|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Ola, a czytałaś o przenosinach Beadshopu?
właściciekla caly sklep przetachała ręcznie sama z jednego miejsca na drugie, o zmianie adresu informowali mailem z nowościami.. troche wyrozumialości proponuje jednak.
#2552 |
Raczkowanie
|
Juz się pojawiły nowości w Beadshopie i wreszcie są szczypce z wąskimi noskami. Hurrraaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy takiej ilości zamówień, nie tylko ludzie nie wyrabiają, ale czasami sam system może szwankować. Teraz już powoli wraca tam wszystko do normy, więc może to jednak jakiś błąd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
W Beadshopie mają być dwie nowe osoby. Oby były równie kompetentne i ładnie kompletowały zamówienia, tak, aby nie było braków (owszem, dziś zrobiłam u nich zamówienie i liczę na to, że wszystko pójdzie tak dobrze, jak zwykle). I mam nadzieję, że w piątek zdąży to dojść do mnie. Jak nie - trudno, jest jeszcze przyszły weekend.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poprzednia przesyła tez długo trwała, a może mi sie wydaje ![]() Zz jakość kamieni jestem zadowolona oprócz małej kalii która była uszczerbiona, napisałam ale odpowiedzi nie dostałam ![]() Każdemu należy się wolny weekend i odpoczynek od pracy ale ja nie wiedziałam, że cały sklep przenosi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zadomowienie
|
Wkurzyłam się dziś strasznie. Jakiś czas temu robiłam zamówienie w Kadoro, napsioczyłam na nich potem strasznie, bo prosiłam o konkretny odcień kamieni (wysłałam zdjęcie), bo robiłam zamówienie, a wysłali mi coś totalnie innego (ale to TOTALNIE). Olałam to, bo miałam zrobić albo bransę/albo zawieszkę, a na jedno z tych by mi starczyło tego nieszczęsnego kamienia. Ale dziś okazało się, że mam zrobić oba. Za nic w świecie z trzeh oliwek w prawidłowym kolorze i dwóch z *** wyjętych nie da się zrobić i bransoletki i zawieszki. Jestem zła okropnie! Nie wiem, czy mam tam napisać, czy co. Jak nie mieli takiego odcienia, to mogli do mnie napisać, czy to problem? Dobrałabym jeszcze jedną oliwkę. Argggrrrrhh!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Grzegorz Skaruz Współwłaściciel Kadoro Edytowane przez Grzegorz Skaruz Czas edycji: 2007-10-23 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Raczkowanie
|
Pani Urszulo,
Pani opinia jest dla nas krzywdząca, ale nie wiemy dlaczego tak jest, bo straliśmy się aby w pełni spełnic Pani oczekiwania i choć w mailu napisała Pani (cytuję): "W miarę możliwości proszę, aby zamówiony przeze mnie onyks tęczowy był w podobnej kolorystyce, jak ten na załączonym zdjęciu.... " Mimo że napisała Pani "w miarę mozliwości", nie machnęliśmy ręka na ta prośbę nie mając dopasowanych odpowiednio kamyków, tylko dzwoniliśmy do Pani i ustalaliśmy, że te co są mamy przesłać. Zgodziła się Pani na takie rozwiązanie, więc jest nam bardzo przykro, że teraz czytamy o tym na forum. Dlaczego nie zgłosiła się Pani do nas po tym jak otrzymała zamówienie? Moglibyśmy np. dosłać Pani tę oliwkę jesli brakowało jej Pani do całości, może rozwiązalibyśmy ten problem w inny sposób. Prosze uwierzyć, że zalezy nam na zadowoleniu klienta i nie jest w naszym interesie aby klient nie był zadowolony z dokonanych zakupów. Żeby nie zaśmiecać forum, ewentualną odpowiedź proponuję przenieść na maila. Pozdrawiam serdecznie Współwłaściciel sklepu Kadoro Edytowane przez Grzegorz Skaruz Czas edycji: 2007-10-23 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
To już jest bezczelne kłamstwo, ponieważ nikt do mnie nie dzwonił. Pamiętałabym chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
I to, że tak powiem reklama "Współwłaściciel sklepu Kadoro" i podany mail z linkiem do strony...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
a co zamiast tego? 'współwłaściciel Sklepu O Którym Mowa'?
![]()
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Ech, Pan Grzegorz chyba ma wykupioną reklamę na wizażu...
Ja się raz na Kadoro przejechałam, drugi raz było ok, ale i tak mam "stracha", żeby tam kupować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
W przypadku niejasności zawsze dzwonimy do klientów - tak jest szybciej niż pisać na maila i czekać na odpowiedź. Dzięki temu paczki mogą "wyjść" tego samego dnia.
Nie chcę się teraz kłócić czy dzwoniliśmy czy nie - nie mam na to dowodów, bo zamówienie było zrealizowane blisko 2 tygodnie temu, więc ewentualne ostatnio wybierane numery w komórce zostały i tak już nadpisane. Jeśli jest Pani niezadowolona, proszę po prostu odesłać te kamienie, zwrócimy za nie pieniądze i dodatkowo za koszt przesyłki. Dwa poprzednie posty przeedytowałem aby nie było końcówki .pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
A ja jestem bardzo zadowolona z Kadoro - robiłam tam dwa razy zamówienie i zawsze wszystko było super dobrane, zapakowane, przemiły sms informujący o wysyłce, która zawsze była błyskawicznie! I bardzo się cieszę, że ten sklep powstał, bo widzę, że właściciel bardzo się stara, czyta fora i po prostu nie kładzie lachy typu "chcecie to kupujcie, nie chcecie to nie".
I muszę pochwalić jeszcze Beadshop - błyskawiczna wysyłka - złożyłam zamówienie przedwczoraj, zapłaciłam, wczoraj było wysłane i już dziś jest u mnie! Zamawiałam głównie nowości, przepiękne! Gratisy obecne (ale to inny wątek).
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
Nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda ale chcę zapytac się jakie znacie dobre sklepy internetowe z naturalnymi minerałami oraz półfabrykantami srebrnymi???? Nie interesuja mnie szklane koraliki i posrebrzane elementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje że moje zeszło tygodniowe zamówienie będzie dziś w skrzynce ![]() a chce jeszcze zrobić nowe zakupy na 200,00 i chyba mocno sie zastanowię, chcę wydać dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2569 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
tak widziałam adresy tych sklepów i znam je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
to niemożna sobie oferty wszyskich sklepów przejrzeć albo tego watku przeczytac...? no ludzie, kurcze..... tyle sie o tym pisze gdzie co fajne, gdZie co niefajne, kto co poleca - jak myślisz, czemu to piszemy? po to, żeby można bylo sobie to przeczytać i dowiedziec sie co jest fajnego. twoje pytanienie jest jakos specjalnie odkrywcze, o srebrze i minerałach w tym watku wiele razy byla mowa wystarczy się wysilić i przeczytać :|
#2572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gdybyś dokładnie przeczytała całą moją odpowiedź lub odpowiedź RudejAB w tym wątku tuż nad moim postem, to natknęłabyś się na wymienione dopiero co Skarby Natury Jeśli i tutaj nie zobaczysz minerałów i srebra to nikt Ci już chyba na tym forum nie będzie w stanie pomóc ![]() Zyczę powodzenia w trudnych poszukiwaniach ukrytych skarbów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
aha...dzieki za miłą odpowiedź a Skarby Natury znam Przepraszam nie wiedziełam że napisanie paru nazw sklepów sprawi taką trudność...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Zadomowienie
|
Dziwne... I uważasz, że tam jest za mały wybór srebra i minerałów? Hmmm. ja to bym tam mogła fortunę wydać
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
no i będę ryczeć jeszcze bardziej, chyba pożegnam się z beadshopem na zawsze
![]() paczkę dostałam i zaczęłam przeglądać jej zawartość ![]() Kupiłam kalie z Kormeolu i te są cudnie idealne ![]() ![]() dokupiłam duży kwarc różowy i w środku ma aż 4 dziury ![]() ![]() ![]() Może zrobię zdjęcie i im prześle ? I nie odpowiedzieli mi na moją poprzednią reklamację gdzie też była uszkodzona mała różowa kalia ![]() Gratis też na kolana nie powala ![]() Jestem rozczarowana ![]() RudaAB dzięki za linka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
a to przepraszam, zwracam honor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
Joagre, na ogół jestem cierpliwym człowiekiem, ale Twoje posty mnie wyprowadzily z równowagi..
Większość sklepów internetowych ma podane na wstępie linki z podziałem na kategorie: szklane koraliki, kamienie naturalne, półfabrykaty, z podziałem na metal, srebro itp... Jeżeli nie chce Ci się nawet kliknąć w link podany jak na tacy to naprawdę nie rozumiem po co chcesz się zabierać za robienie biżuterii? To znacznie bardziej męczące i pracochłonne zajęcie niż poruszanie myszką ![]() Czego oczekujesz? Że ktoś tu zrobi dłuuuuuugaśną listę sklepów, zeby zaoszczędzić Ci wysiłku korzystania z Googli, bądź przejrzenia forum? ![]() Bardzo przepraszam, ale "cuś mi pękło" ![]() Wracając do tematu: gorąco polecam beadshop. Jestem po trzykrotnych, w ostatnim czasie zakupach w tym sklepie i jestem pod wrażeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio reklamowałam kamienie w Beadshopie - dostałam błyskawiczną odpowiedź [po kilku minutach od wysłania maila!] oraz zwrot pieniążków za reklamowane produkty na konto w tempie równie blyskawicznym. Pełen profesjonalizm
![]()
#2579 |
Zadomowienie
|
Do mnie przyszło dziś zamówienie z beadshopu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
Od trzech dni nie działa mi korallo
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.