Scent Bar VI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 14:23   #2581
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez zimowy orbs Pokaż wiadomość
Tak. "Za późno.. za późno.." - to było kolejne twoje ulubione "powiedzonko".

Cynicznie grasz, próbujesz się tu przed wszystkimi usprawiedliwić, ale jednocześnie nadal kpisz sobie ze mnie, wplatając w treść te swoje ulubione zwroty, jakbyś chciał powiedzieć "co z tego że wiesz kim jestem, one i tak nigdy nie uwierzą".

Oczywiście o nicku ishtar4 pisałam ci na pv, ale skąd wiesz o "Raw Date" - tego ci już nie podawałam?

Nie wiem, czy jest aż tak wielu brunetów urodzonych w 1982 roku, 6 września, z okolicy Grudziądza, o imieniu Bartosz, z taką a nie inną manierą pisania. Napisz jeszcze "jestem fajny".

http://www.megawap.net/userinfo.php?user=baltazar

(tak nawiasem mówiąc, gdy po raz pierwszy weszłam na to forum, równolegle ze mną pojawił się "baltazar" - wyświetlił się wśród aktywnych użytkowników" - nie znam się na hakingu, może są tu osoby które wiedzą o tym trochę więcej, proszę o odpowiedź co to oznacza - ze ktoś cały czas widzi co robię na komputerze?)

Co do szarego Bossa i to "wyrafinowanego" o którym musiałeś przecież wspomnieć zaraz po moim wpisie... - skąd wizażanki mogą wiedzieć, co mam w dokumentach - (pamiętnik) - i co tam pisze... Drogie wizażanki pomyślcie - macie w pamiętniku notkę o "wyrafinowanym szarym Bossie", dokonujecie wpisu w "Czym dziś pachnę" i 16 minut później przychodzi Gryx82 i pisze "wyrafinowany...."

Co byście pomyślały

Po prostu kapnęłam się, ze ktoś mnie hakuje. Przeglądnęłam posty Gryxa, i z każdą chwilą było coraz gorzej - wygląd, zwroty, ulubione słowa, wreszcie data urodzenia, imię....

Jakbyście się czuły???

Piszę otwarcie, ponieważ nienawidzę rozmowy poprzez podpisy i avatary....

Psuje ci się komputer? To niby ma cię usprawiedliwiać? Może zbyt wiele grzebiesz.

Wynajmę informatyka, który sprawdzi kto dokładnie włamywał się do mojego komputera. Mam spisane sms-y którymi raczyłeś mnie przez 2 lata. Wyjeżdżałam do Krakowa - pisałeś następnego dnia - że byłam w Krakowie (też nie wiem jak to możliwe). Lubiłeś grać 2 osoby na raz - dobrego i złego policjanta, uwielbiasz takie zabawy, z jednej strony atakować z drugiej bronić:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php...chloe+na rcisse
Proszę przenieść swoją krucjatę do prywatnej korespondencji a do ścigania przestępców wykorzystywać policję, a nie moje forum. Tak, to jest polecenie.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:24   #2582
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
O Matko, ale sypnęło śniegiem!
A za półtorej godziny wychodzę...
U mnie sypało w nocy i w dzień z przerwami też sypie. Jest ok 10cm i moje dziecię wróciło wyglądające jak topiący się bałwanek Zastanawiam się jak pojadę wieczorem do pracy mając letnie opony
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:42   #2583
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
U mnie sypało w nocy i w dzień z przerwami też sypie. Jest ok 10cm i moje dziecię wróciło wyglądające jak topiący się bałwanek Zastanawiam się jak pojadę wieczorem do pracy mając letnie opony
Zima jak to ma we zwyczaju zaskoczyła drogowców ....... i Kagan

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-11-22 o 14:48 Powód: zjadło a
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:44   #2584
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ja mam uniwersalne... Ale też chcę je zmienić, tyle, że w tym tygodniu terminy to 2-4.12...
Ale co tam, są tramwaje
Stary 2008-11-22, 14:48   #2585
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

ŚNIEG! ŚNIEG! ŚNIEG! Madzik Monster szaleje Chodź na drogach straszna szklanka momentami, nawet mój ojciec wcielenie spokoju i opanowania był dziś lekko wystraszony.

