|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Myszola21, swetr podobny do tego z zeszłorocznej kolekcji Zary.. zapomniałam o nim..
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry spod kolderki
A ja nienawidzę pytań odnośnie tego w czym i jak chodze.....wczoraj np. ty jeszcze w trenczyku pomykasz?? Nie!!! Moja droga, ja go dopiero wczoraj wyjelam, bo pomykalam dotąd w marynarkach i kocu!!!!! Eeeeeosssssssoooooo
Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2015-11-23 o 07:28 |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() podziwiam Was z tym dukanem, mnie na samo wspomnienie o makreli wedzonej to juz mdli, raczej bym juz nie wrocila do tej diety jeszcze tylko 10 dni pracujacych i urlop narciarski ![]() Ania, brak słów, zawsze sobie myślę że tacy ludzie muszą mieć bardzo nudne życie skoro marnują czas na takie akcje |
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nikt z moich znajomych tego nie czyta, bo i mnie zlinczują
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|||
|
|
|
#2559 |
|
szamanka
|
Dzień dobry, jak dziś zimno
![]() Wskoczyłam w kurtkę puchową...
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję sytuacji..
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Znowu korki
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą jak jechałam do pracy to znów mówili o tym Polaku, który będzie płacił grube tysie za alarm bombowy w samolocie... |
|
|
|
|
#2563 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W jaki sposób liczyliście te kalorie - jakaś aplikacja na telefon/ strony internetowe..?? Mój chłop sobie wymyślił, że musi schudnąć z 5kg i może takie zejście z ilości kaloruu by mu pomogło..![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
komuś solidnie żal d**e ściska ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie po powrocie! Nie mam czasu nadrabiać wątku...
ale widziałam posta Ani Unikalnej i masakra jacy ludzie potrafią byc
|
#2565 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu mam podobną sytuację w rodzinie, tylko u mnie teściowie wchłonęli te informacje jak gąbka. Odcięłam się zupełnie od tych "życzliwych", mam w . Czasem jakaś uwaga do mnie dojdzie, ale serio - olewam to. Jestem pusta, jako matka umiem tylko dziecko ubrać i siebie. I dbam tylko o to . I jak ktoś tak myśli, to jego problem. A jak ktoś sobie opinię o mnie wyrabia na podstawie takich komentarzy, to tym bardziej mam takiego kogoś gdzieś.---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Piona ![]() Ja zawsze mówię, że sama na to zarabiam, więc mogę mieć choćby i 5 rozmiarów czy kolorów .Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
I tak sobie siedzę, karmię Miłka, rozmyślam i w pewnym momencie pytam chłopa "Jestem pustą lalą?" A mój na to "Co nie masz już pokarmu?" i mi od razu przeszło... |
|
|
|
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
Oni wiedzą o której jadę do pracy, o której wracam, czy mam nowe krzesła lub komodę (od razu trzeba kupić takie same!!), ile zamawiam ubrań (uwaga - raz dziennie pudełko). Nadmienię tylko, że u mnie akurat ja zarabiam sporo więcej niż mąż, więc sama sobie sponsoruję zachcianki .Najgorsze u mnie było to, że spotkało mnie to od osoby, którą uważałam za przyjaciela. A ja jak się okazało byłam wrogiem. To rodzina w trudnej jak uważałam sytuacji. Pomogłam im kupić mieszkanie, załatwić kredyt, znaleźć pracę. Oddałam wszystkie ubrania dla dziecka, gotowałam posiłki i nosiliśmy im z mężem. Zabieraliśmy ich na różne wycieczki. Dla mnie był to cios. Straciłam zaufanie naprawdę do ludzi.
|
|
|
#2569 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Jest jakiś problem z cytowaniem.
Ania współczuję Ci, bo ja tylko domyślam się kto to może być ale tak czy siak mam to w
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma lub widziała te kozaki?
Potrzebuję czarnych zamszowych najlepiej lekko za kolano, te się wydają idealne, ale szkoda, ze nie są ze skóry ![]() http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...7p3007057.html |
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Cytat:
Ja je mierzyłam, nie były takie bardzo dopasowane jak bym tego chciała... Ogolnie bardzo dopasowane cieżko znaleźć z prawdziwego zamszu A jaki masz rozmiar? Bo ja ostatnio kupiłam w tk maxie za 169 z prawdziwego zamszu kozaki za kolano i moze bede je zwracać
https://instagram.com/lilandriel/ Edytowane przez Lilotron Czas edycji: 2015-11-23 o 10:42 |
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
po 13 dniach od dokonania zwrotu w c&a w koncu otrzymalam maila o przyjeciu
![]() teraz tylko toeretyczne 8 dni na dokonanie przelewu ![]() masakra, już tam nie kupuje |
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2574 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Cytat:
Mam tylko takie zdjecie ich w telefonie, ogolnie sa bardzo fajne i cena mega jak na prawdziwa skore ale chce bardziej dopasowane... Rozmiar mam 38 albo 37 z nich (nie pamietam juz), także za duże 36 chyba tez były wtedy co kupowałam ale pewnie tez masz szczupłe nogi to beda lekko odstawać. Ja swoje albo zwrócę albo dam mamie bo ona ma szersza łydkę ImageUploadedByWizaz Forum1448272491.229636.jpgOstatnio mierzyłam jedne w venezii i były bardzo ładnie dopasowane ale tez były ze sztucznego zamszu... 399 za cos nieskorzanego
https://instagram.com/lilandriel/ Edytowane przez Lilotron Czas edycji: 2015-11-23 o 10:57 |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, zupelnie nie wiem skad sie bierze taka zawisc, ale przechodzilam podobne sytuacje w pracy. Wiekszosc zakupow robie przez internet, ze mieszkam sama to zamawiam paczki do pracy i tak jak Ty- czesto kupuje, mierze i odsylam. Tego,ze odsylam oczywiscie nikt pod uwage nie bierze, za to ile razy, czesto za plecami, slyszalam komentarze, ze chyba nie mam na co kasy wydawac, ze jak mozna tyle na ciuchy przepuszczac pieniedzy i ze "nic nie wiem o prawdziwym zyciu" |
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie... Zakupy przez internet z tym sie wlasnie wiążą, ze zamawia sie kilka rozmiarów, cos czego sie wczesniej nie widziało itd i moze sie okazać ze z 10 paczek zostaje jedna. Ale tego juz nikt nie bierze pod uwagę
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

happy mum

Mam nadzieję, że nikt z moich znajomych tego nie czyta, bo i mnie zlinczują

W jaki sposób liczyliście te kalorie - jakaś aplikacja na telefon/ strony internetowe..?? Mój chłop sobie wymyślił, że musi schudnąć z 5kg i może takie zejście z ilości kaloruu by mu pomogło..
. I jak ktoś tak myśli, to jego problem. A jak ktoś sobie opinię o mnie wyrabia na podstawie takich komentarzy, to tym bardziej mam takiego kogoś gdzieś.