|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli lekarz twierdzi, że to bez wpływu, to zastanowiłam się, na ile jest kompetentny ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Też postanowiłam, że na razie nie będę się tym faszerować. Za dwa tygodnie w sobotę na spokojnie powtórzę sobie wyniki i ogólnie chce zrobić sobie ogólna morfologię,mocz itd bo nie pamiętam kiedy badałam ... specjalnie będę czekała dwa tygodnie,bo teraz mam nocki, potem druga zmianę, a po rance w piątek odpocznę sobie, pójdę wcześniej spać, zero seksu i myślę że to będzie najlepiej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2585 |
|
Raczkowanie
|
@shadow odezwij się czasem co u ciebie słychać
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
Laski, czy mialyscie tak ze wasz mezczyzna zaczal unikac zblizen jak przyszlo do staran?moj sie chyba zestresowal...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2588 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, pojawiał się tu ten temat. Rozmawiałaś z nim na ten temat? Niektórzy faceci nie lubią "działać" pod presją. A nam się zdarza fiksowac i ta presję na nich wywierać. Pamiętaj, że starania mają być przyjemnoscia nie koniecznością.
|
|
|
#2589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja wlasnie w ogole nic nie gadam o staraniach itp... chcialabym, zeby mial przyjemnosc z tej „pracy” a jakos tak czuje, ze sie spial. Nie zakladam, ze uda sie odrazu, wiec moze z czasem wyluzuje... z kolejnym cyklem. W sumie dopiero zaczelismy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak zawsze stawiam na rozmowę. Może on się spiął bo się obawia, że jeśli nie wyjdzie to będziesz smutna/zla? Albo obawia się, że nie wyjdzie i siebie będzie o niepowodzenia obwiniał . Ważne żeby się dowiedzieć co jest powodem jego spięcia, no to że Ty podchodzisz na miękko, nie znaczy że i on, zwłaszcza że jak mówisz, nie gadasz o tym Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam wrazenie, ze to chyba chodzi o to, ze tyle lat stosunek przerywany i musial sie tak kontrolowac.... a tu nagle moze robic co chce i chyba sam nie wie co z tym zrobic no ale tak jak piszesz, przyda sie rozmowa I taka mnie na nachodzi mysl teraz- s.przerywAny to metoda, na ktora sie swiadomie zdecydowalismy oboje, ale teraz widze, ze to chyba byla dla mojego tz. Za duza presja... chyba w przyszlosci zdecydujemy sie na naturalne metody, mam bardzo regularne cykle i dobrze czytam swoj organizm... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeśli chcesz w przyszłości stosować, to bardzo polecam zapoznanie się z metodą już teraz, bo czas powrotu do normalnego cyklu po porodzie jest bardzo różny, a okres poporodowy to zdecydowanie nie najlepszy (trudny) moment jej na naukę.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prawda, najlepiej zaczac juz. Najgorzej u mnie zawsze z temperatura, przy pracy w systemie zmianowym nie ogarniam tego Dziewczyny, co tak cicho? Ktoras testuje? Chwalloc sie krechami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś testowałam, ale niestety nic z tego... 2 h po testach przyszła @
|
|
|
|
#2596 |
|
Rozeznanie
|
Nic tak nie wywołuje małpy jak test
tem cykl bedzie wasz! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
A ja w tym cyklu schowałam kalendarz, nie liczę dni, nie obstawiam kiedy ma być owu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2600 |
|
...
|
Ja właśnie będę chyba próbować po prostu po przebudzeniu, bo pracuję zmianowo. Ale zobaczymy, może z czasem się przyzwyczaję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest super sprawa, załuje że wczesniej nie zaczelam.Theali trzymamy kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
No i jest o kreskę niżej
, więc dziś odpuszczam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też biało. Przed nami 7 cykl starań. Robię badania w tym cyklu i w połowie mam wizytę u gina. Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego.
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś przed terminem @ robiła test owu, tak żeby zobaczyć co wyjdzie?
Nie wiem czy iść po ciążowy i zrobić jutro rano czy jak... W życiu nie miałam takiej krechy, zawsze te owu jakieś takie blade a tu... Miałam sie nie nakręcać, więc może Wy mnie sprowadzicie na ziemię Cykle mam mega regularne, dziś jest 9-10dpo... 20201004_091922.jpgWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2605 |
|
Rozeznanie
|
Kup test ciążowy, test owulacyjny nie służy do wykrywania ciąży. Może jest kreska, bo owulacja się przesunęła.
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
A testów owu nie robi się do pierwszego pozytywnego wyniku?
Będę paskudna, ale poczekaj z testem ciążowym do terminu @ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wynik mnie zdziwiłWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
No różne są opinie... Ja po moich ostatnich doświadczeniach jednak mimo wszystko odradzam testowanie tyle dni przed @
PS u mnie chyba (w koncu) skończyło się to upierdliwe plamienie w 14dc. Dzisiaj już 17dc i nic Jeśli chodzi o starania to nie było w tym miesiącu nic spektakularnego, tylko raz w 12 i raz w 14dc. Niestety nie wiem kiedy dokładnie była ta owu, bo nie czułam bólu żadnego (w 12dc gin potwierdził pęcherzyk 18mm). Także na nic nie liczę, raczej czekam na okres teraz Zaraz się zbieramy do lasu na poszukiwanie kasztanow, ale pogoda u nas w kratkę. Wczoraj ciepło i pięknie a w nocy tak wiało i lało i wieje do teraz że łeb urywa. Ale mimo wszystko dobrze jest wyjść na świeże powietrze . Miłej niedzieli wam życzę Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobitki
nie odzywam się za często bo mam ostatnio jakiś natłok myśli i wszystko mi buduje w głowie i nie chce wam smęcić ... raz mam że napewno się udało a zaraz że napewno du₩@&#a... dziś mam 29dc a od 22dc bolą piersi tak na dole i na wysokosci sutkow testy owu pozytywne od 20dc. Cykle nieregularne więc kij wie. W czwartek 26dc miałam ból na dole podbrzusza taki jakby mi ktoś igły wbijał. Ostry,kłujacy aż się zgielam w pół. Przed # piersi bolaly nie zawsze tak średnio tydzień przed @ a teraz to już nie wiem czego mogę się spodziewac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym siknela na ciazowy jutro
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

A jeśli lekarz twierdzi, że to bez wpływu, to zastanowiłam się, na ile jest kompetentny 

a jakos tak czuje, ze sie spial. Nie zakladam, ze uda sie odrazu, wiec moze z czasem wyluzuje... z kolejnym cyklem. W sumie dopiero zaczelismy

tem cykl bedzie wasz! 

, więc dziś odpuszczam.
Miałam sie nie nakręcać, więc może Wy mnie sprowadzicie na ziemię
Jeśli chodzi o starania to nie było w tym miesiącu nic spektakularnego, tylko raz w 12 i raz w 14dc. Niestety nie wiem kiedy dokładnie była ta owu, bo nie czułam bólu żadnego (w 12dc gin potwierdził pęcherzyk 18mm). Także na nic nie liczę, raczej czekam na okres teraz