Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonają! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 11:58   #2551
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj

Ja też sobie nie wyobrażam takiego braku opieki, bo inaczej tego nie idzie nazwać.
Każda choroba mojego dziecka to wielki stres, choć przez te lata i czas gdy Paula ciągle chorowała, teraz mam lżejsze podejście, bo wiem co jest normą a co od niej odbiega i trzeba iść do lekarza. Nigdy na szczęście nic poważnego im nie było, Paulucha miała salmonellę kiedyś i to chyba było najgorsze, plus uszy, non stop uszy, ale dostała szczepionkę i nie choruje od kilku lat, prócz zwykłych przeziębień.
Stary 2014-12-02, 12:00   #2552
HaGie
Zadomowienie

Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj

haha nie ma szans, żeby dać coś do laboratorium, bo w przychodniach nie ma takich "rarytasów", tu tylko jest lekarz pierwszego kontaktu i pielęgniarka. Musiałabym szukać jakiegoś prywatnie, wiem, że jest kilka polskich prywatnych przychodni... w Londynie i Manchesterze. Ile razy ja prosiłam, żeby mi zrobili głupie badanie krwi na poziom hormonów, ale lekarz powiedziął, że robią raz w roku... szkoda gadać. za 10 dni lecimy do Polski i mam już umówioną wizytę do pediatry. Dziś już Z. całkiem dobrze, śniadanie zjadła, bawi się, nie ma gorączki, tylko czasem wspomni, że ją gardło boli, ale nie wiem czy ona nie ściemnia, żeby dostać syropek, albo psik-psik do buzi, bo to lekoman mały
i Jeszcze jedno pytanie mam, kiedy ją do szkoły puścić? Przepraszam, że tak nie w temacie wątkowym to wszystko, ale wiem, że mogę się Was zawsze poradzić - dzięki bo tu jeszcze druga sprawa ze szkołą - dzieciak ma prawo do 10 dni nieobecności w szkole w ciągu roku, bo powyżej zaczynają się problemy, dochodzenia, kary pieniężne (120funtów), a nawet sprawy w sądzie tutaj dziecko może się w ogóle nie uczyć, może być głąbem totalnym, ale do szkoły chodzić musi Ona jeszcze nie ma 4 lat, więc nie jest objęta obowiązkiem szkolnym, ale za 1,5tygodnia skończy 4 lata i nie wiem, jak oni na to patrzą

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 12:02   #2553
tamlin111
Zakorzenienie

Nawet jak chora to nie może być nieobecna więcej niż 10 dni??????? Ale głupota. Na pewno bym jeszcze jutro ją w domu trzymała, w czwartek MOŻE bym puściła.
Stary 2014-12-02, 12:12   #2554
HaGie
Zadomowienie

http://julkidzidzius.blogspot.co.uk/...dziecka-w.html
Tutaj jest nakaz rządu, że dziecko musi mieć minimum 95% frekwencji, czyli wychodzi, że bez konsekwencji może opuścić 10 dni w ciągu roku szkolnego, wszystkie pozostałe trzeba uzyskać zgodę dyrektora, ale nawet w przypadku zgody, jeżeli będzie sporo więcej tych nieobecności, wtedy jest taka komisja z wydziału oświaty/urzędu miasta, gdzie trzeba przedstawić dlaczego dziecka nie było i oni podejmują decyzję... mogą uwzględnić wyjaśnienia rodziców, mogą nałożyć karę pieniężną, a mogą nawet skierowac sprawę do sądu

99-->96
-->66
Stary 2014-12-02, 12:44   #2555
tamlin111
Zakorzenienie

Cyrk

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

A to jak do Polski przylecicie, to młoda wtedy ma jakieś ferie czy coś?
Stary 2014-12-02, 12:50   #2556
SzaraMyszka90
Rozeznanie

HaGie matką nie jestem więc o chorobach dzieci nie wiem nic.
Ta informacja z 10% frekfencją to jakaś masakra Ja w szkole zawsze miałam prawie 40 % nieobecności co wcale źle się nie obijało na ocenach.

Co do latającej zabawki to widziałam gdzieś taki filmik

Wiec moze o to chodzi Twojemu dziecku http://www.amazon.com/Deluxe-Light-U...s=flying+fairy
Stary 2014-12-02, 14:20   #2557
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Cyrk

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

A to jak do Polski przylecicie, to młoda wtedy ma jakieś ferie czy coś?
No właśnie nie ma wtedy ferii, to znaczy częściowo ma, bo my lecimy 12 grudnia, więc nie będzie jej w szkole 6 dni szkolnych, no i wczoraj jej nie było i dzis i zaczynam się bać, bo to już 8 dni, a jeszcze pół roku zostało do wakacji

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
HaGie matką nie jestem więc o chorobach dzieci nie wiem nic.
Ta informacja z 10% frekfencją to jakaś masakra Ja w szkole zawsze miałam prawie 40 % nieobecności co wcale źle się nie obijało na ocenach.

Co do latającej zabawki to widziałam gdzieś taki filmik

Wiec moze o to chodzi Twojemu dziecku http://www.amazon.com/Deluxe-Light-U...s=flying+fairy
Szara Myszka jesteć wielka dokładnie o to jej chodziło, właśnie jej pokazałam ten filmik i TO JEST TO kurde, ja tego na oczy nie widziłam, skąd ona to wzięła
Dzięki wielkie

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Kurde, trochę drogie to to jest

99-->96
-->66
Stary 2014-12-02, 15:29   #2558
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Cytat:
Kurde, trochę drogie to to jest
Myślę, że da się znaleźć coś w miarę taniego - na allegro podobne chodzą po ok 50 zł. Natomiast nie wiem gdzie zazwyczaj robisz zakupy i jak jest z wysyłką za granicę np - skoro wracasz na świeta do Polski to może zamów do rodziny? Będzie akurat na gwiazdkę
Stary 2014-12-02, 16:09   #2559
creature666
Zakorzenienie

HUUUURAAAA!!!!!!!!!!!!
dostalismy wszystko od reki
fotki trzeba Mlodemu trzasnac i robimy british passport

Dzien dobry po poludniu...
Czasem mysle,ze Ci Angole to w ogole niepowazni i ze szkola,z urzedami,a o sluzbie zdrowia nie bede nic mowic...

Lachony odezwe sie pozniej,bo szukalam papierow i czas mi gdzies odlecial,a obiad sam sie nie zrobi

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

te lalki na ebayu miedzy £15-25
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...c&LH_PrefLoc=1
Stary 2014-12-02, 16:27   #2560
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
HUUUURAAAA!!!!!!!!!!!!
Super
Stary 2014-12-02, 18:00   #2561
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że da się znaleźć coś w miarę taniego - na allegro podobne chodzą po ok 50 zł. Natomiast nie wiem gdzie zazwyczaj robisz zakupy i jak jest z wysyłką za granicę np - skoro wracasz na świeta do Polski to może zamów do rodziny? Będzie akurat na gwiazdkę
Dobry pomysł z tym allegro w PL, dzięki za podpowiedź

Cytat:
HUUUURAAAA!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry po poludniu...
Czasem mysle,ze Ci Angole to w ogole niepowazni i ze szkola,z urzedami,a o sluzbie zdrowia nie bede nic mowic...

Lachony odezwe sie pozniej,bo szukalam papierow i czas mi gdzies odlecial,a obiad sam sie nie zrobi

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

te lalki na ebayu miedzy £15-25
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...c&LH_PrefLoc=1
Super
a Ty masz paszport UK?

dzięki za linka

99-->96
-->66
Stary 2014-12-02, 18:27   #2562
insane_p
Zadomowienie

Creaturko gratulacje

Ja bylam dzis na takich ogólnych badaniach: Krew, waga, wzrost, test adaptacji do wysiłku fizycznego

W teście adaptacji mialam dobry wynik 3 w skali 0-10 gdzie 0 to najlepiej wiec nie ma wymówek! Gorzej z waga. Wyszlo mi ponad 40% tłuszczu ale za to dowiedziałam sie ze mam 168 cm a nie 167 wiec musze zmienić w naszej tabelce

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 18:36   #2563
HaGie
Zadomowienie

Hehe może Ty jeszcze rośniesz maleńka

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

a waga Ci się zgadzała z tymi domowymi pomiarami?

99-->96
-->66
Stary 2014-12-02, 18:44   #2564
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Hehe może Ty jeszcze rośniesz maleńka

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

a waga Ci się zgadzała z tymi domowymi pomiarami?
tak
dzisiaj było 88,1 w ciuchach, a w sobotę miałam 87,7 nago więc zakładam, że jest ok. Pani powiedziała, ze mam schudnąć do 68, a najlepiej do 62 no co ona nie powie

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-12-02, 20:03   #2565
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Cytat:
HUUUURAAAA!!!!!!!!!!!!
Żeby wszystko szło tak gładko

Cytat:
Ja bylam dzis na takich ogólnych badaniach: Krew, waga, wzrost, test adaptacji do wysiłku fizycznego
Insane, jak wyglada taki test adaptacji???
Dzis zrobilam speed:P gonię Cię

Mam szalony plan jutro o 6:30 włożyć moje termoaktywne wdzianko i pójść pobiegać. Ciekawe co z tego wyjdzie

Jestem też bardzo ciekawa nowego programu Ewki Secret, ktoras z Was moze zamowila? Ja poczekam az bedzie w sieci niby 30 zl ale szkoda mi

Tak z innej beczki... Czy ktoras z Was jest samotna albo zna kogos takiego? Moj znajomy po rozstaniu jest w totalnej rozsypce i nie wiem juz jak mu pomoc

Edytowane przez SzaraMyszka90
Czas edycji: 2014-12-02 o 20:08
SzaraMyszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 20:29   #2566
insane_p
Zadomowienie

Cytat:

Też dziś miałam speeda

http://pl.wikipedia.org/wiki/Test_Ruffiera <- tutaj o tym teście

-13,0 kg
18,4 kg to go.
Stary 2014-12-02, 20:36   #2567
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem też bardzo ciekawa nowego programu Ewki Secret, ktoras z Was moze zamowila? Ja poczekam az bedzie w sieci niby 30 zl ale szkoda mi
ja wlasnie zamowilam(£9,47 z wysylka do UK)

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
a Ty masz paszport UK?
nie,drogie obywatelstwo w UK £800 chyba kosztuje... No i jak nie zdasz testu to i tak placisz wiec nie na moja kieszen... ja dopiero teraz bede rezydenta robic,ale ze tatus juz ponad 10 lat tu,wiec Mlodemu mozemy wyrobic paszport
Stary 2014-12-02, 20:51   #2568
tamlin111
Zakorzenienie

Ja nie zamawiałam nowej Ewki, poczekam na opinie.

Byłam na zumbie i coś mi w nodze strzeliło, Marlena, nasza instruktorka mówi, że ścięgna się skręciły, tańczylam, ale bardzo oszczędnie, więc w domu jeszcze Mel B na dupkę zrobiłam i brzuchy ze Skalpela. Mam nadzieję, że jutro nie będzie boleć

Meble nam jutro przywożą
Stary 2014-12-02, 21:41   #2569
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby wszystko szło tak gładko

Mam szalony plan jutro o 6:30 włożyć moje termoaktywne wdzianko i pójść pobiegać. Ciekawe co z tego wyjdzie

Tak z innej beczki... Czy ktoras z Was jest samotna albo zna kogos takiego? Moj znajomy po rozstaniu jest w totalnej rozsypce i nie wiem juz jak mu pomoc
SzaraMyszko dawaj tu tego znajomego....co prawda ja i parę innych tutaj jesteśmy sparowane, ale chłopakowi w potrzebie nie odmówię na kawę zabiorę ;-) albo prędzej na lody (na marginesie musze mojego pochwalić, sprawił się dziś bardzo ładnie)

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 22:26   #2570
swinka94
Zadomowienie

Creature cieszę się bardzo

Insane super wynik

Mysza a o co chodzi z tym znajomym? Bo takie szukanie mu dziewczyny zaraz po rozstaniu to moim zdaniem zły pomysł, ale jak pogadać żeby przestał o tym myśleć to i ja mogę

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-02, 23:02   #2571
blondi0602
Raczkowanie

hej hej wczoraj padłam o 22, zdążyłam Was przeczytać i pooglądać nową bieliznę bardzo ładna! aż przejżałam str i zastanawiam się czy coś zamówić, czy może czekać na poświąteczne wyprzedaże Jakiś spadek energii mam wczoraj i dzisiaj dzisiaj wpadła mi nad programowa kajzerka

Myszka, ja jestem nie sparowana da się z tym żyć, choć nie ukrywam, że czasami jest smutno i ciężko Kiedyś byłam sama, a teraz nie czuję że jestem sama, tylko raczej że jestem coraz bardziej samotna ale nie będę Was zanudzać

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Creature cieszę się bardzo

Insane super wynik

Mysza a o co chodzi z tym znajomym? Bo takie szukanie mu dziewczyny zaraz po rozstaniu to moim zdaniem zły pomysł, ale jak pogadać żeby przestał o tym myśleć to i ja mogę
Świnko, Myszce chyba właśnie o rozmowę chodzi

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ta laleczka, którą chce córeczka HaGie kojarzy mi się z Dzwoneczkiem z Piotrusia Pana podobnym do tego, którego mam w avatarze ( chyba tak się nazywa ten mały obrazek w profilu) ;p

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Meble nam jutro przywożą [/QUOTE]

Ale super jak już będą zamontowane napisz koniecznie jak wyszły!!
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-03, 08:07   #2572
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Noga nadal boli

Mysza ja nie sama i nie znam smutnych singli więc nie pomogę. Matko ja od 16-tego roku życia zawsze z kimś byłam. Non stop. Nawet nie wiem jak to być samemu.

Ja sobie kupię jakiś komplecik jak osiągnę cel Taka nagroda będzie
Stary 2014-12-03, 08:13   #2573
martolina1982
Zakorzenienie

hahhha SzaraMyszko ja też chętnie przytulę do piersi biedaczka

creature gratulejszyn. daj pyska wiem, ze ci zalezalo. a kiedy ślub???

insane wow, podziwiam za kondycje. ty zawsze mialas dobra. pamietam jak oczy robilysmy, ze ty przy swojej wadze insanity dawalas rade cwiczyc. znalam kiedys dziewczyne, zdecydowanie xl, ktora tak na w-fie dawala, ze w zyciu bym nie powiedziala, ze da rade. jak widac nie zawsze tluszczyk przeszkadza. ale wyobraz sobie co by bylo gdybys zgubila balast. normalnie wyczynowo jakis sport!

40% tłuszczu tez pewnie tyle mam. czyz to nie przerazajace. prawie w polowie skladac sie z tluszczu? to jakby czlowiek byl w srodku głeboko obrosniety bariera tluszczu. daje do myslenia

eh swieta swieta i prezenty. ja wczoraj kupiłam dziewczynkom swoim cudne lale http://bemisie.istore.pl/pl/lalka-sn...ors-42-cm.html Śnieżkę i Roszpunkę. Jeszcze dla pozostalych dzieci w rodzinie...ale czekam twardo na promocje biedronkową tuz przed swietami.

04.05.2017 start!

Edytowane przez martolina1982
Czas edycji: 2014-12-03 o 08:14
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-12-03, 08:19   #2574
tamlin111
Zakorzenienie

Śliczne te lale, aż szkoda, że Pauli takie nie interesują. Barbie sobie zażyczyła.
Stary 2014-12-03, 11:09   #2575
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
ja wlasnie zamowilam(£9,47 z wysylka do UK)

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

nie,drogie obywatelstwo w UK £800 chyba kosztuje... No i jak nie zdasz testu to i tak placisz wiec nie na moja kieszen... ja dopiero teraz bede rezydenta robic,ale ze tatus juz ponad 10 lat tu,wiec Mlodemu mozemy wyrobic paszport

No właśnie bo mi też się jakoś nie uśmiecha podchodzić do tego testu i dodatkowo ta kasa, szkoda mi tyle wydać. Rezydenta też nie mam, ale przymierzam się do tego od kilku lat i jakoś się zebrać nie mogę. A jak to się załatwia? Trzeba wysłać ten formularz EEA, tak? I co dalej

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
he
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ta laleczka, którą chce córeczka HaGie kojarzy mi się z Dzwoneczkiem z Piotrusia Pana podobnym do tego, którego mam w avatarze ( chyba tak się nazywa ten mały obrazek w profilu) ;p

Rzeczywiście bardzo podobna. Ta, którą chce Z. w PL kosztuje jakoś ponad 200zł, bo te za 50 zł to albo jakieś podróby, albo nie działają

