|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
zuy mod
|
Tak bober, masz najmniejszego penisa na świecie, zgłoś się do księgi rekordów Guinessa, przynajmniej na coś się przyda.
a jeśli nie uda Ci się wygrać - weź coś ze sobą zrób, znajdź pasję, zacznij ćwiczyć, uśmiechać się - generalnie wychodzić do ludzi. Ludzi uśmiechniętych się lubi, ot, po prostu ![]()
![]() |
#2553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bober, czy mógłbyś wymienić swoje zalety? Pytam drugi raz.
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Rozeznanie
|
Wątpię,że on tu wymieni jakiekolwiek zalety,bo na moje oko to On znienawidził każdy centymetr swojego ciała,przyjął rolę męczennika,czerpiącego satysfakcję z użalania się nad sobą.I nie dopuszcza myśli,że w życiu nie tylko wygląd jest ważny,czy rozmiar penisa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może ma chociaż ładne włosy, skoro przypuszcza, że ma niski poziom testosteronu.
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
Właśnie napisałam,że nie dopuszcza do siebie innych wartości,On skupia się i ogranicza tylko do wyglądu i rozmiaru przyrodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
Tak zaczyna się zmieniać podejście do samego siebie. Ok mam np krzywe nogi, parę kilo za dużo, wąskie usta czy małe piersi ale też ładne dłonie, zadbane lśniące włosy i duże oczy. i im więcej drobnych rzeczy się znajduje i na nich się skupia tym te poprzednie przestają przeszkadzać..
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Raczkowanie
|
Wyskakuje Invalid Fail.
Cytat:
2. Boje sie, nie umiem pojsc do lekarza i powiedzieć, ze mam problemy z peniskiem. Niektorzy traktuaj swoja ulomnosc zupelnie normalnie i nie maja z tym problemow zeby pojsc do specjalisty, pozniej pojsc na obrzezanie (chyba tak sie zalatwia nadmiar skory) i usunac stulejke a inni mają i to bardzo wielki. Co taki seksuolg by mi pomógł? Nic, bo problem raczej nie siedzi tylko w glowie bo nigdy nie miałem prawdziwgo wzwodu, nawet gdy nie zdawałem sobie sprawy, ze to problem. Jestem juz za stary zeby zaczac wspolzycie nawet gdybym wszytko doprowadził do normy, nie umiałbym sie zabrać za babke a i przyznac bym sie nie umial do tego, ze mam skonczone 23lata i nigdy nie... A co mam jej zaoferowac ciupnkie nie wiadomo co, ktore jak troche urosnie nie stajac na bacznosc po minucie +/- pluje?
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-02-09 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Brawo. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2562 |
Rozeznanie
|
Dla mnie wniosek jest jeden - dla Ciebie i dla Bobra liczy się jedynie seks, mimo że nigdy go nie uprawialiście. To jakieś błędne koło. Może zostańcie parą, odpadnie Wam problem wstydu przed partnerką.
![]() |
#2563 | |
zuy mod
|
Cytat:
- ja mam mniejszego! - nie, ja! - no patrz, że ja! - ale mój szybciej pluje! - a mój słabo stoi! no rozmowa na całą upojną noc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2.Oczywiście lepiej się użalać jaki ja to pokrzywdzony przez los,zamiast ruszyć pupę i coś z tym zacząć robić im wcześniej tym lepiej,jaki stary,człowieku gadasz jakbyś miał 40 na karku,albo i więcej-SZOK. Szybko dochodzić,bo masz duży popęd seksualny,a potrwfisz go tylko ręką rozładować.Jak zaczniesz coś z tym robić-lekarz,znajdziesz dziewczynę i nie będzie już tak szybko 'strzelać' ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
19 lat to chyba juz najwyzszy czas. Niektórzy mogą mieć takie jazdy, ze z seksem wstrzymują się do ślubu ;| mają jakies tam swoje racje, nie wnikam ich sprawa. Ja siebie w kwesti łożka zupełnie skreślilem i nie tylko pisząc tu ale i podświadomie, nie potrafie nawet sobie wyobrazić mnie w trakcie... wiadomo co chyba naprawde kwalifikuje mnie do przypadku tragicznego. Cytat:
Cytat:
![]() @Millenka To, że w takich momentach człowiekowi nasuwa sie mysl "czemu taka szuja ma wszystko sprawne a ja nie" :P Troche beret ryje ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A po drugie, jak nie chcesz nic z tym zrobić, a u Ciebie to najprawdopodobniej kwestia małego zabiegu, to nie chrzań jak to jest Ci źle i ogólnie do dupy. Masz tak na własne życzenie i to tylko i wyłącznie Twoja wina. Cytat:
![]() Wszędzie. Wystarczy spojrzeć dalej niż sięga główka penisa. ![]() Nie ma przepisu, który określa najwyższy czas na stracenie dziewictwa. Najważniejsze żeby być na to gotowym.
![]() |
#2567 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
Masz szybko wytrysk bo jesteś przyzwyczajony do ręki to normalne, myslisz, że faceci się z tym rodzą????
Myślałam, że masz jakieś 45 lat jak mówiłeś, że jesteś za stary na rozpoczęcie współżycia... a tu 23, jezu gościu Tobie ten penis chyba mózg zeżarł! Nie masz prawa się nad sobą użalać nawet przed samym sobą BO TY NIC Z TYM NIE ROBISZ - nie chcesz iść nawet usunąć stulejki :| Bo co? Bo się wstydzisz? Ah tak, Ty jako jedyny cierpisz na tę straszną przypadłość!!! Lekarz Cię wyśmieje.. Edytowane przez chwast Czas edycji: 2012-02-09 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A facet nie chce dydola wystawić NO LITOŚCI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Może liczę swoje lata oceniając stan watroby? ![]() Cytat:
A burdele jakos mnie nie kreca ;P Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-09 o 17:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Dopefiend;32190155]
Może i normalne to jest ale nie jest normą. Znam od groma 20+ dziewic i prawiczków i to takich którzy nie próbują zaliczyć czegokolwiek co się rusza bo wstyd. No ale mało mam znajomych 16latek więc ciężko mi porównać ![]()
#2576 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopefiend nie możesz mówić że cieprisz na przedwczesny wytrysk jeśli nigdy tego nie miałeś bo jesteś prawiczkiem. Może być właśnie na odwrót że jesteś długodystansowcem. Nie mam wielu zalet ogólnie jestem złym człowiekiem pasożytem, krzywdze najbliższych i na nic nie zasługuje. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Przecież na wizażu jest temat: w jakim wieku miałaś pierwszy raz. Z badań wynika że kobiety średnio 19 ale to bnadanie z 2010 i z komentarzem że może być w rzeczywistości mniej bo młode nie zawsze mówią prawdę w ankiecie. W książce przeczytałem że osoby które mają wysokie oceny w szkole przeżywają swój pierwszy raz znacznie później. Podobna tendencje co do paierosów, alkocholu i narkotyków ci którzy nie używaja póżniej maką pierwszy sex.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bober To sie usamodzielnij? Ja w ogole do rodziny nie pasowalem, oni mnie nie rozumieli, nie wiem nie wazne ale mosty popalone. heh moze starzy niedopilnowali mojej stulejki, nie wiem w jakim wieku ja sie usuwa :P Tydzien o suchym pysku to zadlugo, czas na piwko ![]() Edit haha dobre dla mnie alkohol w wieku 15 lat to byla norma, praktycznie wtedy bylem samodzielny, do szkoly czasu chodzic nie mialem a jednak jeszcze go nie przezylem
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-09 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bober, nie migaj się od pytań. Wiesz, że winne są hormony, ale nie pójdziesz ich leczyć? Czemuż to? ![]() W ogóle powinniście mieć pretensje tylko do siebie, a nie do wszystkiego dookoła (to przez hormony, to przez to, tamto). Winni jesteście sami sobie że nie zrobiliście badań/leczenia na czas. Kropka. Teraz do jęczenia też nie macie prawa, bo nadal możecie to zmienić, ale wam się nie chce. Smutne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Rozeznanie
|
No własnie nie wiem i ty też nie wiesz. Pierwszy raz zsunołem napletek jak zaczołem się masturbowac i miałem wytryski może 13 lat a tak do końca to jeszcze później, mam chyba za krótkie wędzidełko. Wcześniej nie miałem takiej potrzeby, nie wiem czy nie był on przyklejony do penisa bo mam takie znamię na główce. Stulejka może ograniczać wzrost penisa myślę że przez to że późno ją sciągnąłem mam małą główkę. Wydaje mi się że najlepiej jest zsunąć jak najwcześniej bo potem jak ma 5 lat to przecież nie weźmiesz go za siusiaka a i trudno jest to wytłumaczyć takiemu małemu dziecku. Przypuszczam że moi rodzice nie wiedzą nawet co to jest stulejka.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-02-09 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.