![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
wakacje sa dobrym czasem bo jest duzo warzyw i owocow i organizm nie gromadzi tkanki tluszczowej na mrozy, ale sa tez zlym bo sa imprezy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2582 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11430913]Zima też są imprezy niestety
![]() [/QUOTE] sa i nie wiem czy to niestety ![]() latem mialam takie cale tygodnie picia, grillowania i mozna bylo zapomniec o odchudzaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11431194]Niestety właśnie przez te piwa i inne alko, ale faktycznie grilla nie ma
![]() ![]() ![]() ja odkad mam druga szkole nie imprezuje tak czesto- i dobrze [; no, ale powiem Wam, ze jak pierwszy raz sie odchudzalam i schudlam 5kg to wlasnie bylo luty/marzec wiec moze i teraz sie uda ![]() no i nie moge uciec chorobie = nie cwicze wrrrr moze sie chociaz an tweesterze pokrece bo juz sie nudzic zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twister kupilam za jakies 10zl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stepper to dokladnie nie pamietam bo ponad rok temu kupowalam, ale byl drogi (niestety) teraz skoro sie zepsul przymierzam sie do kupna nowego- kupie tym razem cos taniego; agrafke kupilam chyba za ok 8zl ![]() ![]() te cudo do brzuszkow bylo drogie, ale to tatus sobie kupil, wiec nie narzekam ![]() no tak, ja zawsze cwicze przy jakims serialu/filmie ostatnio przy gosiip girl lub dr housie, ale mimo to jest ciezej wytrzymac niz na np stepperze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz wejde na allegro i popatrze, jak kupię coś nowego, to może mi motywacja do ćwiczeń wróci. chociaż myślałam nad workiem treningowym, bo jak mówiłam już kiedyś, lubię kopać i boksować ![]()
![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uh tez by mi sie przydal worek treningowy- szkoda tylko, ze nie mialabym gdzie go zawiesic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie bym mogła w pokoju sobie zawiesić, tylko się zastanawiam, czy bym sobie nic nie zrobiła, jakbym rękawic nie kupiła. bo są prawie tak drogie jak worek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak twister mam z linkami ![]() ![]() hmmm a rekawic mozesz poszukac w jakichs sklepach typu real/tesco- jakos przed swietami widzialam w realu i chyba drogie nie byly (ale reki sobie uciac nie dam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Rozeznanie
|
Ale się dzisiaj fatalnie czuję...
![]() A wczoraj byłam u cioci na imieninach i wiecie co mi powiedziała? Że mi buzia zeszczuplała ![]()
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam to samo na wakacjach. Ciągle mi sie wydawało ze przybyło mi troche a po powrocie sie zważyłam i było mniej ![]() Zdrowiej szybko! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Rozeznanie
|
Ja też coś znowu nie tak z brzuchem. Żołądek mnie boli, tak jak kiedyś mnie bolał i wtedy błagałam mamę by wezwała pogotowie
![]() topcia stawiam, że ciocia ma rację ![]()
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
topcia ja tez stawiam na racje cioci
![]() ja dzis mialam straszliwa chcice na cos slodkiego i chcialam troche oszukac i skubnac batonika, ale sie udalo ![]() ![]() juz jestem zdrowsza wiec dzis wskocze na stepper i w ogole pocwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() andziuchna jaka radość ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2599 |
Zakorzenienie
|
Ja Ci zyczę powrotu do zdrowia!!
![]() Wiem co to są bóle żołądka niestety. Raz nie miałam nawet siły dojść z samochodu do lekarza. zaliczyłam zaszczyki z dupke z ketonala i przeszło. Ale tydzien byłam na sucharkach i gotowanej marcheweczce :/ Może niech Cię lepiej lekarz przebada... Mnie straszono, że to albo zatrucie albo kamienie jakies. Skończyło sie na zatruciu ale wesoło nie było. Wymiotowałam wszystko. Wode, herbate.... Andziuchna na co pijesz te drożdze? Może tez zacznę... pół szklanki mleka mnie nie zabije ![]()
![]() |
#2600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a cwiczyc poprostu lubie ![]() ale oczywiscie moj stepper tak mnie wkurzyl, ze krecilam sie tylko na twisterze, porobilam brzuszki, agrafke i 8min- stepper wywale w cholere- juz sie do niczego nie nadaje- jeden pedal odpadl i jeszcze sie o to z tata poklocilam ![]() Cytat:
![]() a i do smaku juz sie przyzwyczailam i wcale juz nie sa takie obrzydliwe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Rozeznanie
|
i jak te drożdze robisz? wsypujesz do szklanki z mlekiem? pewnie już pisałyście, ale nie chce mi się szukać
![]() i dobrze mu tak! (oczywiście stepperowi nie tacie ![]()
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
I pewnie z zimnym mlekiem... bo w ciepłym zaczynają pączkowac
![]() Pewnie sie nieźle po nich odbija hehehehe
![]() |
#2603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wiem na ile drozdze mozna "wsypac" :P poprostu czubata lyzeczke- przewaznie wiecej- wkladam do kubka i zalewam porzadnie zagotowanym mlekiem Cytat:
![]() mi sie nic nie odbija- tzn czasami mi odbija, ale to chyba nie od drozdzy ![]() Fragment o drozdzach wyjasniajacy dlaczego zalewamy wrzatkiem "Drożdże zaczynają bowiem fermentować w naszym przewodzie pokarmowym i dopóki nie zostaną strawione, mogą spowodować przykre dolegliwości żołądkowo-jelitowe. Dodatkowo żywe komórki drożdży pobierają z naszego organizmu witaminy z grupy B, szczególnie B1 i biotynę. Jeżeli chcemy samodzielnie przygotować napój drożdżowy, należy drożdże piekarnicze po prostu „zabić”, czyli zalać wrzątkiem." no ide spac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Rozeznanie
|
Ja to w ogóle przez ten maturalny stres jestem teraz chora dosłownie na wszystko!
Kości mnie bolą, stawy, żołądek, nerki, głowa, gardło. Zwariować można! ![]() Chciałabym, żeby już był rok 2010.
![]() |
#2605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() topcia a czemu akurat 2010? przecież maturę zdajesz chyba w tym roku?
![]() |
![]() |
#2606 |
Konto usunięte
|
To tak w skrócie dziewczynki powrotu do zdrowia życze wszytskiem
![]() ![]() Drożdże biorę od 4(jakoś tak) dni i już bym chciała, żeby działały. Wiem, wiem takie rzeczy to tylko ...... ale ja niecierpliwa jestem ![]() Topciu 2010 rok?niee, bo będziemy o rok starsze, poza tym do 2010 to my musimy być już laski, że hej, a mnie troche brakuje, nawet więcej niż trochę więc niech jeszcze ten czas poczeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak w ogole to dzien dobry ![]() dzis o 7 obudzil mnie sms z pytaniem czy ide na zajecia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle to Wam łatwo mówić, bo już jesteście po maturze. A ciekawe jak to było, kiedy byłyście na miesiąc przed - tak jak ja teraz... Musiałabym być jakimś robotem, żeby o tym nie myśleć i się nie przejmować. To jest dla mnie pierwsze poważne wydarzenie w życiu. Do tej pory byłam dzieckiem, a po maturze to wszystko się skończy. W ogóle to proponuję, żeby już nie wspominać o tym wszystkim, bo to dla mnie bardzo drażliwy temat...
![]() |
![]() |
#2609 |
Rozeznanie
|
dobra topcia jesteśmy z Tobą
![]() ![]() ja się dzisiaj obudziłam o 6, bo chciałam iść biegać, ale było już zupełnie jasno i widziałam, że ludzie chodzą, więc się wstydziłam ![]() ![]() dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aa i no co do konca bycia dzieckiem- takie podejscie tez mnie troche smieszy- myslisz, ze zdasz kilka egzaminow i taka dorosla sie zrobisz? ja zaczelam sie czuc doroslo jak musialam podejmowac wazne decyzje dotyczace swojej przyszlosci i nikt mi w tym nie pomagal i jak zaczelam zarabiac swoje pieniadze Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-03-15 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.