Wszystko o Avonie - cz.36 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-16, 09:37   #2551
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
A jak to u was jest? Jak klientka zamawia tusz i wiecie, ze jest fatalny, to odradzacie, czy zyjecie nadzieja, ze jej sie spodoba i moze nie warto odradzac?

Co uwazacie za buble w avonie?

- szampony ( sam silikon)
- balsamy naturals
- kulki pod pachy, robia same plamy, nie wiem jak te nowe
- tusze do rzes oprocz ME
- cienie, malo napigmentowane podczas rocierania zsypuja sie z powieki
Uprzedzam, że np. coś mi nie podchodzi, albo że czytałam dużo negatywnych opinii.
Wolę uprzedzić, żeby w razie czego klientka nie miała do mnie pretensji i nie chciała zwrócić.

Dla mnie największe buble to tusze, balsamy Naturals, większość kosmetyków CT.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 10:05   #2552
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Ja nie lubię całej serii Solutions do twarzy, kremy nie nawilżają nic a nic, moje klientki też nie lubią tej serii. Nie mam żadnych zamówień na serię Color Trend, na balsamy i żele Naturals (kremy się rzadko zdarzają). A i oczywiście szampony i odżywki Naturals, i tak jak ktoś wspomniał - sezonowe kremy do stóp.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 10:35   #2553
patusia22
Zakorzenienie

dzisiejsza oferta LUCKY DAY

http://www.pl.avon.com/REPSuite/kampania_6.page
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 10:56   #2554
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

Cytat:
Napisane przez anna77-69 Pokaż wiadomość
Zamawiałam z platformy KR zestaw kremów i dostałam teraz na fakturze taką wiadomość :
Dziękujemy za zamówienie zestawu Anew z Platformy produktowej Klubu Róży. Pragniemy poinformować ,że w związku z brakiem koncentratu liftingującego Ulti-Minute Anew Ultimate 7S, do zamówienia została
dodana Emulsja z bioaktywnym złotem na noc Anew Ultimate 7S.

jestem niepocieszona, bo akurat w k.17 jest taki zestaw z eliksirem i mogłabym go sprzedać, a emulsji nawet nie ma w ofercie i w dodatku nikt mi jej nie kupi.
u mnie w zestawie zapachów z KR też zrobili zamianę-zamiast Herve Lager dla niej i dla niego dostanę nowe zapachy CL Ambre
Stary 2014-10-16, 11:01   #2555
MaT
Wtajemniczenie

A ja mam jeszcze starą z wczoraj, choć na stronie głównej są tuszę, ale nie jestem pewna, które dokładnie, więc nie mogę zamówić.
Czy mogę prosić o kody i nazwy, szczególnie zależy mi na Mega Effects i BIG Daring, bo nie wiem czy wystarczy spisać z katalogu 14 i będzie OK
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 11:14   #2556
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
A ja mam jeszcze starą z wczoraj, choć na stronie głównej są tuszę, ale nie jestem pewna, które dokładnie, więc nie mogę zamówić.
Czy mogę prosić o kody i nazwy, szczególnie zależy mi na Mega Effects i BIG Daring, bo nie wiem czy wystarczy spisać z katalogu 14 i będzie OK
Mega Effects 4291 1 brown black
0423 4 blackest black

Big Daring 1881 2 brown black
1865 5 black
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 11:37   #2557
emsik123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bullfinchM Pokaż wiadomość
u mnie w zestawie zapachów z KR też zrobili zamianę-zamiast Herve Lager dla niej i dla niego dostanę nowe zapachy CL Ambre
Ja bym wolała Herve...
Ja za punkty z KR zamówiłam fioletowy portfel firmy Baron (na zdjęciu wyglądał lepiej, więc brak chętnych na niego: ani mama, ani siostra, ani córka go nie chcą) i portfel Witchen (ten wg mnie o wiele lepszy, ale taki bardziej dla młodzieży). Ogólnie: nie jestem zadowolona, ale "darowanemu koniowi..." i to był mój wybór, więc poniosę konsekwencje i pomęczę się z tymi portfelami
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 11:48   #2558
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
A jak to u was jest? Jak klientka zamawia tusz i wiecie, ze jest fatalny, to odradzacie, czy zyjecie nadzieja, ze jej sie spodoba i moze nie warto odradzac?

- balsamy naturals
Co kto lubi, ja uwielbiam balsamy naturals :P
Bublem jest dla mnie ten dziwny tusz do rzęs z szeroką szczoteczką. I szampony z serii naturals.
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 12:32   #2559
HoneyIlove
Zakorzenienie

u mnie nie schodzą: seria CT, wszystko z naturalsów oprócz jednego szamponu 2 w 1 ten duży Mango i coś tam jeszcze ten często sprzedaje i połowa rzeczy AT też się u mnie nie sprzedaje (tylko szampon, odżywki i sera do włosów i olejek arganowy a tak poza tym nic innego), seria do stóp też rzadko i seria SSS też raz kiedyś coś sprzedam
Stary 2014-10-16, 12:56   #2560
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:

- balsamy naturals
Jak klientka jest rodzina to odradzam, bo mniej wiecej wiem co lubi i co moze jej pasowac. A jak osoba obca, znajoma mamy to nie.

Balsamy Naturals lubie latem, cienie tez lubie - te paletki czworki. Wiec co komu pasuje

Cytat:
Napisane przez Inka_1 Pokaż wiadomość
Ja kupuję tylko dla siebie, więc nie mam dylematów Ale dla mnie największym bublem są kremy do stóp z sezonowych edycji. Kupuję skuszona zapachem a potem zużywam na siłę. I seria Naturals - o ile żele pod prysznic lubię bo myją i ładnie pachną, to całą resztę, balsamy, kremy do twarzy, szampony i odżywki, uważam za nieporozumienie.
Szampony Naturals tez lubie nie lubie tych AT bo mam po nich lupiez.
A kremy do twarzy Naturals regularnie sprzedaje, wiec niektórym tez pasuja.

Ja nie zamawiam:
- olejkow do ciala,
- szamponow AT (ale sprzedaje regulernie)
- z serii color Trend mam kilka lakierow. Cienie sa do niczego niestety.
- nie lubię kremów Solutions (z wyjątkiem pod oczy), ale kuzynka je bierze regularnie.
- maseczek peel-off, ale nie ze buble, tylko jak takich nie lubie.
- masek do wlosow AT

Ogólnie od czasu do czasu sprzedaje sie wszystko. Mam sporo zamówień na Naturalsy. Ale prawie nikt nie kupuje szminek i bardzo mało Anew, pewnie przez cenę, bo ja np bardzo lubię.
Mysle, ze w każdej serii znajdzie się gorszy produkt, ale nie powiedziałabym ze wszystkie szampony to buble, lub wszystkie maseczki...
Stary 2014-10-16, 13:43   #2561
jagoda352
Zadomowienie

A ja lubię:
- wody perfumowane
- kulki pod pachy
- pomadki UC
- krem do stop (lawendowy w dużym pudełku)
- kredki do oczu i brązową do brwi
- szampon z czarną rzepą
- kremowe żele pod prysznic
- poczwórne cienie i podwojny healty glow (czy jakoś tak),
- czasem zafunduje sobie biżuterię
Tyle

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

zapomniałam o maseczkach Planet Spa błotna jest numer one !!!
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 14:18   #2562
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:

Dla mnie buble to: balsamy naturals, wszystkie kulki antypers, szampony naturals, tusze ss i full, szminki doskonałość absolutna, seria SUN

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 14:58   #2563
tworazka
Zakorzenienie

O tak seria sun to klapa.
Stary 2014-10-16, 15:47   #2564
Kisame
Zakorzenienie

a ja chciałam się pochwalić, że mam już zamówienie z kat 15 na prawie 900zł

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:25   #2565
carla252
Rozeznanie

Wszystko o Avonie - cz.36

zobaczcie jakiego mejla dzis dostalam a myslalam ze skoro jest napisane 100 % gwarancja zwrotu to mozna normalnie zwracac produkty .

Na Pani/Pana koncie odnotowujemy duże zwroty. W ciągu ostatnich sześciu Katalogów ( K08-K13) suma wartości zwróconych produktów wyniosła 37 % wartości Pani/Pana zamówień.

Zgodnie z zapisem na umowie Konsultantka zobowiązana jest do przestrzegania zasad dotyczących prowadzenia sprzedaży obowiązujących w AVON oraz zasad współpracy z AVON, w tym zasad gwarancji AVON i zwrotu produktów. W zasadach gwarancji Avon (zamieszczonych w Strefie Konsultantki) jest zapis mówiący, że dokonywany zwrot powinien dotyczyć pojedynczych produktów. Zapoznanie się z zasadami i ich zaakceptowanie jest elementem wymaganym w momencie wypełniania E-Zwrotu.

Prosimy o ograniczenie reklamacji. Sugerujemy, aby spróbowała Pani/Pan w większym stopniu korzystać z dostępnych próbek produktów i ofert DEMO. Takie działania pozwolą Pani/Panu na zaplanowanie zakupów na właściwym poziomie, bez zbędnych nadwyżek, które następnie Pani/Pan zwraca. Jeśli liczba zwracanych produktów nie zostanie zmniejszona, będziemy musieli podjąć bardziej radykalne kroki, łącznie z rozwiązaniem umowy Konsultanckiej.

Mamy nadzieję, że zrozumie Pani/Pan nasze stanowisko i dalsza współpraca będzie się układała bezproblemowo.

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:22   #2566
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A ja lubię:
[...]
- krem do stop (lawendowy w dużym pudełku)
- poczwórne cienie i podwojny healty glow (czy jakoś tak)
[...]
Ten krem lawendowy jest rewelacyjny i pięknie pachnie. A napiszesz coś więcej o cieniach poczwórnych i tym Healthy Glow? Podobają mi się Stone Taupes, ale ponoć mają beznadziejną pigmentację.
Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
Dla mnie buble to: balsamy naturals, wszystkie kulki antypers, szampony naturals, tusze ss i full, szminki doskonałość absolutna, seria SUN
Seria Sun to przeciwsłoneczna? Tusze SuperShock wszyscy u mnie chwalili.

Ja zamawiam dla siebie w k15 pierwszy raz szampony AT i już się nie mogę doczekać. Wybrałam "ochronno-wzmacniający" i "24h objętość", bo mają dobre opinie.
Wiecie może coś o szamponie "gładkość jedwabiu" (smooth as silk) i "natychmiastowa naprawa" (instant repair)? No i ten marokański z olejkiem arganowym - dobry jest?

Nie wiem czy to buble czy nie, ale nigdy nie zamawiam nic z serii ColorTrend.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:24   #2567
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ten krem lawendowy jest rewelacyjny i pięknie pachnie. A napiszesz coś więcej o cieniach poczwórnych i tym Healthy Glow? Podobają mi się Stone Taupes, ale ponoć mają beznadziejną pigmentację.

Seria Sun to przeciwsłoneczna? Tusze SuperShock wszyscy u mnie chwalili.

Ja zamawiam dla siebie w k15 pierwszy raz szampony AT i już się nie mogę doczekać. Wybrałam "ochronno-wzmacniający" i "24h objętość", bo mają dobre opinie.

Wiecie może coś o szamponie "gładkość jedwabiu" (smooth as silk) i "natychmiastowa naprawa" (instant repair)? No i ten marokański z olejkiem arganowym - dobry jest?

ten szampon z marokanskim olejkiem argan strasznie obciaza i przetluszcza wlosy po umyciu sa oklapnięte

carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:26   #2568
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
No i ten marokański z olejkiem arganowym - dobry jest?
koszmarny
No i dostalam od niego potwornego uczulenia (swędzenie głowy, krosty i w efekcie wypadające włosy).
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:28   #2569
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
Mega Effects 4291 1 brown black
0423 4 blackest black

Big Daring 1881 2 brown black
1865 5 black
patusia22 wklepałam i okazało się, że system policzył mi z wypracowanym opustem, więc nie wysłałam zamówienia, tym bardziej że wybierałam się w okolice COK i zdecydowałam się je tam kupić
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:29   #2570
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ten "24h objętość", zużyłam 200 ml, potem butlę 700 ml, teraz rozpoczęłam kolejną 700 ml - jak dla mnie super. I włosy się do niego nie przyzwyczajają w ogóle, tak jak do innych szamponów.
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:46   #2571
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
ten szampon z marokanskim olejkiem argan strasznie obciaza i przetluszcza wlosy po umyciu sa oklapnięte
Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
koszmarny
No i dostalam od niego potwornego uczulenia (swędzenie głowy, krosty i w efekcie wypadające włosy).
Oo, dziękuję za odpowiedzi, na pewno go w takim razie nie kupię. Może jeszcze ktoś coś wie o tym z jedwabiem i naprawczym?
Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Ja mam ten "24h objętość", zużyłam 200 ml, potem butlę 700 ml, teraz rozpoczęłam kolejną 700 ml - jak dla mnie super. I włosy się do niego nie przyzwyczajają w ogóle, tak jak do innych szamponów.
No to świetnie Potrzebuję pilnie zmienić szampon i liczę, że te co wybrałam się nadadzą.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:59   #2572
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie prawie każda klientka zamawia inny więc o żadnym nie powiem, że jest fatalny Co kto lubi.
Cytat:
Napisane przez Inka_1 Pokaż wiadomość
Ja kupuję tylko dla siebie, więc nie mam dylematów Ale dla mnie największym bublem są kremy do stóp z sezonowych edycji. Kupuję skuszona zapachem a potem zużywam na siłę. I seria Naturals - o ile żele pod prysznic lubię bo myją i ładnie pachną, to całą resztę, balsamy, kremy do twarzy, szampony i odżywki, uważam za nieporozumienie.
Ja szamponów z Naturals dużo sprzedaję.
Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Dla mnie deo do stóp Foot Works (nie ten do obuwia). Tak wysuszyły mi skórę na stopach, że 2 tygodnie nakładałam na noc tłusty krem i spałam w skarpetkach.
Ja latem używałam regularnie i mi nie wysuszał. Mam też klientki co regularnie kupują.

U mnie się sprzedaje większość rzeczy w mniejszym lub większym stopniu Jedynie bardzo drogie nie idą. Ja np. szamponów z Avonu nie lubię, ale odżywki i maseczki używam. Klientki za to szampony chwalą. Antyperspiranty i dezodoranty w kulkach też idą w miarę regularnie choć ja nie używam.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2014-10-16 o 18:01
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:31   #2573
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Kejtiryba
Dziękuję, widziałam tn post, ale liczyłam na jeszcze jakieś opinie
Cytat:

- balsamy naturals
Zależy. Jeśli wiem, że coś jest totalną kaszaną to mówię o tym, jeśli Klientka się waha to proponuję żeby zamówiła, a jak nie będzie zadowolona to pójdzie do zwrotu.
Jeśli produktu nie znam to czytam opinie na KWC i pytam Was

Szamponów sprzedałam sporo, podobnie tuszy, sama bardzo lubię ME, SS, B&D i lubiłam Drama. Cienie lubię i używam, nie uważam, że są słabo napigmentowane
Nie przepadam za serią Naturals (choć maski i szampony były całkiem spoko) ani Care. Z Color Trend mam 2 szminki i kredki do oczu. Reszta moim zdaniem słaba.

Wy tu już o zamowieniach z następnego katalogu piszecie a ja jeszcze nie zamówiłam z aktualnego Czekam i liczę, liczę i czekam, co by FV była w listopadzie do płacenia bo Klientki nie zaszalały a ja potrzebuję kilka rzeczy

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:40   #2574
Kisame
Zakorzenienie

Ja w K14 pierwszy raz zamówiłam szampon AT - "ochronno-wzmacniający" i jestem zachwycona <3 nie obciąża, włosy są lśniące i przyjemne w dotyku
Lubię też mydła do rąk w płynie Senses (co katalog biorę inny zapach ) ,bazę pod cienie, żółty tusz do rzęs Extend Extreme, koloryzujący krem do twarzy VIP z Solutions

a skoro już rozmawiamy o ulubieńcach, to powiedzcie proszę który puder lubicie najbardziej?

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:25   #2575
Anex
Rozeznanie

Cytat:
zobaczcie jakiego mejla dzis dostalam a myslalam ze skoro jest napisane 100 % gwarancja zwrotu to mozna normalnie zwracac produkty .

Na Pani/Pana koncie odnotowujemy duże zwroty. W ciągu ostatnich sześciu Katalogów ( K08-K13) suma wartości zwróconych produktów wyniosła 37 % wartości Pani/Pana zamówień.

Zgodnie z zapisem na umowie Konsultantka zobowiązana jest do przestrzegania zasad dotyczących prowadzenia sprzedaży obowiązujących w AVON oraz zasad współpracy z AVON, w tym zasad gwarancji AVON i zwrotu produktów. W zasadach gwarancji Avon (zamieszczonych w Strefie Konsultantki) jest zapis mówiący, że dokonywany zwrot powinien dotyczyć pojedynczych produktów. Zapoznanie się z zasadami i ich zaakceptowanie jest elementem wymaganym w momencie wypełniania E-Zwrotu.

Prosimy o ograniczenie reklamacji. Sugerujemy, aby spróbowała Pani/Pan w większym stopniu korzystać z dostępnych próbek produktów i ofert DEMO. Takie działania pozwolą Pani/Panu na zaplanowanie zakupów na właściwym poziomie, bez zbędnych nadwyżek, które następnie Pani/Pan zwraca. Jeśli liczba zwracanych produktów nie zostanie zmniejszona, będziemy musieli podjąć bardziej radykalne kroki, łącznie z rozwiązaniem umowy Konsultanckiej.

Mamy nadzieję, że zrozumie Pani/Pan nasze stanowisko i dalsza współpraca będzie się układała bezproblemowo.

Taaa... A strony zapachowe (jakby nie patrzeć to są próbki zapachu) idealnie oddaję zapach z flakonu. Ja przez te ich strony zapachowe mam zwroty perfum Tak samo wzorniki pomadek
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:31   #2576
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
no nieźle...

Podejrzewam, że Twoje zwroty mają też wpływ na wysokość upustu, jaki miałabyś, gdybyś nie zamawiała tych zwracanych rzeczy?

Szukają oszczędności, gdzie się da

Edytowane przez angelikaw
Czas edycji: 2014-10-16 o 19:54 Powód: literówka
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 19:47   #2577
kejtiryba
Wtajemniczenie

Któraś z Was wrzucała ostatnio oferty ze strefy na kilka kolejnych dni z Lucky Day a nie mogę teraz odszukać... pamiętacie co ma być jutro?

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 20:07   #2578
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Nie warto odradzać - wszak każdemu pasuje co innego I myślę, że właśnie dlatego taka ich różnorodność w katalogu, aby każda kobieta wybrała dobry tusz dla siebie.
Ja mam swoje sprawdzone 2 (Luxe i SuperShock) a akurat zamówienia zbieram na wszystkie pozostałe, nawet z CT.

Cytat:
- Lakiery szybkoschnące Speed Dry (mimo bazy i top coatu odpryskują już po kilku godzinach od malowania )
- większość z serii Color Trend, zwłaszcza cienie i pomadki
- szampony AT (nabawiłam się problemów z włosami)
- eyelinery (zbyt szybko wysychają, tracą kolor)
- kremy do twarzy Solutions (kilka odesłanych sztuk z każdej serii od niezadowolonych klientek)
- perłowa kuracja do paznokci (perłowa łuszcząca się paskuda)
- torebki i portfele (niestety cena nieadekwatna do jakości, zbyt szybko się zużywają)
- odżywczy balsam uniwersalny Planet Spa z masłem shea (śmierdzi przeokrutnie, nie mogę go zmęczyć, a szkoda wyrzucić )
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 20:28   #2579
musso4
Zakorzenienie

o perełkach nie pisałam, na pewno pianka solutions, żel vitale, mus do twarzy spa ten matujący podkład w musie, tusz ME, lakiery żelowe, baza wyrównująca paznokcie, baza pod cienie, korektor pod oczy w pędzelku(zwykły/magix/luxe) krem do stóp aha większość maseczek spa, peeling mm i cukrowy spa, kuracja ochronno wzmacniająca AT i pewnie wiele innych, zdecydowanie więcej mam perełek niż bubli
Stary 2014-10-16, 20:32   #2580
sensitive17
Rozeznanie

Cytat:

Jak wiadomo każdy ma inne upodobania Ja nałogowo używałam szamponu 24h objętość (4*700ml zużyłam) i jestem zadowolona, a teraz mam gładkość jedwabiu i mega go lubię, bo mam z natury długie,kręcone włosy,a on powoduje właśnie wygładzenie i fajnie się po nim prostuje lub modeluje. Więc wszystko zależy od jakości włosów natomiast co do szamponu z marokańskim olejkiem arganowym ,to mój syn go używa i ma piękne , błyszczące włosy,a są długie , bo to młody rockman . Także nie ma co uogólniać

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości