|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cześć dziewczynki!
Asiu, przogromne gratulacje!!!!! Antoś kawał chłopca ![]() ![]() Passion, jak Maja? Rodziców musisz zacząć "zlewać". Trudne to, ale innej rady nie ma. No i nie brać ich słów do siebie, inaczej oszaleć idzie. Dziękuję za info co do fotelika. Teraz patrzę na allegro i one są po 800 pln. Może coś źle lookam?
![]() |
#2552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz sasiadka pozyczyla mi stroj myszki miki aby malej zdjecia porobic to moze sie w koncu wezme ![]() Cytat:
hm zbaranialam ![]() niech sie ktos jeszcze wypowie!
![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Ewka napewno kocha ale to miłość dziecka do rodzica i odwrotnie, nie sądzę żeby była zakochana. Lepiej zrób taki prezent z jednej strony swoje zdjęcie z drugiej zdjęcie M i żeby to był prezent od Ciebie
![]()
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
Paczka przyszła, za pół godziny lecę myć okno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Monita może patrzysz na model II
E w ka dla mnie to święto zakochanych czyli par ![]() Kuleczko pochwal się efektem. Asia super ze sobie radzicie. A rana będzie jeszcze boleć To operacja ![]() Dell nawet nie wiedziałam że na urlopie jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
ok czyli sobie daruje
![]() dzieki za opinie ![]()
![]() |
#2557 | |||
Zakorzenienie
|
cześć,
wchodzę i dziś, co by nie było, że mnie nie ma i Was zaniedbuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj odebrałam nowe okulary ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Passion, spoko ![]() ![]() A jak w nowej job? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Dell dobrze ze chociaż troche odpoczelas
![]() Umylam, powiesiłam ![]() ![]() Ława tez juz gotowa, przykrecilam kółka zamiast nóżek. Jeszcze tylko wizjer założyć na drzwi ale to juz zadanie Tz a bo ja wiercić nie umiem takich kółek
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-02-06 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki jutro wychodzimy
![]() ![]() Juz nie moge sie doczekac az bedziemy w domku wszyscy razem ![]() ![]() I co by moje brodawki sie zachartowaly bo Antek drze ![]() ![]() ![]() Buziole ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-02-06 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Dell
![]() ![]() ![]() Asiu a jak ssie to z większością otoczki? Bo częstot aks ię dzieje jak zasysa zbyt płytko. Mi M też strasznie poraniła brodawki w 2giej dobie, ale panie pare razy pokazywały jak przystawiać. Ścisnąc brodawkę jak dzieć nie chce pyska otworzyć to albo kropelkę mleka na usta albo posmyrac i jak otworzy wpakowac taki ściśniety sutek z brodawką do paszczy ![]() ![]() Aaa byliśmy dziś na sankach (zdjęcia w klubie) sanki wiekowe po mojej kuzynce ( prawie 30letnie!) a w super stanie ![]() ![]() Byliśmy też w banku rewelacyjnej zdolności nie mamy ale już prawie podjeliśmy decyzje,że budujemy dom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wrzucam zdjęcia, nie patrzeć na bałagan ![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Joasia jeszcze raz gratuluję
![]() w wolnej chwili was poczytam obiecuję ale nie mam nastroju, ten tydzień miałam stresujący, nie wiem co będzie z pracą jak się coś wyjaśni to dam znać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
T'ai trzymam kciuki żeby sie ułożyło
![]() Joasia i jak w domku ? Antos spokojny ? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- a i z mojego wyjazdu tez d... bo ktw odwołali, a tylko Wawa zastała ![]()
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko, ładnie te foranki wyglądaja, tak schludnie. Ja przedtem miałam bardzo podobne w salonoe: po bpkach brązowe a w środku białe i właśnie takie cieniutkie... tylko, że u nas blok przy bloku i sąsiedzi nam zaglądali w okna, dlatego kupiliśmy coś bardziej "kryjącego".
Dziewczny, kiedy zaczęłyście sadzać maluchy na nocnik?
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
jak tylko nauczył się sam siadać czyli 8 czy 9 miesiąc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Paweł posadzony siedzi bardzo stabilnie, bawi się i nawet przemieszcza na pupie, itp, ale sam jeszcze nie siada. Kupiłam mu nocnik, to chyba zacznę
![]()
![]() |
#2567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sadzam długo (chociaż teraz to już na kibelek) i jeszcze odpieluchowany nie jest ale plusy sadzania widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Monita kilka dni temu wyjęłam nocnik. Bawi się nim. Moim zdaniem nie jest jeszcze na to gotowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
T'ai myślałam o tobie
![]() Monita ja wcześniej sadzałam, ale M to strasznywiertol i krzyczała więc nocnik poszedł w odstawkę. Przynieśliśmy go w zeszłym tyg, ale jakoś nie za specjalnie chce na nim siedzieć (kupę idzie robić pod stół ![]() ![]() Asiu jak smoka nie chce to nie dawaj, nie będziesz misiała oduczać ![]() Kuleczko fajne firanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Takaya ale wiesz czasami byloby ciszej
![]() ![]() ![]() ![]() Ewcia i wymyslilas cos na te walentynki? Ktoras jeszcze obchodzi? ![]() ![]() Buziaki pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Asiu aa to Tosiek 'śpiewak'
![]() ![]() aaa pokazywałam wam w końcu jaki dom będziemy budować? Bo tyle razy zmienialiśmy zdanie ![]() ![]() ![]() http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m4fe47b5417c5a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Hej. Zimno, sypie brrrr
Takaya dla mnie są takie dość ukrywające, cieńsze niż te co ja miałam firanka oczywiście bo zasłonki to z dwóch kolorów zrobione i nawet też zasłaniają. Na all kupowałam materiał i dałam do krawcowej. Materiał za firankę jakoś koło 6 zł za metr niecałe. To wzięłam 3 m i tak jest taśmą na górze pomarszczone i fajnie się układa
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Kuleczkono taaa mi o zasłonki chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Ja to już się zagubiłam w tych Twoich projektach
![]() ![]() http://allegro.pl/woal-gladki-kolory...019893889.html http://allegro.pl/woal-kresz-bialy-z...999733385.html No taśmę odrazu też kupiłam tam, a i tak musiałam dokupić bo źle sobie policzyłam, a widzisz zapomniałam że w pasmanteriach też mają i kupiłam w sklepie z firankami ale nie mieli takiego grubego i wzięłam o 1 cm mniejszy, a i tak drożej było
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-02-09 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko ladnie to wyszlo
Takaya twoja M robi kupe pod stolem a ja usypialam pod stolem ![]() Tai to trzymam kciuki ![]() Asiu nic nie wymysliLam kupie jakiegos lizaka bo nawet nie mam sie jak z domu ruszyc ![]()
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
a nie pisałam Wam moja sytuacja z wyjazdem się wyjaśniła i nie polecę nawet sama bo mi odwołali Ktw i z Wawy tylko wylot więc niech się całują. Czekam na inne
![]()
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Takaya fajna torba.
Kuleczko szkoda ![]() Kurcze moja Mame zeslabilo w przychodni... Jest w szpitalu na badaniach. Staram sie trzymac nerwy na wodzy co by mojemu Skarbowi ich nie przekazac... Ciezko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
cześć,
a co tu taka ciszaaaaa.... ![]() Joasiunia, najważniejsze, że juz w domku ![]() ![]() Takaya, fajoski ten projekt domku ![]() T'ai, trzymam kciuki ![]() Kuleczka, ładne te firanki.. siła w prostocie! lubię takie ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- idziemy w sobotę do kina na 50 twarzy greya ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.