|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Cytat:
Wolę uprzedzić, żeby w razie czego klientka nie miała do mnie pretensji i nie chciała zwrócić. Dla mnie największe buble to tusze, balsamy Naturals, większość kosmetyków CT.
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię całej serii Solutions do twarzy, kremy nie nawilżają nic a nic, moje klientki też nie lubią tej serii. Nie mam żadnych zamówień na serię Color Trend, na balsamy i żele Naturals (kremy się rzadko zdarzają). A i oczywiście szampony i odżywki Naturals, i tak jak ktoś wspomniał - sezonowe kremy do stóp.
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsza oferta LUCKY DAY
http://www.pl.avon.com/REPSuite/kampania_6.page |
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam jeszcze starą z wczoraj, choć na stronie głównej są tuszę, ale nie jestem pewna, które dokładnie, więc nie mogę zamówić.
Czy mogę prosić o kody i nazwy, szczególnie zależy mi na Mega Effects i BIG Daring, bo nie wiem czy wystarczy spisać z katalogu 14 i będzie OK
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
0423 4 blackest black Big Daring 1881 2 brown black 1865 5 black |
|
|
|
|
#2557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za punkty z KR zamówiłam fioletowy portfel firmy Baron (na zdjęciu wyglądał lepiej, więc brak chętnych na niego: ani mama, ani siostra, ani córka go nie chcą) i portfel Witchen (ten wg mnie o wiele lepszy, ale taki bardziej dla młodzieży). Ogólnie: nie jestem zadowolona, ale "darowanemu koniowi..." i to był mój wybór, więc poniosę konsekwencje i pomęczę się z tymi portfelami
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bublem jest dla mnie ten dziwny tusz do rzęs z szeroką szczoteczką. I szampony z serii naturals. |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie schodzą: seria CT, wszystko z naturalsów oprócz jednego szamponu 2 w 1 ten duży Mango i coś tam jeszcze ten często sprzedaje i połowa rzeczy AT też się u mnie nie sprzedaje (tylko szampon, odżywki i sera do włosów i olejek arganowy a tak poza tym nic innego), seria do stóp też rzadko i seria SSS też raz kiedyś coś sprzedam
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsamy Naturals lubie latem, cienie tez lubie - te paletki czworki. Wiec co komu pasuje ![]() Cytat:
nie lubie tych AT bo mam po nich lupiez.A kremy do twarzy Naturals regularnie sprzedaje, wiec niektórym tez pasuja. Ja nie zamawiam: - olejkow do ciala, - szamponow AT (ale sprzedaje regulernie) - z serii color Trend mam kilka lakierow. Cienie sa do niczego niestety. - nie lubię kremów Solutions (z wyjątkiem pod oczy), ale kuzynka je bierze regularnie. - maseczek peel-off, ale nie ze buble, tylko jak takich nie lubie. - masek do wlosow AT Ogólnie od czasu do czasu sprzedaje sie wszystko. Mam sporo zamówień na Naturalsy. Ale prawie nikt nie kupuje szminek i bardzo mało Anew, pewnie przez cenę, bo ja np bardzo lubię. Mysle, ze w każdej serii znajdzie się gorszy produkt, ale nie powiedziałabym ze wszystkie szampony to buble, lub wszystkie maseczki...
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
A ja lubię:
- wody perfumowane - kulki pod pachy - pomadki UC - krem do stop (lawendowy w dużym pudełku) - kredki do oczu i brązową do brwi - szampon z czarną rzepą - kremowe żele pod prysznic - poczwórne cienie i podwojny healty glow (czy jakoś tak), - czasem zafunduje sobie biżuterię Tyle ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- zapomniałam o maseczkach Planet Spa błotna jest numer one !!!
|
|
|
|
#2562 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie buble to: balsamy naturals, wszystkie kulki antypers, szampony naturals, tusze ss i full, szminki doskonałość absolutna, seria SUN
|||||||||||||||||||||||
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
O tak seria sun to klapa.
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chciałam się pochwalić, że mam już zamówienie z kat 15 na prawie 900zł
|
|
|
|
#2565 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko o Avonie - cz.36
zobaczcie jakiego mejla dzis dostalam a myslalam ze skoro jest napisane 100 % gwarancja zwrotu to mozna normalnie zwracac produkty .
Na Pani/Pana koncie odnotowujemy duże zwroty. W ciągu ostatnich sześciu Katalogów ( K08-K13) suma wartości zwróconych produktów wyniosła 37 % wartości Pani/Pana zamówień. Zgodnie z zapisem na umowie Konsultantka zobowiązana jest do przestrzegania zasad dotyczących prowadzenia sprzedaży obowiązujących w AVON oraz zasad współpracy z AVON, w tym zasad gwarancji AVON i zwrotu produktów. W zasadach gwarancji Avon (zamieszczonych w Strefie Konsultantki) jest zapis mówiący, że dokonywany zwrot powinien dotyczyć pojedynczych produktów. Zapoznanie się z zasadami i ich zaakceptowanie jest elementem wymaganym w momencie wypełniania E-Zwrotu. Prosimy o ograniczenie reklamacji. Sugerujemy, aby spróbowała Pani/Pan w większym stopniu korzystać z dostępnych próbek produktów i ofert DEMO. Takie działania pozwolą Pani/Panu na zaplanowanie zakupów na właściwym poziomie, bez zbędnych nadwyżek, które następnie Pani/Pan zwraca. Jeśli liczba zwracanych produktów nie zostanie zmniejszona, będziemy musieli podjąć bardziej radykalne kroki, łącznie z rozwiązaniem umowy Konsultanckiej. Mamy nadzieję, że zrozumie Pani/Pan nasze stanowisko i dalsza współpraca będzie się układała bezproblemowo. Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#2566 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
Ja zamawiam dla siebie w k15 pierwszy raz szampony AT i już się nie mogę doczekać. Wybrałam "ochronno-wzmacniający" i "24h objętość", bo mają dobre opinie. Wiecie może coś o szamponie "gładkość jedwabiu" (smooth as silk) i "natychmiastowa naprawa" (instant repair)? No i ten marokański z olejkiem arganowym - dobry jest? Nie wiem czy to buble czy nie, ale nigdy nie zamawiam nic z serii ColorTrend. |
||
|
|
|
#2567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten szampon z marokanskim olejkiem argan strasznie obciaza i przetluszcza wlosy po umyciu sa oklapnięte Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam ten "24h objętość", zużyłam 200 ml, potem butlę 700 ml, teraz rozpoczęłam kolejną 700 ml - jak dla mnie super. I włosy się do niego nie przyzwyczajają w ogóle, tak jak do innych szamponów.
