![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Ja nie spie bo ogladam kilera
![]()
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to dzień dobry ![]() Tz pojechał do pracy i jak zobaczyłam ta mgle za oknem to wiedziałam, że nie zasne dopóki nie napisze, że dojechał. A wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy. .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
A ja od 3 przewracam sie na lozku, zaraz wychodze do pracy i dentysta dzis... Buu ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam taka rola mam że jak coś to do nich się idzie ![]() Cytat:
Współczuję. .. Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2014-10-03 o 05:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale wy produkujecie
![]() Wczoraj zasnęłam wizaż nadrabiając ![]() 1. Gratuluję udanych wizyt ![]() 2. MAŁA - udanego wypadu w góry. Oby pogoda wam dopisała ![]() 3. Fajne macie brzuszki 4. Wózki wszystkie super. Ja wolę nie pisać ile nasz będzie kosztował, ale też dziadkowie obiecali się dołożyć. 5. CZAJELKA - nieźle teściówka jajek wam daje ![]() Wogóle to narobiłaś mi ochoty na jajecznicę ![]() 6. Łóżeczka polecam oglądać w sklepach z artykułami dzieciowymi. 7. Wczoraj przyszły meble do pokoi dzieciaków, a i mąż zrobił sobie zestaw do gabinetu ![]() 8. Zajefajne macie te łupy lumpkowe No dziś już piątek!!! O lala ![]() Wytrzymać tylko do 15:30 i nie zwarjować ![]() Miłego, niedłużącego się dnia i pięknej jesiennej pogody brzuchatki ![]() Kciuki za wizytujące ![]()
#2558 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Ale jestem niewyspana, wlasnie jedziemy na wizyte ![]()
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
No u mnie tez chyba usg nie bedzie
![]()
![]() |
#2561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja na 9 po wynik tej boleriozy, po cichu liczę że wyjdzie ok i tamten to jakas pomyłka była ![]() Kciuki za wizyty!
![]() |
#2562 |
Zadomowienie
|
Ale dziś mam mega wzdęcia
![]() Normalnie, aż mnie brzucho od nich boli
#2563 |
Zakorzenienie
|
Oj wstałam i nadrabiam
![]() Piękna suknia ślubna! Wygladasz w niej zjawiskowo a ciuszki macie przesłodkie! Na łupy do lumpu wybiore się za dwa tygodnie i 3 dni :P to też się pochwale. W ogóle widziałam przecudowny kombinezon! ! I jak będzie to go kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | ||||||
Zakorzenienie
|
o to się nie boję w moim lumpku
![]() my styczeń-luty ![]() Cytat:
![]() mój TŻ po przytulankach nigdy nie ma energii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu? ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj ponadrabiałam wcześniejsze posty, pocytowałam i wyłączyłam przeglądarkę ![]() ![]() zaraz zabieram się za porządkowanie szafy - płaszcze i buty muszę ogarnać ![]() co do fotelika my będziemy kupować BeSafe ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Witam ale miałam okropna noc ;( żygałam ale nie z ciąży tylko z tego zakichanego bigosu
![]() ![]() ![]() blackberry będzie dobrze głowa do góry trzymam kciuki ![]() ![]() A dziś w Niemczech wolne bo zjednoczenie Niemiec jest ale mój Tż i tak poszedł do pracy bo wszyscy poszli ;/
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Pokoik też mamy zamiar zrobić na full wypas na przełomie styczeń-luty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski,
podczytywałam Was przez kilka dni ale nie miałam siły pisać. Z dzidźkiem wszystko wporzo, wiercił się kręcił - chłopaki zauroczone. Tż jak zahipnotyzowany a Młody nie mógł wyjść z podziwu, że można podejrzeć Dzidzie:P Pisałam Wam, że poszłam do dermatologa..No i tragedia się stała, kuźwa czułam to, że te moje suche plamy to coś poważnego (czułam co nawet). No i dostałam wyrok, którego cholera tak się bałam-łuszczyca.. ![]() ![]() Ja wiem, że ludzie mają gorsze rzeczy, ale moja mama ma i ja wiem jakie to jest cholerstwo, aż za bardzo..A plamy się pojawiaja nawet na powiekach i na ustach!!idzie się pochlastać normalnie. Przepłakałam te wszystkie dni.. Może mi się cofnąć po ciąży tak jak się dzięki temu pojawiła ale ja szczerze wątpię.. ![]() Witam nowe mamy Brzuszki śliczne A co do wózków to ja jeszcze nie ogarniam, ale ten szary śliczny.. Jestem tak zdołowana że masakra... Miłego dnia dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Kochana koperco łuszczyca to nie wyrok! da się z tym życ czasem nie wygląda estetycznie ale przecież są maści itd... nie panikuj trudno tak już bywa to jest ustrojstwo... ale czy na prawdę warto to aż tak przeżywać? kosztem maleństwa? moim zdaniem nie warto to nie choroba śmiertelna więc wyluzuj jestes zdrowa Ty i dziecko i to jest najważniejsze a takie rzeczy się zdarzają zwłaszcza jeśli ktoś z twoich rodziców choruje ale nie zawsze łuszczyca jest aż tak widoczna czasem są to małe zmiany skórne a wiem że stres wpływa niekorzystnie na to... Kochana głowa do góry i pamiętaj że są gorsze rzeczy na świecie
![]() ![]()
![]() |
#2570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na przeziębienie pije herbatę z cytryną i domowym sokiem malinowym. Już lepiej się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba mój jest podobnej wielkości ![]() Cytat:
![]() Ja mam odwieczny problem ze skórą głowy, muszę używać aptecznych szamponów i średni daje to efekt. Co Ci lekarz zaleciła? Możesz jakieś szampony, kremy itp. stosować w ciąży?
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
boleczka ładna suknia prosta i skromna.
co do gondol wózkowych to dobrze jest zwrócić uwagę ile ma ona długości w środku bo niektóre i te zaokrąglone mają je małe, a dobrze by było żeby się udało jeszcze w gondoli zimę przejeździć no i dla mnie ważną rzeczą są pompowane koła wszystkie na wioskowe drogi inny nie przejedzie a i zima łatwiej po śniegu. te dresiki z pepco to jaki mają skład? bo ja ostatnio kupiłam chłopakom w promocji za 14 zł ale paskudnie się mechacić zaczęły jeżeli chodzi o ceny to jak wam się nie spieszy to poczekajcie na spokojnie do stycznia/lutego ponieważ co roku wychodzi nowa linia wózków i te co wam się teraz podobają od nowego roku spadną z ceny bo pojawi się nowy rocznik ![]() ![]() mała Sylwia super brzuszek ![]() ![]() kopercio tulam cię! głowa do góry! co do kombi to jak rodziłam 26 kwietnia to miałam zakupiony taki polarkowy i wystarczył bo zaraz zrobił sie piękny maj, ciekawe jak będzie w 2015 ale też pewnie z grubszego polarku kupię i do tego mam ciepły kocyk to powinno starczyć na spacerki a jak nie to w locie się kupi.
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Madison - pochwal się jaki wózek kupicie
![]() My też mamy z tych z wyższej półki, ale kupiony za grosze od znajomej (po jej dziecku)i to ze wszystkimi akcesoriami typu parasolka, torba, śpiworek itp. Teraz 4 dziecko będzie z niego korzystać, bo już go pożyczałam koleżance. Wszystko uprane i czyste i tylko po rączce i kółkach widać ślady użytkowania Pavlinecka - mi się ząb ukruszył i w poniedziałek też czeka mnie wizyta u dentysty ![]() Dziewczyny - kciuki za wizyty! ![]() Ja zaraz zmykam do fryzjera, włosy pomalować ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
W pepco są śliczne ciuszki (zwłaszcza dla dziewczynek) i to za grosze, niektóre są lepszej jakości inne gorszej. Warto patrzeć na skład, najlepiej zwłaszcza na lato kupować maluchom ubranka 100% bawełny a nie z czymś sztucznym w składzie
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
gossip ja wiem że nie smiertelna, wiem, że da się z tym zyć.. Tylko że ja wiem jaki to badziew. Pojawia mi sie tego coraz więcej - we włosach na twarzy, na dekolcie i codziniennie jest więcej.. Mam na ustach - ból sprawia mi zwykły śmiech nie mówiąc o jedzeniu i np. całowaniu. Więc kit z wyglądem..
Bedę musiała ściąć moje długie włosy bo codzinne ich mycie nie wchodzi w grę:/ Zaleciła mi babeczka maści ale jedyne działające to na sterydach, których w ciąży to nie można, zresztą jeśli kupiłabym ze słabymi sterydami to ust i tak nie mogę smarować i w ogóle za dużo tego mam żeby wszystko smarować-za duża powierzchnia w sumie. A te co mogę stosowac to dzis kupię i zobaczę ale raczej nie będzie sprektakularnych efektów.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zadomowienie
|
MAJKA - my kupujemy Bugaboo donkey. Też chcemy używany wyrwać ze Stanów lub UK w PL ciężko dostępne używane, a nowy koło 6tys :/
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż tez ma tą chorobę czasem ma wieksze objawy czasem mniejsze ale mówie może teraz sie to pojawilo bo w ciązy jestes? wiem że on i jego brat używa Lorinden A tylko nie wiem czy w ciąży można tego używać, ale mimo wszystko musisz wytrwać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
,Dzwoniłam do lekarza! !! Toxo przebyte! !! Jupi! ! Ale na wszelki wypadek mam za miesiąc iść na powtórkę badań
![]() A na jakich stronach te używane szukacie? Mam szwagierke w UK może by mi tam wózek kupiła. .. Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-10-03 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Koperco -a kremy i maści z mocznikiem? Też są skuteczne. Kup sobie krem do twarzy SVR 5. Stres, przeziębienie zaostrzają objawy te choroby.
Teraz jesteś przed leczeniem, jest źle, ale będzie lepiej jak to zaleczysz i będziesz o siebie dbać. Są też fajne ziołowe kremy z firmy Energy (poszukaj inf.na allegro, nie wiem czy któryś pomaga przy łuszczycy ale wydaje mi sie, że tak) Madison - wózki dla bliźniaków generalnie są drogie, najlepiej kupić używany, a po córeczkach nie masz wózka? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- rosario - u Ciebie wyszło dodatnie IgG a IgM ujemne?
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2014-10-03 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Koperco - ja mam luszczyce, na glowie lokciach, powiekach, karku, w ciazy jest gorzej niz normalnie w pracy krzeselko cale biale ale wiesz co? Ta choroba uczy - nie zwracac uwagi na ludzi, co o Tobie mowia i jsk na Ciebie patrza. Ale jest ciezko, sa gorsze i lepsze dni, choroba bardzo oddzialywuje na psychike
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosarioświetna wiadomość! gratuluje! Majka wiem że sters też nasila, ale jak tu się nie stresować, jak ja się jeszcze z tym wszystkim nie pogodziłam ![]() Idę zabrać się za koszenie, muszę się czym zajmować bo oszaleje od tego myślenia:/ Pavlinecka ja wiem właśnie, psychika.. a w ciąży zbyt stabilna nie jest:P Muszę to przegryźć, ale ciężko mi idzie, bo odkąd pamiętam to się modliłam, żebym nie miała łuszczycy jak mama. To takie spełnienie najczarniejszych demonów. Choć dla innych może się wydawać błahe. Dzięki za wsparcie ![]() Edytowane przez Koperco Czas edycji: 2014-10-03 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Boleczko tak dalej sie mecze
hej Ametty ![]() Mala kochana ale super ciuszki! ![]() odpisuje z tel ale weszlan az przez przegladarke zeby oblookac ![]() Boleczko no ladny brzunio ![]() Rybcia fajnie ze mama tak blisko i ze macie taki kontakt. moja 25km dalej ale tez nie mamy kontsktu takiego choc teraz bu sie przydalq jak jestem chora i na l4 Pavlinecka wspolczuje dentysty,trzymam kciuki! Madison!;* jak sie czujesz? ![]() super ze ju koncowka remontu i weekend przed Toba ![]() Dziewczuny kciuki za wizyty dzis ![]() Blackberry kciuki za wyniki ![]() Rosario hehe ![]() Bird to ja chce do Twojego lumpa ja chce maxi cosi z baza i powodzonka w ogarnianiu szafy Gossip ojejku. biedna ![]() Kooperco ![]() ![]() ![]() ![]() Majka hehe ja jiz od dawna nie mam mdlosci. herbate tez pije z miodem i cytryna ale duzo hetbaty w ciazy nje mozna zdycham wciaz,choc chyna teoche mniej z nosa leci Gossip ja w lutym bede ogladac ![]() Madison bugaboo jest sliczny Rosario suoer ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- a ja wstalam i leze w lozku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.