|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
andzia86-mieszkacie razem? to jeszcze gorzej bo widzisz jak sie męczy co dziennie
przykro mi bardzo![]() sysa-zakup mały słoiczek miodu i jakieś nasionka do chrupania do dodawania ja lubie na śniadanko czasem wcinać to wtedy do wc sie dobrze chodzi![]() trzabyło cynamonem posypać a mleko w mikrofali podgrzewam ostatnio jadłam z zimnym jogurtem z owockami i też było pyszka![]() daga-obiad pyszota ![]() ale taki że mi do kolacji wystarczył
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-02-26 o 21:02 |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Daga, jeju, nie wiedzialam, dlaczego na noc nie wolno?
![]() Aga, mamy duuuzo miodu, wujek ma pszczolki, nie lubie za bardzo miodku Ty lubisz?
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
sysia-ja sporo używam
nie do herbaty czasem do kawy jak juz pije-ale do owsianki obowiązkowo odrobinkę, do jogurtów swojej roboty, sheków, do glazury na kuraka i do sosów do sałatek owsianka bez cukru dla mnie jest mdła...a miód jest zdrowy
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Aga,wieeem, ze zdrowy ale nie przepadam, w sumie przez caly poprzedni rok zjadlam jedna kanapke z miodkiem, moj M. lubi za to
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Syska owsianka to przede wszystkim węglowodany - energia na cały dzien
więc na noc lepiej unikać wegli i skupic sie na bialku Aga jak robisz kurczaka w miodzie i potem pieczesz to nie spala Ci sie ? Jak zrobie np udka w zalewie z miodem to potem jak piekę to muszę bardzo uwazac a i tak zawsze ta skorka za mocno sie przypali... Ja lubię miodek do herbaty chociaz wiem, ze to wcale nie jest zdrowe tak do posiłków raczej nie przepadam chociaż czasem coś mnie najdzie
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Jeszcze sobie leze, musze posprzatac i na 13 do pracy, do 21. A potem 2 dni wolnego Daga, kiedys czytalam o diecie owsianej Jeden dzien w tygodniu nalezy w niej przeznaczyc na jedzenie ograniczone tylko do platkow owsianych pod roznymi postaciami, na sniadanie, obiad, kolacje. Strasznie dziwna dieta Ale podobno daje efekty
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w sobotni poranek
U mnie na wadze 65,4kg. Odkad zaczęłam dużo ćwiczyć waga przestała mi lecieć, ale czuję, ze to kwestia treningu, mięśni, mam bardziej zbite nogi i posladki chcialam sie zmierzyć ale wcięło mi gdzieś centymetr...Sysa ostatni dzien w pracy i wolne, dasz rade fajnie, ze chociaz sie wyspac moglas A ja tez czytalam o dietach jednoproduktowych - kiedys nawet stosowalam tak przez 1-2 dni jadlam tylko kasze jaglana - splaszcza brzuchola ale okropnie przez to przetrwac
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę kupić centymetr, bo nie mam i też zacząć się mierzyć ![]() myślałam kiedyś właśnie o takim oczyszczaniu jedząc tylko kaszę jaglaną przez 2-3dni, ale jakoś zebrać się do tego nie mogę hej ![]() my sobie dzisiaj śpimy z TŻtem. A 5;30 telefon nasz kolega dzwoni(TŻ zostawił akurat tel w salonie, do niego się nie dodzwonił, więc zadz na mój nr) i się okazuje,że pokłócił się z dziewczyną i się pyta czy go przenocujemy przyjechał trochę później, z piwkiem, TŻ z nim siedział chyba do 8 i gadali potem poszli spać, my z TŻtem już wstaliśmy. Generalnie dziś robimy parapetówkę dla znajomych TŻta, więc TŻ pojechał teraz na zakupy, kolega coś wstać nie możea nie wiem jak potem wszystko ogarniemy, bo impreza na 17, a my w proszku |
|
|
|
|
#2559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sysa ja robie fanstastyczne owsianki. Ale na mleku, ewetualnie mleko z wodą. I żadne odstawianie sranie się z tym. (ja nie lubię rzadkich) a więc miseczka, 40-50gr płatków owsianych, (jak chcesz słodko dodaj jeden słodzik, ja uzywam czasem odzywki bialkowej waniliowej), zamieszaj, wstaw do mikrofali. otwórz mikrofale w miedzy czasie, zamieszaj sprawdz jak wygląda. potem dodaj np. banana i posyp wiórkami kokosowymi, zamieszaj i rozkoszuj się. albo dodaj jablka, miód, cynamon. albo dorzuć co masz pod ręką, ale woda, rodzynki, płatki owsiane ![]() Cytat:
bardzo mi przykro. Ania. nie umiem sobie wyobrazic ze cos byloby mojemu ojcu. Wspolczuje bardzo. Cytat:
w ogole zaczyna szkole za dwa tygodnie, praca, treningi, ale bedzie ogień... i dołowanie i ogień i dołowanie |
|||
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86, czy Ty masz dzisiaj urodziny?
Dobrze pamietam? Wszystkiego najwspanialszego !! Beatka, nie dodalas nigdy rodzynek do owsianki? Lubie rodzynki ![]() Dzien dobry
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzis na wadze zobaczyłam 64,5 kg moze troche pobiegam wczoraj byłam u M. i taaak milo bylo, zasiedzialam sie, az do domu wracac nie chcialo sie wyprzytulalismy sie Sysa ja nie lubie rodzynek jak spędzasz wolne dni? Tz przyjezdza?
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś zobaczyłam znowu 67... słonko u mnie świeci i jest ciepło-już bym chciała z Fisią na jakiś dłuższy spacer wyjść ale za wcześnie...jutro mamy ściąganie szwów ![]() mój jest w pracy a do mnie przyjdzie mama na plotki ![]() miłego weekendu laseczki
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ja się muszę zważyć jakoś w następnym tygodniu choć wczoraj od koleżanki usłyszałam, że widać, że schudłam, że z brzucha mi zeszło i w ogóle ![]() no pogoda wiosenna dzisiaj |
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Ania a jak tam imprezka sie udała? I jak tam biedny kolega?
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Agus znowu wzrost... Moze @?? Tobie rowniez milego weekendu
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Syska wszystkiego najlepszego!!!
Ja też już po imprezie. Jutro napiszę więcej bo dziś idę spać. Rano do pracy...
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ania86, dziekuje mala !
I jestesmy rok starsze ![]() Daga, tak, tak, dzisiaj z tzem, jutro leniuchuje sama ![]() Wszystkim dietujacym U mnie z dieta bardzo fajnie, 3ci dzien bez grama slodkosci
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie chudzinki,
u mnie weekend grzeszny ale już na szczęście się skończył! ![]() Wczoraj cudowna pogoda więc byłam z córcią i Tż na cudnym spacerku w porcie, na molo. Słoneczko świeciło i było bardzo przyjemnie więc jakaś tam aktywność była
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Zjadłam oreo wypiłam mleczko i wracam do łóżeczka. Dzis mam jeszcze zwolnienie lekarskie. Miłego dnia
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj wiosna w pełni,a dziś znów zima masakra z tą pogoda![]() Ja już w drodze do pracy-dziś 6h,więc mam nadzieję że jakoś zleci ![]() A wieczorem na silke sie wybieram
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie wolne, wstalam wczesnie rano i poszlam na badania, gowno zalatwilam ale sie nie denerwuje ![]() Ania89, milego dnia w pracy
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
U mnie w weekend mnóstwo jedzenia i słodkości na imprezie urodzinowej która trwała 2 dni. Ale ja słodkiego nie zjadłam NIC, a i z pozostałym jedzonkiem nie przesadzałam . Było trochę alko, ale nie dużo bo ja nie lubię pić... a na wadze dziś rano 57 kg....Od mężusia dostałam śliczny złoty pierścionek i bukiet z 30 -stu czerwonych róż A tata nadal w szpitalu, dziś ma mieć robiony tomograf. Syska, a ty świętowałaś urodziny? U nas właśnie pada śnieg
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() beatka-zdrówka ![]() daga-niestety @ już minęła... sysa-a co za badania robiłaś?? jak z twoją pracą?? andzia89-miłego dnia w pracy ![]() zuza-u mnie dziś to samo-wczoraj wiosna dzisiaj zima...niecierpię takiej pogody... andzia86-chwal sie pierścionkiem w klubiku super uwielbiam złote pierścionki![]() madzia-gdzież ty jesteś myszo?? ja zaraz idę z Fisią na ściągnięcie szwów...potem zakupy-mój dziś zrobi obiad-ziemniaczki,pieczarki,pap ryka, cebula i kiełbasa wszystko zawinięte w folii i upieczone w jednej paczce potem mamy iść do teścia-mój na siłownię a ja muszę firankę obszyć bo moja maszyna ześwirowała...także plan jest...czytałam wczoraj o diecie śródziemnomorskiej...diet a dla mnie...tylko u mnie po 1 jest ciężko się do czegokolwiek przyzwyczaić, po 2 nie chciałabym gotować osobno obiadów dla mnie i mojego-on nie jada ryb i owoców morza...zastanawiam sie...ale to dieta dla mnie... miłego dzionka dziewczynki
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pogoda okropna, nic mi się nie chce ![]() Ania86 pokaż pierdzionek i super, ze powstrzymalas sie od zlego i slodkiego Aga ciężko tak gotowac 2 obiady rozne... I to jeszcze jak jestescie tylko we dwojke... Slabo, slabo, ale z drugiej strony taka dietka bylaby super rozwiazaniem mow jak tam Fisia przezyla zdejmowanie szwow i jak sie czuje
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ja tylko do klubu wchodzę, bo nie daję rady wszystkiego przeczytać
Napisałam w k
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
daga-ta dieta śródziemnomorska to jest na całe życie
nie na odchudzanie-to skutek uboczny -tylko dla zdrowia...podstawą są warzywa,owoce -najlepiej w formie surowej, ciemne kasze,makarony i pieczywo, ryby i owoce morza, drób i zioła a ja prawie co dzień świnie jakąś wciągam mój jest mięchożercą chuderlak...a ryb nie jada wogóle...muszę zrobić rozpiskę i spróbować...madzia-spoko-czekamy na ciebie ![]() ![]() byliśmy z Fisią-2 minutki i szwy ściągnięte wogóle nie bolało i się ładnie goi zrobiliśmy zakupy wróciliśmy do domu, oglądam brzuszek a tam 0,5 cm szwa wystaje...kurde ciągnęłam lekko i nic...dzwonie do nich i każą przyjechać...okazało sie że to wystaje szew wchłanialny-który wyglądał jak te co wyciągali- i go tylko przycięła...Fisia już może chodzić bez kubraczka, może iść na dłuższy spacer (tylko pogody trochę będzie i ruszamy na kije ) i już po wszystkim jeszcze ma nieobrośnięty brzuszek i łapkę co golili no i od tego kubraka śmierdzi mi psem-ale musze poczekać jeszcze trochę żeby sie wygoiła to będzie pranie w wannie
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-kurde jak to???? tak bez zapowiedzi? za ten telefon???
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
O kurczę Ania bardzo mi przykro. Oni tak mogą? Jaki podali powód?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

przykro mi bardzo
ja lubie na śniadanko czasem wcinać to wtedy do wc sie dobrze chodzi
ostatnio jadłam z zimnym jogurtem z owockami i też było pyszka

nasz kolega dzwoni(TŻ zostawił akurat tel w salonie, do niego się nie dodzwonił, więc zadz na mój nr) i się okazuje,że pokłócił się z dziewczyną i się pyta czy go przenocujemy