|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ja jak wyglądałam jak kościotrup tez miałam celulit, nie ma znaczenia waga. A bierze się z hormonów, im więcej tym bardziej się magazynuje,np. tabsy też wzmagają jego powstawanie, a ciąża tym bardziej
I nie ma na niego rady, zawsze był. Tylko w czasach naszym mam nikt nie zwracał na niego uwagi bo nikt nie słyszał o czymś takim I wszyscy byli szczęśliwsi
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
no i za czasow naszych mam i jedzenie bylo zdrowsze i nie lykaly pigul tak jak my tableciary plotkary
to to pewnie tez mialo wplyw i moze ceelulitis sie tak nie nasilal
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
ja jestem wlasnie u mamy , bylysmy w odwiedzinach u malej Madzi, takiej slicznej 7 miesiecznej dzidzi , az mi sie samej zachcialo od razu takiego babelka , caly czas sie z nia bawila![]() wymyslilam sobie znowu inna piosenke na pierwszy taniec, juz nie wiem na co sie w koncu zdecydujemy , tu link i slowa (to tak jak by przysiega malzenska - piekna )Shania Twain - From This Moment On From this moment life has begun From this moment you are the one Right beside you is where I belong From this moment on From this moment I have been blessed I live only for your happiness And for your love I'd give my last breath From this moment on I give my hand to you with all my heart Can't wait to live my life with you, can't wait to start You and I will never be apart My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this There is nothing I wouldn't give From this moment on You're the reason I believe in love And you're the answer to my prayers from up above All we need is just the two of us My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this There is nothing I wouldn't give From this moment I will love you as long as I live From this moment on |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu, piosenka jest śliczna, nie znałam jej do tej pory. A słowa rzeczywiście jak przysięga
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja juz sobie wyobrazam, jak tanczymy przy tej piosence walca |
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A będziecie walca tańczyć? My się nie porwaliśmy, P. jest kiepskim tanczerzem i tak sobie jakoś tańczyliśmy, przy walcu za bardzo jeszcze by się stresował i jeszcze by mi uciekł |
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
a tu co pustka?
![]() ja juz po zadowolona nie wiem czemu moja mama nie byla moze zle trafila hehehe ja jestem zadowolona ma ladne stopki fajnie mi sie gadalo bo okazalo sie ze to studentka z mojej szkoly wiec sobie pogadalysmy jak zdarze pojde sobie jeszcze za mc i jeszcze mniej mi policzyla niz w cenniku wiec fajnie ![]() ciekawa jestem czy moj maz dzis w ogole wyleci bo u nich snieg sypie z tego co w tv widzialam heh.... no ale najwazniejsze zeby szczesliwie dolecial nawet jak bedzie musial przeczekac ..
|
#2589 |
|
Rozeznanie
|
Kinia piosenka jest super. Naprawde chwyta za serce
Nasza też była wyznaniem miłości i mówiła o tym, że dopiero teraz wszystko się zaczyna. I w naszej podobało mi się to, że spiewa kobieta i mężczyzna czyli tak jakbyśmy z mężem sobie przysięgali miłość. Też podaję link:http://eminemka.wrzuta.pl/audio/rSkS...-_endless_love
|
#2590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mielismy isc juz w tym miesiacu, ale niestety z braku funduszy zaczniemy kurs od nastepnego miesiacaa walc tak mi sie marzy z ukochanym mezczyzna, w pieknej sukni, ach... ale sie rozmarzylam![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam nadzieje
ja was jeszcze zostawiam id sobie u raczek paznokietki zrobic i bedzie komplet
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu, też mieliście śliczną piosenkę.
