|
|
#2551 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2552 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobre wieści, super. Trzymam kciuki żeby z ciśnieniem było ok!Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Słodki maluszek. Oby z kp się ustabilizowało szybko. ![]() No, głuptas ze mnie z tym probodziakiem. ![]() Cytat:
Współczuję bólu, dobrze że przeszło. |
|||
|
|
|
#2553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie prałam i nie mam zamiaru. |
|
|
|
|
#2554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowy nowy....miałam nie prac, no ale kurczę śmierdział jak dla mnie :/ ale bardzo żałuje i nigdy wiecej tego raczej nie zrobię jesli nie zmusza mnie do tego okoliczności! |
|
|
|
|
#2555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spora dziewczynka![]() Cytat:
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Aniula gratulacje!
Dzisiejsza noc piękna! Jedzenie co trzy godziny i spanie dalej. Wybudzam ja przez zmianę pieluchy, bo nie chcemy mieć żółtaczki. Około 8 dowiem się czy dzisiaj idziemy do domu Mam patent na ból krocza i wstawanie. Wstaje na czworaka. Wczoraj to jeszcze nie było to możliwe, bo mi się w głowie kręciło. Tak w ogóle to kocham Paracetamol
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kochałam moje kroplowki i pompę z morfina.
Bobo chyba zaczyna dzień. Pojadl j nie zasnął Z wstawianie bez przysiadania na łóżku jest bardzo dobre. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od 6 nie spie, nie wiem czemu, ale to chyba przez wszystkie mozliwe bole plecy mi odpadaja, kazda pozycja jest zla, juz nawet rogal nie daje rady ![]() Chce rodzic juz! :P
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Znów leżę pod KTG. Wczoraj kosztowal tej przyjemności 5 razy bo były słabe zapisy. Dzis jak właśnie widzę bede miała powtórkę z rozrywki. ![]() Milego dnia Wam życzę. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
Jak nie spisz od 6 to tak jakbyś w szpitalu była ![]() Przygotowujesz sie juz mentalnie do pobytu ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2561 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z resztą chyba w spodniach ciążowych też jeszcze chwilę pochodzę po ciąży niby mam trochę czasu,ale jak się nie zacznie samo to lekarz prawdopodobnie skieruje mnie do szpitala w nast.tygodniu..jakbym wiedziała,że od razu się mną zajmą to spoko,ale nie chcę tak polegiwać bez sensu jam masz ogromną cukinie to może się nie dopiec , lesze do faszerowania są mniejsz sztuki z delikatnym miąższem.. tą co masz możesz wykorzystać do leczo, panierować krążki z cukinii np w parmezanie albo tradycyjnie albo zrobić placuszki Cytat:
o to u mnie podobnie wyglądał ten ból, plus biodro.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co dziś na śniadanie? |
|||||||
|
|
|
#2562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() mi też plecy dokuczają ostatnio przeszłabym się na basen ale wolę się już tam nie obnażać i nie świecić brzucholem jak leżałam w szpitalu z Natalką to jednej słodkiej mamie podali leki z glukozą....dobrze, że się zorientowała dziewczyna ![]() Cytat:
za udaną wizytę! to może rzeczywiście za często mierzysz... Cytat:
Cytat:
super! gratuluję! jak się czujesz? Antoś przesłodki!A i jeszcze jedno kochana, to nie śpioszek, wszystkie maluszki tak mają - na początku głównie śpią (na szczęście Cytat:
za dobrą nockędolegliwości współczuję, może poproś żonę o pompę z morfiną? kciuki za wyjście do domu!
|
|
#2563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w koncu jutro mam sie tam stawic... :P
|
|
#2564 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej.
Uprzejmie donoszę, że donosiłam. ![]() Cytat:
Ale fajnie, że nocka dobrze przebiegła. Trzymam kciuki za wyjście dzisiaj. ![]() Cytat:
Oby wyszły dobre zapisy na ktg. ![]() Ja dzisiaj dospałam chociaż do tej 6, bo dzidziuś z sali wyszedł do domu i było spokojnie. |
||
|
|
|
#2565 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Dzięki za miłe słowa nt. brzuszka! Miałam dzisiaj jechać na badania, ale tak dobrze zachowała pojemnik na mocz, że nie mogłam go znaleźć ![]() Cytat:
Oby karmienie szybko sie ustailizowalo! Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały na KTG znów spał ![]() Czekam na obchód i informacje czy przewidzieli dla mnie jakies atrakcje Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To na jakie wartości ciśnienia trzeba zwrócić uwagę? Pierniku dzięki za podpowiedz odnośnie cukinii bo tez mam taka wielgachna (od teściowej) w sumie to jest kabaczek - chyba z 10kg ważył krążki juz były, leczo juz było i tak wlasnie myslalam co tu zrobic bo szkoda wyrzucić a sporo jeszcze zostało.Krefetka za ktg oby Cie nie męczyli dzisiaj. Tija gratki za udana nockę! Zazdroszczę Wam dziewczyny juz bym mogła miec to za doba... Florencee to co stawiamy dzisiaj soczek bo jesteśmy donoszone prawda? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Menu na najbliższe dni:
![]() A na pytanie co dzis na sniadanie to nie wiem... Bo menu sobie a to co dostaje sobie. Wczoraj ominęła mnie parowa z musztarda za to otrzymałam wędlinę z surówka z marchwi ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Ja bym kabaczka pokroiła doprawiła i usmażyła ewentualnie opanowywała w cieście naleśnikowym i miała na deser ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-08-04 o 08:31 |
|
|
|
|
#2569 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to śpioch mały. Daj znać co planują. ![]() Cytat:
Taaak, soczek dla wszystkich. ![]() Cytat:
Oo fajnie, że można sobie wcześniej obejrzeć co rzucą. ![]() Dzisiaj oprócz pytania o dietę wątrobową było pytanie o dietę cukrzycową i różnica była taka, że dostałam inną parówę niż wszyscy.
|
|||
|
|
|
#2570 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Synu dostał czkawy. Chyba po rabarbarowym dzemie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jakbyś nie jadła mięsa tez bys dostała parówkę... Tylko inna ![]() Dotarlo sniadanie. Kawa, rzodkiewka (a moze nawet 3szt) w plasterkach, chleb razowy i ..... Wyrób szynkopodobny Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2572 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry Dzis ladnie pospalismy do 8 ;-) choc ja mialam lekka przerwe od 3 do prawie 5 nie moglam usnac jak obeszlam na siku hi. Dzisiaj relaksik zaplanowany ![]() Tz przyjeddie to musimy dokończyć w sypialnie dla Filipka przygotowac wszystko na gotowo takzd będzie troche ruchu przez to. ;-) A pijecie kawe po porodzie? W sensie zbozowa albo inna? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie noc kiepska. Chyba zaczynam przeżywać zbliżający się poród ![]() Odstawiłam córkę do pkola i chyba się zdrzemnę. Tylko mam do prasowania sterte pieluch tetrowych, flanelowych, muslinowych ![]() Cytat:
Ciekawe jak Jaś zapatruje się na 10.08
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
No ba. 20h morfina i co 6h kroplowa a do tego lig(d)nokaina. Balam się odstawienia ale było spoko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po cc z Lena kochałam kroplowkę z morfiną ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- To dziś ostatnia szansa na sexy
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote na kawę.
Właśnie. Mój wczorajszy obiad (ok godz 16) Bobk juz zjadl czy nie? Nie moge znaleźć info. Jest o alkoholu i kawie a condo posiłków to nie wiem. I ciężko mi powiedzieć czy reaguje jakoś na to co ja jem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki na wyjscie do domu ![]() U mnie dzisiaj oficjalnie 40+0 Juz mam serdecznie dosc tego czekania. Maks mógłby sie pospieszyć bo pindolca dostaje. Wczoraj umyłam cały dom, wziełam sie nawet za żaluzje, których nienawidzę myć. ![]() Nic oprócz okropnego bóla krocza i pchania sie w moją Bozene to sie nic innego nie dzieje. Maluch sobie w najlepsze wypina się i rozciąga w brzuchu. Nosz uparty
|
||
|
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Donosiłam
Cytat:
Kciuki za wyjście! To kciukasy! Niedługo będziesz tulić Maleństwo Też coraz gorzej śpie.. Biodra odpadają.. i brzuch zaczyna bardziej pobolewać, jak na okres.. Piąteczka!
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-08-04 o 17:10 |
|
|
|
|
#2580 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też świetny pomysł na leczenie ciężarnej z cukrzycą ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:spora ulga,że to 37t, prawda?leżysz na sali z kobietami po porodach? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:za donoszenie..to dziewczyny zapraszamy do kolejeczki ![]() pałki opiekane brzmią co najmniej dziwnie.. ale wege obiady całkiem całkiem.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

Jas Ci daje znać że czas odpocząć
szczególnie jak masz takie bole az.... 
<3

a ty tak z nudów latałaś za probody 
spora dziewczynka
czerwiec 2015

teraz to i ja mam ochotę na faszerowaną cukinie 

przeszłabym się na basen ale wolę się już tam nie obnażać i nie świecić brzucholem 

klask i:spora ulga,że to 37t, prawda?