|
|
|
|
#2571 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potrzebuję pilnie zmienić szampon i liczę, że te co wybrałam się nadadzą.
|
|||
|
|
|
#2572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co kto lubi.Cytat:
Cytat:
U mnie się sprzedaje większość rzeczy w mniejszym lub większym stopniu Jedynie bardzo drogie nie idą. Ja np. szamponów z Avonu nie lubię, ale odżywki i maseczki używam. Klientki za to szampony chwalą. Antyperspiranty i dezodoranty w kulkach też idą w miarę regularnie choć ja nie używam.
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-10-16 o 18:01 |
|||
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, widziałam tn post, ale liczyłam na jeszcze jakieś opinie
![]() Cytat:
Jeśli produktu nie znam to czytam opinie na KWC i pytam Was ![]() Szamponów sprzedałam sporo, podobnie tuszy, sama bardzo lubię ME, SS, B&D i lubiłam Drama. Cienie lubię i używam, nie uważam, że są słabo napigmentowane Nie przepadam za serią Naturals (choć maski i szampony były całkiem spoko) ani Care. Z Color Trend mam 2 szminki i kredki do oczu. Reszta moim zdaniem słaba. Wy tu już o zamowieniach z następnego katalogu piszecie a ja jeszcze nie zamówiłam z aktualnego
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w K14 pierwszy raz zamówiłam szampon AT - "ochronno-wzmacniający" i jestem zachwycona <3 nie obciąża, włosy są lśniące i przyjemne w dotyku
Lubię też mydła do rąk w płynie Senses (co katalog biorę inny zapach ) ,bazę pod cienie, żółty tusz do rzęs Extend Extreme, koloryzujący krem do twarzy VIP z Solutions a skoro już rozmawiamy o ulubieńcach, to powiedzcie proszę który puder lubicie najbardziej?
|
|
|
|
#2575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak samo wzorniki pomadek
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nieźle...Podejrzewam, że Twoje zwroty mają też wpływ na wysokość upustu, jaki miałabyś, gdybyś nie zamawiała tych zwracanych rzeczy? Szukają oszczędności, gdzie się da
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2014-10-16 o 19:54 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś z Was wrzucała ostatnio oferty ze strefy na kilka kolejnych dni z Lucky Day a nie mogę teraz odszukać... pamiętacie co ma być jutro?
|
|
|
|
#2578 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
I myślę, że właśnie dlatego taka ich różnorodność w katalogu, aby każda kobieta wybrała dobry tusz dla siebie. Ja mam swoje sprawdzone 2 (Luxe i SuperShock) a akurat zamówienia zbieram na wszystkie pozostałe, nawet z CT. - Lakiery szybkoschnące Speed Dry (mimo bazy i top coatu odpryskują już po kilku godzinach od malowania - większość z serii Color Trend, zwłaszcza cienie i pomadki - szampony AT (nabawiłam się problemów z włosami) - eyelinery (zbyt szybko wysychają, tracą kolor) - kremy do twarzy Solutions (kilka odesłanych sztuk z każdej serii od niezadowolonych klientek) - perłowa kuracja do paznokci (perłowa łuszcząca się paskuda) - torebki i portfele (niestety cena nieadekwatna do jakości, zbyt szybko się zużywają) - odżywczy balsam uniwersalny Planet Spa z masłem shea (śmierdzi przeokrutnie, nie mogę go zmęczyć, a szkoda wyrzucić )
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
o perełkach nie pisałam, na pewno pianka solutions, żel vitale, mus do twarzy spa ten matujący
|
|
#2580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nałogowo używałam szamponu 24h objętość (4*700ml zużyłam) i jestem zadowolona, a teraz mam gładkość jedwabiu i mega go lubię, bo mam z natury długie,kręcone włosy,a on powoduje właśnie wygładzenie i fajnie się po nim prostuje lub modeluje. Więc wszystko zależy od jakości włosów natomiast co do szamponu z marokańskim olejkiem arganowym ,to mój syn go używa i ma piękne , błyszczące włosy,a są długie , bo to młody rockman . Także nie ma co uogólniać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

jestem niepocieszona, bo akurat w k.17 jest taki zestaw z eliksirem i mogłabym go sprzedać, a emulsji nawet nie ma w ofercie i w dodatku nikt mi jej nie kupi.
nie lubie tych AT bo mam po nich lupiez.
błotna jest numer one !!!

no nieźle...
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012