![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
OPOLE i okolice? Sama polecam dr. Mazika ze Strzelec Opolskich, niestety nie stać mnie na jego usługi (80 zł dla studentki to fortuna)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Witajcie.
Na forum jestem nowa. Ale w tym temacie bardzo serdecznie polecam Dr. Sypniewskiego. Obecnie wizyta kosztuje u niego 80 zł ( z USG ). Jak już ktoś napisał przyjmuje we wtorki i czwartki. Jednak we wtorki jest przeważnie wcześniej - ok. 14.15 już jest. Obowiązuje kolejka - kto pierwszy ![]() Niekiedy Panie czekają już od godz. 12 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od kiedy te 80zł??? ja byłam 3 tyg temu (16.02) i wziął ode mnie 70zł. Kiedy ostatnio u niego byłaś?
![]() |
#2554 |
Rozeznanie
|
No tak. bierze 70 zł. Ja byłam 23.02 ale że jako w ciąży to wzioł 80zł za bardzo dokładne badanie
![]() mój błąd .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
Jestem teraz w 16 tc. Na poprzedniej wizycie - był to tydzień 14. Miałam badanie palpacyjne (na samolocie), USG docipkowe i przez powłoki brzuszne - bo maleństwo było tak ułożone, że nie chciało się Mamusi pokazać. Dodatkowo dostałam Zdjęcie - PIERWSZE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć, co i jak, przygotuję się, ze mogę zapłacić więcej (idę za tydzień). Kasiu zapraszam na forum Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE2010 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391924 Jest wśród nas kilka sierpniowych, więc nie ma obaw ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
Dzięki za link, napewno tam zajrzę.
Ja na wizytę idę za dwa tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
Warszawa, Ul. Kłopotowskiego 22
w związku, że dr Hoffman nie przyjmuje już na Kłopotowskiego zrobiłam mały wywiad ![]() teraz: wtorki przyjmuje dr Anna Sobolewska (14.15-17.30) piątki dr Robert Kulawik (nie wiem w jakich godzinach) z ciekawostek zapisy do Pani dr teraz były już na 30 marca ![]() nie wiedziałam, czy umieścic w dobrym czy złym ale może jakaś Wizażanka się wybierze i oceni ![]() aha! czy ktoś wie czy dr Hoffman przyjmuje gdzieś prywatnie w Warszawie? czy tylko w tym Mysiadle?
#2560 |
Rozeznanie
|
Lublin, dr Ireneusz Haratym, przyjmuje w Luxmedzie i na Lubartowskiej
- serdeczny, kulturalny i taktowny - dokładny, bada delikatnie, wszystko wyjaśni - podobało mi się, że podczas leczenia, kiedy kolejny raz przychodziłam na wizytę, nie musiałam nic mówić, bo wszystko sam wyliczał (np. kiedy będzie nast. miesiączka, kiedy skończyłam brać globulki), o wszystkim pamiętał (żeby zrobić kontrolne badanie, żeby zapytać się o wynik cytologii itp). - jak zapisuje leki, to mówi ile kosztują. Raz dzwonił nawet do apteki zapytać się, czy nie będzie problemu, że lek będzie na dwóch receptach (dzięki czemu miałam refundację) - potrafił pokierować moim leczeniem (mówił konkretnie co mam zrobić, kiedy przyjść, kiedy zapisać się na wizytę) - skutecznie mnie wyleczył ![]() Edytowane przez tikida Czas edycji: 2010-03-11 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
Szukam lekarza przyjmującego w LUBLINIE w ramach NFZ. Chodzi mi o wizytę oraz USG.
#2562 |
Rozeznanie
|
Dr Haratym przyjmuje też w przychodni(szpitalu?) na Lubartowskiej. Nie wiem jak tam jest z usg, ale w Luxmedzie je wykonuje, więc tam pewnie też.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
WARSZAWA
szukam dobrego ginekologa - endokrynologa. byłabym przeszczęśliwa, gdyby nie należał do najdroższych. najchętniej w częście południowej miasta.
Szczęśliwa. Edytowane przez Ska Czas edycji: 2010-03-11 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
Dot.: ginekolog we wrocławiu w ramach NFZ
Udaj się na Podwale 74 ofc.23. Z tego co wiem są tam conajmniej dwie kobiety
![]() ![]() ![]() ![]()
Studiuję turystykę ![]() Robię to co kocham - fotografuję i podróżuję ![]() Zakochana ![]() Edytowane przez poziomka_1 Czas edycji: 2010-03-12 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Przyczajenie
|
polecem na łowieckiej dr Walasek (koles, ale naprawdę same pozytywy), ale miesiąc czekania na wizytę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Szukam dobrej pani ginekolog, wizyta w przystępniej cenie (80zł) - najlepiej gabinet prywatny, po lewej stronie wisły.
#2567 |
Raczkowanie
|
dziewczyny moze sie powtarzam ale prosze o namiary na dobrego lekarza z leszna i okolic byla bym bardzo wdzieczna
#2568 |
Rozeznanie
|
GDAŃSK
Polecam dr Jerzy Karaś Bardzo miły, konkretny, odpowiada na wszystkie pytania. Robi usg i zleca wszystkie badania bez żadnej łaski ![]()
#2569 |
Organizatorka
|
TORUŃ
Cezary Kipigroch - z czystym sumieniem polecam. Poswiecil mi ok. 40 minut. Badal dokladnie, delikatnie- okazalo sie, ze mam ostry stan zapalny. Polecil mi przyjsc na drugi dzien do niego do innej przychodni rano, bo chcial mnie dokladnie zbadac, dlatego, ze moje zaczerwienienia wywolaly jego niepokoj (to ze do przychodni nie dotarlam to juz inna sprawa ![]() Zaplacilam 100 zl. za wizyte. Przyjmuje w Citomedzie na Tuwima oraz - jesli sie nie myle -na Łaziennej Przyjmuje chyba jeszcze w jednym miejscu, ale nie ejstem pewna gdzie. Warto sprawdzic na Bielanach. Polecam.
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Bytom
dr Paweł Juraszek - Sigma Bi młody, uprzejmy i pomocny lekarz, zawsze doradzi wysłucha i rozwieje wszelkie wątpliwości ![]() ![]()
#2571 |
Przyczajenie
|
Dziękuję ślicznie, może właśnie z któregoś przez Was poleconego skorzystam
![]() a macie numer dobry na Podwale tam? |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
Witam, szukam dobrego ginekologa z KRAKOWA wolałabym chyba mężczyzne ale nie koniecznie może byc kobieta ważne żeby lekarz był młody (bo z takim chyba łatwiej sie dogadac) delikatny i dokładnie mnie zbadał (nie robił problemów ze skierowaniami na badania), wolałabym w prywatnym gabinecie nie koniecznie z umowa z NFZ-em (choć miło bybyło). to moja pierwsza wizyta i zależy mi na osobie delikatnej, która spokojnie wyjasni mi wszystkie moje watpliwosci, no i przpisze mi tabletki anty (do 18-stki brakuje mi jeszcze kilka miesięcy, a nie chciałabym spotkać się z jakąś stresująca sytuacją). Jeśli znacie kogos godnego polecenia to proszę napiszcie, z góry dziękuje i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
Telefon na Podwale: 713421413. Ja byłam u dr Mosińskiej
![]() ![]() Z tego co wiem to dobry jest też dr Mydłowski na ul. Krzyckiej (przyjnuje prywatnie:/) tel. 713399036
Studiuję turystykę ![]() Robię to co kocham - fotografuję i podróżuję ![]() Zakochana ![]() Edytowane przez poziomka_1 Czas edycji: 2010-03-15 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
SOSNOWIEC
dr Maciej Jędrzejko. Przyjmuje prywatnie w Sosnowcu na ul Prusa. Cena za wizytę: 100zł (badania +USG). Lekarz kompetentny, miły i delikatny. Wszystko wytłumaczy i zna się na tym co robi. Można na nim polegać i o wszystkim porozmawiać. Długo czeka się na wizytę ale myślę, że warto. Z doświadczenia polecam ![]() Ps. http://www.ginekologia.tychy.pl/index.php?wykonawca=109 |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
Spotkała mnie bardzo nie miła sytuacja z lekarzem ginekolgiem przed i po porodzie w szpitalu CZMP. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Samochodem natomiast żaden problem,naprawdę łatwiutki dojazd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Przyczajenie
|
POZNAŃ
dziewczyny prosze o polecenie lekarza idealnego na pierwsza wizyte w zycie u ginekologa. najlepiej jesli bylaby to kobieta. prosze slicznei o pomoc, pzdr |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Przyczajenie
|
Byłam juz u wielu ginekologów z Radomska i żaden nie jest kompetentny. Zejda, Sypniewski, Piwnik, Błada-szkoda czasu. Podobno Kempa nie ma zbyt dobrych opini. Zastanawiam się nad Sławomirem Dąbrowskim. Czy któraś z was leczyła się może u niego? jakie macie o nim zdanie?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące naprawdę dobrego ginekologa w tym mieście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Przyczajenie
|
czy może szanowne Panie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.