|
|
#2581 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-11-22 o 14:48 Powód: zjadło a |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale co tam, są tramwaje
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
ŚNIEG! ŚNIEG! ŚNIEG! Madzik Monster szaleje
Wróciłam z zakupów, mama obłowiła się w Sephorze, ja skormnie zakupiłam sobie tylko mleczko do ciała z linii Luxe Noir.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też biało, strach z domu wyjść, tak zawiewa
|
#2587 |
|
BAN stały
|
U mnie to samo, chcę dzisiaj na imprezę pójść, ale mój szanowny tż jak zwykle marudzi..szlag mnie trafia, bo zimno, jak jest ciepło to on woli na polowanie, a ja wiecznie muszę sie dostosowywać, potem do sylwestra nawet nie ma mowy ze tyłek gdzieś ruszę...alez mnie wnerwia
|
|
|
|
#2588 |
|
BAN stały
|
Nie było mnie kilkanaście godzin i ileż rzeczy się tu wydarzyło...
Ja dziś spałem w swoim własnym łóżku, w swoim własnym pokoju z moim własnym psem Szkoda, że jutro się to skończy... Zastanawiam się czy ciągnięcie dwóch srok za ogon ma sens... Studiowanie w dwóch odległych miastach (Wawa i Gdańsk) ma jakiś sens?? Między innymi po to postanowiłem przyjechać do domku, żeby się skonsultować. I chyba Gdańsk przełożę na przyszłość... Czy któraś z Wrocławianek była w naszej Quality ??? Jak tam jest?? |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-22 o 14:59 |
|
|
|
|
#2590 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kagan to zaskoczyła i to nawet baaardzo. A wszystko to, przez mojego prywatnego męża. Schował mi tak dobrze szczotkę do odśnieżania samochodu, odmrażacz do zamków i szyb wraz ze skrobaczką, że teraz sam nie pamięta gdzie
![]() Z tymi facetami to tylko kłopoty. Wyjedzie sobie taki, a później dzwoni i mówi: eeeee gdzieś tam jest , poszukaj sobie. I co tu z takim zrobić? Cytat:
![]() Co do uniwersalnych, to sama już nie wiem jak to jest. Zaprzyjaźniony mechanik powiedział, że to "pic na wodę fotomontaż ". Zapytał się mnie, czy używam kremu uniwersalnego, czy osobno na dzień, na noc i innego jeszcze do opalania. Na twierdzącą odpowiedź, powiedział, że tak samo jest z oponami. |
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko po co mi 9. mazidło do ciała Ale oczy by chciały...Współczuję, ja bym tak nie umiała, bardzo nie lubię się nudzić.
|
|
#2593 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2595 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo łatwo popsuć komuś opinię poprzez różne insynuacje, dlatego najpierw trzeba mieć solidne, nie podlegające dyskusji dowody przeciw danej osobie... Mi również Cytat:
![]() Cytat:
Dodam jeszcze, że czasem jest tak jak w przysłowiu - "przypadki chodzą po ludziach" i pojawiają się różne, dziwne zbiegi okoliczności, dlatego trzeba mieć mocne, jednoznaczne dowody aby kogoś o coś oskarżyć. Cytat:
EOT Cytat:
U mnie też Cytat:
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2008-11-22 o 15:52 Powód: Emotka... |
||||||
|
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
W Kielcach biało, zimno i poprostu ślicznie
Lubie początek zimy, bo tak od stycznia, to już mam jej serdecznie dość ![]() Nie mam pojęcia, co to za afera dochodzeniowo-śledcza się tu rozgrywała i szczerze mówiąc nawet nie staram się zrozumieć. Mam koszmarne zaległości w Scent Barze ale za to wracam do świata żywych, wyspanych, pachnących i udzielających się na forum innymi słowy, troszkę się uporałam z pracą ![]() Zuziuniu, czemu nie pójdziesz sama na impreze? Oj, ja bym się nie mogła tak dostosowywać i podążać krok w krok za Panem i władcą Jeśli o to chodzi mam piekielny charakterek Madziczko, zdradzisz ile to cudo kosztuje? Ewentualnie w jakich cenach są kosmetyki z tej serii, jeśli oczywiście pamiętasz? Znowu przeklinam brak Sephory u mnie w mieście
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze - patrzę za okno i jest biało, a przecież niedawno stresowałam się obroną pracy mgr, pół roku przeleciało tak szybko, że nawet nie zdążyłm się odwrócić A lato było takie piękne tego roku, aż żal się robi
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2008-11-22 o 16:08 Powód: Dopisek... |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo - mleczko kosztuje 29 zł ( z moim rabatem 23zł). Peeling i galaretka do masażu jest chyba po 39 zł. Jest jeszcze płyn do kąpieli, ale nie wiem ile kosztował. Specjalistką od serii i cen jest Your Angel
|
|
|
#2599 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2600 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie przyjmuję do wiadomości, że czas ucieka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2601 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A lato faktycznie było śliczne, mam nadzieje, że zima równie śliczna i fajna będzie, jakoś pozytywnie mnie ostartnio nastraja ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam chrapkę na próbki ze strony www.everydayminerals.com, Szara Róża tak mnie ostatnio wymiziała nimi ( wprawdzie po rękach), że cały czas o nich myślę. I cały czas nie wiem, czy wybrać darmowy "kit" czy trochę droższy.
Sałato, co ty mi uczyniłaś!...
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety tez biało... Doprawdy nic innego mnie tak nie dołuje,a zarazem wprowadza we wściekłość jak śnieg. Nienawidzę bardzo tego cholerstwa i chyba się to już nigdy nie zmieni.
Co do opon, to kupiłam dziś zestaw zimówek- 200zł/szt :/ Za chwilę mam gości (świętujemy urodziny mamy), a ja jestem tak zmęczona przygotowaniami plus całym tygodniem pracy, że lewdo na oczy widzę. Najchętniej połozyłabym się z książką i oddała słodkiemu lenistwu. |
|
|
|
#2604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dużo siły życzę i pocieszam wirtualnie
Cytat:
Ale to takie smutne Cytat:
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
wybaczyć?
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-22 o 20:57 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak schował kartę gwarancyjną od akumulatora, to znaleźliśmy ją, jak się wyprowadzaliśmy ![]() Chyba nie mam wyjścia, bo po tylu latach to on się do modernizacji nie nadaje
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-22 o 20:59 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Odczuwam ból jeszcze po upadku, w różnych miejscach, mam nadzieje że nie długo mi przejdzie. |
|
|
|
|
#2609 |
|
rude jest piękne:)
|
A ja ponarzekam na zime ,wlasnie wrocilam jest strasznie ,jazda ,to prawdziwe przeklenstwo ,wypadek na wypadku ,co sie stopilo to przymarzlo ,a na to popadal snieg.
Zero piasku,soli niektorzy ,to pewnie mysla ,ze jak maja zimowki to moge jechac ponad 100 na /godz. Jutro tez musze jechac juz sie martwie i ,to nie boje sie o siebie ale nie wierze tym ktorzy jada za mna lub przedemna (nie wszyscy zeby nie bylo ale niestety duuuuuzo) ![]() Gryksiasty dzieki juz dziala gg ![]()
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co chwilę mijaliśmy jakieś auta w rowie, jakieś stłuczki, na odcinku 70 km widzieliśmy jeden pług do odśnieżania. Ludzie zaskoczeni, wkurzenim źli. Dobrze, że już jesteśmy w domu. Namawiamy tatę, żeby jutro wyjechał wcześniej w drogę powrotną do pracy.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-22 o 18:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Zastanawiam się jak pojadę wieczorem do pracy mając letnie opony

Szkoda, że jutro się to skończy... 

Ale oczy by chciały...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale za to wracam do świata żywych, wyspanych, pachnących i udzielających się na forum