Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-21, 18:22   #2551
a_g_ata
Rozeznanie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
No to ten co ja mam by Ci się też nadał na taki przewijak

Organizer Munchkin ja na łóżeczko zawieszę i jak go rozpakowałam to bardzo bardzo mi się podoba ! polecam!
ale on jest dość potężny..a ja robię miejsce do przewijania w łazience więc jakoś niezbyt mi pasuje...;/
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
a_g_ata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 18:24   #2552
Polinezyjka
Zakorzenienie

Tak w ogóle to dzis zaczęłam 24 tydzień jupiiii jej!

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Hej po wizycie OK, maly zdrowy. Raczej nic sie nie zmienilo w kwestii plci, ale nie bardzo chcial pokazac pupke. Wazy 815 g czyli tydzien do przodu. Dostalam ochrzan ze za duzo jem i go tucze slodyczami, no dzieki ja przytylam 6 kg od poczatku ciazy i tez niby za duzo. A jeszcze rano patrzylam na necie i na kazdej stronie bylo ze akurat w normie. Ja nie widze po sobie jakiegos tluszczu dodatkowego, sama juz nie wiem, przez to humor mam do dupy poza tym szyjka tez jest ok, 3,85 cm.
Super zakupy porobilyscie ja dzis w rossmanie kupilam pare kosmetykow dla malego na poczatek. Jeszcze chce do pepco isc kupic jakies ciuszki.
kejka super ze wszystko ok, mam podobny brzuch
Sunmade jestem z Toba myslami, trzymaj sie tam jakos...
Bosko, że wszystko dobrze
A Ci powiedziała lekarka głupio :O Przecież każdy przybiera inaczej pffff no nie wiem czemu tak niektórzy głupio mówią!
Po za tym jak tak mozna mówić, że dziecko za duże? O to chodziło?
Mojej przyjaciółce co usg się termin do przodu przesuwał i mały się urodził ponad 4 kg!! I ona też przytyła dużo, chociaz nie było widać! A po ciąży waga zleciała bardzo! wazyła 2 miesiace po ciąży mniej niż zaczynała być w ciązy! A tylko jadła odpowiednio do karmienia! Nic wiecej nie robiła.
No wiec takie gadanie mnie irytuje i bron boze nie psuj sobie przez takie cos humorku
Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Polinezyjka nie ma problemu nic się nie stanie jak polozysz henne gorzej jak będziesz chciała rozjaśnić albo ściągnąć kolor to wtedy mogą wyjść zielone. .
Agnessssa myśl pozytywnie! Będzie wszystko dobrze!

Ja dopiero wróciłam do domu z pracy. .. miałam taki zapierdziel ze masakra.. o 14:30 jadłam dopiero śniadanie. . Dominik dostał dzisiaj pierwszy prezent od cioci bluzeczka ze spodenkami i czekoladę wiec mu ją teraz podaje
Dzieki dzieki! no to kupie jutro henne jak znajde gdzies

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez a_g_ata Pokaż wiadomość
ale on jest dość potężny..a ja robię miejsce do przewijania w łazience więc jakoś niezbyt mi pasuje...;/
a to tak, jesli o to chodzi to faktycznei jest duzy
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 18:25   #2553
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Justyna super ze z dzidzia wszystko okej 6kg to nie jest duzo przeciez ale 815g to sporo wazy maluch z tym ze UsG nie jest do konca miarodajne

Poli zabije Cie za te buleczki!

Agata juz kumamsory za moj kalafior ciazowy. Widzialam fajne organizery, ale zapisane mam linki na kompie wiec jutro Ci tu wkleje okej? mi za ta kosmetyczke wyszloby 100 zl bo mam kupon do 30.12 na 20 zl w allegro tyle ze chce w Smyku zobaczyc czy jest w miare duza

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 18:44   #2554
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kejka teraz możesz bic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151221_004.jpg (68,6 KB, 27 załadowań)
21 tc córeczka
Stary 2015-12-21, 18:44   #2555
a_g_ata
Rozeznanie

KOSMETYKI DLA DZIDZIUSIA

Poczytałam bloga sroki http://www.srokao.pl/p/blog-page.html i jeszcze pare innych stronek i podziele się w skrócie z wami moją wiedzą na temat kosmetyków dla dzieci:

1. Najlepszy jest HIPP :P jeśli chcecie coś tańszego to seria z Rosmanna Babydream też jest dobra. Z HIPPA wszystkie produkty dla dzieci są dobre...szampony, kremy i inne...

2. Jeśli się już decydujecie na HIPPa i macie możliwość zakupy kosmetyków w Niemczech to tak zróbcie...są pare złotych tańsze...

Moja lista kosmetyków (jeszcze nie pełna)

1. HiPP Babysanft, Baby Shampoo Sensitive (x1)
2.HiPP Babysanft, Oliwka pielęgnacyjna dla niemowląt (x1)
3. Hipp baby sanft plyn do kąpieli
4.HIPP Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała
5. Chusteczki nawilżane HIPP (ok.12 paczek)- na zapas :P
6. HiPP Babysanft, Zartcreme (Krem ochronny)
7. Pharmaceris S, Hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci SPF 50+ ` Sun Protect` (ok. 24zł)
8.Płyn do prania i płukania Dzidziuś
9.Aspirator do noska FRIDA (ok.22 zł)
10. Szczoteczka do włosów BEABA
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png kosmetyki.png (160,1 KB, 12 załadowań)
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
Stary 2015-12-21, 18:49   #2556
GGI
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny jakoś ostatnio mnie dopada handra i nawet pisać mi się nie chce ciągle boli brzuch ale to pewnie z przemęczenia.

Sunmade

Boże! Dużo sił Ci życzę i pamiętaj zawsze jtu jesteśmy i wspieramy Cie najmocniej jak potrafimy Czekamy na wieśći

justyna_fli

super że dojechaliście cali i zdrowi zawsze mnie przerażały takie dalekie podróże...

Polinezyjka

nono w dobrym kierunku idzie zakończenie znajomości niechcianej zreszta

ducha123
piękne pazurki i ten akcent świąteczny

Agnessssa
trzymam mocno kciuki za jutrzejsze USG i czekamy na wieści//

Kejka

Ale ładne wieści supcio teraz spokojnie z uśmiechem na twarzy spędzicie święta Brzuszek cudny a pępuszek u ciebie taki wklęśnięty a u mnie już taki brzydal na wierzchu
Stary 2015-12-21, 18:51   #2557
justyna_fli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Kejka teraz możesz bic

No kurde az mnie glowa rozbolala tak sie zdenerwowalam ta wizyta ogolnie to mily ten lekarz ale nie wiem co sie dzis uczepil. Nawet mi nie powiedzial ile wg niego wynosi norma przybierania kg na tym etapie. Jeszcze mi takim tekstem ze 'narazie wyglada pani szczuplo ale' a z pomiarami dziecka to raz mu wyszlo 815 a za chwile 756 g wiec to rzeczywiscie niezbyt miarodajne
agata dzieki za liste kosmetykow, ja dzis kupilam bd na probe. Jak nie podpasuje to kupie hippa
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 18:55   #2558
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Hej po wizycie OK, maly zdrowy. Raczej nic sie nie zmienilo w kwestii plci, ale nie bardzo chcial pokazac pupke. Wazy 815 g czyli tydzien do przodu. Dostalam ochrzan ze za duzo jem i go tucze slodyczami, no dzieki ja przytylam 6 kg od poczatku ciazy i tez niby za duzo. A jeszcze rano patrzylam na necie i na kazdej stronie bylo ze akurat w normie. Ja nie widze po sobie jakiegos tluszczu dodatkowego, sama juz nie wiem, przez to humor mam do dupy poza tym szyjka tez jest ok, 3,85 cm.
Super zakupy porobilyscie ja dzis w rossmanie kupilam pare kosmetykow dla malego na poczatek. Jeszcze chce do pepco isc kupic jakies ciuszki.

Ja nie wiem co oni mają z tym że za dużo przytyłaś jakaś masakra.... 6 kg to dużo a olać ich co mówią ważne żebyś Ty się dobrze vczuła dziecko dobrze rozwijało a reszte miej w
a dzieciątko no no waga cudna
Stary 2015-12-21, 19:17   #2559
nunus89
Raczkowanie

My też po wizycie☺ synuś ładnie rośnie, waży juz 703 gramy, a w wigilijny czwartek zaczynamy 24tc�� u nas wszystko pozamykane i ok. Na bóle kręgosłupa mam woltaren w żelu i ćwiczenie tej strony co boli plus kocie grzbiety. Na samą myśl o tym mnie boli��ale spróbuję.
wiecie że za równo tydzień będę już w moim mieszkanku?! Będę się szykowała do pierwszej nocki we własnym M��Jupii.
nunus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 19:35   #2560
a_g_ata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nunus89 Pokaż wiadomość
My też po wizycie☺ synuś ładnie rośnie, waży juz 703 gramy, a w wigilijny czwartek zaczynamy 24tc�� u nas wszystko pozamykane i ok. Na bóle kręgosłupa mam woltaren w żelu i ćwiczenie tej strony co boli plus kocie grzbiety. Na samą myśl o tym mnie boli��ale spróbuję.
wiecie że za równo tydzień będę już w moim mieszkanku?! Będę się szykowała do pierwszej nocki we własnym M��Jupii.
Ale duży syn ja już 25 tydzień..ciekawe ile moje waży
Zapamiętaj sen z pierwszej nocy w nowym mieszkaniu:P podobno się sprawdza:P
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
Stary 2015-12-21, 19:37   #2561
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
My też po wizycieâ�ş synuś ładnie rośnie, waży juz 703 gramy, a w wigilijny czwartek zaczynamy 24tc�� u nas wszystko pozamykane i ok. Na bóle kręgosłupa mam woltaren w żelu i ćwiczenie tej strony co boli plus kocie grzbiety. Na samą myśl o tym mnie boli��ale spróbuję.
No to synuś ładnie rośnie. Cieszymy się że wszystko dobrze.
Super że już będziecie u siebie. Zawsze to inaczej
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 19:53   #2562
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
no akurat, cóż za głupie podejście lekarza. w ogole wkurza mnie takie gadanie mój nigdy mi nic na temat wagi nie mówi choć zaczynałam ze sporą waga. w ogóle to nie ma zależności ja w pierwszej ciąży od połowy wcinałam non stop słodycze pod koniec ciąży to tonami dosłownie i ja przytyłam 12 kg a córka 8 dni po tp waga 2900 wiec według mnie zależności żadnej nie ma do tego co matka je z wagą dziecka. moim zdaniem tylko i wyłącznie geny. tak samo denerwowało mnie podejście że teraz kobiety w ciązy jedzą witaminy i tylko rodza się wielgachne dzieci. ja cała ciąże jadłam witaminy i nic jak córka miała być mała tak była za to teraz pannica że hej ledwie mieści się w siatkach centylowych na swój wiek teraz wróże sobie duże dziecko bo ja tyje a w pierwszej ciąży swój pierwszy kg to przodu miałam dopiero w 6 miesiącu a tak to stałam w miejscu i teraz już mam ogromny brzuchol a wtedy do końca był taki akurat no i dziewczynki często mniejsze sa a teraz prawdopodobnie chłopak będzie

Cytat:
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 19:56   #2563
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
ALe dzieciątko duże łoooo rosną te nasze dzieciątka niewyobrażalnie.. Życzę udanej nocki
Stary 2015-12-21, 20:00   #2564
gosiulka22
Wtajemniczenie

nunus zacytowałam ale nic nie napisałam dobrze ze u was wszystko ok. mam nadzieję ze trochę odpuści Ci ten kręgosłup

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

kciuki za sunmade oby wszystko odbyło się najłagodniej jak to możliwe jak pisałam cloche.. ehh
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 20:03   #2565
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Poli masz wpieprz

Agata dobra jestesjuz jakis czas temu o tym pisalysmytrzeba bylo pytac to bys calego dnia na czytaniu Sroki nie zmarnowala ja juz swoje zamowilam na allegro z niemiec i stoja w szafce..co do chusteczek to ja kupie Babydream Calendula..szkoda z Hippa takich drogich jak tyle tego idzie

Mikołaj <3
Stary 2015-12-21, 20:09   #2566
a_g_ata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Poli masz wpieprz

Agata dobra jestesjuz jakis czas temu o tym pisalysmytrzeba bylo pytac to bys calego dnia na czytaniu Sroki nie zmarnowala ja juz swoje zamowilam na allegro z niemiec i stoja w szafce..co do chusteczek to ja kupie Babydream Calendula..szkoda z Hippa takich drogich jak tyle tego idzie
no jaaaa:P a ja cały dzień SROKE czytałam:P no trudno :P
to może ktoś już robił analizę torebek dla mam?:P do wozkow
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
Stary 2015-12-21, 20:10   #2567
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Dobrze ze piszecie o tych kosmetykach bo jutro zabieram sie za wyprawke co prawda jeszcze nie kosmetyków ale różnych innych drobnych rzeczy.

Nareszcie czuje sie jak kobieta pazury zrobione, włosy odswiezone szamponetka i brwi henna mazniete ahh od razu lepiej
Stary 2015-12-21, 20:19   #2568
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Wstawiam pazurki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151221_007.jpg (85,2 KB, 25 załadowań)
Stary 2015-12-21, 20:36   #2569
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Wstawiam pazurki
Szaleńswo no ja wy tak szalejecie pięknicie się to ja jutro znowu zaszaleję z moją krwistą czerwienia

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Muszę się z Wami podzielić moim szczęściem ponieważ moja córa dziś pobiła rekord świata w ruchach i kopaniu mamy już od gdziny kopie jak piłkarz jestem w niebowzięta
Stary 2015-12-21, 20:43   #2570
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Super!!!! dobrze że niunio tak ładnie rośnie <3
I że w swoim mieszkaniu już będziecie <3!!!
Cytat:
Poli masz wpieprz
kejka akurat piłam i oplułam klawiature w laptopie i ekran ! Musiałam szybko reanimować laptopa
hehehhe
Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Wstawiam pazurki
Piękne!!! <3
Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Szaleńswo no ja wy tak szalejecie pięknicie się to ja jutro znowu zaszaleję z moją krwistą czerwienia

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Muszę się z Wami podzielić moim szczęściem ponieważ moja córa dziś pobiła rekord świata w ruchach i kopaniu mamy już od gdziny kopie jak piłkarz jestem w niebowzięta
och <3 cudownie <3 ja uwielbiam te kopniaki
A i szalej szalej!
Ja jutro jak zrobie metamorfoze to jajka będą
21 tc córeczka
Stary 2015-12-21, 20:51   #2571
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
no jaaaa:P a ja cały dzień SROKE czytałam:P no trudno :P

to może ktoś już robił analizę torebek dla mam?:P do wozkow

Tez jestem po...wygala Skip Hop Forma, ale koszt spory z tym ze jak bedziesz z nia chodzic na ramie to nikt Ci w zyciu nie zauwazy ze to torba do wozka

Ale wiesz, z ta Sroka to przynajmniej jestes swiadoma i poczytalas. To Twoj sukces ja juz mam w domu kosmetyki i maja termin do 2018 r

GGI zazdroszcze ruchow. Moj od wczoraj ma chyba senne dni...wole jak mnie kopie w pecherz ze az boli no ale coz...

Poli przepraszamw razie czego odkupie klawiaturke

Mikołaj <3
Stary 2015-12-21, 20:52   #2572
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
KOSMETYKI DLA DZIDZIUSIA

Poczytałam bloga sroki http://www.srokao.pl/p/blog-page.html i jeszcze pare innych stronek i podziele się w skrócie z wami moją wiedzą na temat kosmetyków dla dzieci:

1. Najlepszy jest HIPP :P jeśli chcecie coś tańszego to seria z Rosmanna Babydream też jest dobra. Z HIPPA wszystkie produkty dla dzieci są dobre...szampony, kremy i inne...

2. Jeśli się już decydujecie na HIPPa i macie możliwość zakupy kosmetyków w Niemczech to tak zróbcie...są pare złotych tańsze...

Moja lista kosmetyków (jeszcze nie pełna)

1. HiPP Babysanft, Baby Shampoo Sensitive (x1)

2.HiPP Babysanft, Oliwka pielęgnacyjna dla niemowląt (x1)

3. Hipp baby sanft plyn do kąpieli

4.HIPP Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała

5. Chusteczki nawilżane HIPP (ok.12 paczek)- na zapas :P

6. HiPP Babysanft, Zartcreme (Krem ochronny)

7. Pharmaceris S, Hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci SPF 50+ ` Sun Protect` (ok. 24zł)

8.Płyn do prania i płukania Dzidziuś

9.Aspirator do noska FRIDA (ok.22 zł)

10. Szczoteczka do włosów BEABA

Mi kuzynka kupiła w DE te kosmetyki babydream med ciekawe jak sie spiszą

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 20:56   #2573
GGI
Zakorzenienie

Polinezyjka czekam na fotosy jutro na zamknietej grupie na wizażu bo umre z ciekawości.

Kejka spoko spoko najedz się kiełbasy wiejskiej jak ja może pomoże
Stary 2015-12-21, 20:59   #2574
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Polinezyjka czekam na fotosy jutro na zamknietej grupie na wizażu bo umre z ciekawości.

Kejka spoko spoko najedz się kiełbasy wiejskiej jak ja może pomoże

Nie da rady, nie spalabym przez dwa dni z bolu zoladka

Mikołaj <3
Stary 2015-12-21, 21:01   #2575
a_g_ata
Rozeznanie

[QUOTE=kejka90;53875392]Tez jestem po...wygala Skip Hop Forma, ale koszt spory z tym ze jak bedziesz z nia chodzic na ramie to nikt Ci w zyciu nie zauwazy ze to torba do wozka

eeee no fajna ta torba...też mi wpadła w oko..klik

mi się nawet podoba Skip Hop, Torba Duo Special Edition Herringbone

a co sądzicie o torbach z La Millou?
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
Stary 2015-12-21, 21:05   #2576
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gocha_cz Pokaż wiadomość
Witam się ze szpitala
W piątek na wizycie na badaniu szyjka twardą zamknięta ale w usg wyszło że jest krotka 22mm i y-kształtna więc odrazu dostaliśmy skierowanie do szpitala, przynajmniej z maluchem dobrze
Ojej, oby Was jak najszybciej wypisali
Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za mile słowa, myśli i wsparcie.

U nas źle. W nocy odeszły mi wody. Były krwiste a to podobno nienormalne. Miałam takie skurcze co minutę, że byłam pewna że nie zdążymy dojechać do szpitala. Pojechaliśmy od razu do Wrocławia, a nie byle jakiego szpitalika.

Dostałam od razu fenoterol w kroplowce. Po kilku godzinach skurcze się skończyły ale wody sącza się cały czas... Mówili, że da się utrzymać ciążę nawet parę tyg po odpłynieciu wód. No ale oczywiście coś się musi dalej dziać i moje CRP wskoczyło na 12, niby jeszcze nie tragedia ale jednak znak że coś się może dziać. Dostałam antybiotyk, po 6 godzinach kolejne badanie i CRP już 46. Musieli mi odłączyć kroplowke podtrzymująca i nastawiali na poród. Przenieśli na sale rodzinna, żeby mąż mógł być obok. No ale póki co skurcze się uspokoiły, szyjka zamknięta i nic się nie dzieje. Jutro rano powtórza badanie, jeśli nadal będzie wysokie pomimo antybiotyków to będą zmuszeni wywołać poród, żeby ratować mnie. Jeśli spadnie to podtrzymujemy dalej.

Ja tylko wpadam do Was i ciągle jakieś złe informacje przynosze...
Biedna, ciągle jakieś "atrakcje" Ja również trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło jak najłagodniej. Dużo siły Ci życzę
Cytat:
Dziewczyny, melduje sie z Polski cala i zdrowa. Dojechalismy dzis w poludnie. Podroz znioslam super nadrobilam Was szybciutko, nie poodnosze sie bo mi maz wisi tutaj bo chce tableta jutro mam wizyte u gina i obejrzymy synka na usg
Sunmade tak mi przykro... Trzymaj sie jakos...
Super, że podróż minęła bezproblemowo
Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Tż dojechał szczęśliwie Jutro czeka mnie rozpakowywanie gratów No i gardło mnie rozbolało psia mać
Super To możesz go wykorzystać
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
---golenie i depilacja---
Ja tam golić się nie zamierzam. Od lat daję radę bez - ale z depilatorem a do Bożeny mam pastę cukrową. Z nią to można i na ślepo. Przy moim brzuchu gigancie to bardzo istotne No i nie ma szans zrobić sobie kuku.
Pastę cukrową? Podziwiam. Ja bym nie dała rady
Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Laski jestem wykończona od południa siedzę i zamawiam wyprawkę.

Kupiłam dzis posciele, kocyki łóżeczko wanienkę torbę i mnóstwo innych rzeczy. Zakupy internetowe też męczą ....
hoho, ale zakupy

Witam się z wieczora

Zła jestem, bo mnie TŻ wkurzył, a poszło o... mandarynki

Co do Bożeny, to moja mama ma tak na imię, więc też mi dziwnie z tym określeniem

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 21:15   #2577
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Agata ...gdzies na YT spawdzalam pakownosc obu i wygrala forma. W duo na zewnatrz sa dwie kieszenie na magnes niestety (wiec i cos namoknie w razie deszczu i niefunkcjonalne to wg mnie), a w formie jedna na zamek duza w ktora pakujesz dwie kosmetyczki (dolaczone do zestawu)- jedna oddychajaca, druga chyba termo. Ładniejszy design ma duo ale funkcjonalnosc ma forma. No i w formie na 100% masz dolaczony mobilny przewijak a w duo chyba nie masz Polukaj na youtube a co do LaM. to zaporowa cena, fajne ale wszystko tez takie na jedno kopyto. Do mnie od nich przemawia jedynie organizer

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Kropcia wg mnie zakupy internetowe mecza bardziej niz stacjonarne....jak juz bedziesz miec łupy w domu to zdjecia plis

Kalpana o mandarynki? Ale ze czemu?

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-12-21 o 21:18
Stary 2015-12-21, 21:17   #2578
a_g_ata
Rozeznanie

Cytat:
Agata ...gdzies na YT spawdzalam pakownosc obu i wygrala forma. W tej zewnetrznej kieszeni w duo (sa dwie) na magnes niestety, a w formie jedna na zamek w ktora pakujesz dwie kosmetyczki (dolaczone do zestawu)- jedna oddychajaca, druga chyba termo. Ładniejszy design ma duo ale funkcjonalnos ma forma. No i w formie na 100% masz dolaczony mobilny przewijak a w duo chyba nie masz Polukaj w youtube a co do LaM. to zaporowa cena, fajne ale wszystko tez takie na jedno kopyto. Do mnie od nich orzemawia jedynie organizer[COLOR="Silver"]
eee to widzę kejka serio zrobiłaś porządny risercz
qrcze a nie ma na rynku torby, która jest i funkcjonalna i wygląda jak torba taka zwykła do noszenia?:P
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
Stary 2015-12-21, 21:19   #2579
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Mozesz sobie kupic przeciez torebke typu shopper i pasuje ale skip hop forma szara wyglada jak torebka kobieca

Mikołaj <3
Stary 2015-12-21, 21:30   #2580
kropcia007
Wtajemniczenie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Cytat:
Agata ...gdzies na YT spawdzalam pakownosc obu i wygrala forma. W duo na zewnatrz sa dwie kieszenie na magnes niestety (wiec i cos namoknie w razie deszczu i niefunkcjonalne to wg mnie), a w formie jedna na zamek duza w ktora pakujesz dwie kosmetyczki (dolaczone do zestawu)- jedna oddychajaca, druga chyba termo. Ładniejszy design ma duo ale funkcjonalnosc ma forma. No i w formie na 100% masz dolaczony mobilny przewijak a w duo chyba nie masz Polukaj na youtube a co do LaM. to zaporowa cena, fajne ale wszystko tez takie na jedno kopyto. Do mnie od nich przemawia jedynie organizer

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Kropcia wg mnie zakupy internetowe mecza bardziej niz stacjonarne....jak juz bedziesz miec łupy w domu to zdjecia plis

Kalpana o mandarynki? Ale ze czemu?

Kejka przetrzepałam całe internety za kosmetyczka beaba ale kolor pink i nigdzie nie na tego koloru widziałaś gdzies? Organizer jest pink wszędzie ale kosmetyczki nie na

Pokaże pokaże ale sporo tego bedzie

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Mozesz sobie kupic przeciez torebke typu shopper i pasuje ale skip hop forma szara wyglada jak torebka kobieca

Tez juz kupiłam i organizer ze skip hop na rączkę wozka

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
eee to widzę kejka serio zrobiłaś porządny risercz

qrcze a nie ma na rynku torby, która jest i funkcjonalna i wygląda jak torba taka zwykła do noszenia?:P

Oglądałam dokładnie ten samo model z lamillou łapacz snów ale trochę dużo sobie za te torby życzą

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości