|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Ja też sobie nie wyobrażam takiego braku opieki, bo inaczej tego nie idzie nazwać.
Każda choroba mojego dziecka to wielki stres, choć przez te lata i czas gdy Paula ciągle chorowała, teraz mam lżejsze podejście, bo wiem co jest normą a co od niej odbiega i trzeba iść do lekarza. Nigdy na szczęście nic poważnego im nie było, Paulucha miała salmonellę kiedyś i to chyba było najgorsze, plus uszy, non stop uszy, ale dostała szczepionkę i nie choruje od kilku lat, prócz zwykłych przeziębień. |
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
haha nie ma szans, żeby dać coś do laboratorium, bo w przychodniach nie ma takich "rarytasów", tu tylko jest lekarz pierwszego kontaktu i pielęgniarka. Musiałabym szukać jakiegoś prywatnie, wiem, że jest kilka polskich prywatnych przychodni... w Londynie i Manchesterze. Ile razy ja prosiłam, żeby mi zrobili głupie badanie krwi na poziom hormonów, ale lekarz powiedziął, że robią raz w roku... szkoda gadać. za 10 dni lecimy do Polski i mam już umówioną wizytę do pediatry. Dziś już Z. całkiem dobrze, śniadanie zjadła, bawi się, nie ma gorączki, tylko czasem wspomni, że ją gardło boli, ale nie wiem czy ona nie ściemnia, żeby dostać syropek, albo psik-psik do buzi, bo to lekoman mały
i Jeszcze jedno pytanie mam, kiedy ją do szkoły puścić? Przepraszam, że tak nie w temacie wątkowym to wszystko, ale wiem, że mogę się Was zawsze poradzić - dzięki
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jak chora to nie może być nieobecna więcej niż 10 dni??????? Ale głupota. Na pewno bym jeszcze jutro ją w domu trzymała, w czwartek MOŻE bym puściła.
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
http://julkidzidzius.blogspot.co.uk/...dziecka-w.html
Tutaj jest nakaz rządu, że dziecko musi mieć minimum 95% frekwencji, czyli wychodzi, że bez konsekwencji może opuścić 10 dni w ciągu roku szkolnego, wszystkie pozostałe trzeba uzyskać zgodę dyrektora, ale nawet w przypadku zgody, jeżeli będzie sporo więcej tych nieobecności, wtedy jest taka komisja z wydziału oświaty/urzędu miasta, gdzie trzeba przedstawić dlaczego dziecka nie było i oni podejmują decyzję... mogą uwzględnić wyjaśnienia rodziców, mogą nałożyć karę pieniężną, a mogą nawet skierowac sprawę do sądu
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Cyrk
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A to jak do Polski przylecicie, to młoda wtedy ma jakieś ferie czy coś? |
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
HaGie matką nie jestem więc o chorobach dzieci nie wiem nic.
Ta informacja z 10% frekfencją to jakaś masakra Ja w szkole zawsze miałam prawie 40 % nieobecności co wcale źle się nie obijało na ocenach.Co do latającej zabawki to widziałam gdzieś taki filmik Wiec moze o to chodzi Twojemu dziecku http://www.amazon.com/Deluxe-Light-U...s=flying+fairy
|
#2557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki wielkie ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Kurde, trochę drogie to to jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
HUUUURAAAA!!!!!!!!!!!!
dostalismy wszystko od reki fotki trzeba Mlodemu trzasnac i robimy british passport ![]() Dzien dobry po poludniu... Czasem mysle,ze Ci Angole to w ogole niepowazni i ze szkola,z urzedami,a o sluzbie zdrowia nie bede nic mowic... Lachony odezwe sie pozniej,bo szukalam papierow i czas mi gdzies odlecial,a obiad sam sie nie zrobi ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- te lalki na ebayu miedzy £15-25 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...c&LH_PrefLoc=1
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a Ty masz paszport UK? dzięki za linka
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
Creaturko gratulacje
![]() Ja bylam dzis na takich ogólnych badaniach: Krew, waga, wzrost, test adaptacji do wysiłku fizycznego ![]() W teście adaptacji mialam dobry wynik 3 w skali 0-10 gdzie 0 to najlepiej wiec nie ma wymówek! Gorzej z waga. Wyszlo mi ponad 40% tłuszczu ale za to dowiedziałam sie ze mam 168 cm a nie 167 wiec musze zmienić w naszej tabelce
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Hehe może Ty jeszcze rośniesz maleńka
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- a waga Ci się zgadzała z tymi domowymi pomiarami?
|
#2564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj było 88,1 w ciuchach, a w sobotę miałam 87,7 nago więc zakładam, że jest ok. Pani powiedziała, ze mam schudnąć do 68, a najlepiej do 62 no co ona nie powie
|
|
#2565 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzis zrobilam speed:P gonię Cię ![]() Mam szalony plan jutro o 6:30 włożyć moje termoaktywne wdzianko i pójść pobiegać. Ciekawe co z tego wyjdzie ![]() ![]() Jestem też bardzo ciekawa nowego programu Ewki Secret, ktoras z Was moze zamowila? Ja poczekam az bedzie w sieci niby 30 zl ale szkoda mi ![]() Tak z innej beczki... Czy ktoras z Was jest samotna albo zna kogos takiego? Moj znajomy po rozstaniu jest w totalnej rozsypce i nie wiem juz jak mu pomoc
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2014-12-02 o 20:08 |
||
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Test_Ruffiera <- tutaj o tym teście
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- nie,drogie obywatelstwo w UK £800 chyba kosztuje... No i jak nie zdasz testu to i tak placisz
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zamawiałam nowej Ewki, poczekam na opinie.
Byłam na zumbie i coś mi w nodze strzeliło, Marlena, nasza instruktorka mówi, że ścięgna się skręciły, tańczylam, ale bardzo oszczędnie, więc w domu jeszcze Mel B na dupkę zrobiłam i brzuchy ze Skalpela. Mam nadzieję, że jutro nie będzie boleć ![]() Meble nam jutro przywożą
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
Creature cieszę się bardzo
Insane super wynik ![]() Mysza a o co chodzi z tym znajomym? Bo takie szukanie mu dziewczyny zaraz po rozstaniu to moim zdaniem zły pomysł, ale jak pogadać żeby przestał o tym myśleć to i ja mogę
|
#2571 | |
|
Raczkowanie
|
hej hej
wczoraj padłam o 22, zdążyłam Was przeczytać i pooglądać nową bieliznę bardzo ładna! aż przejżałam str i zastanawiam się czy coś zamówić, czy może czekać na poświąteczne wyprzedaże Jakiś spadek energii mam wczoraj i dzisiaj dzisiaj wpadła mi nad programowa kajzerka ![]() Myszka, ja jestem nie sparowana da się z tym żyć, choć nie ukrywam, że czasami jest smutno i ciężko Kiedyś byłam sama, a teraz nie czuję że jestem sama, tylko raczej że jestem coraz bardziej samotna ale nie będę Was zanudzać ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ta laleczka, którą chce córeczka HaGie kojarzy mi się z Dzwoneczkiem z Piotrusia Pana podobnym do tego, którego mam w avatarze ( chyba tak się nazywa ten mały obrazek w profilu) ;p---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Meble nam jutro przywożą [/QUOTE]Ale super ![]() jak już będą zamontowane napisz koniecznie jak wyszły!! ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Noga nadal boli ![]() Mysza ja nie sama i nie znam smutnych singli więc nie pomogę. Matko ja od 16-tego roku życia zawsze z kimś byłam. Non stop. Nawet nie wiem jak to być samemu. Ja sobie kupię jakiś komplecik jak osiągnę cel Taka nagroda będzie
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
hahhha SzaraMyszko ja też chętnie przytulę do piersi biedaczka
![]() creature gratulejszyn. daj pyska ![]() insane wow, podziwiam za kondycje. ty zawsze mialas dobra. pamietam jak oczy robilysmy, ze ty przy swojej wadze insanity dawalas rade cwiczyc. znalam kiedys dziewczyne, zdecydowanie xl, ktora tak na w-fie dawala, ze w zyciu bym nie powiedziala, ze da rade. jak widac nie zawsze tluszczyk przeszkadza. ale wyobraz sobie co by bylo gdybys zgubila balast. normalnie wyczynowo jakis sport! ![]() 40% tłuszczu tez pewnie tyle mam. czyz to nie przerazajace. prawie w polowie skladac sie z tluszczu? to jakby czlowiek byl w srodku głeboko obrosniety bariera tluszczu. daje do myslenia ![]() eh swieta swieta i prezenty. ja wczoraj kupiłam dziewczynkom swoim cudne lale http://bemisie.istore.pl/pl/lalka-sn...ors-42-cm.html Śnieżkę i Roszpunkę. Jeszcze dla pozostalych dzieci w rodzinie...ale czekam twardo na promocje biedronkową tuz przed swietami.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-12-03 o 08:14 |
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne te lale, aż szkoda, że Pauli takie nie interesują. Barbie sobie zażyczyła.
|
|
|
|
#2575 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie bo mi też się jakoś nie uśmiecha podchodzić do tego testu i dodatkowo ta kasa, szkoda mi tyle wydać. Rezydenta też nie mam, ale przymierzam się do tego od kilku lat i jakoś się zebrać nie mogę. A jak to się załatwia? Trzeba wysłać ten formularz EEA, tak? I co dalej ![]() Cytat:
![]() jak już będą zamontowane napisz koniecznie jak wyszły!! ![]() [/QUOTE]Ee tam napisz, pokaż lepiej jak już będzie wszystko gotowe Cytat:
Moja się uparła na tą latającą wróżkę, a barbie jej jeszcze nie interesują. Kurde, ja pamiętam, jak dostałam swoją pierwszą Barbie, aż trudno opisać, co ja wtedy czułam. Kiedyś te prezenty dla dzieci miały jakies większe znaczenie. Teraz dzieciaki maja wszystko i nawet jak dostanie coś fajnego, to pobawi się 5 min. i rzuca w kąt ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Ja znowu z pytaniem do Matek-Polek Co byście zrobiły Mamusie?
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy dziewczyny nigdy nie myślałyście o powrocie do Polski na stałe?
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zadomowienie
|
Bry.
Zbieram się na uczelnię. Wiece co, wczoraj i dzisiaj jak wstałam miałam takie mdłości, że masakra. Ani nie jadłam za późno, ani w ciąży nie jestem.... nie wiem co to może być ![]() Cytat:
A co do tego o związkach to ja m.in. z tego powodu też chciałam rozstać się z R. Bo byłam z nim od 2 klasy liceum, przez 3 lata w sumie. Chciałam odsapnąć i zobaczyć, jak to jest być samej. Dobrze nam ta przerwa zrobiła, wiem teraz że chcę z nim być, ale też przekonałam się, że jak bym była sama to też byłoby fajnie. Ja lubię sama wychodzić, np na spacer czy do kina. Teraz w tym Wrocławiu dużo chodziłam sama bo koleżanka pracowała i fajnie spędziłam czas. Ale większość moich znajomych, szczególnie w moim wieku, wchodzi z jednego związku w drugi. Moim zdaniem to bez sensu. Ja dopiero jak zostalam sama, przekonałam się czego mi trzeba i czego chcę. A jak się nie zna siebie i nie umie się być szczęśliwym ze sobą samym to jak niby ma być dobrze z drugą osobą? Ale mnie wzięło na refleksje Marta mogłaś nie mówić, że kupiłaś sobie taki komplecik... Nie mogłam zasnąć Czasem żałuję, że nie jestem facetem.
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Znow mam problrmy z netem.. ustawilam pakiet i dziala mi raz dziennie w godz 10-12
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
NADIA, odchudzasz się? Ile masz na wadze teraz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

Ja w szkole zawsze miałam prawie 40 % nieobecności co wcale źle się nie obijało na ocenach.

ale za to dowiedziałam sie ze mam 168 cm a nie 167