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Meble nam jutro przywożą
Ale super jak już będą zamontowane napisz koniecznie jak wyszły!! [/QUOTE]

Ee tam napisz, pokaż lepiej jak już będzie wszystko gotowe

Cytat:
Śliczne te lale, aż szkoda, że Pauli takie nie interesują. Barbie sobie zażyczyła.
Fajne laleczki Moja się uparła na tą latającą wróżkę, a barbie jej jeszcze nie interesują. Kurde, ja pamiętam, jak dostałam swoją pierwszą Barbie, aż trudno opisać, co ja wtedy czułam. Kiedyś te prezenty dla dzieci miały jakies większe znaczenie. Teraz dzieciaki maja wszystko i nawet jak dostanie coś fajnego, to pobawi się 5 min. i rzuca w kąt

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ja znowu z pytaniem do Matek-Polek Puszczać tego mojego dzieciaka dziś do szkoły, czy zostawić ją jeszcze w domu? Wczoraj cały dzień miała około 35,2-35,7 stopni, a dzis ma 35,5 Co byście zrobiły Mamusie?

99-->96
-->66
Stary 2014-12-03, 11:22   #2576
patisia123
Zakorzenienie

A Wy dziewczyny nigdy nie myślałyście o powrocie do Polski na stałe?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-03, 11:28   #2577
swinka94
Zadomowienie

Bry.

Zbieram się na uczelnię. Wiece co, wczoraj i dzisiaj jak wstałam miałam takie mdłości, że masakra. Ani nie jadłam za późno, ani w ciąży nie jestem.... nie wiem co to może być

Cytat:
Dobry.

Noga nadal boli

Mysza ja nie sama i nie znam smutnych singli więc nie pomogę. Matko ja od 16-tego roku życia zawsze z kimś byłam. Non stop. Nawet nie wiem jak to być samemu.

Ja sobie kupię jakiś komplecik jak osiągnę cel Taka nagroda będzie
Na tą nogę to może pomogłoby Ci masowanie albo ciepła woda? Ja na naciągnięte ścięgno kiedyś dostałam zalecenie, żeby w ciepłej wodzie siedzieć i rzeczywiście, po kąpieli mniej bolało.

A co do tego o związkach to ja m.in. z tego powodu też chciałam rozstać się z R. Bo byłam z nim od 2 klasy liceum, przez 3 lata w sumie. Chciałam odsapnąć i zobaczyć, jak to jest być samej. Dobrze nam ta przerwa zrobiła, wiem teraz że chcę z nim być, ale też przekonałam się, że jak bym była sama to też byłoby fajnie. Ja lubię sama wychodzić, np na spacer czy do kina. Teraz w tym Wrocławiu dużo chodziłam sama bo koleżanka pracowała i fajnie spędziłam czas. Ale większość moich znajomych, szczególnie w moim wieku, wchodzi z jednego związku w drugi. Moim zdaniem to bez sensu. Ja dopiero jak zostalam sama, przekonałam się czego mi trzeba i czego chcę. A jak się nie zna siebie i nie umie się być szczęśliwym ze sobą samym to jak niby ma być dobrze z drugą osobą? Ale mnie wzięło na refleksje

Marta mogłaś nie mówić, że kupiłaś sobie taki komplecik... Nie mogłam zasnąć Czasem żałuję, że nie jestem facetem.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-12-03, 11:31   #2578
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A Wy dziewczyny nigdy nie myślałyście o powrocie do Polski na stałe?
Ja nie przyjechałam tu z zamiarem pozostania na zawsze, pierwotnym zamiarem był tylko rok... z którego za chwilę zrobi się 8 lat Niby nie chcemy tu zostać na zawsze, ale jakoś tak trudno wrócić, bo więcej nas trzyma tu niż w PL, ale KIEDYŚ wrócimy... chyba

99-->96
-->66
Stary 2014-12-03, 12:12   #2579
nadiaaa171
Zakorzenienie

Znow mam problrmy z netem.. ustawilam pakiet i dziala mi raz dziennie w godz 10-12 ma ktoras pakiet w orange ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-03, 12:16   #2580
patisia123
Zakorzenienie

NADIA, odchudzasz się? Ile masz na wadze teraz?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości