|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
no wreszcie
![]() o 6.05 był płacz ząbkowy i trzeba było wstać. posprzatalam z grubsza kuchnię, wstawiłam zmywarkę i pranie. zjadłam i wypiłam kawkę z tż. i chce spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Ja oczywiscie po polnocy mialam juz malego Ksiecia przy sobie... jesli chodzi o zabki to te pierwsze dlugo mecza ale pozniej juz nie powinno byc tak zle;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
padam na ryj, od 4.30, a może 5.30 nie śpię. Jaśmina zjadła i wzięłam ją do siebie, i niby spała a tak się kręciła i stękała że nie mogłam spać. o 7.30 tż się ogarnął i dobrodusznie stwierdził że ją weźmie do siebie ale co mi o 7.30 jak już człowiek rozbudzony. potem znowu zabierze dupę w troki, a ja mam dzisiaj trochę spraw do załatwienia. Idzie ma zakończenie roku córki, i mówię żeby się tam przypadkiem nie zasiedzial, bo jest co robić, no i kolega jutro wieczorem przychodzi na %, więc trzeba się trochę ogarnąć. To się chyba obraził, i zaraz pewnie będzie że mu ograniczam kontakty z córką. Jaśmina bawi się butelką z mlekiem, czekamy aż zgłodnieje. miłego dnia dziewczyny ![]() sorry że już tak marudzę z rańca Ruda, kaka? Kluska, przekichane z ząbkami...dajesz gryzaka z lodówki? ciekawe gdzie nasza Ziajka. i kiedy odezwie się nasza Kokoszka YSS?
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wczoraj wypiłam kieliszek wina i poszłam w kimono przed 21. Dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy Nastrój dale do Agabi, zazdroszczę lasu i jeziora Przyczepki już nie koniecznie Ja chyba jestem a bardzo wygodna Co do reszty sorry, nie pamiętam
|
#2555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gryzaki jej nie interesują, lepiej się wściekać, że zabawki do tego nie przeznaczone nie mieszczą się w buzi... ale chłodzę i jak ją boli to proponuję. tyle mogę. Cytat:
z lasem, jeziorem i przyczepką mam to samo ![]() Hania męczyła się strasznie, bolało dałam ibum i trochę przeszło. zaraz drzemka, oby potem nie wróciło bo nie chcę jej faszerować lekami ![]() Iza jak ząb?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|||
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Termin @ na przyszłą sobotę. Dzisiaj idziemy do znajomych, może humor mi się odrobinę poprawi. Chociaż... oprócz Nas będą 3 pary i 3 dzieci - 2 lata, 8 msc i najmniejszy szkrab 1,5 msc
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczynki u nas ciezka noc mala nie chciala spac od3 tz ja kolysal wstalysmy 5,30.nutramigenu ani kropli nie zjadla jestem zrezygnowana mam dola , boli mnie brzuch z nerwow tz mnie wnerwia mala ma maruda i ciagle mysle od czego wczoraj ja tak zsypalo czy to mleko czy cos z pieluszka:/ kupie dzis to nan pro ha boje sie cholernie ale moze powinnam sprobowac bo ten nutram.to tatalnie smierdzacy niesmaczny obrzydliwy.Przepraszam ze marudze ale musze sie wygadac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Wtajemniczenie
|
Kami, nie masz co się marwtić szpinakiem
![]() http://www.mamazone.pl/slajdy/male-d...nia-diety.aspx Mysiu, jak zobaczysz jakie to imprezowanie z dzieciakami, to myślę że odetchniesz i humor Ci się poprawi co do przyczepki, to dla mnie spoko, ale musi w niej wszystko być i mogę siedzieć. W zeszłym roku byliśmy z rodzicami na weekend majowy, my z tż nocowaliśmy w pensjonacie i powiem Ci, że 100% wolałabym być w przyczepce, swojsko i przytulnie ale wiadomo, każdy ma swoje preferencje ![]() a u mnie nie ma wody...kuźwa pralka w trakcie prania, ani się załatwić ani nic. I to bez ostrzeżenia...chyba zrobię ewakuację do mamy
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka
czytałam w k. nie wiem co poradzić, nie znam się dziewczyny na pewno coś pomogą Pani w aptece dała mi wczoraj maxibiotic i jakieś plastry do gojenia się ran w środowisku wilgotnym
|
#2560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Beznadziejnie.Pół nocy nie spałam z bólu ![]() Cytat:
![]() Spać...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.aptekagemini.pl/nestle-na...tive-500g.html strasznie Ci współczuję Iza, wyrwij dziada i już.
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Kluska mega urwisek z tej Twojej Hani, silna kobitka, na pierwszym planie i tak rzucaja się jej piękne oczęta, będzie miała kiedyś branie Ewcia super macie ta wycieczkę, Mazury są piękne Aga, Gianna bidoczki, oby następna nocka była lepsza. Aga a ta sierota matka, to nie może iść na zakończenie córki? Mysia u mnie "za dawnych czasów" jak pamiętam, nie było dnia, żeby mnie łeb nie bolał po winie.Kusi mnie od jakiegoś czasu, żeby sobie coś kupić, chodzi mi o jakiś ciuch, allegro już robi się czerwone, jak wstaję rano, tylko czy się później w cokolwiek zmieszczę, naprawdę marzę już o swoich jeansach
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek!
Wczoraj był Dzień Czarodzieja Kubulek cały dzień śmiał się, uśmiechał, gaworzył zakańczając na hehe i czarował. Ani razu nie zapłakał ani zamarudził. No myślałam, że go zjem Pojechałam wczoraj do pracy przedstawić małego i oczywiście oczarował Dyrektorkę i jeszcze zaliczyliśmy pierwszą samotną podróż samochodem. Za to wieczorem z nadmiaru szczęścia zamiast spać to dalej sie śmiał. Nawet przez sen na początku. Czarodziej Mój Kochany!---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Iza ja wyrywałam na nfz i za znieczulenie dopłata ale 100zł, nie wiecej. Pewnie to zależy od gabinetu i stawki. Wyrwij dziada jak tak cię boli Kluska jak dopadnę kompa to obejrzę Hanię. A u nas na odwrót, do siedzenia rwie się a do raczkowania i pełzania jak jest humor. Jak nerw to foch i zostaje w miejscu szkoda, że nie podchodzą Hani gryzaki bi Kubuli to przynosi dużą ulgę. Zawsze na sniadanie jest gryzak i jak go boli to gryzie go i uśmiecha sie czyli pomaga. A może ma za duży albo niewygodny?Gianka kochana jak Ty masz tak z mlekiem to bardzo możliwe, że Natka też. Faceci to nie czują tak tego jak my, rób to co ci serce podpowiada. Jesteś mamą i wiesz co najlepsze. Agabi to meteopata dał radę z Dżas, chłopak poświęcił się. Wakacje fajne ale ja nie lubię komarów no i chciałabym na nich odpocząć, a nie przyczepka, dziecko, gotowanie i jazda a tż zrelaksowany, co to to nie, wolę do lasu po południu na spacer ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Mysia kac zabójca rozerwij się na spotkaniu i pośmiej jak będą latać koło kupek itp a Ty na luzie sączysz winkoCoffee kupuj, jak coś to się zwęzi/poszerzy albo będzie motywacjąpi porodzie do zgubienia kg ![]() Ewcia
Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-06-27 o 10:05 |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Obdzwoniłam dentystów u nas nikt nie wyrywa na nfz
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza
niedobrzeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie mam lekarstwo w zębie,może przestanie boleć.
Za miesiąc bede miała więcej kasy to chyba usune.
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a jakaś przychodnia stomatologiczna przy takiej normalnej przychodni nfz?
o właśnie, w przychodni muszą Ci chyba udzielić informacji!
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarstwo zawsze na początek boli, poza tym ruszyli ci tam wszystko wczoraj, przejdzie niedługo kochana
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska jaka Hania jest silna
slicznie sobie radzi !Iza no dzis na nfz to juz w ogole chyba dentystow nie ma:/ oby przestalo bolec. Ziajka no maly czarodziej z Kubula wie do kogo trzeba sie usmiechac alez fajny z niego chlopak i super ze zabki troche odpuscilyWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Moje dziecko dzis zrobilo juz 3kupe :O z czego pierwsza byla o 3 rano Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
2 razy obsrał się po pachy
||
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Kluseczko gdzie kolo nas kupowalas nan pro ha w tych buteleczkach malych ?bo dzwonie od rana nigdzie nie ma
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja,smerf Maruda dopiero zasnął wtulony w mamuleczkę
Agabi dziś drugi dzień z rzędu na śniadanie była :"buka" czyli bułka maślana którą Kostuś uwielbia i zjada ze smakiem Gianka uważaj z tym mlekiem bo eksperymenty to dla Natki żołądeczka nic dobrego,mam nadzieję że w końcu na coś się Maleńka skusi Izka u mnie wszystko oprócz kanałowego robi na NFZ Klusia Hana jest niemożliwa już 2raz filmik oglądałam Mysiu ja wczoraj caaałą rodzinkę ice coffe poczęstowałam i...bita śmietana się skończyła Mam nadzieję że już głowa nie boliZiajka no Kubula to ewidentny Czarodziej i nie mam żadnych wątpliwości w tej sprawie-zjeść lub na maxa ukochać Yss ![]() Madzia,Basia??? Coffe to w tym roku urlopu nie ma Idę pranie wstawić i obgarnąć domek ale najpierw K.Udanego dnia
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do fioletowej dzwoniła s? oni sa chyba najlepsi w okolicy a i na zamowienie szybko dostarczaja
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć jestem i ja
Ledwo weszłam już się obudził i cyca.. myślałam, że zaśnie, ale gdzie tam prawie do rana kręcił się, wiercił i ja przez to prawie oka nie zmrużyłam, rano płakałam już z bezlilności i zmęczenia ....TŻa nie ma, nie wiem o której wróci, bo ma trochę rzeczy do załatwienia ... a ja padam na pysk ![]() Dobrze, że wczorajsza zupa mi została, bo dzisaj mały też nie odpuszcza, teraz na matę na chwilę dała,m, żeby was ogarnąć, bo potem tysiąc stron ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Kluska Hanulka cudo piękne Iza współczuję bólu zęba, ale nie możesz się tak męczyć... pożycz od mamy jak nie masz teraz.. Mnie też boli ząb, ale czasem jak zjem coś zimnego lub gorącego, TŻ wygania, a ja się boję ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Ziajka to czarodziej wczoraj czarował na całego
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gryzki dziś właśnie załapały co do siadania to wczoraj się widziałam z koleżanką co rodziła 2tyg po mnie (ale przenoszony) i jej mały na brzuchu nie chce, pelzac nawet nie probuje a za to siedzi. nie ma reguły ![]() sorry ze ja tak na wyrywki. zaraz bedzie tata i wezmie Hanie na spacer
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
hej u mnie dziś też ciężka noc i nie lżejszy dzień. May od rana dopiero teraz usnał
Byliśmy na krótkim spacerze, bo ryk i tylko przy jedzeniu się uspokaja, no ale już z tego przejedzenia zaczął ulewać! Masakra jakaś Idę się posilić kawą, bo padam na twarz, a muszę ogarnąć kilka spraw, więc się nie kimnę ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Aha, Borys kończy dziś miesiąc |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
melduje ze zyje
zdalismy do trzeciej klasy nadrobie wieczorem jak mala mi da
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się melduję
zamówiłam chrześnicy sesję zdjęciową jako prezent urodzinowy jak tylko będę mieć fotki to się pochwalę moją królewną a tak poza tym wszystkim.. po staremu. Ja na L4, Królewicz się nie odzywa, Ex mój przylatuje w lipcu
|
|
#2580 |
|
Wtajemniczenie
|
PannaMagda królewicz widać jakiś podrobiony, że takie akcje robie, trzeba szukać prawdziwego. Super prezent, też bym taki chciała, bo samemu to zawsze coś wypadnie, tż marudzi i kasa z chrzcin odłożona. A jakby była sesja to zdjecia już by były na zawsze.
Basiu ![]() Zophie , Lila widać dzisiaj ogólnopolski dzień marudy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Przyczepki już nie koniecznie
Ja chyba jestem a bardzo wygodna

dałam ibum i trochę przeszło. zaraz drzemka, oby potem nie wróciło bo nie chcę jej faszerować lekami 

niedobrze
o właśnie, w przychodni muszą Ci chyba udzielić informacji!
Mam nadzieję że już głowa nie boli