Wróciłam z zakupów, mama obłowiła się w Sephorze, ja skormnie zakupiłam sobie tylko mleczko do ciała z linii Luxe Noir.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:48   #2586
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też biało, strach z domu wyjść, tak zawiewa

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:54   #2587
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
U mnie też biało, strach z domu wyjść, tak zawiewa
U mnie to samo, chcę dzisiaj na imprezę pójść, ale mój szanowny tż jak zwykle marudzi..szlag mnie trafia, bo zimno, jak jest ciepło to on woli na polowanie, a ja wiecznie muszę sie dostosowywać, potem do sylwestra nawet nie ma mowy ze tyłek gdzieś ruszę...alez mnie wnerwia
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:57   #2588
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Nie było mnie kilkanaście godzin i ileż rzeczy się tu wydarzyło...

Ja dziś spałem w swoim własnym łóżku, w swoim własnym pokoju z moim własnym psem Szkoda, że jutro się to skończy...

Zastanawiam się czy ciągnięcie dwóch srok za ogon ma sens... Studiowanie w dwóch odległych miastach (Wawa i Gdańsk) ma jakiś sens?? Między innymi po to postanowiłem przyjechać do domku, żeby się skonsultować. I chyba Gdańsk przełożę na przyszłość...

Czy któraś z Wrocławianek była w naszej Quality ??? Jak tam jest??
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:58   #2589
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
U mnie to samo, chcę dzisiaj na imprezę pójść, ale mój szanowny tż jak zwykle marudzi..szlag mnie trafia, bo zimno, jak jest ciepło to on woli na polowanie, a ja wiecznie muszę sie dostosowywać, potem do sylwestra nawet nie ma mowy ze tyłek gdzieś ruszę...alez mnie wnerwia
a nie możesz bez TŻ-ta?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-22 o 14:59
Stary 2008-11-22, 15:02   #2590
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
a nie możesz bez TŻ-ta?
A potem słuchac jego gadania, zresztą co ja sama tam będę robić, znajomych już nigdzie nie ma w okolicy, porozjeżdżali się do innych miast...ech...wnerwia mnie to wszystko...
Stary 2008-11-22, 15:10   #2591
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Zima jak to ma we zwyczaju zaskoczyła drogowców ....... i Kagan
Kagan to zaskoczyła i to nawet baaardzo. A wszystko to, przez mojego prywatnego męża. Schował mi tak dobrze szczotkę do odśnieżania samochodu, odmrażacz do zamków i szyb wraz ze skrobaczką, że teraz sam nie pamięta gdzie
Z tymi facetami to tylko kłopoty. Wyjedzie sobie taki, a później dzwoni i mówi: eeeee gdzieś tam jest , poszukaj sobie. I co tu z takim zrobić?

Cytat:
Ja mam uniwersalne... Ale też chcę je zmienić, tyle, że w tym tygodniu terminy to 2-4.12...
Ale co tam, są tramwaje
U mnie tramwaje nie jeżdżą, ino mzk mi pozostaje
Co do uniwersalnych, to sama już nie wiem jak to jest. Zaprzyjaźniony mechanik powiedział, że to "pic na wodę fotomontaż ". Zapytał się mnie, czy używam kremu uniwersalnego, czy osobno na dzień, na noc i innego jeszcze do opalania. Na twierdzącą odpowiedź, powiedział, że tak samo jest z oponami.
Stary 2008-11-22, 15:11   #2592
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Wróciłam z zakupów, mama obłowiła się w Sephorze, ja skormnie zakupiłam sobie tylko mleczko do ciała z linii Luxe Noir.
Napisz potem jak się sprawuje to mleczko, bo też mam na nie ochotę Tylko po co mi 9. mazidło do ciała Ale oczy by chciały...

Cytat:
A potem słuchac jego gadania, zresztą co ja sama tam będę robić, znajomych już nigdzie nie ma w okolicy, porozjeżdżali się do innych miast...ech...wnerwia mnie to wszystko...
Współczuję, ja bym tak nie umiała, bardzo nie lubię się nudzić.

Stary 2008-11-22, 15:27   #2593
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Współczuję, ja bym tak nie umiała, bardzo nie lubię się nudzić.
Ja jestem cierpliwa..do czasu..
Stary 2008-11-22, 15:39   #2594
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisz potem jak się sprawuje to mleczko, bo też mam na nie ochotę Tylko po co mi 9. mazidło do ciała Ale oczy by chciały..
Jasne, że dam. To moje drugi balsam, więc jeszcze nie czuję, że zgrzeszyłam. Skusiłam się, bo zapach jest przesłodki, cudny i mniamniuśny. Trochę mnie wkurzają te drobinki w nim zawarte, bo na cholewcię mi rozświetlające drobinki do ciepłej,bawełnianej acz aseksualnej piżamki

Frank Zappa

Stary 2008-11-22, 15:47   #2595
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tu sobie Wizażanki rozmawiacie, nie wiedząc nawet, że szanowny Pan Gryx82 hakuje wam się do kont, czyta waszą korespondencję, przegląda GG, zdjęcia...

Uważajcie, to wyjątkowo "wyrafinowany" typ. Znam go z innego forum i najprawdopodobniej "pociekł" tutaj za mną.

Bardzo łatwo popsuć komuś opinię poprzez różne insynuacje, dlatego najpierw trzeba mieć solidne, nie podlegające dyskusji dowody przeciw danej osobie...

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Tuszę?!
Podoba mi się jej figura...
Mi również

Cytat:
Edit - już zobaczyłam. Ładna - i Małgosia i reklama. Całość bardziej elegancka, poważna.
Generalnie Małgosia Bela nie powala mnie na kolana swoją urodą i krótko mówiąc - nie podoba mi się wcale, ale trzeba przyznać, że w tej reklamie wygląda ładnie. Widać, że wizażyści się postarali

Cytat:
Tak. "Za późno.. za późno.." - to było kolejne twoje ulubione "powiedzonko".

Cynicznie grasz, próbujesz się tu przed wszystkimi usprawiedliwić, ale jednocześnie nadal kpisz sobie ze mnie, wplatając w treść te swoje ulubione zwroty, jakbyś chciał powiedzieć "co z tego że wiesz kim jestem, one i tak nigdy nie uwierzą".

Oczywiście o nicku ishtar4 pisałam ci na pv, ale skąd wiesz o "Raw Date" - tego ci już nie podawałam?

Nie wiem, czy jest aż tak wielu brunetów urodzonych w 1982 roku, 6 września, z okolicy Grudziądza, o imieniu Bartosz, z taką a nie inną manierą pisania. Napisz jeszcze "jestem fajny".

http://www.megawap.net/userinfo.php?user=baltazar

(tak nawiasem mówiąc, gdy po raz pierwszy weszłam na to forum, równolegle ze mną pojawił się "baltazar" - wyświetlił się wśród aktywnych użytkowników" - nie znam się na hakingu, może są tu osoby które wiedzą o tym trochę więcej, proszę o odpowiedź co to oznacza - ze ktoś cały czas widzi co robię na komputerze?)

Co do szarego Bossa i to "wyrafinowanego" o którym musiałeś przecież wspomnieć zaraz po moim wpisie... - skąd wizażanki mogą wiedzieć, co mam w dokumentach - (pamiętnik) - i co tam pisze... Drogie wizażanki pomyślcie - macie w pamiętniku notkę o "wyrafinowanym szarym Bossie", dokonujecie wpisu w "Czym dziś pachnę" i 16 minut później przychodzi Gryx82 i pisze "wyrafinowany...."

Co byście pomyślały

Po prostu kapnęłam się, ze ktoś mnie hakuje. Przeglądnęłam posty Gryxa, i z każdą chwilą było coraz gorzej - wygląd, zwroty, ulubione słowa, wreszcie data urodzenia, imię....

Jakbyście się czuły???

Piszę otwarcie, ponieważ nienawidzę rozmowy poprzez podpisy i avatary....

Psuje ci się komputer? To niby ma cię usprawiedliwiać? Może zbyt wiele grzebiesz.

Wynajmę informatyka, który sprawdzi kto dokładnie włamywał się do mojego komputera. Mam spisane sms-y którymi raczyłeś mnie przez 2 lata. Wyjeżdżałam do Krakowa - pisałeś następnego dnia - że byłam w Krakowie (też nie wiem jak to możliwe). Lubiłeś grać 2 osoby na raz - dobrego i złego policjanta, uwielbiasz takie zabawy, z jednej strony atakować z drugiej bronić:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php...chloe+na rcisse
Nie chcę rozgrzebywać dyskusji i wyciągać wszystkiego na nowo, tym bardziej, że wiele rzeczy mnie ostatnio omija, bo nie bywam (ku mojemu smutkowi) tutaj tak często jak kiedyś, ale chciałabym tylko powiedzieć, że jestem zszokowana zaistniałą sytuacją. Postrzegam Gryxa jako sympatycznego użytkownika i trudno mi w to wszystko uwierzyć.
Dodam jeszcze, że czasem jest tak jak w przysłowiu - "przypadki chodzą po ludziach" i pojawiają się różne, dziwne zbiegi okoliczności, dlatego trzeba mieć mocne, jednoznaczne dowody aby kogoś o coś oskarżyć.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
(...)
Wystarczy poczytać na KWC recenzje niektórych perfum ishtar4, a następnie recenzje raw date na dolce.pl. Nie trzeba być hakerem, wystarczy sprawna głowa No i przede wszystkim kwiat winorośli cię wydał
Zgodzę się z tym - ostatnio zastanawiałam się nad zakupem Lou Lou i w tym celu postanowiłam poczytać recenzje tych perfum, najpierw tutaj, a potem na stronie Dolce.pl i jedna z opinii wydała się znajoma, przeczytałam raz jeszcze i wówczas zauważyłam, że RawDate to wizażowa Ishtar4, zatem to żadna tajemnica, uprzedzę z góry - nie prowadziłam śledztwa i włamałam się uprzednio do żadnego komputera itp.
EOT

Cytat:
Przykro mi, że jesteście swiadkami tej żenady, ale nie mogę tego pozostawić bez odpowiedzi.
To oczywiste - każdy przecież chciałby ustosunkować się do zarzutów kierowanych pod jego adresem.

Cytat:
U mnie też

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Proszę przenieść swoją krucjatę do prywatnej korespondencji a do ścigania przestępców wykorzystywać policję, a nie moje forum. Tak, to jest polecenie.
I can feel it tearing me apart..."

Edytowane przez SpanishMyszka
Czas edycji: 2008-11-22 o 15:52 Powód: Emotka...
SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:58   #2596
taiwa
Zadomowienie

W Kielcach biało, zimno i poprostu ślicznie Lubie początek zimy, bo tak od stycznia, to już mam jej serdecznie dość

Nie mam pojęcia, co to za afera dochodzeniowo-śledcza się tu rozgrywała i szczerze mówiąc nawet nie staram się zrozumieć. Mam koszmarne zaległości w Scent Barze ale za to wracam do świata żywych, wyspanych, pachnących i udzielających się na forum innymi słowy, troszkę się uporałam z pracą

Zuziuniu, czemu nie pójdziesz sama na impreze? Oj, ja bym się nie mogła tak dostosowywać i podążać krok w krok za Panem i władcą Jeśli o to chodzi mam piekielny charakterek i cenię swoją odrębność i niezależność

Madziczko, zdradzisz ile to cudo kosztuje? Ewentualnie w jakich cenach są kosmetyki z tej serii, jeśli oczywiście pamiętasz? Znowu przeklinam brak Sephory u mnie w mieście
Stary 2008-11-22, 16:06   #2597
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
W Kielcach biało, zimno i poprostu ślicznie Lubie początek zimy, bo tak od stycznia, to już mam jej serdecznie dość
Ja też - cieszą mnie pierwszy śnieg, święta i te sprawy, ale potem już trochę, tak delikatnie mam dosyć...

Kurcze - patrzę za okno i jest biało, a przecież niedawno stresowałam się obroną pracy mgr, pół roku przeleciało tak szybko, że nawet nie zdążyłm się odwrócić
A lato było takie piękne tego roku, aż żal się robi

Edytowane przez SpanishMyszka
Czas edycji: 2008-11-22 o 16:08 Powód: Dopisek...
Stary 2008-11-22, 16:06   #2598
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Taiwo - mleczko kosztuje 29 zł ( z moim rabatem 23zł). Peeling i galaretka do masażu jest chyba po 39 zł. Jest jeszcze płyn do kąpieli, ale nie wiem ile kosztował. Specjalistką od serii i cen jest Your Angel

Frank Zappa

Stary 2008-11-22, 16:07   #2599
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziuniu, czemu nie pójdziesz sama na impreze? Oj, ja bym się nie mogła tak dostosowywać i podążać krok w krok za Panem i władcą Jeśli o to chodzi mam
I tak go wyciągnę..nie ma innej opcji.
Stary 2008-11-22, 16:15   #2600
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ale cos mi sie nie zgadza w tym wszystkim jak mozesz miec 17 lat i byc uczniem a gdzie indziej data urodzenia 1982 sie pojawila- to co taka siedemnastka + VAT z ciebie???
Bo ja mam siedemnaście lat "mentalnie" Nie przyjmuję do wiadomości, że czas ucieka

Cytat:
Gryxiu, ale to też żaden dowód będzie, często wystarczy wygooglować nicka i samo wyskoczy.
Jakem haker "sprytny inaczej", nie wiedziałem

Cytat:
nie wiem jak z tym wiekiem, bo te 17. to chyba żart miał być, ale co do bycia uczniem, to stawiam na jakąś uczelnię

Cytat:
edit: ciekawska baba ze mnie, wygooglowałam i już wiem.

Cytat:
Myślę Gryxiu że ta osoba po prostu Ciebie skojarzyła, nie miej jej za złe, ludzie potrafią byc okrutni, może świadomie pisze tak jak Ty...rożnie to można interpretować.
Przede wszystkim wydaje mi się, że ta osoba ma problemy natury psychicznej. Dostałem dzisiaj priva od naszej dobrej Znajomej z "perfum", która pisze, że była nękana swojego czasu przez Ishtar4 właśnie

Cytat:
Tez radzę jej zgłoszenie na policję i wynajęcie dobrego informatyka.
Bo to co się dzieje to przestępstwo.
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Tym postem kończę tę "krucjatę" definitywnie.

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Zgodzę się z tym - ostatnio zastanawiałam się nad zakupem Lou Lou i w tym celu postanowiłam poczytać recenzje tych perfum, najpierw tutaj, a potem na stronie Dolce.pl i jedna z opinii wydała się znajoma, przeczytałam raz jeszcze i wówczas zauważyłam, że RawDate to wizażowa Ishtar4, zatem to żadna tajemnica, uprzedzę z góry - nie prowadziłam śledztwa i włamałam się uprzednio do żadnego komputera itp.
Otóż to
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:17   #2601
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Ja też - cieszą mnie pierwszy śnieg, święta i te sprawy, ale potem już trochę, tak delikatnie mam dosyć...

Kurcze - patrzę za okno i jest biało, a przecież niedawno stresowałam się obroną pracy mgr, pół roku przeleciało tak szybko, że nawet nie zdążyłm się odwrócić
A lato było takie piękne tego roku, aż żal się robi
Myszko kochana, to że czas pędzi z każdym rokiem szybciej też zauważam- chyba się starzejemy i już
A lato faktycznie było śliczne, mam nadzieje, że zima równie śliczna i fajna będzie, jakoś pozytywnie mnie ostartnio nastraja

Cytat:
Taiwo - mleczko kosztuje 29 zł ( z moim rabatem 23zł). Peeling i galaretka do masażu jest chyba po 39 zł. Jest jeszcze płyn do kąpieli, ale nie wiem ile kosztował. Specjalistką od serii i cen jest Your Angel
Dziękuje Madzik Przez chwile zastanawiałam się, czy nie zakrzyknąć, kto pomoże biednej Iwie, pozbawionej Sephory ale jednak z zakupów kosmetycznych 2 x podkład, 2 x cienie, oraz 1 x róż na ten miesiąc musi wystarczyć
Stary 2008-11-22, 16:23   #2602
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

A ja mam chrapkę na próbki ze strony www.everydayminerals.com, Szara Róża tak mnie ostatnio wymiziała nimi ( wprawdzie po rękach), że cały czas o nich myślę. I cały czas nie wiem, czy wybrać darmowy "kit" czy trochę droższy.

Sałato, co ty mi uczyniłaś!...

Frank Zappa

Stary 2008-11-22, 16:24   #2603
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

U mnie niestety tez biało... Doprawdy nic innego mnie tak nie dołuje,a zarazem wprowadza we wściekłość jak śnieg. Nienawidzę bardzo tego cholerstwa i chyba się to już nigdy nie zmieni.

Co do opon, to kupiłam dziś zestaw zimówek- 200zł/szt :/

Za chwilę mam gości (świętujemy urodziny mamy), a ja jestem tak zmęczona przygotowaniami plus całym tygodniem pracy, że lewdo na oczy widzę. Najchętniej połozyłabym się z książką i oddała słodkiemu lenistwu.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:24   #2604
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Dużo siły życzę i pocieszam wirtualnie

Cytat:
Myszko kochana, to że czas pędzi z każdym rokiem szybciej też zauważam- chyba się starzejemy i już

Ale to takie smutne - Nie możemy nic poradzić i w żaden sposób go zatrzymać, a czasem tak bardzo chciałoby się to zrobić, tak strasznie chciałoby się przeżyć jakąś chwilę raz jeszcze...

Cytat:
A lato faktycznie było śliczne, mam nadzieje, że zima równie śliczna i fajna będzie, jakoś pozytywnie mnie ostartnio nastraja
Chciałabym, bynajmniej też mam taką nadzieję

Stary 2008-11-22, 16:31   #2605
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Kagan to zaskoczyła i to nawet baaardzo. A wszystko to, przez mojego prywatnego męża. Schował mi tak dobrze szczotkę do odśnieżania samochodu, odmrażacz do zamków i szyb wraz ze skrobaczką, że teraz sam nie pamięta gdzie
Z tymi facetami to tylko kłopoty.
syndrom wiewiórki ... też to mam

Cytat:
I co tu z takim zrobić?
.
wybaczyć?

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-11-22 o 20:57 Powód: zamknięcie cytatu
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:35   #2606
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
U mnie niestety tez biało... Doprawdy nic innego mnie tak nie dołuje,a zarazem wprowadza we wściekłość jak śnieg. Nienawidzę bardzo tego cholerstwa i chyba się to już nigdy nie zmieni.

Co do opon, to kupiłam dziś zestaw zimówek- 200zł/szt :/

Za chwilę mam gości (świętujemy urodziny mamy), a ja jestem tak zmęczona przygotowaniami plus całym tygodniem pracy, że lewdo na oczy widzę. Najchętniej połozyłabym się z książką i oddała słodkiemu lenistwu.
[quote=BigMama;9820591]Do mojego samochodu podobno jedna kosztuje ponad 300zł, dobrze, że jeszcze w tym roku nie muszę kupować. Tylko, że takie pioruny ciężkie są, że nie mam siły sama ich wytachać z piwnicy i zapakować do samochodu.

Cytat:
syndrom wiewiórki ... też to mam
Jak schował kartę gwarancyjną od akumulatora, to znaleźliśmy ją, jak się wyprowadzaliśmy

Cytat:
wybaczyć?
Chyba nie mam wyjścia, bo po tylu latach to on się do modernizacji nie nadaje

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-11-22 o 20:59 Powód: zamknięcie cytatu
Stary 2008-11-22, 16:38   #2607
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam chrapkę na próbki ze strony www.everydayminerals.com, Szara Róża tak mnie ostatnio wymiziała nimi ( wprawdzie po rękach), że cały czas o nich myślę. I cały czas nie wiem, czy wybrać darmowy "kit" czy trochę droższy.

Sałato, co ty mi uczyniłaś!...
Mnie jakoś minerały nie pociągają zupełnie Może później wrzuce fotke swoich ostatnich nabytków, kto wie, może tym też coś komuś uczynie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 16:41   #2608
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Przede wszystkim wydaje mi się, że ta osoba ma problemy natury psychicznej. Dostałem dzisiaj priva od naszej dobrej Znajomej z "perfum", która pisze, że była nękana swojego czasu przez Ishtar4 właśnie
To by wiele tłumaczyło, a ten nick mi się kojarzy..skądeś.

Odczuwam ból jeszcze po upadku, w różnych miejscach, mam nadzieje że nie długo mi przejdzie.
Stary 2008-11-22, 16:43   #2609
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

A ja ponarzekam na zime ,wlasnie wrocilam jest strasznie ,jazda ,to prawdziwe przeklenstwo ,wypadek na wypadku ,co sie stopilo to przymarzlo ,a na to popadal snieg.
Zero piasku,soli niektorzy ,to pewnie mysla ,ze jak maja zimowki to moge jechac ponad 100 na /godz.
Jutro tez musze jechac juz sie martwie i ,to nie boje sie o siebie ale nie wierze tym ktorzy jada za mna lub przedemna (nie wszyscy zeby nie bylo ale niestety duuuuuzo)

Gryksiasty dzieki juz dziala gg

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:47   #2610
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
A ja ponarzekam na zime ,wlasnie wrocilam jest strasznie ,jazda ,to prawdziwe przeklenstwo ,wypadek na wypadku ,co sie stopilo to przymarzlo ,a na to popadal snieg.
Zero piasku,soli niektorzy ,to pewnie mysla ,ze jak maja zimowki to moge jechac ponad 100 na /godz.
Jutro tez musze jechac juz sie martwie i ,to nie boje sie o siebie ale nie wierze tym ktorzy jada za mna lub przedemna (nie wszyscy zeby nie bylo ale niestety duuuuuzo)

Gryksiasty dzieki juz dziala gg
Czarnazuziu - Drogi są w strasznym stanie. Jechaliśmy dziś do Katowic i momentami mieliśmy serce w przełyku( Czasami jechało się 15 km/ h bo taka szklanka była. Niektórzy używali na tatę klaksonów!!!!!!! Ja nie wiem, gdzie ludzie mają wyobraźnię Co chwilę mijaliśmy jakieś auta w rowie, jakieś stłuczki, na odcinku 70 km widzieliśmy jeden pług do odśnieżania. Ludzie zaskoczeni, wkurzenim źli. Dobrze, że już jesteśmy w domu. Namawiamy tatę, żeby jutro wyjechał wcześniej w drogę powrotną do pracy.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-22 o 18:36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości