zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-26, 01:33   #2551
gosia261282
Gang Iren

Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Ordynat - wspomóż mnie merytorycznie - jakie są najlepsze prezenty gwiazkowe dla faceta?
Ja cię wspomogę: ty ubrana tylko w czerwoną kokardę leżąca pod choinką
Stary 2015-11-26, 01:33   #2552
201605090958
Konto usunięte

Gosia
mam Ci opowiedziec o wszystkim co miałam w łóźku? nie mogę mieć tylko metalowych monet i metalowych elementów, bo niczym księżniczka na ziarnku grochu nie wysypiam sie i rano mam siniaki.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 01:34   #2553
caffeine
Zakorzenienie

Dana - piękne!

Idę spać - czas w końcu przestawić się na tryb dzienny...
Dobranoc.

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Gosia...

caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 01:36   #2554
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Gosia
mam Ci opowiedziec o wszystkim co miałam w łóźku? nie mogę mieć tylko metalowych monet i metalowych elementów, bo niczym księżniczka na ziarnku grochu nie wysypiam sie i rano mam siniaki.
Hmm.. nie jestem pewna
Oczyma wyobraźni zobaczyłam tak wiele, że nie wiem czy chcę zaspokoić swoją ciekawość

---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

Tylko nie mów, że była tam owca
Stary 2015-11-26, 01:38   #2555
201605090958
Konto usunięte

Caffe
z męskich trafionych prezentów
spinki do koszuli, szalik do płaszcza, bielizna termoaktywna dla sportowcow i akcesoria sportowe pulsometry etc, muzyka /plyty zwlaszcza kolekcjonerskie wydania/ filmy zwlaszcza rzewna męska klasyka w stylu box Ojciec chrzestny.
Prezent ratunkowy bon do Empiku
Stary 2015-11-26, 01:39   #2556
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.

Cytat:
Ordynat - wspomóż mnie merytorycznie - jakie są najlepsze prezenty gwiazkowe dla faceta?
A co lubi np najbardziej robić?
OrdynatMichorowski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 01:41   #2557
201605090958
Konto usunięte

Owcy nie, ale koci poród odbierałam w swoim lóżku. Z czasów jak miałam kotki kotka przyszla do mnie, obudzila mnie i zaczęła rodzic...i na tym zakończę, żebyś zasnęła.

Dobranoc
Stary 2015-11-26, 01:45   #2558
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Cytat:
Caffe
z męskich trafionych prezentów
spinki do koszuli, szalik do płaszcza, bielizna termoaktywna dla sportowcow i akcesoria sportowe pulsometry etc, muzyka /plyty zwlaszcza kolekcjonerskie wydania/ filmy zwlaszcza rzewna męska klasyka w stylu box Ojciec chrzestny.
Prezent ratunkowy bon do Empiku
No raczej nie nie używam koszul ze spikami,krawatów,szalik ok ale czy to cieszy?lepsze akcesoria sportowe np szalik ukochanej drużyny,muzyka hmm mp4 są.Mnie by dobry kosmetyk się spodobał lub np bilety do teatru lub filharmonii.
Stary 2015-11-26, 01:49   #2559
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OrdynatMichorowski Pokaż wiadomość
No raczej nie nie używam koszul ze spikami,krawatów,szalik ok ale czy to cieszy?lepsze akcesoria sportowe np szalik ukochanej drużyny,muzyka hmm mp4 są.Mnie by dobry kosmetyk się spodobał lub np bilety do teatru lub filharmonii.
A jak idziesz do filharmonii to też koszula bez spinek? Dobry szalik tak zdecydowanie cieszy. Dobra, juz będę wiedziała co Ci kupić
Stary 2015-11-26, 01:54   #2560
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Cytat:
A jak idziesz do filharmonii to też koszula bez spinek? Dobry szalik tak zdecydowanie cieszy. Dobra, juz będę wiedziała co Ci kupić
Ok a ja pomyślę co Tobie sprawi największą frajdę i nie mam na myśli odkurzacza

No 7,16 już na nogach dziś wyjątkowo ale mam dobry humor, ktoś śniadanko sobie życzy
płatki z mlekiem plus jajecznica i ciepłe paróweczki

Edytowane przez OrdynatMichorowski
Czas edycji: 2015-11-26 o 07:19
Stary 2015-11-26, 07:52   #2561
Kamlisa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/olejek-z-oregano-5...733810187.html
Wonder - 5-15 kropli, ja wole od razu 15, a nie dzielic na dawki, do wody, szybko wypijasz, to olejek. paskudny

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Ordynat, kobieta na wysokim stanowisku musi być pewna siebie i zdecydowana dwa razy bardziej, niż męzczyzna, bo na nia się inaczej patrzy, inaczej ocenia. Mysle, ze to nie będzie łatwe, rodzaj wyzwania, ale męzczyzni lubia przecież wyzwania...? Zawsze warto sprobowac, niż potem załowac, ze może...trzeba było...W zasadzie nie masz nic do stracenia, prawda?
Eve, wyścigi. Pasuja mi do Ciebie
Dana, u mnie bałagan...powstaje sam. Słowo A najbardziej po przyjeździe tz...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 08:06   #2562
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/olejek-z-oregano-5...733810187.html
Wonder - 5-15 kropli, ja wole od razu 15, a nie dzielic na dawki, do wody, szybko wypijasz, to olejek. paskudny

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Ordynat, kobieta na wysokim stanowisku musi być pewna siebie i zdecydowana dwa razy bardziej, niż męzczyzna, bo na nia się inaczej patrzy, inaczej ocenia. Mysle, ze to nie będzie łatwe, rodzaj wyzwania, ale męzczyzni lubia przecież wyzwania...? Zawsze warto sprobowac, niż potem załowac, ze może...trzeba było...W zasadzie nie masz nic do stracenia, prawda?
Eve, wyścigi. Pasuja mi do Ciebie
Dana, u mnie bałagan...powstaje sam. Słowo A najbardziej po przyjeździe tz...
Tak wiem,że musi być silna i twarda,ja na razie biorę to bez podpałek,choć nie ukrywam ,ze mi się podoba.
Stary 2015-11-26, 08:29   #2563
Wonder Woman
Zadomowienie

Ordynat, ktoś mi kiedyś powiedział, ze lepiej żałować, nawet jeśli nie wyszło, niż żałować, ze sie nie spróbowało. I coś w tym jest, aczkolwiek zawsze łatwiej powiedzieć niż zrobic. Ale przecież przez Twoje posty wręcz przebija uśmiech na Twojej twarzy, wiec nie wnikaj za dużo i daj sprawom się toczyć, a moze dostaniesz swój upragniony prezent na Gwiazdkę, o którym pisałeś czego Ci z całego serca życzę

Ja z tych, co raczej lubią porządek i staram się go utrzymywać. Nie jestem wybitną pedantką, ale nie lubię zagraconej przestrzeni. Muszę mieć porządek w łazience, w kuchni, a moje łóżko to dla mnie świątynia wręcz nie mogłabym mieć w nim żadnych rzeczy oprócz pościeli. Oczywiscie wraz z pojawieniem sie małego człowieka w domu krajobraz nieco sie zmienił, a ja nie mam siły ani ochoty wiecznie ogarniać, wiec siła rzeczy sprawy mają się już inaczej

Caffe, a nie myślałaś o jakichś perfumach ? Moze to i banał, ale na przykład mnie zawsze sprawia taki prezent frajdę

Kama, no spodziewam się, że smakować to to nie moze

Gosia, to juz tylko jedna noc sie została

Miłego dnia
Stary 2015-11-26, 08:37   #2564
aussiewoman
Zakorzenienie

Helo
Ja z tych bardziej uporządkowanych, chociaż daleko mi do perfekcyjnej pani domu Bałagan mnie męczy. Brudne naczynia w zlewie to nie moja bajka.
Od niedzieli w pokoju młodego na środku podłogi leżą spodnie narciarskie do przymierzenia i nic... przechodzi kilka lub kilkanaście razy dziennie obok, ponad...nie przeszkadza mu. A przecież przymierzenie ich i odłożenie do szachy zajęłoby mu max 2 min. Nie mogę tego pojąć.

Ordynat- super z tą panią po 30 Trzymam kciuki

Kama- faceci. Mój prawie nigdy nie odbiera telefonu. Zwykle albo go gdzieś zostawił albo zapomniał naładować. Za to ja ZAWSZE i NATYCHMIAST muszę odbierać połączenia, odpisywać bo od razu afera się rozkręca. No i nie daj boże telefon wyda jakiś dźwięk po 20 jak on jest w domu. Zaraz 100 pytań do- a kto to o tej porze do ciebie pisze, dzwoni itd i kolejna awantura. Dla świętego spokoju ustawiłam w tel funkcję niedostępności od 9 wieczorem do 7 rano
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 08:54   #2565
gosia261282
Gang Iren

Mój tż ma podobnie.
Też muszę odbierać od razu, bo inaczej awantura

Ostatnie 24 godz z teściową
Stary 2015-11-26, 09:10   #2566
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Yas Marina Circuit Formula 1 Grand Prix Abu Dhabi

Tak zdjecie z paddock, tam gdzie auta zajezdzaja po nowe szpilki I kilka lykow szampana

Zdjecie z zaplecza

Milego slonecznego dnia wszystkim

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 10:24   #2567
gosia261282
Gang Iren

Eva ale tam ładnie. Te kwiatki śliczne
Stary 2015-11-26, 11:21   #2568
caffeine
Zakorzenienie

Surfinie
Eva, wstaw lepiej fotkę jakiegoś wspaniałego rumaka

Wonder, perfumy to trudny prezent, jak są trafione - genialny, a jak nie... hmmm.
Jestem w ogóle okrutnie wybredna co do zapachów, 90% perfum wcale dla mnie nie pachnie, ale po prostu śmierdzi jakąś chemią...

Jak tam - synek śmiga w nowych butkach? Jak sobie przypomnę ten okres u nas - oj było wesoło - mała nie chciała zakładać absolutnie nic nowego. To po prostu nie były 'jej' ubranka i koniec. Nie moje, nie zakładam
Teraz natomiast ma swoje jasno określone gusta, nastąpiła faza na wszystko... w gwiazdki. Dobrze że ecco ma zimowe buty właśnie z gwiazdkami, dziękuję niebiosom!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Dana, spinki do mankietów to jest dobry pomysł! Tż lubi się wyszykować na młodego boga

Pulsometr - jeszcze lepszy pomysł! Tylko niestety ostatnio sam sobie sprawił...

Przychodzą wam do głowy jakieś inne sportowe gadżety?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Ordynat - ukrywanie, że kobieta się podoba nie ma żadnego sensu... Kobiety nieomal zawsze wiedzą na kim zrobiły wrażenie
Stary 2015-11-26, 12:06   #2569
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Cytat:
Surfinie
Eva, wstaw lepiej fotkę jakiegoś wspaniałego rumaka

Wonder, perfumy to trudny prezent, jak są trafione - genialny, a jak nie... hmmm.
Jestem w ogóle okrutnie wybredna co do zapachów, 90% perfum wcale dla mnie nie pachnie, ale po prostu śmierdzi jakąś chemią...

Jak tam - synek śmiga w nowych butkach? Jak sobie przypomnę ten okres u nas - oj było wesoło - mała nie chciała zakładać absolutnie nic nowego. To po prostu nie były 'jej' ubranka i koniec. Nie moje, nie zakładam
Teraz natomiast ma swoje jasno określone gusta, nastąpiła faza na wszystko... w gwiazdki. Dobrze że ecco ma zimowe buty właśnie z gwiazdkami, dziękuję niebiosom!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Dana, spinki do mankietów to jest dobry pomysł! Tż lubi się wyszykować na młodego boga

Pulsometr - jeszcze lepszy pomysł! Tylko niestety ostatnio sam sobie sprawił...

Przychodzą wam do głowy jakieś inne sportowe gadżety?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Ordynat - ukrywanie, że kobieta się podoba nie ma żadnego sensu... Kobiety nieomal zawsze wiedzą na kim zrobiły wrażenie
Na razie łączą nas czysto biznesowe kontakty a potem zobaczymy jak się wszystko potoczy

Nie wiem co ten Twój facet lubi czy biegać czy grać w coś,były takie za☠☠☠iste zegarki Astorina z logo ligi mistrzów ale może to nie jest jego ulubiona dyscyplina.Nie wiem powiedz co lubi oglądać?
Może grę fifa 2016 złodziej czasu ale można się nieźle pobawić

Edytowane przez OrdynatMichorowski
Czas edycji: 2015-11-26 o 12:12
Stary 2015-11-26, 12:18   #2570
Michell72
Zakorzenienie

Chaos mnie męczy.W bałaganie nie umiem funkcjonować.Jako singielka i owszem,ale teraz..Przerobiłam już nocne nadeptywanie na klocki,zabawki w każdym kącie ..Nie jestem też pedantyczna do bólu(ku sprostowaniu)...Zresztą mając dwa koty-nigdy nie będzie perfekcyjnie,chyba,że przerobie je na sfinksy

Caffe-kupuj

Ordynat -kuj żelazo póki gorące

Prezenty dla faceta....Jeżeli mają zaskoczyć,to napewno nie może to być nic praktycznego..Pewnym sposobem na sprawienie im przyjemności jest postawienie na oryginalny prezent , który pozwoli im rozwijać swoją pasję.

Caffe-monitor aktywności fizycznej?
Rower z czekolady(opcja Gosi pod choinką)
Wpisz sobie w wyszukiwarkę prezent dla sportowca

Też szukam elementu zaskoczenia.Sweter to nuda,chodzby markowy.Jeszcze brakuje mi tej kropki nad i.....

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2015-11-26 o 14:35
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 12:22   #2571
Kamlisa
Zakorzenienie

ech, znowu złe wieści...Miałam się rozpisać szeroko i dowcipnie, a mi się już nie chce. Nawet zupa nagle straciła smak...Najgorzej, ze to nie sa właściwie sprawy, które mogą się zamknąć i zakonczyc, chyba, ze ja nie będę chciała o nich wiedzieć i skoncze z zaangażowaniem. A tak - zawsze będzie cos. albo stane z boku, bo mam swój własny swiat i swoje problemy, albo rozpocznę neverending story...
Sama nie wiem. Skomplikowane i bez dobrego rozwiązania.
Ordynat, myślałam, ze te jajka i parówka to już dla kogos szykowane Chyba warto od razu wyjasnic, ze sa 2 odrębne sprawy - jedna masz do pani prezes, a jedna do kobiety
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 12:30   #2572
Wonder Woman
Zadomowienie

Kama cieżko mi cos doradzić. Czasem lepiej nie wiedzieć i się nie denerwować, ale czasem trudno utrzymać się z dala, żeby nie wiedzieć, bo i tak ta niewiedza nie daje spokoju....

Caffe, poszłam na łatwiznę i nie kupowałam stacjonarnie, tylko w ich sklepie internetowym także czekam na kuriera. U nas, naprawdę ku memu wielkiemu zdumieniu, na te chwile nie ma problemu z zakładaniem nowych ubrań czy butów. Ale juz boje sie, ze to tylko etap przejściowy i zaraz zaczną sie humory.

Beata, gdzie jesteś ? Obraziłaś sie na nas czy jak coraz rzadziej zaglądasz ...
Stary 2015-11-26, 12:36   #2573
Anyzkowa
Zakorzenienie

Mamy w teraz godz 12.... czytam Was z nocy (rzadko to się zdarza przecież)
Caffe po pierwszej idzie spać, myślę ok ma małe dziecko, może drzemią razem w południe...
przed drugą Ordynat poleca swoje śniadanka, myślę co jest ?
:conf used:

chwilę mi zajęło, że posty są z nocy a nie są pisane na bieżąco

Caffe i Dana buty piękne

oj ja nie jestem porządnicka
i z wiekiem ten stan mi się pogłębia
nie tracę czasu na pierdoły po prostu
regularnie piorę, prasuję i odkurzam- tyle w temacie
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 12:52   #2574
Wonder Woman
Zadomowienie

Anyż

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Eva, mój Tata jest pasjonatem F1, odkąd pamietam, leciało to u nas w domu. Siła rzeczy swojego czasu wciągnęłam sie w ten sport i w oglądanie, byłam na bieżąco etc. Ale troche straciło to swój urok, odkąd odbywa sie praktycznie co tydzień, a wygrana zapewnia nie tyle genialny kierowca, co dobre auto. I w kółko te zmiany przepisów, zasad z sezonu na sezon.... No po prostu przestało mnie juz to bawić jak kiedyś, bo jak dla mnie straciło tamten urok.
Stary 2015-11-26, 13:17   #2575
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość

Konspiracja, proszę o dalszy ciąg opowieści
Ale powiedzcie czy to to?
Który wy robicie ten retix - możecie pokazać o co konkretnie chodzi?

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Satynka trzymam kciuki za dobre decyzje, aby wyszło jak najlepiej

Dzięki dziewczyny
Czy ktoś dziś pije ze mną z tej radości?
Gratki Gosia, że się udało.

Satin - ja sie zgadzam z tym co Kama napisala, przemyśl to wszystko jeszcze raz i pod innym kątem - pod swoim...

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 13:27   #2576
Wonder Woman
Zadomowienie

Konspiracja, ja jeszcze nie robiłam, czytam tylko, jak dziewczynom idzie i sie zastanawiam czy zrobic Miszka dawała jakiś czas temu, przy okazji jak sama robiła, linka.
Stary 2015-11-26, 13:44   #2577
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
S

Na pakamerze czy decobaazar możesz zamówić spinki spersonalizowane, modne ostatnio słówko

Skoro macie takie problemy z prezentami dla tz, dajcie mu zadanie-niech siądą i pomyślą nad listą prezentów, dobrze byłoby w związku z jakąś okrągłą rocznicą-czyli np. 35 prezentów na 35 urodziny, 40 na 40 itd.itp, ale to niekoniecznie, każdy pretekst jest dobry. Potem,-możecie z tego czerpać garściami przy każdej okazji. Ja to kiedyś zaleciłam, tż przygotował ją niemal rzetelnie, jacht został na nią z całą pewnością wpisany tylko dlatego,że zabrakło innych pomysłów
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-26, 13:46   #2578
caffeine
Zakorzenienie

Anyż, jakoś tak się złożyło że jestem na "nocnej zmianie" - Tż na porannej
Stary 2015-11-26, 13:59   #2579
201605090958
Konto usunięte

Kama-morze wsparcia dla Ciebie
Idę spać, rozkręciłam się wczoraj-dzisiaj i napisałam priorytetowe zadanie. Trzeba sie wyspać i przeczytać, co napisałam.

Eve dla mnie za głośny sport, ale otoczenie ładne

Caffe-czołówka, pytałam się siostry, która biega co się nadaje na prezent to wymieniła zimowe rękawiczki i czapkę, czołówkę oraz saszetkę. U niej ludzie mają jeszcze mp3 lub 4 pojawiła się nawet oferta muzyki z kawałkami do biegania. Są jeszcze zegarki treningowe tu kwestia rozpiętości ceny jest duża.
Stary 2015-11-26, 14:11   #2580
aussiewoman
Zakorzenienie

caffe- no właśnie a jakie sporty uprawia Tż? może smart watch?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Kama
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości