![]() |
#2551 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobre wieści, super. ![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Słodki maluszek. ![]() ![]() No, głuptas ze mnie z tym probodziakiem. ![]() Cytat:
Współczuję bólu, dobrze że przeszło. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie prałam i nie mam zamiaru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowy nowy....miałam nie prac, no ale kurczę śmierdział jak dla mnie :/ ale bardzo żałuje i nigdy wiecej tego raczej nie zrobię jesli nie zmusza mnie do tego okoliczności! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Aniula gratulacje!
![]() Dzisiejsza noc piękna! Jedzenie co trzy godziny i spanie dalej. Wybudzam ja przez zmianę pieluchy, bo nie chcemy mieć żółtaczki. Około 8 dowiem się czy dzisiaj idziemy do domu ![]() Mam patent na ból krocza i wstawanie. Wstaje na czworaka. Wczoraj to jeszcze nie było to możliwe, bo mi się w głowie kręciło. Tak w ogóle to kocham Paracetamol ![]()
#2557 |
Zakorzenienie
|
Ja kochałam moje kroplowki i pompę z morfina.
Bobo chyba zaczyna dzień. Pojadl j nie zasnął ![]() Z wstawianie bez przysiadania na łóżku jest bardzo dobre. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od 6 nie spie, nie wiem czemu, ale to chyba przez wszystkie mozliwe bole ![]() ![]() Chce rodzic juz! :P
![]() |
#2560 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Znów leżę pod KTG. Wczoraj kosztowal tej przyjemności 5 razy bo były słabe zapisy. Dzis jak właśnie widzę bede miała powtórkę z rozrywki. ![]() Milego dnia Wam życzę. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
Jak nie spisz od 6 to tak jakbyś w szpitalu była ![]() Przygotowujesz sie juz mentalnie do pobytu ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z resztą chyba w spodniach ciążowych też jeszcze chwilę pochodzę po ciąży niby mam trochę czasu,ale jak się nie zacznie samo to lekarz prawdopodobnie skieruje mnie do szpitala w nast.tygodniu..jakbym wiedziała,że od razu się mną zajmą to spoko,ale nie chcę tak polegiwać bez sensu jam masz ogromną cukinie to może się nie dopiec , lesze do faszerowania są mniejsz sztuki z delikatnym miąższem.. tą co masz możesz wykorzystać do leczo, panierować krążki z cukinii np w parmezanie albo tradycyjnie albo zrobić placuszki Cytat:
![]() o to u mnie podobnie wyglądał ten ból, plus biodro.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co dziś na śniadanie? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() mi też plecy dokuczają ostatnio ![]() ![]() jak leżałam w szpitalu z Natalką to jednej słodkiej mamie podali leki z glukozą....dobrze, że się zorientowała dziewczyna ![]() Cytat:
![]() to może rzeczywiście za często mierzysz... Cytat:
Cytat:
![]() A i jeszcze jedno kochana, to nie śpioszek, wszystkie maluszki tak mają - na początku głównie śpią (na szczęście ![]() Cytat:
![]() dolegliwości współczuję, może poproś żonę o pompę z morfiną? ![]() kciuki za wyjście do domu!
![]() |
#2563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2564 | ||
Zadomowienie
|
Hej.
![]() ![]() Cytat:
Ale fajnie, że nocka dobrze przebiegła. ![]() ![]() Cytat:
Oby wyszły dobre zapisy na ktg. ![]() Ja dzisiaj dospałam chociaż do tej 6, bo dzidziuś z sali wyszedł do domu i było spokojnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Dzięki za miłe słowa nt. brzuszka! ![]() Miałam dzisiaj jechać na badania, ale tak dobrze zachowała pojemnik na mocz, że nie mogłam go znaleźć ![]() Cytat:
Oby karmienie szybko sie ustailizowalo! Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały na KTG znów spał ![]() Czekam na obchód i informacje czy przewidzieli dla mnie jakies atrakcje Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To na jakie wartości ciśnienia trzeba zwrócić uwagę? Pierniku dzięki za podpowiedz odnośnie cukinii bo tez mam taka wielgachna (od teściowej) w sumie to jest kabaczek - chyba z 10kg ważył ![]() Krefetka ![]() Tija gratki za udana nockę! Zazdroszczę Wam dziewczyny juz bym mogła miec to za doba... Florencee to co stawiamy dzisiaj soczek bo jesteśmy donoszone prawda? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Menu na najbliższe dni:
![]() A na pytanie co dzis na sniadanie to nie wiem... Bo menu sobie a to co dostaje sobie. Wczoraj ominęła mnie parowa z musztarda za to otrzymałam wędlinę z surówka z marchwi ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Ja bym kabaczka pokroiła doprawiła i usmażyła ![]() ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-08-04 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A to śpioch mały. Daj znać co planują. ![]() Cytat:
Taaak, soczek dla wszystkich. ![]() ![]() Cytat:
Oo fajnie, że można sobie wcześniej obejrzeć co rzucą. ![]() Dzisiaj oprócz pytania o dietę wątrobową było pytanie o dietę cukrzycową i różnica była taka, że dostałam inną parówę niż wszyscy. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Synu dostał czkawy. Chyba po rabarbarowym dzemie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jakbyś nie jadła mięsa tez bys dostała parówkę... Tylko inna ![]() Dotarlo sniadanie. Kawa, rzodkiewka (a moze nawet 3szt) w plasterkach, chleb razowy i ..... Wyrób szynkopodobny Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry Dzis ladnie pospalismy do 8 ;-) choc ja mialam lekka przerwe od 3 do prawie 5 nie moglam usnac jak obeszlam na siku hi. Dzisiaj relaksik zaplanowany ![]() Tz przyjeddie to musimy dokończyć w sypialnie dla Filipka przygotowac wszystko na gotowo takzd będzie troche ruchu przez to. ;-) A pijecie kawe po porodzie? W sensie zbozowa albo inna? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie noc kiepska. Chyba zaczynam przeżywać zbliżający się poród ![]() Odstawiłam córkę do pkola i chyba się zdrzemnę. Tylko mam do prasowania sterte pieluch tetrowych, flanelowych, muslinowych ![]() Cytat:
Ciekawe jak Jaś zapatruje się na 10.08 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
No ba. 20h morfina i co 6h kroplowa a do tego lig(d)nokaina. Balam się odstawienia ale było spoko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po cc z Lena kochałam kroplowkę z morfiną ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- To dziś ostatnia szansa na sexy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote na kawę.
Właśnie. Mój wczorajszy obiad (ok godz 16) Bobk juz zjadl czy nie? Nie moge znaleźć info. Jest o alkoholu i kawie a condo posiłków to nie wiem. I ciężko mi powiedzieć czy reaguje jakoś na to co ja jem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki na wyjscie do domu ![]() U mnie dzisiaj oficjalnie 40+0 ![]() ![]() Nic oprócz okropnego bóla krocza i pchania sie w moją Bozene to sie nic innego nie dzieje. Maluch sobie w najlepsze wypina się i rozciąga w brzuchu. Nosz uparty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zadomowienie
|
Donosiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki za wyjście! To kciukasy! Niedługo będziesz tulić Maleństwo ![]() Też coraz gorzej śpie.. Biodra odpadają.. i brzuch zaczyna bardziej pobolewać, jak na okres.. Piąteczka! ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-08-04 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też świetny pomysł na leczenie ciężarnej z cukrzycą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() leżysz na sali z kobietami po porodach? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() to dziewczyny zapraszamy do kolejeczki ![]() pałki opiekane brzmią co najmniej dziwnie.. ale wege obiady całkiem całkiem.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.