|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i... Tj tajemnica twierdzy szyfrow cz 24
U mnie sie nie zanosi
|
|
|
|
#2552 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
?
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie z podstawówki i gimnazjum wpadło 6 osób, w tym jedna z bliźniakami
z liceum nikt, ale może dlatego, ze wszyscy poszli na studia. a ta z bliźniakami była najlepsza, ma tendencję do dzielenia się wszystkim na fejsie i zapierała się, ze to planowane, że jej koleżanki będą za 4 lata się babrały w g i pieluchach, a ona nie. Szkoda tylko, ze ona teraz się w nich babra i to podwójnie. Co ciekawe jej facet też ma skłonności do pisania co się dzieje w jego życiu i przyznał na fejsie, ze się nie zabezpieczali i że to wpadka |
|
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Ciei15, dalam, dalam
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ej no właśnie, jak to jest w waszych rodzinach? Każdy daje prezenty każdemu? Dajecie przyszłym teściom, dajecie rodzeństwu, dzieciom rodzeństwa? Bo ja pamiętam, że jak byliśmy mali i jeździliśmy z rodzicami na wigilię do babci, to prezenty były dawane tylko dzieciom. Babcia kupowała wnuczkom, wujkowie dzieciom rodzeństwa, ale sobie nawzajem czy rodzicom już nie.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-12-25 o 13:54 |
|
|
|
|
#2558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mija babcia zna takie zboczone wierszyki, że czasami jak je opowiada, cała rodzina czuje się zażenowana |
|
|
|
|
#2559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie lubię. Miedzy wierszami czuć u niego tą typową wyższość białego Europejczyka, katolika w dodatku. Nie trawie tego, ale fakt faktem, ciężko spotkać podróżnika, który by tego nie miał - większość traktuje odwiedzane ludy jak małpki w zoo. |
|
|
|
|
#2560 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cieszę się że nie tylko ja to zauważyłam. Koszmarny brak szacunku dla ludzi którzy mieli (nie)szczęście urodzić się w innym miejscu na ziemi. Ale paszcza pełna frazesów.
|
|
|
|
#2561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
:c w tym roku było 7 prezentów ode mnie wspólny dla rodziców, wspólny dla teściów, i 5 prezentów dla dzieci (niestety, mam duzo dzieci w rodzinie) |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
drabineczka a bratu czy rodzeństwu (nie wiem ilu ich tam masz) już nie robisz, no nie?
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-12-25 o 14:02 |
|
|
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
ogólnie dziwi mnie rodzina mojego faceta.
on od rodziców dostaje prezent za 100 zł, ja za 40 on od siostry dostaje prezent za 50 zł, ja za 0 on od babci dostaje prezent za 20 zł, ja za 0 XD to niech nie kupują wcale. u mnie tak nie ma ze ten kto jest z rodziny dostaje cos, a jego partner nic XD (te kwoty to podałam żeby nakreślić że jednak od siostry coś tam dostał i nie był to czekoladowy mikołaj XD) |
|
|
|
#2564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i dowiedziałam się że teściowa ma dla mnie prezent a ja dla niej nic nie mam :/ też mi trochę głupio, bo rodzice tż sprawili nam wspólny prezent a moi dali mi osobisty :/ Dobrze że dostałam karty podarunkowe to mogę za nie kupić coś dla nas |
|
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
to wyglada mniej wiecej tak:
oho pszemek, wielki prezent dla ciebie, dla drabiny pakunek. oho i czekaj tu jest od babci prezent dla ciebie. i od drugiej. i od cioci, poczekaj, a jeszcze od tej i tamtej. <siedzi facet załadowany torebkami> a dla ciebie drabina może jeszcze jakiś czekoladowy mikołaj się znajdzie wtf srsly. |
|
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2567 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2568 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
No u mnie właśnie tak jest, rodzice moi nie kupują mojemu, a jego mi. Ale to może inna sytuacja bo nie mieszkamy razem. Ale też nie sądzę, że coś się zmieni. Juz nie mówiąc o babciach, ja nie mam, a jego nawet mu nie daje :P Ciocie, ha ha chciałabym dostać prezent od cioci.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-12-25 o 14:12 |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.u mnie tak nie ma, albo rodzeństwo/babcie/ciocie nie kupuje nam wcale, albo każdemu pierdołkę typu balsam a rękawiczki, albo wspólnie dostajemy słodycze i koniec. Raczej nikomu by do głowy nie przyszło by przy stole mi dać jedną, drugą, piątą, ósmą rzecz, a mojemu facetowi czekoladę, lol |
|
|
|
|
#2570 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja kupuję prezenty mojemu rodzeństwu od lat, nawet jak nie miałam swojej kasy to jakoś starałam się uciułać czy mama mi dała, żebym coś tam im kupiła małego. A oni nic. To już ta najmłodsza od dwóch lat kupuje, wydaje swoje oszczędności z komunii i się cieszy, że może komuś coś kupić. No kurna, ja chyba też im przestane kupować
|
#2571 |
|
Konto usunięte
|
ja przestałam rodzeństwu dwa lata temu bo nic z tego nie mam. e tam, jestem materialistką, ale nie będę się co roku oślić jak debil albo bóg wie ile odkładać na graty dla ich dzieci skoro dostaje jedno wielkie NIC a i wątpię żeby moje dzieci były potem obsypywane podarkami, lol.
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu by mi nie przyszło do głowy wypisywać takie brednie na fejsie
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Konto usunięte
|
Mi jest głupio, bo "teściowa" ma ponoć dla mnie jakiś drobiazg, a moi rodzice TŻetowi tylko jakiegoś lakocia dali jak wpadł w przelocie (nie spędzaliśmy wigilii razem)
jesu, bardzo lubię mame TŻeta ale ona zawsze mnie jakos zawstydzi. Zawsze. Zawsze kurna.
|
|
|
|
#2574 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2575 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-12-25 o 14:31 |
|
|
|
|
#2576 |
|
Konto usunięte
|
no ja sie na nic nie nastawiam. co roku 5 prezentów dla dzieci i szczerze wątpię żeby moje cokolwiek dostawały. ale to bardzo skomplikowany hejt i zostawmy ten temat
|
|
|
|
#2577 |
|
Konto usunięte
|
to tak jak u mnie. Też mi głupio, bo rodzice tż traktują mnie jak córkę, a moi są bardziej zdystansowani
|
|
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
rzygać mi się chce, jestem wściekła na ojca a teraz muszę z nim spędzić cały dzień
święta święta
|
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
W mojej rodzinie dzieci, ciąże itp. były tematem rany, w tym roku jak po 17 latach w rodzinie pojawiło się dwoje dzieci to szał macicy. Róbcie sobie dzieci ohoho, starsi chcą bawić ohohoho, róbcie dzieci, kiedy Ty będziesz w ciąży? Życzę Ci dzieci ohoho, dzieci chcą się bawić ohoho.
A jeszcze niedawno było "tylko żeby dzieci z tego nie było" |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to prawie każdy każdemu a jak pisałam było 20 osób na wigilii. Ojciec mówi, ze wydał jakaś kosmiczna kwotę na prezenty, ja sie tak nie wysilam.
Wolałabym żeby generalnie nie było w ogole żadnych prezentów. Z tego tylko sa kłótnie i konflikty. Jedyna kłótnia jaka u nas wybuchła to ze jeden dzieciak chciał dostawać koperty z kasa i sie obraził ze nie i nie przyszedł na wigilie. Później najpierw super atmosfera a przy prezentach same krzywe spojrzenia bo ten juz dostał 10 pudel a tamta tylko 3 małe. Pozniej inny dzieciak płacze bo nie to chciał i w ogole tragedia ![]() Ciotka zawsze dawała na prezenty gratisy z gazetki teraz nie inaczej wiec w tym roku my z siostra dałyśmy jej cos typu rękawiczki z targu i ona sie obraziła lol. Same kwasy z tego a moja rodzina i tak nie jest w tym względzie najgorszaNa szczęście z chłopem problemu nie ma. Jego mama nam daje jakaś planszowke wiec w sumie wspólny prezent, ja jej robię ciastka, ojcu tz jakies alko moja mu tez cos małego daje on jej czekoladki ulubione a mojemu tacie jakies cos do auta i tyle. Żeby nie było kwasu wszystko było ustalone chyba juz w listopadzie ![]() rozwalają mnie te niektóre watki. Różnica lat w związku ponad 30. Ja jestem raczej tolerancyjna zwisa mi co kto robi tylko sie zastanawiam, czy cos takiego występuje w przyrodzie. Na forum to moze troll i ne o to mi chodzi ale w rzeczywistości nigdy nie znałam takiej parki Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-12-25 o 14:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

?
z liceum nikt, ale może dlatego, ze wszyscy poszli na studia. a ta z bliźniakami była najlepsza, ma tendencję do dzielenia się wszystkim na fejsie i zapierała się, ze to planowane, że jej koleżanki będą za 4 lata się babrały w g i pieluchach, a ona nie. Szkoda tylko, ze ona teraz się w nich babra i to podwójnie. Co ciekawe jej facet też ma skłonności do pisania co się dzieje w jego życiu i przyznał na fejsie, ze się nie zabezpieczali i że to wpadka
ciekawe czemu

.
jesu, bardzo lubię mame TŻeta ale ona zawsze mnie jakos zawstydzi. Zawsze. Zawsze kurna.