Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-26, 21:40   #2551
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
mam propozycję

wsadź palec do tyłka każdemu facetowi na świecie, oblicz średnią i dopiero wtedy wyciągaj wnioski
w końcu ktoś z poprawnymi metodami badawczymi

odbyt nierozciągnięty analnym doświadczeniem jest ciaśniejszy. poza tym może to być cecha osobnicza - jak długie palce u dłoni czy kształt sutków.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-26, 22:18   #2552
Frezja__
Zakorzenienie

No, okej pisałam tak, bo tak jest ALE to tyczy się naszych tyłków. Tylko dwa penetrowałam i nie zarzuciłam ogólnej teorii
Co do metody badawczej uwzględniłabym też kobiety. Może jakaś zależność by wyszła

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-26, 22:48   #2553
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
No, okej pisałam tak, bo tak jest ALE to tyczy się naszych tyłków. Tylko dwa penetrowałam i nie zarzuciłam ogólnej teorii
Co do metody badawczej uwzględniłabym też kobiety. Może jakaś zależność by wyszła
Ty dwa a ja JESZCZE ani jednego mam ochotę na anal, ale po ost akcji nie wiem kiedy będzie ale "czuje" że jest tam czysto w sensie jestem taka po kąpieli no i nie jadłam fasolki i chyba już w ogóle jej nie zjem...

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-26, 22:56   #2554
shini
Zakorzenienie

Dziewczyny , czy tylko ja tak mam, że lubię seks oralny i analny a nie lubię tego klasycznego...? Z moim obecnym partnerem nie uprawiamy seksu analnego (on nie bardzo chce i po prostu fizycznie się nie da- jego penis jest za miękki, że tak powiem przy każdej próbie). Ja z kolei nie przepadam za "zwykłym" seksem i zastanawiam się czy jestem jakaś dziwna czy ktoś jeszcze tak ma...
Stary 2016-01-27, 01:53   #2555
krissojka
Przyczajenie

Nie możecie wspólnymi siłami "utwardzić" jego penisa i szybko "aplikować" analnie ?
krissojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 08:26   #2556
Frezja__
Zakorzenienie

Smerfetka dwa, ale w tym jeden mój więc wiesz Sprawdź się paluchem i powinno być ok

Cytat:
Napisane przez shini Pokaż wiadomość
Dziewczyny , czy tylko ja tak mam, że lubię seks oralny i analny a nie lubię tego klasycznego...? Z moim obecnym partnerem nie uprawiamy seksu analnego (on nie bardzo chce i po prostu fizycznie się nie da- jego penis jest za miękki, że tak powiem przy każdej próbie). Ja z kolei nie przepadam za "zwykłym" seksem i zastanawiam się czy jestem jakaś dziwna czy ktoś jeszcze tak ma...
Mogę przybić pionę. Nie przepadam za seksem klasycznym bo najzwyczajniej w świecie nic nie czuję xD

"Wiedźmikołaj"
Stary 2016-01-27, 09:19   #2557
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetka dwa, ale w tym jeden mój więc wiesz Sprawdź się paluchem i powinno być ok

Mogę przybić pionę. Nie przepadam za seksem klasycznym bo najzwyczajniej w świecie nic nie czuję xD
No teraz tak będę robić ale e tam żyjemy dalej

Ja w sumie lubię obie formy seksu

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2016-01-27, 14:26   #2558
shini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krissojka Pokaż wiadomość
Nie możecie wspólnymi siłami "utwardzić" jego penisa i szybko "aplikować" analnie ?
Nie da się, próbowaliśmy...Jak go zaspokajam oralnie to jest twardy aż do wytrysku a jak nakładam mu prezerwatywę to robi się mniej twardy i jak ma we mnie wejść tak normalnie to ja go muszę upchnąć xD I nawet jak kończy we mnie to zwykle nie jest zbyt twardy a jak wychodzi przed orgazmem to jest raczej miękki, ale mówi że nie dużo mu brakuje i wtedy robię mu znowu loda i zwykle robi się twardszy przed wytryskiem...Nie wiem jak to inaczej opisać...Analnie nie ma opcji żeby wszedł...Ta dziurka jest inna i nie da się tak łatwo upchnąć go :/ Wkurza mnie to, bo on nie widzi problemu, uważa że taki jest i już i wielu facetów tak ma...Im bardziej próbuje go tam wsadzić tym większy flak się robi :/ Mnie seks klasyczny po prostu nie podnieca, co innego oral i anal
Stary 2016-01-27, 14:48   #2559
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie da się, próbowaliśmy...Jak go zaspokajam oralnie to jest twardy aż do wytrysku a jak nakładam mu prezerwatywę to robi się mniej twardy i jak ma we mnie wejść tak normalnie to ja go muszę upchnąć xD I nawet jak kończy we mnie to zwykle nie jest zbyt twardy a jak wychodzi przed orgazmem to jest raczej miękki, ale mówi że nie dużo mu brakuje i wtedy robię mu znowu loda i zwykle robi się twardszy przed wytryskiem...Nie wiem jak to inaczej opisać...Analnie nie ma opcji żeby wszedł...Ta dziurka jest inna i nie da się tak łatwo upchnąć go :/ Wkurza mnie to, bo on nie widzi problemu, uważa że taki jest i już i wielu facetów tak ma...Im bardziej próbuje go tam wsadzić tym większy flak się robi :/ Mnie seks klasyczny po prostu nie podnieca, co innego oral i anal
do analu nie potrzeba gumek, możesz więc pominąć ten etap i mu nie opadnie.

jak dla mnie to Twój facet ma problemy z utrzymaniem erekcji - nic dziwnego, że seks klasyczny Cię średnio kręci. próbowaliście innych metod antykoncepcyjnych?
Stary 2016-01-27, 14:59   #2560
navioe
Zakorzenienie

jak nie trzeba gumek? przecież tam jest inna flora bakteryjna, mi sie zawsze zawsze wydawało, że zakłada się gumke i już. nawet nie myślałam, żeby bez jechać. ale może mam jakieś stare info
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 15:16   #2561
shini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
do analu nie potrzeba gumek, możesz więc pominąć ten etap i mu nie opadnie.

jak dla mnie to Twój facet ma problemy z utrzymaniem erekcji - nic dziwnego, że seks klasyczny Cię średnio kręci. próbowaliście innych metod antykoncepcyjnych?
Nie wyobrażam sobie seksu bez gumki- analnego również...Nie chce brać tabletek antykoncepcyjnych. Nie wiem jak może komuś opaść od zakładania gumki? Poza tym przy klasycznym seksie zdarza się jeszcze, że czasem jest w miarę stojący jak we mnie wchodzi w gumce oczywiście...Ale i tak ja muszę go wsadzić, bo on jakoś nie umie. Miałam wcześniej innych partnerów i pierwszy raz się z czymś takim spotykam...Jesteśmy ze sobą ponad 4 lata i na początku to w ogóle był kosmos, bo miał coś jakby stulejkę i go wszystko bolało, ale pomogły maści. Nie wiem czy teraz problem jest w jego głowie...Wiem, że seks analny go nie kręci jakoś bardzo, no ale przy klasycznym też jest problem w sumie, mniejszy ale jest. Na początku w ogóle się nie dało też...Co do tego, że nie lubię seksu klasycznego to nie tylko o to chodzi, kiedyś nawet lubiłam, ale nigdy nie było tak, że mega lubię. Po prostu oral i anal mnie kręci, fantazje o tym itd. seks klasyczny nie bardzo...

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2017-03-04 o 20:13
shini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 15:17   #2562
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
jak nie trzeba gumek? przecież tam jest inna flora bakteryjna, mi sie zawsze zawsze wydawało, że zakłada się gumke i już. nawet nie myślałam, żeby bez jechać. ale może mam jakieś stare info
no jeśli potem nie pcha w pochwę to co się może Ci stać/lub jemu?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 15:32   #2563
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
nie można wyjąć penisa z tyłka i włożyć do pochwy, grozi to infekcją. tylko tyle.

Cytat:
Nie wyobrażam sobie seksu bez gumki- analnego również...Nie chce brać tabletek antykoncepcyjnych. Nie wiem jak może komuś opaść od zakładania gumki? Poza tym przy klasycznym seksie zdarza się jeszcze, że czasem jest w miarę stojący jak we mnie wchodzi w gumce oczywiście...Ale i tak ja muszę go wsadzić, bo on jakoś nie umie. Jego penis nie jest jakiś duży- 14 czy 15 cm, ale rozmiar znaczenia nie ma przecież chodzi o twardość. Miałam wcześniej innych partnerów i pierwszy raz się z czymś takim spotykam...Jesteśmy ze sobą ponad 4 lata i na początku to w ogóle był kosmos, bo miał coś jakby stulejkę i go wszystko bolało, ale pomogły maści. Nie wiem czy teraz problem jest w jego głowie...Wiem, że seks analny go nie kręci jakoś bardzo, no ale przy klasycznym też jest problem w sumie, mniejszy ale jest. Na początku w ogóle się nie dało też...Co do tego, że nie lubię seksu klasycznego to nie tylko o to chodzi, kiedyś nawet lubiłam, ale nigdy nie było tak, że mega lubię. Po prostu oral i anal mnie kręci, fantazje o tym itd. seks klasyczny nie bardzo...
jak dla mnie to się kwalifikuje na seksuologa.

co do antykoncepcji, to tabletki nie są jedyną możliwością.

dlaczego anal wg Ciebie może być tylko w gumce?
Stary 2016-01-27, 16:16   #2564
krissojka
Przyczajenie

a moze jednak cos go jeszcze uwiera gdy tak sie silujesz. facet to facet, moze wstydzi sie ci powiedziec ze czuje dyskomfort gdy ma wlozyc w mala dziurke, moze wlasnie sie boi i opada.. powiedzmy ze troszke go rozumiem
krissojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 16:32   #2565
shini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krissojka Pokaż wiadomość
a moze jednak cos go jeszcze uwiera gdy tak sie silujesz. facet to facet, moze wstydzi sie ci powiedziec ze czuje dyskomfort gdy ma wlozyc w mala dziurke, moze wlasnie sie boi i opada.. powiedzmy ze troszke go rozumiem
Nie siłuję się...od razu widzę, że się nie da, bo jest miękki jak go łapię, więc nawet odrobinę nie wszedł...
Stary 2016-01-27, 16:34   #2566
pretor
Raczkowanie

Cytat:
zależność między męskim a damskim odbytem wynikać może chociażby z tego, że mięśnie faceta są bardziej zbite, zwarte i przez to mniej podatne na rozciąganie, zaś damskie są bardziej wiotkie, a odbyt to przecież też mięsień .

Uprawianie analu w gumce jest tylko niepotrzebnym sposobem marnotrawieniem gumek.

Edytowane przez pretor
Czas edycji: 2016-01-27 o 16:37
pretor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 16:35   #2567
shini
Zakorzenienie

Cytat:
nie można wyjąć penisa z tyłka i włożyć do pochwy, grozi to infekcją. tylko tyle.

jak dla mnie to się kwalifikuje na seksuologa.

co do antykoncepcji, to tabletki nie są jedyną możliwością.

dlaczego anal wg Ciebie może być tylko w gumce?
Kwestie higieny itd.? Jakby coś wyszło, że tak powiem- mi się nigdy nie zdarzyło, ale któraś Wizazanka o tym niedawno pisała to lepiej chyba żeby było na gumce a nie na gołym penisie.. Poza tym z kim bym nie była to nie będę uprawiać zwłaszcza anala bez gumki, ryzyko zarażenia np. HIV jest wtedy największe. Jestem w związku monogamicznym itd., ale lepiej dmuchać na zimne...Poza tym w tym problemie nie chodzi tylko o gumkę przecież...Takie jest moje zdanie...

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2016-01-27 o 16:36
shini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 17:10   #2568
pingwinek=]
Zakorzenienie

Dla mnie historia z wiotkim penisem jest dosyć dziwna i też uważam że nadaje się do seksuologa.

Co do opadania w gumce- facetem nie jestem, ale niektórzy nie lubią i ciężej im w gumce np dojść myślę że to kwestia indywidualna/przyzwyczajenia.

Ale skoro dziewczyna pisze że jak robi facetowi loda to wszystko jest ok i stoi jak dąb a przy seksie analnym-czy klasycznym już nie... no eckhem.. ja tu widzę jakiś problem w głowie faceta i nie wiem jak można pchać wiotkiego do tyłka, to nierealne i bez sensu musi być jak skała

Co do anala w gumce, kwestia poruszana milion razy, każdy robi jak uważa jak mu sumienie czy zdrowia każe

P.S. czy tylko mnie rozbawiło tag "godność" w naszym wątku dopiero teraz zauważyłam

Edytowane przez pingwinek=]
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:55
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 17:25   #2569
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestie higieny itd.? Jakby coś wyszło, że tak powiem- mi się nigdy nie zdarzyło, ale któraś Wizazanka o tym niedawno pisała to lepiej chyba żeby było na gumce a nie na gołym penisie.. Poza tym z kim bym nie była to nie będę uprawiać zwłaszcza anala bez gumki, ryzyko zarażenia np. HIV jest wtedy największe. Jestem w związku monogamicznym itd., ale lepiej dmuchać na zimne...Poza tym w tym problemie nie chodzi tylko o gumkę przecież...Takie jest moje zdanie...
czekaj, czekaj... jesteś w związku z facetem, do którego nie masz na tyle zaufania, by wiedzieć, że nie jest zarażony HIV?

co do higieny - jak dla mnie czy będzie na penisie, czy na gumce, to żadna różnica. a jak ktoś ma z tym problem, to od tego jest lewatywa.

ryzyko zarażenia czymkolwiek, jeśli się uprawia seks bez prezerwatywy, jest, ale anal nie jest bardziej ryzykowny czy klasyk.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 18:07   #2570
shini
Zakorzenienie

Cytat:
czekaj, czekaj... jesteś w związku z facetem, do którego nie masz na tyle zaufania, by wiedzieć, że nie jest zarażony HIV?

co do higieny - jak dla mnie czy będzie na penisie, czy na gumce, to żadna różnica. a jak ktoś ma z tym problem, to od tego jest lewatywa.

ryzyko zarażenia czymkolwiek, jeśli się uprawia seks bez prezerwatywy, jest, ale anal nie jest bardziej ryzykowny czy klasyk.
O rany wiedziałam, że tak to będzie zinterpretowane...Jak się poznaliśmy był prawiczkiem, więc raczej nie jest zarażony HIV- jestem i byłam jego jedyną partnerką seksualną...Ja się badałam kiedyś i też nie mam HIV, mam do niego zaufanie. Nie umiem inaczej tego wyjaśnić, popatrz że jednak zdrady się zdarzają ciągle- wystarczy poczytać wątek intymne. Poza tym HIV można się zarazić nawet u dentysty jak ma się pecha. A ja nie zamierzam w razie czego ryzykować własnym zdrowiem- może jestem dziwna, ale przy seksie analnym jest największe ryzyko zarażenia- otarcia itd. Przy oralnym najmniejsze i ten uprawiam bez zabezpieczenia. Poza tym tu nie chodzi o gumkę, podejrzewam, że bez też by się nie dało...Przy lodzie nie zawsze stoi jak drąg, wystarczy że się czymś zestresuje to opada, ale zwykle stoi i jest wtedy ok...Po prostu on ma 24 lata, jak się poznaliśmy miał niecałe 20 i jednak w tym wieku moim zdaniem takie problemy są dziwne. Z moim poprzednim partnerem nie miałam takiego problemu- stał jak należy i wszędzie wchodził

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Co do opadania w gumce- facetem nie jestem, ale niektórzy nie lubią i ciężej im w gumce np dojść myślę że to kwestia indywidualna/przyzwyczajenia.

Ale skoro dziewczyna pisze że jak robi facetowi loda to wszystko jest ok i stoi jak dąb a przy seksie analnym-czy klasycznym już nie... no eckhem.. ja tu widzę jakiś problem w głowie faceta i nie wiem jak można pchać wiotkiego do tyłka, to nierealne i bez sensu musi być jak skała
Ale jak już uprawiamy klasyka w gumce to on może dojść, tylko dochodzi nie mając twardego jak skała cytując Jak chce skończyć oralnie, to wychodzi przed orgazmem i też on nie jest twardy wtedy, twierdzi, że można mieć orgazm mając miękkiego...Wtedy trochę ustami robię i dochodzi. Podczas orala robi się twardszy, ale nie zawsze aż tak twardy jak skała. Nie umiem tego wyjaśnić inaczej...
Wiem, że się nie da, to była próba z góry skazana na porażkę, ale cóż jak się jest zdesperowanym... Chociaż niezbyt twardego do pochwy upchnę...
Co do analu to po tych próbach opada całkowicie i to raczej ze stresu, ale czemu od razu nie stoi ech. I przy tym klasycznym też na początku tak było, że się nie dało w ogóle włożyć, a teraz też muszę upychać jakoś, ale chociaż się da...

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Nie mam z tym problemu, ale jednak może się tak zdarzyć, poczytaj co pisała chyba Smerfetka...A dla Ciebie nie ma różnicy w dotknięciu psiej kupy na przykład przez woreczek a dotknięciem gołą ręka To ostatnie to żart. Poza tym wydaje mi się, że nie w gumce jest problem, bo on może w gumce skończyć a bez gumki też by pewnie nie wszedł. Poza tym prezerwatywy są nawilżane, więc powinno być teoretycznie łatwiej nie?
Stary 2016-01-27, 18:25   #2571
lazurrowaa
Zakorzenienie

Byla tu mowa ze z tylka nie powinno sie wkładać penisa do pochwy.. ale odwrotnie chyba tez nie? chodzi mi ofc o opcje bez gumek.

Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
lazurrowaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 18:44   #2572
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurrowaa Pokaż wiadomość
Byla tu mowa ze z tylka nie powinno sie wkładać penisa do pochwy.. ale odwrotnie chyba tez nie? chodzi mi ofc o opcje bez gumek.
Odwrotnie czemu nie? Nie widzę żadnych przeciwwskazań. Praktykowałam tak bez gumki i robię tak teraz z gumką. Nie wiem co miałoby się stać?

"Wiedźmikołaj"

Edytowane przez Frezja__
Czas edycji: 2016-01-27 o 18:47
Stary 2016-01-27, 19:01   #2573
lazurrowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Odwrotnie czemu nie? Nie widzę żadnych przeciwwskazań. Praktykowałam tak bez gumki i robię tak teraz z gumką. Nie wiem co miałoby się stać?
Czasami sa infekcje pochwy ktorych np nie jestesmy świadome i ta infekcja chyba przez anal moze sie przeniesc do odbytu? Czy sie myle?

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 19:07   #2574
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurrowaa Pokaż wiadomość
Czasami sa infekcje pochwy ktorych np nie jestesmy świadome i ta infekcja chyba przez anal moze sie przeniesc do odbytu? Czy sie myle?
Wg mnie nie może
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-27, 19:07   #2575
lazurrowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Wg mnie nie może
Dlaczego? Ze względu na inne pH czy co? XD

Stary 2016-01-27, 19:15   #2576
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Ale jak już uprawiamy klasyka w gumce to on może dojść, tylko dochodzi nie mając twardego jak skała cytując Jak chce skończyć oralnie, to wychodzi przed orgazmem i też on nie jest twardy wtedy, twierdzi, że można mieć orgazm mając miękkiego...Wtedy trochę ustami robię i dochodzi. Podczas orala robi się twardszy, ale nie zawsze aż tak twardy jak skała. Nie umiem tego wyjaśnić inaczej...
Wiem, że się nie da, to była próba z góry skazana na porażkę, ale cóż jak się jest zdesperowanym... Chociaż niezbyt twardego do pochwy upchnę...
Co do analu to po tych próbach opada całkowicie i to raczej ze stresu, ale czemu od razu nie stoi ech. I przy tym klasycznym też na początku tak było, że się nie dało w ogóle włożyć, a teraz też muszę upychać jakoś, ale chociaż się da...
Upychać jak ciuchy do szafy i szybko zamknąć, aby nie wypadły

Ja bym raczej skonsultowała się z lekarzem. Niech sobie zrobi badania na testosteron całkowity i wolny oraz niech sprawdzi sobie poziom żeńskich hormonów.
Przyczyn może być wiele tak naprawdę. Zła dieta, stres, używki, choroby etc.
Stary 2016-01-27, 20:40   #2577
kahoko hino
Zakorzenienie

shini, Twoje podejście do zarażenia się czegoś i wizja zdrady i złapania HIVa jest conajmniej dziwna... skoro można się zarazić u dentysty, to równie dobrze możesz się zarazić podczas pocałunku niewiernego partnera (idąc tą Twoją logiką), więc na co Ci ta guma, skoro i tak nie uchroni?

ale zostawiając to na bok, bo to nie o tym. facet ma problem z erekcją, zagoniłabym do lekarza.

co do kupy podczas seksu analnego - można zrobić lewatywę przed i nie ma takiego problemu.
Stary 2016-01-27, 22:47   #2578
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
O rany wiedziałam, że tak to będzie zinterpretowane...Jak się poznaliśmy był prawiczkiem, więc raczej nie jest zarażony HIV- jestem i byłam jego jedyną partnerką seksualną...Ja się badałam kiedyś i też nie mam HIV, mam do niego zaufanie. Nie umiem inaczej tego wyjaśnić, popatrz że jednak zdrady się zdarzają ciągle- wystarczy poczytać wątek intymne. Poza tym HIV można się zarazić nawet u dentysty jak ma się pecha. A ja nie zamierzam w razie czego ryzykować własnym zdrowiem- może jestem dziwna, ale przy seksie analnym jest największe ryzyko zarażenia- otarcia itd. Przy oralnym najmniejsze i ten uprawiam bez zabezpieczenia. Poza tym tu nie chodzi o gumkę, podejrzewam, że bez też by się nie dało...Przy lodzie nie zawsze stoi jak drąg, wystarczy że się czymś zestresuje to opada, ale zwykle stoi i jest wtedy ok...Po prostu on ma 24 lata, jak się poznaliśmy miał niecałe 20 i jednak w tym wieku moim zdaniem takie problemy są dziwne. Z moim poprzednim partnerem nie miałam takiego problemu- stał jak należy i wszędzie wchodził

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Nie mam z tym problemu, ale jednak może się tak zdarzyć, poczytaj co pisała chyba Smerfetka...A dla Ciebie nie ma różnicy w dotknięciu psiej kupy na przykład przez woreczek a dotknięciem gołą ręka To ostatnie to żart. Poza tym wydaje mi się, że nie w gumce jest problem, bo on może w gumce skończyć a bez gumki też by pewnie nie wszedł. Poza tym prezerwatywy są nawilżane, więc powinno być teoretycznie łatwiej nie?
No ja ja spontan, był i tak wyszło nie fajna sytuacja, ale cóż zdąża się oby ostatnia

Jezu terez będę się kojarzyć z kupą

Cytat:
No w sumie my też z pochwy do tyłka wsadzamy i zwłaszcza po alko itp zdazylo się parę razy też z tyłka w pochwę xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2016-01-27, 23:22   #2579
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Jak się zabrać za męski odbyt? Chcemy spróbować peggingu, ale nie wiem jak to dokładnie zrobić. Jakieś rady? I jaki sprzęt dla początkujących będzie odpowiedni?
Spróbowaliśmy i dupa :/// W ogóle nam nie wyszło. Ale obydwoje jesteśmy ciekawi tego i będziemy próbować dalej. Tym razem więcej alkoholu, oby tylko wyszło
Stary 2016-01-27, 23:45   #2580
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

My tam zawsze jak jedziemy analnie, to bez gumki

W ogóle w naszym związku zauważyłam ostatnio, że zawsze kiedy mam okres, to w ruch wchodzi dupcia :p
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K

Edytowane przez niebieskie_oczko
Czas edycji: 2016-01-27 o 23:47
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości