|
|
#2551 | |
|
Gang Iren
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Konto usunięte
|
Gosia
mam Ci opowiedziec o wszystkim co miałam w łóźku? nie mogę mieć tylko metalowych monet i metalowych elementów, bo niczym księżniczka na ziarnku grochu nie wysypiam sie i rano mam siniaki.
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Dana - piękne!
Idę spać - czas w końcu przestawić się na tryb dzienny... Dobranoc. ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Gosia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2554 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Oczyma wyobraźni zobaczyłam tak wiele, że nie wiem czy chcę zaspokoić swoją ciekawość ![]() ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- Tylko nie mów, że była tam owca
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Caffe
z męskich trafionych prezentów spinki do koszuli, szalik do płaszcza, bielizna termoaktywna dla sportowcow i akcesoria sportowe pulsometry etc, muzyka /plyty zwlaszcza kolekcjonerskie wydania/ filmy zwlaszcza rzewna męska klasyka w stylu box Ojciec chrzestny. Prezent ratunkowy bon do Empiku |
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Konto usunięte
|
Owcy nie, ale koci poród odbierałam w swoim lóżku. Z czasów jak miałam kotki kotka przyszla do mnie, obudzila mnie i zaczęła rodzic...i na tym zakończę, żebyś zasnęła.
Dobranoc |
|
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie używam koszul ze spikami ,krawatów,szalik ok ale czy to cieszy?lepsze akcesoria sportowe np szalik ukochanej drużyny,muzyka hmm mp4 są.Mnie by dobry kosmetyk się spodobał lub np bilety do teatru lub filharmonii.
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie mam na myśli odkurzacza![]() No 7,16 już na nogach dziś wyjątkowo ale mam dobry humor, ktoś śniadanko sobie życzy płatki z mlekiem plus jajecznica i ciepłe paróweczki
Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2015-11-26 o 07:19 |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/olejek-z-oregano-5...733810187.html
Wonder - 5-15 kropli, ja wole od razu 15, a nie dzielic na dawki, do wody, szybko wypijasz, to olejek. paskudny ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Ordynat, kobieta na wysokim stanowisku musi być pewna siebie i zdecydowana dwa razy bardziej, niż męzczyzna, bo na nia się inaczej patrzy, inaczej ocenia. Mysle, ze to nie będzie łatwe, rodzaj wyzwania, ale męzczyzni lubia przecież wyzwania...? Zawsze warto sprobowac, niż potem załowac, ze może...trzeba było...W zasadzie nie masz nic do stracenia, prawda?Eve, wyścigi. Pasuja mi do Ciebie ![]() Dana, u mnie bałagan...powstaje sam. Słowo A najbardziej po przyjeździe tz...
|
|
|
|
#2562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Ordynat, ktoś mi kiedyś powiedział, ze lepiej żałować, nawet jeśli nie wyszło, niż żałować, ze sie nie spróbowało. I coś w tym jest, aczkolwiek zawsze łatwiej powiedzieć niż zrobic. Ale przecież przez Twoje posty wręcz przebija uśmiech na Twojej twarzy, wiec nie wnikaj za dużo i daj sprawom się toczyć, a moze dostaniesz swój upragniony prezent na Gwiazdkę, o którym pisałeś
czego Ci z całego serca życzę Ja z tych, co raczej lubią porządek i staram się go utrzymywać. Nie jestem wybitną pedantką, ale nie lubię zagraconej przestrzeni. Muszę mieć porządek w łazience, w kuchni, a moje łóżko to dla mnie świątynia wręcz nie mogłabym mieć w nim żadnych rzeczy oprócz pościeli. Oczywiscie wraz z pojawieniem sie małego człowieka w domu krajobraz nieco sie zmienił, a ja nie mam siły ani ochoty wiecznie ogarniać, wiec siła rzeczy sprawy mają się już inaczej Caffe, a nie myślałaś o jakichś perfumach ? Moze to i banał, ale na przykład mnie zawsze sprawia taki prezent frajdę Kama, no spodziewam się, że smakować to to nie moze ![]() Gosia, to juz tylko jedna noc sie została ![]() Miłego dnia
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Ja z tych bardziej uporządkowanych, chociaż daleko mi do perfekcyjnej pani domu Bałagan mnie męczy. Brudne naczynia w zlewie to nie moja bajka. Od niedzieli w pokoju młodego na środku podłogi leżą spodnie narciarskie do przymierzenia i nic... przechodzi kilka lub kilkanaście razy dziennie obok, ponad...nie przeszkadza mu. A przecież przymierzenie ich i odłożenie do szachy zajęłoby mu max 2 min. Nie mogę tego pojąć. Ordynat- super z tą panią po 30 Trzymam kciuki ![]() Kama- faceci. Mój prawie nigdy nie odbiera telefonu. Zwykle albo go gdzieś zostawił albo zapomniał naładować. Za to ja ZAWSZE i NATYCHMIAST muszę odbierać połączenia, odpisywać bo od razu afera się rozkręca. No i nie daj boże telefon wyda jakiś dźwięk po 20 jak on jest w domu. Zaraz 100 pytań do- a kto to o tej porze do ciebie pisze, dzwoni itd i kolejna awantura. Dla świętego spokoju ustawiłam w tel funkcję niedostępności od 9 wieczorem do 7 rano
|
|
|
|
#2565 |
|
Gang Iren
|
Mój tż ma podobnie.
Też muszę odbierać od razu, bo inaczej awantura ![]() Ostatnie 24 godz z teściową
|
#2566 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Yas Marina Circuit Formula 1 Grand Prix Abu Dhabi
Tak zdjecie z paddock, tam gdzie auta zajezdzaja po nowe szpilki I kilka lykow szampana Zdjecie z zaplecza ![]() Milego slonecznego dnia wszystkim Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#2567 |
|
Gang Iren
|
Eva ale tam ładnie. Te kwiatki śliczne
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Surfinie
![]() Eva, wstaw lepiej fotkę jakiegoś wspaniałego rumaka ![]() Wonder, perfumy to trudny prezent, jak są trafione - genialny, a jak nie... hmmm. Jestem w ogóle okrutnie wybredna co do zapachów, 90% perfum wcale dla mnie nie pachnie, ale po prostu śmierdzi jakąś chemią... Jak tam - synek śmiga w nowych butkach? Jak sobie przypomnę ten okres u nas - oj było wesoło - mała nie chciała zakładać absolutnie nic nowego. To po prostu nie były 'jej' ubranka i koniec. Nie moje, nie zakładam Teraz natomiast ma swoje jasno określone gusta, nastąpiła faza na wszystko... w gwiazdki. Dobrze że ecco ma zimowe buty właśnie z gwiazdkami, dziękuję niebiosom! ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Dana, spinki do mankietów to jest dobry pomysł! Tż lubi się wyszykować na młodego boga ![]() Pulsometr - jeszcze lepszy pomysł! Tylko niestety ostatnio sam sobie sprawił... Przychodzą wam do głowy jakieś inne sportowe gadżety? ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Ordynat - ukrywanie, że kobieta się podoba nie ma żadnego sensu... Kobiety nieomal zawsze wiedzą na kim zrobiły wrażenie
|
|
|
|
#2569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co ten Twój facet lubi czy biegać czy grać w coś,były takie za☠☠☠iste zegarki Astorina z logo ligi mistrzów ale może to nie jest jego ulubiona dyscyplina.Nie wiem powiedz co lubi oglądać? Może grę fifa 2016 złodziej czasu ale można się nieźle pobawić
Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2015-11-26 o 12:12 |
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Chaos mnie męczy.W bałaganie nie umiem funkcjonować.Jako singielka i owszem,ale teraz..Przerobiłam już nocne nadeptywanie na klocki,zabawki w każdym kącie ..Nie jestem też pedantyczna do bólu(ku sprostowaniu)...Zresztą mając dwa koty-nigdy nie będzie perfekcyjnie,chyba,że przerobie je na sfinksy
![]() Caffe-kupuj Ordynat -kuj żelazo póki gorące Prezenty dla faceta....Jeżeli mają zaskoczyć,to napewno nie może to być nic praktycznego..Pewnym sposobem na sprawienie im przyjemności jest postawienie na oryginalny prezent , który pozwoli im rozwijać swoją pasję. Caffe-monitor aktywności fizycznej? Rower z czekolady (opcja Gosi pod choinkąWpisz sobie w wyszukiwarkę prezent dla sportowca Też szukam elementu zaskoczenia.Sweter to nuda,chodzby markowy.Jeszcze brakuje mi tej kropki nad i..... Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-11-26 o 14:35 |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
ech, znowu złe wieści...Miałam się rozpisać szeroko i dowcipnie, a mi się już nie chce. Nawet zupa nagle straciła smak...Najgorzej, ze to nie sa właściwie sprawy, które mogą się zamknąć i zakonczyc, chyba, ze ja nie będę chciała o nich wiedzieć i skoncze z zaangażowaniem. A tak - zawsze będzie cos. albo stane z boku, bo mam swój własny swiat i swoje problemy, albo rozpocznę neverending story...
Sama nie wiem. Skomplikowane i bez dobrego rozwiązania. Ordynat, myślałam, ze te jajka i parówka to już dla kogos szykowane Chyba warto od razu wyjasnic, ze sa 2 odrębne sprawy - jedna masz do pani prezes, a jedna do kobiety
|
|
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
Kama
Caffe, poszłam na łatwiznę i nie kupowałam stacjonarnie, tylko w ich sklepie internetowym także czekam na kuriera. U nas, naprawdę ku memu wielkiemu zdumieniu, na te chwile nie ma problemu z zakładaniem nowych ubrań czy butów. Ale juz boje sie, ze to tylko etap przejściowy i zaraz zaczną sie humory.Beata, gdzie jesteś ? Obraziłaś sie na nas czy jak coraz rzadziej zaglądasz ...
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy w teraz godz 12.... czytam Was z nocy (rzadko to się zdarza przecież)
Caffe po pierwszej idzie spać, myślę ok ma małe dziecko, może drzemią razem w południe... przed drugą Ordynat poleca swoje śniadanka, myślę co jest ? ![]() :conf used:chwilę mi zajęło, że posty są z nocy a nie są pisane na bieżąco ![]() Caffe i Dana buty piękne oj ja nie jestem porządnicka i z wiekiem ten stan mi się pogłębia nie tracę czasu na pierdoły po prostu ![]() regularnie piorę, prasuję i odkurzam- tyle w temacie |
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Anyż
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Eva, mój Tata jest pasjonatem F1, odkąd pamietam, leciało to u nas w domu. Siła rzeczy swojego czasu wciągnęłam sie w ten sport i w oglądanie, byłam na bieżąco etc. Ale troche straciło to swój urok, odkąd odbywa sie praktycznie co tydzień, a wygrana zapewnia nie tyle genialny kierowca, co dobre auto. I w kółko te zmiany przepisów, zasad z sezonu na sezon.... No po prostu przestało mnie juz to bawić jak kiedyś, bo jak dla mnie straciło tamten urok.
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiedzcie czy to to?
Który wy robicie ten retix - możecie pokazać o co konkretnie chodzi? Cytat:
Satin - ja sie zgadzam z tym co Kama napisala, przemyśl to wszystko jeszcze raz i pod innym kątem - pod swoim...
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Konspiracja, ja jeszcze nie robiłam, czytam tylko, jak dziewczynom idzie i sie zastanawiam czy zrobic
Miszka dawała jakiś czas temu, przy okazji jak sama robiła, linka.
|
|
#2577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skoro macie takie problemy z prezentami dla tz, dajcie mu zadanie-niech siądą i pomyślą nad listą prezentów, dobrze byłoby w związku z jakąś okrągłą rocznicą-czyli np. 35 prezentów na 35 urodziny, 40 na 40 itd.itp, ale to niekoniecznie, każdy pretekst jest dobry. Potem,-możecie z tego czerpać garściami przy każdej okazji. Ja to kiedyś zaleciłam, tż przygotował ją niemal rzetelnie, jacht został na nią z całą pewnością wpisany tylko dlatego,że zabrakło innych pomysłów
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż, jakoś tak się złożyło że jestem na "nocnej zmianie" - Tż na porannej
|
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
Kama-morze wsparcia dla Ciebie
Idę spać, rozkręciłam się wczoraj-dzisiaj i napisałam priorytetowe zadanie. Trzeba sie wyspać i przeczytać, co napisałam. Eve dla mnie za głośny sport, ale otoczenie ładne Caffe-czołówka, pytałam się siostry, która biega co się nadaje na prezent to wymieniła zimowe rękawiczki i czapkę, czołówkę oraz saszetkę. U niej ludzie mają jeszcze mp3 lub 4 pojawiła się nawet oferta muzyki z kawałkami do biegania. Są jeszcze zegarki treningowe tu kwestia rozpiętości ceny jest duża. |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
caffe- no właśnie a jakie sporty uprawia Tż? może smart watch?
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Kama |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

nie mogę mieć tylko metalowych monet i metalowych elementów, bo niczym księżniczka na ziarnku grochu nie wysypiam sie i rano mam siniaki.

nie używam koszul ze spikami
A najbardziej po przyjeździe tz...

Bałagan mnie męczy. Brudne naczynia w zlewie to nie moja bajka.