Kiniu, my byliśmy 3 miesiące na kursie tańca, ale mojemu nie pomogło My mieliśmy przeboje z pierwszą piosenką, bo nie mogliśmy mieć naszej piosenki (która by się do tego nadawała idealnie- Genesis "If that's you need", nigdzie tej piosenki nie ma więc wam nie podam linka) bo nie mogliśmy nic puścić z płyty. To zdecydowaliśmy się na jedną piosenkę, a zagrali nam na pierwszy taniec coś zupełnie innego. Mianowicie jedną z najbardziej popularnych piosenek weselnych http://justynkaa14.wrzuta.pl/audio/1...chce_tu_zostacI teraz ta piosenka zawsze nam się z naszym weselem kojarzy, nie myslałam, ze tak fajnie nam się kojarzyć będzie
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kiedys sie juz uczylismy i po takiej nauce przetanczylismy razem cala studniowke, wiec jestem dobrej myslia czemu Pomidorko nie mogliscie miec z plyty piosenki , ja od razu sie tak z zespolem dogadalam i nie mieli nam tego za zle
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A puścić nie mogliśmy bo zespół nie miał sprzętu do puszczania płyt (w przerwach grali zgrane na tych klawiszach piosenki), a w samym lokalu nie było podłączonego sprzętu i głośników. To sobie odpuściliśmy, mieliśmy tyle na głowie, że doszliśmy do wniosku, że na poprawinach zatańczymy naszą piosenkę. Nie było to po prostu aż tak wazne dla nas co będziemy tańczyć. Miało być ładnie i tyle
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam koncertówkę tej piosenki
http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=1 |
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piosenke chetnie poslucham, jak sie znajdzie, lubie Phila Collinsa
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Peter Gabriel chyba, tak? czy juz calkiem namieszalam
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
ja wymalowalam paznokietki teraz czekam az wyschna musze odkurzyc i poukladac dzidzi rzeczy w szafie musze cos ciagle robic bo inaczej sie martwie jak z lotem meza.. echh brrr..
hehe... a wszystkie pouciekaly widze.. kinia moze wyslesz fotecke lokow z tych waleczkow?? ciekawa jestem jak te loki wygladaja po tych walkach
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie fajne robia loki te walki, bo nie skracaja wlosow jak u baranka, tylko sa praktycznie takiej dlugosci jak normalnie, ale ladnie pofalowane, takie romantyczne skrety |
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, Asiu, Marcelko co u Was slychac? Czemu takie ciche dzis jestescie
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
AKinus ja cicho bo szybciutko chcialam nadrobic co napisalyscie i ucuiekam do Tz trzeba jakas lekka kolacyjke zrobic,bo dopiero do domku wrocilismy
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz porobilam wsio i nudze sie... echh jak dostane sms ze wylatuje do polski to bede happy a tak ciagle nic nie wiem echhh...
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz zmykam spac, bo jutro rano jedziemy spowrotem do Szczecina pozdrawiam Was bardzo serdecznie, milej nocki |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie kalde moja mala sie tak rozbrykala ze pozycja siedzaca jest malo komfortowa normalnie wypchnie mi sie cala za chwile z brzucha nie wiem co ona cuduje...
dobranoc
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
Jak mija Wam ostatni dzien karnawalu? Moj Tomek poszedl na kawalerskie i sama zostalam..smutno mi troszke..sama poszlabym gdzies sie pobawic a tak zostalo mi piwko i komputer..eh..co za zycie
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, jaki ostatni dzień karnawału? We wtorek jest ostatni dzień
Dziś ostatnia sobota karnawału, a we wtorek śledzik
|
|
|
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Przy piwku pewnie
Agatko, a ty karmisz piersią i piwko wciągasz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

I nie ma na niego rady, zawsze był. Tylko w czasach naszym mam nikt nie zwracał na niego uwagi bo nikt nie słyszał o czymś takim
I wszyscy byli szczęśliwsi
to to pewnie tez mialo wplyw i moze ceelulitis sie tak nie nasilal
i Kubus 

My mieliśmy przeboje z pierwszą piosenką, bo nie mogliśmy mieć naszej piosenki (która by się do tego nadawała idealnie- Genesis "If that's you need", nigdzie tej piosenki nie ma więc wam nie podam linka) bo nie mogliśmy nic puścić z płyty. To zdecydowaliśmy się na jedną piosenkę, a zagrali nam na pierwszy taniec coś zupełnie innego. Mianowicie jedną z najbardziej popularnych piosenek weselnych
, ja od razu sie tak z zespolem dogadalam i nie mieli nam tego za zle