy itd to ludzie też to widzą...chore to jest
Niestabilna może rzeczywiście szpital skoro az tak boli

Masz rację, myślę tak samo. Co do pogody to u nas dziś też 12 st, i patrzę, ze przez cały tydzień tak ma być a nawet zejść do 8...
Nigdy nie sądziłam, ze będę tak tęsknić za męzem. Myślałam, ze przez jego pracę jestem uodporniona, ale jest trudno, chyba dlatego, ze to ja wyjechałam.

taką poduszkę kupuję dla małej, oczywiście jeszcze nie teraz, ale oglądając wpadła mi na allegro i chciałam wam pokazać. Chyba jedna z mamuś tutaj pisała, ze też używała. Moja sis też miała i super dla maluszków.
I zamówiłam pas ortopedyczny na kręgosłup. Z moją wadą to konieczny zakup. Musze z gin pogadać czy są szanse na poród naturalny, niby w necie szukałam, ze wada kręgosłupa to nie powód od cc. Ale lepiej się upewić.
Mąż mi zasilił konto na wyjazd a ja póki co zamawiam Niusi rzeczy bo na co mam wydawać tutaj? Drinków nie piję, faj nie palę, jedzenie mamy. to się rozpisałam
Stary 2014-05-11, 13:12   #2578
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Masz rację, myślę tak samo. Co do pogody to u nas dziś też 12 st, i patrzę, ze przez cały tydzień tak ma być a nawet zejść do 8...
Nigdy nie sądziłam, ze będę tak tęsknić za męzem. Myślałam, ze przez jego pracę jestem uodporniona, ale jest trudno, chyba dlatego, ze to ja wyjechałam.

taką poduszkę kupuję dla małej, oczywiście jeszcze nie teraz, ale oglądając wpadła mi na allegro i chciałam wam pokazać. Chyba jedna z mamuś tutaj pisała, ze też używała. Moja sis też miała i super dla maluszków.
I zamówiłam pas ortopedyczny na kręgosłup. Z moją wadą to konieczny zakup. Musze z gin pogadać czy są szanse na poród naturalny, niby w necie szukałam, ze wada kręgosłupa to nie powód od cc. Ale lepiej się upewić.
Mąż mi zasilił konto na wyjazd a ja póki co zamawiam Niusi rzeczy bo na co mam wydawać tutaj? Drinków nie piję, faj nie palę, jedzenie mamy. to się rozpisałam
Pokazuj szybko co zamówiłaś U nas też dziś taka pogoda że siedzę i przeglądam allegro, bo mąż w pracy.Zazdroszcze Ci że już wiesz że będzie córa i możesz robić już zakupy . Ja dowiem się może w przyszłym tygodniu, ale coś czuję że też będzie córeczka. Wczoraj nawet kupiłam malutkiej śpiworek też za 1 złTylko przerażają mnie te maluśkie ubranka, jak ja sobie poradzę z przebieraniem takiego okruszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0078.jpg (131,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-05-11 o 13:14
Stary 2014-05-11, 13:26   #2579
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Pokazuj szybko co zamówiłaś U nas też dziś taka pogoda że siedzę i przeglądam allegro, bo mąż w pracy.Zazdroszcze Ci że już wiesz że będzie córa i możesz robić już zakupy . Ja dowiem się może w przyszłym tygodniu, ale coś czuję że też będzie córeczka. Wczoraj nawet kupiłam malutkiej śpiworek też za 1 złTylko przerażają mnie te maluśkie ubranka, jak ja sobie poradzę z przebieraniem takiego okruszka
Kochana moje przeczucie nie zawiodło, trzymam kciuki, że Twoje też się potwierdzi

i jeszcze inne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Na taki otulaczek się zdecydowałam
(chyba, że znajdę coś lepszego )

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-05-11 o 13:31
Stary 2014-05-11, 13:36   #2580
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Kochana moje przeczucie nie zawiodło, trzymam kciuki, że Twoje też się potwierdzi

i jeszcze inne

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Na taki otulaczek się zdecydowałam
(chyba, że znajdę coś lepszego )
Słodziutkie te ubranka, a ta sukienusia w paski mega Ja przeglądam na razie jakieś kocyki i pościel i dywany do pokoiku, bo po cichu liczę że jak będzie dziewczynka to bratowa odda mi ubranka po ich Julce.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości